AcasăDezvaluiriAnchetePentru ea îi ducea Aurescu cafeaua la pat lui Dragnea!

Pentru ea îi ducea Aurescu cafeaua la pat lui Dragnea!

A fost omul lui Adrian Năstase! Și al Partidului Social Democrat. Cel care l-a propulsat pe cele mai amețitoare culmi ale funcțiilor politice pe acest fost mărunt funcționăraș de la Ministerul Afacerilor Externe. Și omul fostului șef al spionilor, Cătălin Harnagea. Cel care, după ce a fost numit de Emil Constantinescu directorul Serviciului de Informații Externe a învârtit ”ghiulul” SIE și l-a transformat pe Bogdan Lucian Aurescu în ”Arabela” lui. Cariera acestuia în Centrala MAE explodând imediat după apropierea de Cătălin Harnagea. A fost și omul lui Victor Ponta, cel care de asemenea l-a susținut ”inexplicabil” în atingerea nelimitatului său orgoliu de ministru ”pe viață” al Externelor. Tehnocratul Dacian Cioloș a recurs și el cu ochii închiși la ”expertiza” lui Aurescu.

Catrinel Brumar Cu Adrian Năstase înainte să fie căsătorită cu Bogdan Aurescu și la CEDO

Cel care de ceva vreme rămâne legendat drept ”omul lui Iohannis”. Fiind recuperat în mod ”miraculos” de Administrația Prezidențială din guvernul caduc pesedist, ”vindecat” peste noapte de ”ciuma roșie” și făcut consilier pe probleme de securitate națională al noului său ”naș” purtat ”în suflet”. Dar nu chiar cu atâta evlavie pe cât s-ar fi așteptat poate președintele Klaus Iohannis. Cel care are încă mijloacele specifice să verifice informația intrată în posesia noastră, din cea mai sigură sursă, că, pe când era consilierul președintelui Iohannis pe probleme de securitate la Cotroceni, Bogdan Aurescu îi ducea practic cafeaua la pat lui Liviu Dragnea! Fostul ”el lider maximo”, aflat atunci la apogeul carierei sale politice devenind deja stresat de prezența matinală a omului lui Iohannis. Cel care, și la 7.00 dimineața îi întindea timid cafeaua caldă, cu mâna tremurândă după cele patru etaje urcate la blocul din Domenii…

Omul din interior

Ceea ce însă nu ar trebui să îi surprindă din cale afară pe inițiații sistemului care au cunoștință de adevăratul CV al lui Bogdan Aurescu. Cel care întotdeauna și-a păstrat statutul de ”omul din interior”… Și care a fost unul dintre cei mai apreciați ucenici ai lui Adrian Năstase, cel de care nu s-a dezis nici astăzi. Și care de-a lungul timpului a fost mai mereu cocoțat pe valul PSD-ist al promovărilor în funcții publice, ajungând chiar ministru de Externe în Cabinetul Ponta.

Oare Iohannis o ști ce a făcut omul lui ca să își trimită soția la CEDO

De unde a fost transferat la Cotroceni. Tot acest statut de Hopa – Mitică nefiind rodul pledoariei de la Haga în procesul Insulei Șerpilor. Cea care a fost oricum redactată de alți experți ai MAE, Aurescu doar citind-o! Și nici măcar vechii colaborări cu Societatea Deschisă a lui George Soros. Sau ”negocierii în genunchi” a Acordului româno – american privind apărarea anti – rachetă… Ci tocmai statutului asumat de ”omul din interior”!

Pentru Catrinel…

Astfel că parcă nici nu ar mai avea rost ca oamenii președintelui să verifice ”oferta de nerefuzat” pe care pe atunci consilierul lui Iohannis i-a făcut-o lui Liviu Dragnea… Că, vorba ceea, ”omul din interior” tot așa rămâne, indiferent de ce politician se perindă pe la Putere. Numai că, pentru o deplină informare, rămâne să se dezică Aurescu – dacă poate și în fața lui Dragnea! – că toate cele șase vizite făcute la domiciliul ”domnului președinte al PSD” din Domenii au avut practic același obiectiv. Inclusiv cea în care, la 7.00 dimineața, de-abia trezit din somn, Liviu Dragnea s-a trezit iar cu Bogdan Aurescu la ușă.

Aici la etajul 4 s a trezit Dragnea cu cafeaua lui Aurescu

Cu cafeaua aburindă în mână… Și cu ”rugămintea personală” ca ”domnul președinte” să dea ”dispoziții” la Guvern pentru rămânerea la Strasbourg, ca reprezentant al României la Curtea Europeană a Dreptului Omului, a lui Catrinel Brumar. Cum care Catrinel Brumar…? Păi chiar soția lui Bogdan Lucian Aurescu! Numai că probabil cafeaua nu o fi fost pe gustul lui Dragnea, din moment ce Viorica Dăncilă a retras-o în cele din urmă pe Catrinel Brumar de la CEDO. Chiar dacă acum soția ministrului de Externe este din nou reprezentanta Guvernului la CEDO… Că doar Aurescu este ”omul președintelui”!

author avatar
Catalin Tache
9.329 afisari

35 COMENTARII

  1. Tache , ti-ai pus vreodata intrebarea daca aceasta doamna Catrinel Brumar este si competenta ? Daca sotia ta chiar merita o functie nu te-ai duce pe nici un ” domeniu ” cu cafeaua aburinda in mana , nu te-ai zbate sa i se recunoasca niste merite ? Ce, te duci cu papornita doldora de bani ? Te duci invitat la o cafea , doar nu dadea buzna omul la 7 dimineata . Hai sa fim seriosi , l-ai luat pe Aurescu tinta in miscare cam de multisor , bate la ochi , parca ai fi primit o comanda , cuplul Aurescu – Brumar nu sunt o familie de diletanti , cat ai incerca sa-i stirbesti din competenta actualului ministru de Externe nu reusesti decat sa dezvalui invidie si rea-intentie . Ce-ai vrea , tot pe tataie Melescanu ?

    • Sa dea drept la replica acest chistoc numit aurescu lucian daca l tine, va fi alegerea lui,sper sa cantareasca bineeeee ca altfel chiar s ar putea sa apara si inregistrarea picanta cu care l santajeaza Harnagea.

      • Ce chistoc , bre ? E stiut ca esentele tari se tin in sticlute mici . Ce inaltime avea Napoleon ? Mare grija , de la un chistoc de trabuc iese ditamai incendiul , nu va jucati cu focul .

        • Stefan cel Mare a fost gagicar , nu-l deranja ca avea 1,50 m. Napoleon era bine la 1,68 m , garda lui era formata din osteni inalti .

      • Trabuc , ai dat-o pe krakadil ? LUCIAN Aurescu sI BOGDAN Mandruta ?

    • asta e tare: „Daca sotia ta chiar merita o functie nu te-ai duce pe nici un ” domeniu ” cu cafeaua aburinda in mana , nu te-ai zbate sa i se recunoasca niste merite ? ” ce inseamna mentalitatea de combinator-pierzator cu deprinderi de cacao…. wow… „chiar merita o functie…” ha ha ha ha ha ha ha esti distractiv, nene!

      • Sotia mea NU merita , dimineata la 7 ling mitilicu pe ” domeniul „meu fara mentalitate de combinator-pierzator cu deprinderi de cacao ….wow …..”chiar NU merita o functie …” ha ha ha ha ha ha ha , la cratita , sunt distractiv , nene !

  2. Bravo ca mai exista presa care sa prezinte realist lighioanele incompetente din sistem. Aceasta caricatura de Aurescu face de rusine tara, are pantaloni prea scurti pentru pe o functia atat de inallta, trebuia sa ramane unde-i este locul daca ar fi avut un drob de bun simt. Dar se vede ca nu are! acat ca sunt oameni care, desi cu adevarat competenti, nu sunt bagati in seama, sunt dati la o parte, sau hartuiti ca li se face „dosarul” daca indraznesc sa denunte nepotismul si mizeria umana si sistemica. Si Aurescu nu face nimic, doar sa intareasca lantul nepotismului. Iar doana Brumar, sa vedem daca fara pile si pe o competitie adevarata, ar fi ajuns pe functii. Tot pe pile si nepotism! Asta este coruptia care cangreneaza tara si a transformat-o intr-o colonie condusa de incompetenti.

      • Pe oricine care nu cere tembel scuze, în numele României, când un arbitru este acuzat pe nedrept de rasism, iar o ziaristă din Italia provoacă un scandal în România.

  3. Deci din toata Romania asta ministru de Externe si trimisul MAE la CEDO sunt sot si sotie????a drak coincidenta…doar ei doi din toti functionarii Romaniei…

    • Curiosule , daca Marie Curie nu-l intalnea pe Pierre , ar mai fi descoperit poloniul si radiul pentru care au primit Premiul Nobel pentru Fizica in 1903 ? Daca Albert Einstein nu avea recomandarea savantei poloneze Marie Curie , ar mai fi ocupat , in 1912, postul de profesor al Universitatii pe care a absolvit-o in Elvetia ? Vezi cum se leaga totul cand lucreaza materia cenusie ? La aia care nu au materia d-asta , e o vorba : ” De unde nu e , nici Boje nu cere …..”

  4. La Curtea Internationala de Justitie de la Haga ( unde Romania a castigat 80 % din suprafata de platou continental si zona exclusiva in disputa cu Ucraina ) Romania a fost reprezentata de 20 de membri , din care 15 au fost romani si 5 au fost profesori straini de drept international ? Echipa Romaniei in procesul de la Haga ( 2004-2009 ) : BOGDAN AURESCU , Calin Fabian , Ioana Preda , Olivia Horvath , Cosmin Dinescu , Liviu Dumitru , Mirela Pascaru , Irina Nita , Rodica Vasile , Octavian Buzatu , Eugen Laurian , Ovidiu Neghiu , Gicu Borosi , Mihai Gherman si ………..CATRINEL BRUMAR . Profesorii de Drept International : James Crawford , Alain Pellet , Vaughan Lowe , maestrul Baroului Marii Britanii , Simon Olleson … 9700 km patrati au revenit Romaniei , PRIMA SI UNICA EXTINDERE DE JURISDICTIE SUVERANA SI DREPTURI SUVERANE DE LA MAREA UNIRE DIN 1918 .

    • A fost omis cercetatorul german Daniel Muller , Centrul de Drept International din Nanterre, Universitatea Paris , cu el sunt , in total , 20 de membri ai echipei Romaniei la Haga .

  5. Comisarul.ro , ieri , 09.02.2022 , ora 22:16 : ” MINUNEA ” SPORTULUI MONDIAL , KAMILA VALIEVA ……………………………………….”

  6. DefenseRomania.ro , ieri , 09 feb 2022 , ora 12:50 , articol de Matei Ion : ” Urmatorul ” monstru „al US Airforce va atinge Mach 7 . Cum va arata SR-72 Son of Blackbird ” – FOTO Vehicul aerian hipersonic fara pilot la bord ( UAV ) – motor care combina tehnologiile turbina si ramjet ( turboreactor cu combinatie supersonica ).

  7. Spotmedia.ro , astazi , 10 .02.2022 , ora 06:45 , articol de Mihai Oprisor : ” INAPOI IN PARADIGMA RAZBOIULUI RECE „.

  8. N-o cunosc pe madam Brumar dar fiind colega de serviciu cu Aurescu pare normal ca s-a casatorit cu acesta. Fac parte, amandoi, dintr-o generatie a unor tineri capabili de care n-ar trebui sa ne fie rusine!. Zic si eu!. Aurescu probabil are partile lui bune si partile lui rele pe care oamenii din MAE le stiu mai bine. Dar sa-l acuzi ca este discipolul lui Nastase e de tot rasul?!. Pai al cui sa fie?. A lui Sica Mandolina sau Catzu Chiparosu??. Sau oricare alta creatura politica care ne obosec retina la tv seara de seara?. Iar chestia cu cafeaua aburinda e super pentru un articol de ziar, doar ca realitatea bate uneori visul editorial. Asa ca mergem inainte, doar-doar, trece molima si ne intoarcem la normalitate. Despre Romania doar de bine, cu toate ca normalitatea nu se mai poate instaura in tara asta. Gasca de la putere vrea sa manance tot, indiferent de suferintele populimii.

    • Ai grait corect , mai putin cu ” discipolul lui Nastase ” , cand guru o ia razna , discipolii se disociaza .

  9. E groasa : Libertatea. ro , ieri , 09.02.2022 , ora 19 , articol de Daniel Ionascu : ” Codul Comunicatiilor , curatat doar pe jumatate . Serviciile Secrete vor putea cere date despre site-urile din Romania SI CINE LE ACCESEAZA , daca legea trece de Senat ” . ” Gazduitorii pot accesa cine a intrat pe un site si sa afle I.P-ul . SRI SE POATE DUCE APOI LA FURNIZORUL DE INTERNET SA CEARA SA I SE SPUNA CINE A AVUT IP-ul RESPECTIV CU NUME SI PRENUME LA DATA SI ORA RESPECTIVA „.

    • Si ce vrei sa zici cu asta?Îsi dau si oamnenii cu parerea,isi mai varsa si ei ofurile,mai înjură pe cate unul cum si alții injurau pe alții si nu era niciun deranj,acum cand au prins si alții curaj sa faca la fel,vor sa treaca o lege prin senat.Sa o treacă d le,sa o traca si stop

  10. Se dau a fi de peste Prut,urmareste atent postarile,vocabularul, punctuatia,samd,cum cauta sa ne faca sa credem ca este de peste Prut.Aceeasi persoana posteaza sub mai multe pseudonimuri,crede el ca si poate pierde urma sau ca ne pune pe piste false.Mai mult ne injuram romanii intre noi,ceea ce e fff grav,dar asa vir unii,dezbina si condu.

    • Nu se ” da ” a fi de peste Prut , chiar este ! Intreaba-l pe ” Kostea „, imediat o sa-ti recunoasca ….

        • Kostyusku , rapanosule , ce dorinte poti sa indeplinesti tu cand ma trimiti zilnic la produs pe centura ? Nu esti ” duhul „, esti dihorul din boschetii de sub pasarela garii Tiraspol !

  11. Am aflat-o si p-asta: madam Brumar nu este sotia lui Aurescu. Asa ca batem apa-n piua, poate-poate iese ceva!!. Am aflat si ca Aurescu a intrat primul la examenul de intrare in Minister si ca Harnagea inca nu era in carti pt SIE!. Dar unde merge mia, merge si suta!. Am inteles ca atunci cand i-a dus lui Dragnea cafeaua aburinda, i-a dus si un sufertas cu gogosi calde!. Hahaha!

  12. Unii spun ca au facut si nunta , mai putin intereseaza , e viata privata a fiecaruia . Tare aia cu sufertasul de gogosi calde servite langa cafeaua aburinda , le-o fi inghitit Daddy ?

  13. Cine are dispozitie si timp , sa citeasca ” LUMEA DE MAINE : CE URMEAZA DUPA PANDEMIE ? : REFLECTII SI PROIECTII „- BUCURESTI : CURTEA VECHE PUBLISHING 2020 , cu o prefata a ambasadorului Wolfgang Ischinger ( din 2008 este Presedintele Conferintei de la Munchen , fost ambasador la Washington si Londra ) .

  14. Femeia i ca dracu.
    Te ridica te ridica, te ridica si odata iti da drumu bro si cazi ca prostu de iti frangi gatu.

  15. Articolul asta e literatura de fictiune? Fictiune de proasta calitatea btw… Jurnalismul practicat de individul care semneaza articolul, este la nivelul unei conversatii la coada la parize intre cetateni care isi extrag informatiile din burtiera de la Romania TV… Verificam si noi surse sau nu se mai practica? Inafara faptului ca „Tache” loveste cu parerea in balta el fiind la ani lumina de pregatirea si nivelul profesional al persoanelor in care improasca cu niste laturi absolut inutile, expirate si de joasa speta. Daca nu ar fi lipsit la cursul de la Jurnalism in care aspirantii gazetari erau indemnati sa verifice informatia pe care o latra apoi, ar fi aflat TACHE ca Brumar si Aurescu nu au fost nicioadata casatoriti, ca Aurescu este casatorit de mai multi ani cu alta persoana, si ea incadrata in MAE. Ca Brumar a fost miseleste indepartata din postul de Agent cand la CEDO a ajuns cazul lui Dragnea si deci, guvernul afin de la vremea aceea, a dorit in acea pozitie o persoana care sa nu apere cauza statului ci a inculpatului… Si multe alte lucruri ar fi aflat dar clar nu mai iesea asa un articol de prost si de jignitor, ceea ce evident se doreste. Vorba aia cu „nu mor caii cand vor cainii” o stie TACHE sau inca nu s-a difuzat la Antene?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger