AcasăDezvaluiriAnchetePartenerii lui Biden: Aurescu cere militari, Polonia un nou ambasador

Partenerii lui Biden: Aurescu cere militari, Polonia un nou ambasador

Axa Varșovia – București este marea găselniță a diplomației americane. Cea menită a oferi ”siguranța militară” aliaților occidentali, cei cărora Administrația SUA le tot cere să mărească ”taxa” plătită pentru a îi proteja de Regimul Putin. Numai că, până acum, doar Polonia și România par să fi luat de bun apelul insistent clamat de la Washington.

Biden l a numit pe Brzezinski

Cu toate că pozițiile principalilor doi parteneri strategici ai Statelor Unite ale Americii din această parte a Europei rămân, totuși, diametral opuse. Încă de când Guvernul de la Varșovia i-a cerut fostului președinte Donald Trump să își achite ”partea” americană din ”nota de plată” făcută pentru ca Polonia să aplice sancțiuni economice Federației Ruse, după anexarea Crimeii. Și când românii au tăcut mâlc… Sau de când Polonia a obținut un offset minim de 36 % din toate contractele de armament derulate cu producătorii americani, în timp ce românii nici măcar nu au deschis gura pentru un ”simbolic” 0,1 %, în ciuda celor 12 miliarde de dolari de până acum.

Biden în încurcătură

Președintele american a apucat să îl numească ambasador al SUA în Polonia pe avocatul Mark Brzezinski, fiul cunoscutului politolog Zbigniew Brzezinski, fostul consilier de securitate națională al președintelui Jimmy Carter.

Aurescu vrea doar militari

Numai că Varșovia și-a exprimat regretul pentru această numire, dând de înțeles că acesta nu este binevenit în țara natală a familiei sale. Iar dacă partenerul strategic nu are nicio greață de a protesta față de această numire și cere un alt ambasador, uite că de această dată nu a mai tăcut nici Bogdan Aurescu. Cel care a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe consilierul pentru securitate națională al președintelui Biden, Robert O Brien. Căruia nu i-a cerut nici să numească un ambasador în România… Și nici să elimine vizele pentru români… Ci doar să trimită și mai mulți militari americani în țara noastră! Și pe banii noștri!

author avatar
Catalin Tache
2.329 afisari

30 COMENTARII

  1. Robert O Brien.(consilierul lui Trump) e istorie, Jake Sullivan e consilierul lui Biden !

  2. Când US importa la greu petrol din Rusia, ce sa faca bai bichonule mai mulți amerloci pe aici? Cand va veni ca trasnetul informația privind dezafactare bazei de la Deveselu, devenita inutila, sa vedem cum va luați voi talpasita. Vedeți ca pentru colaborationistii afgani amerlocii au un plan de salvare, care i-a scandalizat pe turci. Dar pentru voi s-ar putea sa nu aibă. Tara arde la propriu și e maturata de furtuni iar bichonul își piaptănă chelia. Dar mulți, foarte mulți romani îl merita!

  3. SUNT KOSTEA SUGIUK TIRASPOL , am servit cina putin mai tarziu , cu 22 de secunde inainte de ora 23 :00 am infulecat primul polonic cu zeama de galbiori rancezi . Papa-bun , sa fie primit , am bagat toata galeata la mat …….mmmmmmm…..ce savoare ……mmmmmmm……..ce deliciu …..Spasivo , Boje , sa fie primit !

  4. Bogdan Goldstein, zis si Aurescu, este ministru israelian de externe al Romaniei, el vrea ca tara sa fie ocupata de americani ca cei de la Deveselu, zona de unde dispar misterios tinerele romance, nu are nicio treaba cu interesele tarii, din contra!

    • Adevarata dreapta nu a fost in Germania mileniului trecut, ci este dreapta Americii mileniului nostru.

  5. CATASTROFA DE AURESCU IN LOC DE DIPLOMATIE SOLICITA INARMARE CA DOAR O FACE PE BANII LUI TASUNU PE AI ROMANIEI.DEMISIA !!!

  6. Sunt Kostea Sugiuk Tiraspol , m-am lipit de inca 6 copeici pe doua postari , poate incropesc de hleb pana diseara ca-mi chioraie matu …

  7. Pentru schizofrenul retardat care are idei fixe si le tot repeta pe acest site cu rusii, tiraspol, sugiuk, copeici etc: ia-ti pastilele de cap si nu te mai baga in discutii care te depasesc, chiar dc esti un sclav platit de americani/evrei! Un patriot adevarat nu tine nici cu americanii, nici cu evreii, nici cu rusii si in general cu niciun strain pentru ca astia isi urmaresc strict interesele lor, ci doar cu poporul sau!

      • Da , POSTURILE mele in legatura cu extraterestii spun ca sunt un cretin . In lumea mondena sunt Kostyuska Sugiuk , nimfomana apetisanta cu barba , par sub brate si pe picioare , moartea oboailor zburlite ….hihihihihihi

  8. Nu stiu ce cere domnul Aluigold dar tara are nevoie de un guvern independent si o închisoare mare in care sa fie claustrati toti care din 90 până acum au fost la conducerea țării, de departe sau de aproape. Vorbesc bineînțeles de cei care nu vor fi spanzurati in urma proceselor pentru trădare, distrugerea economiei, pentru banditism, pentru vânzarea tarii, pentru dezarmarea ei si pentru toate capetele de acuzare care vor fi aduse acestor haite de lupi hamesiti

  9. Domnul Aluigold, poate din pozitia dumneavoastră puteți întreba unde este armata română? Ce s-a întâmplat cu doctrina apărării intregului popor si cu infrastructura aferentă? Poate Ciuca va poate da militarii de care aveti nevoie. Ii poate chema din țările unde i-a închiriat.

  10. Dreapta dreapta ? Daca e declarata avort ? De cand e lumea si pamantul s-au vazut multe fiasco ….

  11. Ce soldati sa ceri cand ai 200 de piloti? Asta inseamna 200 de avioane ai totul prezervat ca in Mediterana mereu e 1- 2 portavioane iar pana in tara fac 5 – 10 min.
    Soldatii noi tre sa livram.

    • La câți cretini sunt pe lista asta ai mai apărut și tu fiul lui Pomohaci. Daca as fi fost in Italia poate ti-as fi facut o placere. Spre dezamăgirea ta nu pot să-ti doresc decat un zda marii. Daca totusi te mănâncă in cur du-te la festivalul Bucuresti Pride. Cu putin noroc vei gasi un suflet caritabil care iti va desfunda țeava. Daca nu vei fi multumit, incearca printre privitori. Nu cred ca va fi greu sa te fericesti cu unu, doua șuturi in posterior

  12. Sunt de-a dreptul ingrozit , nu scap de reanimare , intru la barna unde voi oracai in pozitia capra , doi zdrahoni de Rabnita imi vor umfla falcile si zdrentui rozeta , am uitat sa-mi bag in posetuta borcanul cu vaselina de tanc , mai calmam hemoroizii ….

  13. Lalu , ai remarcat ce numar are postarea mea ? E numarul 69 , vrei sa facem o plimbare pe malul lacului si sa ne dam la fund ?

  14. Cretinul listei este in verva. Are nevoie de cateva palme amicale sa-i replaseze cei doi neuroni rătăciți prin materia amorfa, fetida care-i tine loc de creier.
    Oricum tin sa mulțumesc redacției pentru înțelegerea manifestata fata de acest individ. Contributiile lui ridica nivelul calitativ al ziarului național pe culmi nebănuite, neatinse nici macar de politrucii ziarului in momentele de satisfactie maximă, după stergerea vreunui mesaj care isi permite sa critice pe domnul si stăpânul nostru, pe cel cu 4 la treapta, două eșecuri la admiterea de la ASE, undergraduatul din Iowa, conducătorul si prietenul cerșetorilor culturalizati din USRplus.

  15. Sunt in verva , mi-am tras cateva palme neamicale si mi-am reglat neuronul ruginit care a inceput sa scartaie ineptii ce ridica nivelul calitativ al postarilor . Urmeaza sa-i altoiesc un sarut tandru pe pupila ochiului dosnic maron scolitului din Iowa si ma simt implinit , mi-am indeplinit menirea de postac model . Muahhhh !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger