Cauta

Pahontu sare din lac in put!

Iata ca desi tocmai ce are pe cap „beleaua” restructurarii din mers a Serviciului de Protectie si Paza, pentru a incerca astfel „sa absoarba” intr-un fel „prisosul” de cadre ramase fara obiectul muncii dupa „ejectul” oficial primit de la actuala coalitie de guvernare, generalul Lucian Pahontu mai primeste o veste proasta.

Pentru ca, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, ultima „veriga” a statului paralel care rezista la conducerea unui serviciu secret inca din anul 2005 in ciuda tuturor scandalurilor care, mai ales in ultima vreme au bantuit SPP-ul va ajunge in cele din urma sa dea cu subsemnatul la Parlament.

Pana la urma seful SPP tot va ajunge in fata unei comisii parlamentare

Cu toate ca, intr-adevar, „glontul” Comisiei speciale pentru controlul SPP i-a trecut deja pe langa ureche, numai ca deja este o certitudine ca generalul Pahontu va trebui sa se strecoare printre furcile caudine ale altei comisii parlamentare, cea de Aparare, ordine publica si siguranta nationala ! Acolo unde este deja astepat „ca painea calda”, astfel ca seful SPP nu afce practic decat sa sara din lac in putul comisiiilor parlamentare…

Nu scapa de Comisie !

Nici ca se putea brodi un moment mai prost pentru primirea vestii ca a intrat din nou „in vizorul” parlamentartilor Puterii pentru generalul Lucian Pahontu decat cel actual, cand nu mai stie cum sa o scoata la capat cu intocmirea unui plan de urgenta privind „restructurarea” Serviciului de Protectie si Paza. Restructurare care ramane de vazut daca va fi doar una „cosmetica” sau o sa doara si mai mult la „buzunarele” cadrelor care, dupa ce seful lor a ajuns in razboi cam cu toata lumea sunt la randul lor constiente ca baietii retrasi de la posturi nu mai pot fi tinuti o vesnicie doar la antrenamente si la fotbal cu piciorul… Insa cum restructurarea interna este strict apanajul, dar si responsabilitatea actualei conduceri, cu totul altfel stau lucrurile cu viitoarea chemare in fata unei comisii parlamentare permanente a generalului Pahontu, care are de dat atat de multe explicatii… Si care nu se va mai putea „fofila” ca pana acum, fiind nevoit sa raspunda inevitabilelor intrebari punctuale despre jocul CAR, spionarea demnitarilor si a unor importanti oameni de afaceri sau activitatea diviziilor conduse de coloneii Paunica si Voroneanu !

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version