AcasăDezvaluiriAnchetePATĂ de la URZICENI, CEL MAI PUTERNIC OM din SERVICII!

PATĂ de la URZICENI, CEL MAI PUTERNIC OM din SERVICII!

Dacă într-adevăr informația înseamnă putere, atunci cel mai puternic om din România nu poate fi decât Daniel Marius Pată. Procurorul Pată. De la Urziceni. Cel adus ”după Magistrală” direct să conducă temutul Serviciu de combatere a corupției la nivel înalt din cadrul Structurii Centrale a Direcției Naționale Anticorupție.

Pată este la căști mai informat și decât CSAT

Serviciu pe care l-a condus într-un asemenea mod, încât până și altfel pe deplin obedientul Consiliu Superior al Magistraturii a luat foc și a respins solicitarea procurorului Daniel Marius Pată de ”a rămâne în DNA după încetarea mandatului de conducere”. Prin Hotărârea nr. 770 a Secției pentru procurori din cadrul CSM, din data de 03 august 2021.

Numai că, ”ghinion”, a trecut de atunci peste un an de zile și nu doar că procurorul Daniel Marius Pată a rămas tot șef în Structura Centrală a Direcției Naționale Anticorupție… Dar Pată a devenit între timp cel mai informat om din România!

A sărit etapele

Procurorul Daniel Marius Pată a activat la nivelul Parchetului Urziceni. Până nici măcar atoateștiutorul GOOGLE nefiind în stare să identifice fie și cel mai mic dosar cât de cât cu o relevanță publică instrumentat cu succes de procurorul Pată la nivelul Parchetului Urziceni. Unul unde oricum procurorii nu sunt ”îngropați” cu nenumărate dosare grele…

Crin Bologa tot mai izolat la DNA

Dar, din sutele de procurori care își desfășurau activitatea la nivelul tuturor structurilor de Parchet din întreaga țară, numai procurorul Daniel Marius Pată ”de la Urziceni” a fost alesul pentru a prelua conducerea Serviciului considerat drept ”vârful de lance” din întreaga Structură Centrală a Direcției Naționale Anticorupție. Este vorba, desigur, de către temutul Serviciu de combatere a corupției la nivel înalt din cadrul Secției I. Acolo unde a fost uns șef prin delegare… La fel cum fusese, tot prin delegare, și la conducerea Parchetului Urziceni… Ce este drept, în anii aflați la conducerea Serviciului ”la nivel înalt”, procurorul șef Daniel Marius Pată s-a remarcat totuși printr-un caz. Cel al ”jenantei” încercări de ”paradire” a carierei chirurgului Mircea Beuran. Astfel că, după ce judecătorii i-au dat cu flit și oricum termenul de încetare a detașării se apropia, Daniel Marius Pată s-a adresat Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, pentru a fi lăsat să activeze în Structura Centrală a Direcției Naționale Anticorupție.

Thuma Hubert două dosare în stand by

Numai că, într-o primă fază cel puțin, CSM-ul a pus lucrurile la punct, prin Hotărârea nr. 770, din 3 august 2021. Cea în care scria negru pe alb că, imediat după încetarea detașării în fruntea Seviciului de combatere a corupției la nivel înalt din cadrul Secției I a Structurii Centrale a Direcției Naționale Anticorupție, care survine la data de 11 ianuarie 2022, procurorul Daniel Marius Pată trebuie să se întoarcă la Parchetul Urziceni! De ce?

Pentru că ”procurorul Pată Marius Daniel a venit la Structura Centrală a Direcției Naționale Anticorupție direct pe o funcție de conducere, neparcurgând etapa unei funcții de execuție în parchetul anticorupție”, așa cum prevede legea. Adică, pur și simplu a sărit etapele!

Stăpânul Informațiilor Clasificate

Ce este drept, termenul limită de 11 ianuarie emis de către CSM a expirat de mult. Dar Pată a rămas tot procuror șef în cadrul Structurii Centrale a Direcției Naționale Anticorupție! Totul după ce se pare că extrem de influenții susținători politici ai acestuia au apelat la ”șmecheria” delegării lui ”Pată de la Urziceni” în fruntea unui alt serviciu din Structura Centrală a Direcției Naționale Anticorupție. Și uite cum procurorul Pată este la acest moment poate chiar cel mai informat om din sistem, din postura de șef al Serviciului Informații Clasificate! Funcție mai mult decât strategică, din care ”Pată de la Urziceni” este informat, informează și astfel poatre ”filtra” orice informație! Indiferent de gradul maxim de clasificare al acesteia! De la orice instituție publică din România! Și implicit ”fluxul informativ” venit dinspre serviciile secrete! Inclusiv în cele mai sensibile anchete ale DNA!

Până și CSM a vrut să scape de el după cazul Beuran

Acesta devenind astfel mai bine informat și decât ”beneficiarii legali” ai ”oalei informative” de la CSAT! Ceea ce și poate explica în bună măsură cum de tocmai ”Pată de la Urziceni” conduce Serviciul Informații Clasificate. Și cum de, la o adică, după cum susțin sursele noastre, tot procurorul Pată ar putea fi cel mai bine la curent cu nivelul ”prafului” așezat peste cele două dosare aflate în instrumentarea DNA și care l-ar viza pe președintele Consiliului Județean Ilfov, Thuma Hubert. Și nu numai…

author avatar
Catalin Tache
5.354 afisari

28 COMENTARII

    • Articolul din Adevarul cu Bmw-urile Politiei este scris de Raluca Boboc , fosta Consilier de Stat in Administratia Prezidentiala intre 2012-2014 . De ce face pe mironosita si nu scrie de spagile lui Basescu ? N-are cum sa nu stie , a fost la borcanul cu miere …

  1. Romanica, tara oamenilor nepotriviți în locurile potrivite altora. Și pentru ca este un fenomen generalizat cine știe cunoaște ca asta este modus operandi al lui Securila. Asa ca Pata are o „pata” de muștar pe rever, cu care poate fi „ghidat” de Securila, ca boul ținut de belciug, asta fiind principalul criteriu. Normal ca a fost „tras de par” și pus în funcția asta. Adică are o pila sus pusa, dar fără „pata” de pe rever nu putea fi „promovat” de la parchetul unei judecătorii într-o asemenea funcție, nici dacă era frate cu Ciolanis.Priceperea lui rezulta din conținutul articolului, dar nu contează cât timp e folositor lui Securila. Concluzia, trebuie dat cu maturoiul, acum la Curățenia de Crăciun. Who is first?

    • Who is first ? Cine este primul ? Primu sunt io , nu mai suporta impegatu sa-mi vada piruca violiet si mersul impiedicat cu pantofiorii cu toc cui ….

  2. PATA e un nume ciudat , asta nu inseamna ca omul nu e pregatit profesional . Sa-l conteste colegii si sefii lui , vorbim vorbe , habar n-avem cine este omul asta , e un subiect sensibil in care nu au acces diletantii , daca ocupa asemenea functie inseamna ca cineva a investit incredere in el . Punct .

  3. NEWSWEEK . RO , 12.10.2022 , ORA 17: 11 , ARTICOL DE ELENA ANDREI : ” VIDEO ….. ascunde ca in explozia din Kerci …………………………………………”.

    • Adevarul . ro , 12.10.2022 , ora 21:43 , articol de Ana-Maria Gherghita : ” Un judecator rus …………………………………………”.

  4. Comisarul . ro , astazi , 12.10.2022 , ora 18:07 : ” Vicepremierul Serbiei rupe randurile ? / ” ……………………………………………………..”.

  5. Comisarul .ro , astazi , ora 00:12 : ” Surpriza totala ! / Ce tara ascunde o ” comoara ” militara …………………………………….”

  6. ASTEA SUNT INFORMATII NECLASIFICATE.
    IDEEA E SIMPLA.
    CLASIFICATE SAU NU INFORMATIILE NU TIN NICI DE FOAME SI NICI DE FRIG.
    Șeful diplomației europene: „Prosperitatea UE s-a bazat pe China și Rusia, iar adaptarea la noua realitate va fi dură” ziare.com
    Mircea Coşea: Noi nu mai putem exporta aproape nimic prin portul Constanţa pentru că exportă ucrainenii cereale 60m.ro
    Fost președinte al Bundestagului: Germanii să aibă la îndemână lumânări și pături în această iarnă 60m.ro

    • Constantinescule , doar atata poti , esti corconit , crescut in puf ? De ce esti defetist la 45 de ani cand Wolfgang Schauble are 80 de ani si debordeaza de optimism ?

  7. Omenirea a trecut prin situatii mult mai dificile si a gasit modalitati de supravietuire . Hai sa nu-i mai vaitam pe germani , in decembrie 2022 o sa le plateasca statul facturile …

    • Ce inseamna pentru Germania 6 miliarde de euro ( plata facturilor in decembrie ) ?

  8. UNIVERSUL .NET , 12 OCTOMBRIE 2020 , ARTICOL DE LAURENTIU MIHU : ” CE AU RATAT ELON MUSK , ROGER WATERS SI AL NOSTRU VASILE DINCU „.

  9. Adevarul .ro , 13.10.2022 , ora 08:23 , articol de George-Andrei Cristescu : ” Xi Jinping , spre un al treilea mandat istoric in fruntea Chinei . Congresul Partidului Comunist are loc pe 16 octombrie „.

  10. Comisarul . ro , astazi , ora 11:13 : ” NOUA ERA / Un creier crescut in laborator a reusit sa joace un joc video ” – BBC . De la Pong , la tratamentul impotriva Alzheimer .

  11. AGERPRES . RO , 13.10.2022 , ORA 10:28:34 : ” NATO : 14 STATE MEMBRE SAU PARTENERE , INCLUSIV ROMANIA , VOR ACHIZITIONA IN COMUN SISTEME DE APARARE AERIANA „. In ordine alfabetica : Belgia , Bulgaria , Cehia , Finlanda , Germania , Letonia , Lituania , Norvegia , Regatul Unit , ROMANIA , Slovacia , Slovenia , Tarile de Jos si Ungaria .

  12. Libertatea . ro , 13 octombrie 2022 , ora 12:39 , articol de Flavius Toader : ” Ce este dispus sa faca …………………………………………….”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger