AcasăDezvaluiriAnchetePentru cine cumpără Serviciile rezidențe ”angro” în Dubai !

Pentru cine cumpără Serviciile rezidențe ”angro” în Dubai !

Lecția scăpării de sub orice control a Laurei Codruța Kovesi, ca și dușmănia ”nebună” afișată de Florian Coldea față de foștii săi camarazi de ”paradeală” pare să îi fi ”înțelepțit” pe liderii sistemului. Cei care nu mai vor să riște nimic, fiind pregătiți pentru orice viitoare ”schimbare a liniilor” la vârful serviciilor secrete românești.

În loc să fie la coadă la DNA oamenii serviciului se relaxează și fac afaceri în Dubai

Numai că toți aceștia știu foarte bine că, la o adică, tot la ”combinatorii” folosiți pentru a fi băgați la produs și a transforma astfel fondurile operative în ”pâinea lor cea de toate zilele” este cel mai ușor de ”strâns șurubul”anchetelor. Iar cum toți acești rezerviști retrași strategic în afaceri derulate la umbra sistemului sunt oricum deja penetrați informativ, noile ”minți luminate” ale sistemului au decis să le asigure o pensie cu adevărat liniștită. Și astfel să se pună chiar ei la adăpost de o eventuală schimbare din mers a ”paradigmei luptei anticorupție”. Chiar dacă ”prețul corect” plătit pentru o astfel de ”pavăză” nu este deloc unul mic. Dar ”se merită”, din moment ce deja de la vârful serviciilor secrete se tranzacționează zeci de rezidențe în Dubai pentru rezerviști, colaboratori sau chiar ofițeri acoperiți cu afaceri în ”zona gri” a sistemului. Această rezidență fiind considerată la această oră cea mai sigură metodă de protecție împotriva oricărei posibile reacții a instituțiilor statului român. Mai ales că din Dubai numai Florian Walter s-a întors! Dar și acesta nu forțat, ci doar păcălit de ”jocul dublu” al procurorilor ”buni” de la DIICOT și procurorii ”răi” de la DNA…

Aici sunt pensiile Dumneavoastră!

O primă fază a masivelor ”detașări” a activității paralele a adevăraților băieți deștepți ai sistemului în Dubai a fost reprezentată de cumpărarea de locuințe în ”orașul minune” al Emiratelor. Numai că rezolvarea ”situației locative” nu asigura automat și protecția oferită de Emiratele Arabe Unite rezidenților săi. Desigur, nu direct, ci prin intermediul propriilor cetățeni. Cei pe care doritorii de imunitate internațională în fața autorităților din statele natale sunt obligați să îi numească acționari majoritari în firmele constituite în Emiratele Arabe Unite, pentru a obține astfel mult râvnita rezidență în Dubai.

Singura repatriere din Dubai a fost benevolă

Schema folosită deja pe scară largă de tot mai mulți ofițeri acoperiți ai serviciilor secrete românești și nu numai fiind astfel extrem de simplă. În primul rând se face o investiție imobiliară ”rezonabilă”, prin achiziționarea unui sediu. După care se înființează o societate comercială, în care un cetățean din Emirate trebuie să fie musai acționar majoritar, conform legislației. Iar pentru ca ”taxa de protecție” să poată fi plătită legal, de cele mai multe ori respectivele societăți comerciale derulează și declară autorităților exact sumele convenite în cadrul înțelegerii de la început. Acum normal că se naște întrebarea de ce ar investi cineva sume atât de consistente și ar plăti o taxă impusă de cel puțin 51 la sută – acționarii majoritari participând la capitalul inițial doar cu cetățenia EAU! – în condițiile în care deja repatrierile fugarilor din fața Justiției din România sunt deja la ordinea zilei peste tot în lumea asta. Răspunsul fiind însă cât se poate de simplu : Pentru că Emiratele niciodată nu acceptă ca un cetățean propriu să fie audiat de o comisie rogatorie în cazul unor infracțiuni comise fără violență. Iar cum anchetele din România ar trebui să se îndrepte automat și împotriva acționarilor majoritari înseamnă că de la București nici măcar nu se va mai pierde timpul cu demararea unor astfel de proceduri pe cât de complicate, pe atât de sortite de la bun început eșecului. Astfel că prin cumpărarea ”angro” de rezidențe în Dubai pentru ofițerii și oamenii săi de încredere, Serviciile practic le asigură acestora pensia și liniștea necesară în cazul unei retrageri de urgență din activitate…

author avatar
Catalin Tache
6.541 afisari

37 COMENTARII

    • I-a platit o Videanu lui Pahoțu, dar nu că ar fi vreun băiat darnic ci pentru că nu a avut încotro,nu-i așa băieti?

      • Videanu cand era ministru i a angajat la Minister cunostinte de ale domnului General Pahonțu.
        Probabil cum zice cineva mai sus,Videanu nu a avut încotro.

    • Ghiul ș a cumparat rezidența cu banii pe care i a furat de la CAR ul SPP ului. Prafu s aleaga d aia care au furat banii.

      • Sugiuk nebunule sunt în tranșee pregatit, nu am avut net de calitate pt a intra sa postez.
        Cainele moare de drum lung…

          • era cat p’aci sa ma apuc sa-l injur pe iohanau sau pe americani doar doar v-ati face aparitia! dar n-a fost nevoie, ma bucur sa va avem alaturi.

          • Sugiuk, plavanul e marioneta, mai exact un penal în functie, mai departe stie toată tara ce a facut cel care se bătea cu caramida in piept zicand mereu fara penali in functie, el ce e?

          • Kosteo , tolomacule , ai dialog cu tine in oglinda , nu te mai saturi halind k.kat cu polonicul ? Mai ai sa dai in bobi cand sugi acadeaua zbarlita , dihorule scopit . Ja la boscheti , te solicita doi zdrahoni navetisti de Rabnita …!

          • KOSTEA , nu te cred , dupa mimica fetei cand ma uit in oglinda , tu minciunesti , pari un hoit idiot ce postezi la ordinul Raionului pentru 3 copeici postarea . Te-ai impacat cu impegatul dupa ce i-ai ciordit curcanii ?

  1. Chiar toată lumea se face că nu înțelege. Orice ofițer dintr-un serviciu secret este antrenat să eludeze legea din țara în care activează. Spionii de aia se numesc spioni, pentru că activează în mod ilegal pe teritoriul unui stat. Cei mai slab pregătiți profesional rămân în țară pentru serviciile interne dar aplică apucăturile de spioni în propria țară. Și uite-așa am ajuns să avem mai mulți spioni decât români care lucrează sub sloganul dealtfel penibil Patria a priori!
    ”Patria a priori” înseamna exact “Patria înainte de a experimenta ceva”.

  2. Asta da blestem sa ajunga slugi la altii cum au facut ei romanii pt altii si sa fie non grata voluntar sa traiasca printre tristii ais!!!

  3. Să li se retragă cetățenia fără posibilitatea de a o redobândi atât lor cât și familiile lor, iar statul să-i dea în urmărire internațională.
    Se va constitui unui fond generos de recompense pentru cei care îi capturează și îi predau autorităților iar odată aduși în țară să fie judecați pentru înaltă trădare.
    După ce americanii și NATO își vor pierde puterea arabii îi vor livra Bucureștiului pentru recompense.
    Execuțiile se vor face în public prin ghilotinare.

    • Cel mult ghilotinarea prepuțului. Tot ceea ce ai expus este un vis frumos. Nici măcar promițătorii AUR (o cacealma politică) nu ar produce așa evenimente. Cât timp americanii țin războaiele departe de granițele lor, nici o șansă să dispară NATO, agenția lor de război.

  4. Spotmedia.ro , astazi , 15.01.2022 , ora 06:51 , articol de Mihai Oprisor : ” NATIONALISMUL , COMBINATIE FEROCE DE TRECUT MISTIFICAT SI UTOPIE POLITICA „.

  5. Cacealma politica este si USR, cu penalul de Barna si să nu mai vorbim de drogatul de Câțu cu foaia matricolă la secret.

  6. Sa ie legatura plavanu cu printisorii desertului si sa ne invete cum au facut ei partie de schi la 70 de grade C si noi nu avem rosii romanesti iarna si poate ne imprumuta 100 de hectare de nisip sa incalzim niste oglinzi poate ne scoatem la curent si caldura…

    • Lucrăm acum la un perpetuum mobile care va da energie românilor direct de la divinitate, Patriarhia română face incantații speciale dimpreună cu șefii de servicii pentru activarea energiilor increate descoperite de Sfântul Grigorie Palama. Talpeș ne-a anunțat enigmatic că vine anul 2033 care are ceva special. Pentru profani, 2000 de ani de la răstignirea lui Hristos. A râs. O fi de bine sau o fi de rău? Să-l rugăm pe sensei Daniel, legendat ca patriarh, să ne dezlege enigma lui Talpeș. Oricum, energiile increate vor activa Grădina Maicii Domnului și vor asigura energie gratuită pentru toate locuințele, mașinile și fabricile falimentare ale românilor. Atunci România va deveni Noul Ierusalim iar unii vor crăpa de ciudă că nu-și mai pot muta capitala în România.

    • Ce sa le spună mutul printilor?Plavanul mut abia se exprima în limba romana.Ne ar face de ras rau de tot, sa stea mai bine acasa, om gasi noi pe altcineva sa l trimitem la discutii.

    • Gogule, Take , reține bine,e BREND iar tu un atarnator ieftin de doi bani ..Daca ai fi avut ceva clar, imagini sau inregistrari le ai fi dat de mult fraiere dar asa taci si suge în continuare, daca vrei sa si înghiti e treaba ta.

  7. Si de cine era controlata Codruta?! Tocmai aici e dichisul… Nu o mai puteau controla!!! Si apropos de controale… Du-te si fa unul la cap!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger