Cauta

Pahonțu, s-a găsit omul care să îți ia locul!

Așa că deja în SPP nu mai este loc și pentru Pahonțu și pentru Bălașa! Unul dintre ei urmând să părăsească serviciul...

Gata, cum să nu se ”umfle pipota” în generalul Lucian Pahonțu mai ceva decât în gâștele de la Lerești pe care le ducea la păscut, când a reușit să descopere cine este ”Sifonul lui Tache” din SPP! Și încă oficial! Pentru că ancheta internă declanșată după publicarea în ”NAȚIONAL” a ”convorbirilor criptate” pe WhatsApp între mai mulți șefi ai serviciului, coordonați de către colonelul Dicu Felix Costel, chiar actualul șef al Secțiunii de Documentare Informativă s-a finalizat cu succes! Și cu un raport strict secret prin care este identificată, cu nume, prenume, grad și funcție, ”sursa” dezvăluirilor noastre!

Decât pe Bălașa, mai bine Pahonțu ar fi cu ochii pe Oprișor!

Ce este drept, ancheta internă declanșată după prima ”lovitură”, cea din 16 august, ” Le-au spart WhatsApp-ul! Ofițeri SRI, filați de SPP în Guvern” a avut un singur scop! Nu să se afle dacă toate convorbirile publicate sunt adevărate… Nu dacă operațiunea de poliție politică efectuată de mai mulți ofițeri SPP coordonați de colonelul Dicu împotriva a importanți demnitari ai statului român, miniștri și chiar ofițeri ”deplin acoperiți” ai Serviciului Român de Informații precum Cristina David a fost una autorizată sau nu… Și de cine anume… Nici măcar ”oferta de nerefuzat” de a le pune la dispoziție, în mod oficial, toate probele intrate în posesia noastră, pentru a înlesni astfel munca operativă a comisiei de anchetă nefiind acceptată. Singura solicitare a generalului Lucian Pahonțu fiind ca, după cinci ani de zile de umilințe și nenumărate eșecuri, de această dată barem propriile structuri informative să îi furnizeze, ”fără putință de tăgadă”, numele ”sifonului lui Tache”. Astfel că, devenit din anchetat, anchetator, colonelul Dicu Felix Costel i-a livrat șefului Serviciului de Protecție și Pază, în numele Secțiunii de Documentare Informativă pe care o conduce, numele ”trădătorului”!

Convorbirile colonelului Dicu, probe ale poliției politice de la SPP

Locțiitorul pe linie informativă!

SDI asumându-și astfel informația că ”sifonul lui Tache” este nimeni altul decât chiar locțiitorul directorului SPP pe linie informativă, generalul Bălașa Daniel Ion! Adică nimeni altul decât șeful direct al colonelului Dicu! Generalul Bălașa fiind cel care coordonează activitatea tuturor structurilor informative, contrainformative, de protecție internă, de filaj și de contraspionaj din cadrul Serviciului de Protecție și Pază! Iar pentru ca nebunia să fie totală, generalul Lucian Pahonțu nu doar că acceptat imediat această informare… Dar a autorizat și ca, în cel mai mare secret, ofițerii acoperiți ai structurilor conduse de Dicu Felix Costel, Chirilă Alin, Păunică Ion și fostul milițian ”Mili” care l-a înlocuit pe ”cățelarul” Voroneanu în fruntea SSI să îl ”documenteze” 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pe generalul Bălașa Daniel Ion! Adică exact pe șeful lor direct! Structura ”AT” fiind la rândul său instruită ca orice informare pe acest subiect să îi fie predată doar în format A4 printat, doar prin intermediul lui Chirilă Alin, direct generalul Pahonțu, fără ca să fie cumva informat și locțiitorul acestuia, generalul Bălașa! Nu mai puțin de șapte ”colorate” – mașinile de filaj neautorizat – fiind puse la dispoziția unității lui Păunică pentru a ”strînge șurubul” monitorizării la generalul Bălașa! Astfel că ar fi chiar de râs, dacă nu ar fi de plâns… Ținând cont că vorbim, totuși, de un serviciu secret al statului român! Iar dacă  generalul Pahonțu nu ar trebui să uite că și Ceaușescu se simțea protejat, la un moment dat, în urma izolării sale în sistemul comunist… Fostul vecin de gard, generalul Marian Hăpău putându-i explica cel mai bine viața de ”pensionar” a unui șef de serviciu secret care și el se credea ”nemuritor” până în urmă cu doar trei luni…

Și Hăpău se credea ”nemuritor”…

Racolat de SIE!

Cum, totuși, după atâția ani petrecuți numai pe funcții de conducere, nici generalul Bălașa nu este chiar singur pe ”strada sistemului”, mai rămâne ca Pahonțu să recurgă la mobilizarea ”pensionarilor drojdiți” Ganea Ștefan și Voroneanu Dumitru pentru a îl fila și pe persoană fizică pe ”Mustață”. Mai ales că raportul SDI a trecut deja la ”next level”, identificând inclusiv o ”racolare a generalului Bălașa” de către un ”grup de acoperiți SIE”! Variantă care vine mănușă ”viziunii paranoice” a generalului Pahonțu. Cel care a fost deja convins de către ”sedeiști” și ”seseiști” că SRI și SIE au bătut palma pe DGIA și SPP! Sereiștii urmând a prelua conducerea de facto a Informațiilor Militare de unde generalul Hăpău a  fost deja ejectat, în timp ce ”externii” și-ar asuma o ”resetare” a serviciului condus de generalul Pahonțu încă din anul 2005! Îngrijorarea lui Pahonțu fiind cu atât mai mare, cu cât acesta are confirmarea că Bălașa are nu doar gradul de general SPP, dar are și Gradul masonic 33! Putând dispune de ”sprijinul logistic” al ”frățiorilor”, atunci când va declanșa ”asaltul final” pentru preluarea conducerii SPP! Mai ales că până și generalul Oprișor a început să joace ”passo doble”, liniștind Cotroceniul că important este doar să ”nu se tulbure apele” la SPP, în eventualitatea ”marii debarasări” de Pahonțu! Cea mai la îndemână soluție – și mai ales din interior! – fiind promovarea locțiitorului Bălașa! Cel care are ”grupuri de sprijin” și în celelalte servicii secrete. Plus că ar fi promis că rămâne la conducerea SPP doar pentru a asigura o ”tranziție controlată”…

 

Ultimele stiri

  • Cum se apără Florian Coldea după ce a dat 15 ore „cu subsemnatul” la DNA. Fostul general SRI, plasat sub control judiciar!
  • Horoscop – sâmbătă, 25 mai 2024. Toate zodiile au parte de schimbări în bine, dar sub aspecte diferite
  • Facem lucrurile cu cap: deblocăm proiectele restante și dezvoltăm Alba Iulia cu bani europeni
  • Gabriela Firea a convins lumea sportivă că este soluția potrivită pentru București
  • Incident cutremurător la o școală din Brașov. Patru elevi, acuzați că ar fi agresat sexual doi colegi mai mici
  • Se sparge buboiul afaceriștilor milionari din SERVICIILE SECRETE. Generalul Dumbravă ar fi „sifonat” tot la DNA!
  • Sectorul 4 începe construcția unui teatru în zona de sud a Bucureștiului
  • Poliția Română, mișcă-ți fundul în stradă!
  • Salvatorii, în alertă! Mașină lovită de tren, în județul Iași/Doi răniți, printre care și un tânăr de 16 ani – FOTO
  • PSD și-a stabilit ținta cu fondurile europene: contracte de peste 20 de miliarde de euro, până la finalul acestui an
  • Exit mobile version