AcasăDezvaluiriAnchetePe 30, CSM îngenunchează! Pentru Pîrlog, nu pentru ”BLM”!

Pe 30, CSM îngenunchează! Pentru Pîrlog, nu pentru ”BLM”!

Probabil că or mai fi naivi care să creadă că onorabilul Consiliu Superior al Magistraturii chiar este ”chezașul” funcționării în parametri normali a unei Justiții atât de controversate precum cea de la noi. Numai că ”autoritatea” CSM o fi ea una sublimă în declarațiile oficiale, dar lipsește cu desăvârșire în realitatea de zi cu zi.

Pîrlog poate să facă orice Solomon nu se supără

CSM fiind ”sfâșiat” iremediabil de diversele grupări care poartă adevărate ”războaie de gherilă” pentru controlul sferelor de influență. Cele care, din păcate, încă sunt delimitate nu doar între judecători și procurori, dar mai ales în casta celor din urmă. Numai că peste doar câteva zeci de ore s-ar putea ”arunca toate cărțile pe masă”. Și dacă, pe 30 iunie, membrii CSM-ului vor ceda din nou în fața ”axei” Solomon – Ban și nu vor îndrăzni, nici de această dată, să ia barem în discuție sesizarea semnată de zeci de colegi împotriva controversatului procuror militar Bogdan Pîrlog, atunci barem să îngenuncheze cu toții! La propriu! Ci nu pentru Black Lives Matter! Ci pentru Pîrlog! Și pentru finul de la DIICOT, se știe!!! Recunoscându-și barem astfel neputința în fața celor care nu își mai aduc aminte de Nicu Gheară! Cel care, ”sufocat” fiind de nenumăratele echipaje de filaj din jurul său, le-a pozat, filmat și … doar rugămințile șefilor de structuri au făcut ca materialele ”contrafilajului” să nu fie făcute publice. Ce-i drept, vremurile s-au schimbat mult de atunci… Dar obiceiurile anumitor procurori, nu prea…

Iar fac pe ”ghioceii”…?

”Demers fără precedent. Aproape 40 de actuali și foști procurori militari au depus plângere împotriva lui Bogdan Pîrlog, actualul adjunct al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București. Acuzațiile sunt de abatere disciplinară și încălcarea codului deontologic”. Aceasta a fost ”știrea zilei” în data de … 7 aprilie! Numai că, de atunci, sesizarea depusă la Inspecția Judiciară nu a apucat să fie luată în discuție și în cadrul CSM. Acolo unde membrii par să se teamă nu doar a lua o decizie, dar și să o pună barem în discuție! Astfel că se tot găsesc pretexte de amânare a tranșării plângerii în care ”procurorul autosesizare” Bogdan Pîrlog este acuzat de zeci de colegi de ”manifestări care aduc atingere onoarei sau probității profesionale ori prestigiului justiției, săvârșite în executarea sau în afara exercitării atribuțiilor de serviciu”!

author avatar
Catalin Tache
2.555 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger