AcasăDezvaluiriCatalin TachePĂRĂSIT PÂNĂ ȘI DE DUMNEZEU!

PĂRĂSIT PÂNĂ ȘI DE DUMNEZEU!

Nici nu a apucat să intre cu adevărat în ultimul an de mandat prezidențial, că nimic nu mai pare să îi meargă șefului statului. Cel care de-abia acum începe să conștientizeze și el ”cât  de mic începe să fie”…

Nu doar în ochii ”românilor mei”… Sau ai foștilor protectori din sistem, primii de altfel care se vor debarasa acum de ”balastul” Iohannis. Intensa ”cancanizare” a turneului african spunând de altfel totul despre ”protecția contrainformativă” de care se mai bucură președintele României. Numai că și vremea, dar și vremurile par să fie de acum împotriva cuplului prezidențial. Iar dacă în Africa ori a plouat, ori a fost prea mare entuziasmul gazdelor pentru a beneficia și Carmen și Klaus Werner Iohannis de starea de relax pentru care au și plecat, iată că nici la Dubai lucrurile nu merg prea bine…

PAPA e răcit!

Acolo unde, după cum dezvăluiam în chiar ”lovitura” din 26 noiembrie, echipa coordonată de această data de către sepepistul Florin Călin era gata să îi satisfacă toate capriciile de ”first lady”… Aghiotanții fiind instruiți să nu îi mai răspundă în nas ”primei doamne” că nu au bani la ei, atunci când vor fi puși să achite ”deranjul” de la cumpărături.

Numai că, prin descinderea în oaza de lux din Dubai, Klaus Werner Iohannis spera din toată inima și să dea o adevărată lovitură de imagine pe persoană fizică. Doar ”întâlnirea secretă” cu Papa Francisc, una negociată în mare taină mai putându-l salva pe acesta din ”ghearele” propagandei operative care deja pare să fi întors armele ideologice.

Plus că astfel i-ar fi îndeplinit și tot mai îmbufnatei ”prime doamne” marea dorință de a îi mai strânge o dată mâna conducătorului spiritual al Bisericii Catolice! Cel puțin acum, cât mai este ”first lady”. Numai că, ghinion, ”Papa este răcit”! Aceasta fiind informarea de ultimă oră care a zguduit speranțele cuplului prezidențial de a transforma eșecul din Africa în succesul din Dubai.

Comunicatul Vaticanului

Și uite cum tot biata Daniela a trebuit să îndeplinească ingrata misiune de a îl informa pe președintele Klaus Werner Iohannis, în data de 27 noiembrie, cu privire la îngrijorătorul comunicat oficial al Vaticanului. ”Îngrijorător” cel puțin din prisma destrămării speranțelor prezidențiale, decât a unor eventuale complicații grave a stării de sănătate a Suveranului Pontif.

Cel pe care ”Iohanișii” țineau morțiș să îl întâlnească în Dubai!

Numai că însuși purtătorul de cuvânt al Sanctității Sale, Matteo Bruni a declarat că ”Papa Francisc a fost internat de urgență la spital. Tomografia computerizată efectuată la un spital din Roma a exclus pneumonia, dar a identificat o inflamație pulmonară care a generat dificultăți în respirație. Sanctitatea Sa este tratat cu antibiotice intravenos , dar starea sa este bună și stabilă. Nu are febră și starea sa respiratorie se îmbunătățește considerabil”.

Totuși, Papa Francisc nu a putut, tocmai din cauza acestor probleme respiratorii, să oficieze duminică tradiționala liturghie din Piața Sfântului Petru. Însă, ce este drept, apoi a fost în stare să îl primească în Palatul Papal, fie și doar pentru scurt timp, pe președintele din Paraguay.

Numai că același purtător de cuvânt Matteo Bruni tocmai ce a recunoscut că ”Papa Francisc va reduce activitățile în zilele următoare pentru a își conserva forțele”.

Bruni insistând că ”doar în cazul în care starea de sănătate a Sanctității Sale o va permite, atunci Papa va continua să se mai ocupe de sarcini instituționale ușoare”.

Însă purtătorul de cuvânt al Vaticanului nu a mai făcut nici cea mai mică precizare despre vizita pe care Sanctitatea Sa ar fi urmat să o facă în Dubai!

Astfel că este greu de crezut că Papa Francisc va mai participa la conferința Organizației Națiunilor Unite care urmează să aibă loc în Dubai, în zilele următoare. Acolo unde de altfel și spera Klaus Werner Iohannis să își mai îmbuneze consoarta prezidențială, după crunta deziluzie din țările africane. Unde de orice altceva au avut parte cei doi, dar în niciun caz de luxul mult așteptat.

Numai că, dacă și printr-o ”minune” ar mai ajunge la Conferința din Dubai, mai mult ca sigur programul Papei Francisc va fi considerabil redus față de cel stabilit inițial.

Ceea ce automat înseamnă că și șansele ”primei doamne” de a mai da o dată mâna cu Sanctitatea Sa și a lui Klaus Werner de a fi binecuvântat de Papa Francisc se reduc considerabil.

Astfel că poate nici nu ar fi o idee chiar atât de rea ca președintele României să nu mai decaleze tot programul oficial de 1 Decembrie, dacă tot nu se va întâlni cu Papa Francisc în Dubai…

Hopa, nici el nu vine!

Și de parcă mai puțin și aproape ai putea crede că ”și-a băgat Pahonțu coada” și în acest periplu, uite că ultima speranță a lui Klaus Werner Iohannis de a aduna totuși ceva ”brumă” de capital a fost spulberată de un alt comunicat oficial. De această dată venind de la Washington! Casa Albă informând sec că ”președintele Joe Biden nu va participa la Conferința privind schimbările climatice din Dubai”.

Și uite cum, singurele vedete ale Summit-ului climatic COP28 care se va derula în Dubai rămân doar ”marii lideri mondiali” Klaus Werner Iohannis și Surengal Whipps Jr. Președintele României și cel al Palau, un ”stat insulă” cu nici 20.000 de locuitori. Aceștia fiind singurii președinți prezenți la summitul climatic din Dubai…

author avatar
Catalin Tache
5.773 afisari

19 COMENTARII

 1. ORICUM , SE DUC SI EL SI EA -FIRST LADY-PRECUM PAPUSICA DE LA DRIC, HIDOSI, CARAGHIOSI, PURTATORI DE MESAJE ….FUNEBRE….

 2. Tache , cu tot respectul , te rog sa nu cenzurezi aceasta postare , cititorii trebuie sa fie corect informati : EURONEWS : ” La Summitul COP 28 vor veni 140 DE SEFI DE STAT SI GUVERN SI 70.000 DE DELEGATI CARE AU CONFIRMAT PARTICPAREA . Sunt asteptati REGELE CHARLES AL MARII BRITANII , JOHN KERRY DIN PARTEA STATELOR UNITE , LIDERII UNIUNII EUROPENE , DELEGATI DIN PARTEA RUSIEI SI CHINEI , MILIARDARUL BILL GATES SI PAPA FRANCISC „. Doar cei de la inPolitcs .ro mai au un articol care seamana la indigo cu cel de fata , articol din 23 noiembrie 2023 : ” SUMMITUL DIN DUBAI – 70.000 DE DELEGATI , UN SINGUR PRESEDINTE ” . Noi , cititorii , pe cine sa credem , ce scriu cei de la EURONEWS sau ce afirma cei de la inPolitics . ro si National . ro ? Lasa postarea sa apara , VREM SA STIM ADEVARUL !

  • Pai Kerry nu e presedinte/sef de stat, rusii si chinezi nu sunt reprezentati de sefi de stat, liderii UE la fel (Urpoola&Co), papa nu vine ca e bolnav, Bideu nu vine, Gates nu e sef de stat (el se vrea de glob)… Oricum, in articol se face referire la „presedinti”, nu la prim ministri, etc. Faptul ca Charles sau Modi vor fi acolo nu inseamna ca sunt presdinti. Asadar, nu e nimic gresit in articol. Referitor la „pe cine sa crezi”, ca idee generala nu trebuie crezut nimic din ce se scrie pe mainstream media, cam cum nu credeam ce zice propaganda mediatica din vremurile comuniste. Oricum, daca vrei neaparat sa crezi in oficialitati, uite aici

   https://www.cbsnews.com/news/cop28-climate-change-summit-dubai-uae-2023/

   • Puneti ochelarii de vedere : ” 140 DE SEFI DE STAT SI DE GUVERN ……………………………. „.

 3. Sa se retina ca la inceputul mandatului Werner a fost iertat de catre Finante de suma de 320.000 de euro Aceasta gafa plaseaza Romania printre tarile fara Democratie din Africa

 4. Respectul acestui tabloid pentru instituția prezidențială si pentru democratie in general este de-a dreptul abject.

 5. DEFENSEROMANIA . RO , ASTAZI , 25 . 11. 2023 , ORA 10:32 : ” CINE E GENERALUL VLAD GHEORGHITA , NOUL SEF AL ARMATEI ROMANIEI . DECRETUL PRIVIND NUMIREA GENERALULUI VLAD IN FUNCTIA DE SEF AL STATULUI MAJOR – SEMNAT DE IOHANNIS „.

 6. Si-a intarcat Mutu iapa prezidentiala in Africa, nici nu bine a sosit, ca-si intarca iar iapa in Dubai!

 7. Esuatul are si pe aceasta pagina vreo doi trei pupicuristi. Ba idiotilor,nu va e rusine ? cum sa tii partea Esuatului,parazit national,parvenit,adevarata masina de tocat mneleoane peste meleone din fundul sacului golit ? Doar Romania nu a ajuns chiar mosia acestul ‘ seful statului mafiot si esuat „,si a primei ” doamne ” hoata de case cu acte false. Cata sfidare,sa mergi sa tii o cuvantare de 3 minute,si apoi sa arzi gazul 4 zile pela hoteluri,restaurante,shopinguri de mare lux pe banii Tarii.Acum pe ultima suta Cocotatule,trage tare,plimba aveonul de lux cu cina cea de taina de 5 steeele,ca are Tara bani.Cand ai de gand sa restitui statului 360.000 de Euro,bani furati pe chirii necuvenite pt. imobilul statului pe care voi astia doi plus coana soacra,grul infractional organizat ati vrut sa-l cioditi cu acte false ???

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri