AcasăDezvaluiriAnchetePahonțu, dat afară de Hăpău din Spitalul Militar!

Pahonțu, dat afară de Hăpău din Spitalul Militar!

Iată că tocmai ce este pe cale să se rupă și ”lanțul de iubire” care încă îi lega pe ultimii doi prizonieri ai variantei de lucru că structurile informative pe care le conduc deja de prea multă vreme sunt victimele temutelor Informații Militare Rusești, GRU. Este vorba, desigur, de generalii Lucian Pahonțu și Marian Hăpău. Cei care și-au dezvoltat adevărate ”imperii” pe persoană fizică și mai ales pe fondurile operative practic fără număr puse la dispoziție de debila clasă politică românească. Atât la nivelul Serviciului de Protecție și Pază, cât și la Direcția Generală de Informații Militare din cadrul Ministerului Apărării Naționale. Două structuri altădată de elită, dar care au ajuns acum să trezească doar compasiunea celorlalte instituții de forță ale statului român, prin ”placa” veșnicei lamentări interinstituționale cu privire la pretinsa lor penetrare de către agenții de influență ai GRU.

Nu a mai trăit șeful SPP o astfel de umilință de când cu paltonul lui Iohannis

Astfel că, fie și din această perspectivă, ”nemuritorii” Pahonțu și Hăpău ar fi trebuit să rămână uniți ca ”degetele de la o singură mână”… Numai că omul adus de la Jandarmerie de Traian Băsecu direct la conducerea Serviciului de Protecție și Pază încă din anul 2005 a trăit recent o umilință pe care cu greu o va înghiți. Și care a început odată cu exodul la pensie a cadrelor militare din cadrul SPP. Pentru că, în ciuda salariilor, sporurilor și a scutirilor medicale de la efectuarea antrenamentelor fizice, tot mai mulți SPP-iști se înghesuie să părăsească ”barca” lui Pahonțu. Iar acesta s-a prins în cele din urmă că, stranie coincidență, cam toți cei care au reușit să scape din ”ghearele” nenumăratelor structuri contrainformative din cadrul Serviciului au făcut-o cu ajutorul ”durerilor de spate”. Și cu parafa aceluiași medic, un reputat specialist de la Spitalul Militar Central.

Pahonțu și Hăpău ultimii burtoși ai sistemului

Astfel că șeful SPP a descins pe Secția de Neurochirurgie pentru a stopa această ”hemoragie” de pensionări pe motive medicale. Numai că generalul Lucian Pahonțu s-a dus nervos peste neurochirurgul suspectat, dar s-a întors … și mai nervos! Totul după ce ar fi fost dat pur și simplu afară din Spitalul Militar Central, unitate considerată la vârful sistemului ca fiind sub controlul absolut al șefului DGIA, prin intermediul tentacularei ”Rețele Zisu”. Astfel că Pahonțu a făcut o primă mutare pentru a mai stopa din valul de pensionări, realizată printr-o surprinzătoare angajare în cadrul Serviciului de Protecție și Pază.

Colonelul doctor Mitrică obsesia lui Pahonțu

Rămânând însă de văzut dacă Pahonțu se va mulțumi doar ”să se șteargă” după ce a înghițit această umilință fără precedent sau va căuta să se răzbune. Mai ales că nu mai este nici ”cumătrul” Silviu Predoiu în sistem, ca să medieze conflictul…

Și-a tras neuorchirurgul lui!

Deși oficial se cheamă Serviciul de Protecție și Pază și nu Serviciul pentru Paranoia lui Pahonțu, SPP-ul are totuși cea mai mare densitate de subofițeri și mai ales ofițeri de informații, protecție internă, documentare, contrainformații și contraspionaj pe cap de angajat nu doar din tot sistemul de la noi, ci probabil din chiar întreaga lume!

Mai mulți ofițeri de filaj decât luptători

Astfel că, din cei puțin peste 2.000 de actuali angajați, aproape 1.500 au primit și atribuții pe linia ”contrainformativă”! Devenind astfel obligați prin fișa postului impusă oricărei avansări sau primiri de ”Oscar” să se ”sifoneze” între ei, să își bage colegii și prietenii ”în hârtii”. Iar cu o astfel de presiune a conducerii Serviciului în spate, care ar fi făcut invidioasă până și Securitatea ceaușistă, ofițerii de informații au trebuit ”să dea ceva”, orice, numai ca să mai ostoiască din setea paranoică de identificare a ”comploturilor” cu care își bat joc de SPP-ul lui Pahonțu ”agenturili străini”. Și uite cum generalul Pahonțu a ajuns la concluzia informativă că oamenii care îi ies la pensie pe motive medicale sunt bolnavi închipuiți. Astfel că a angajat la nivelul SPP un specialist neurochirurg! Văzut drept un ultim baraj înainte ca SPP-iștii care se plâng de dureri la spate sau de probleme cu coloana să mai poată să ajungă la ”izbăvitoarea” Secție de Neurochirurgie a Spitalului Militar Central. Și asta după ce, la rândul lor, medicii generaliști din cadrul centrului medical al SPP primiseră ordinul expres de a nu mai da bilete de trimitere către Spitalul Militar Central. Și mai înainte să îi trimită pe ”trădători” la un supra-control, la noul neuorochirurg angajat de generalul Lucian Pahonțu!

Colonelul Mitrică, coșmarul SPP!

Oricum, generalul Lucian Pahonțu are mai nou un nou ”dușman de moarte”, în persoana unuia dintre cei mai reputați neurochirurgi români. Fiind vorba, după cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră, de chiar șeful Secției de Neurochirugie din cadrul Spitalului Militar Central dr. ”Carol Davila”, col.dr. Marian Mitrică, medic primar neuorochirurgie , doctor în științe medicale. Numai că ”iureșul” generalului Lucian Pahonțu pe Secția de Neurochirurgie condusă de colonelul Marian Mitrică nu a avut efectul scontat de șeful Serviciului de Protecție și Pază, cel care a venit așa cum a plecat…

Îl dă în gât pe Zisu cu Moderna?

Iar o astfel de umilință, generalul Pahonțu nu a mai suferit de când a trebuit să îi țină paltonul lui Iohannis, la Paris. Dar acolo vorbeam barem de șeful statului… Astfel că, după ce a dat ordin ca niciun angajat al Serviciului de Protecție și Pază să nu se mai vaite că are probleme cu spatele și să se dea lovit la coloană fără a fi ”luat la puricat” de neurochirurgul adus de el, rămâne de văzut dacă generalul Pahonțu se va mai codi mult până va scoate ”asul” din mânecă.. Pentru că da, așa cum ne-a obișnuit, Pahonțu joacă nu la două, ci la oricâte capete este necesar pentru a ține de scaunul pe care îl ocupă deja de 16 ani. Iar cum în sistem se știe foarte bine că generalul Cătălin Ștefăniță Zisu este comandantul de facto al Spitalului Militar Central, Pahonțu ar putea ”șopti” pe ”culoarul” pe care încă îl mai ține deschis în justiție ceva despre ”Moderna”… Mai ales că celălalt ”combinator” al Justiției Militare, Marian Hăpău are probleme serioase în a îl impune în fruntea acesteia pe procurorul pe care a pariat întotdeauna, Tiberiu Cozma.

Generalul Zisu comandantul de facto al Spitalului Militar Central

Și uite cum șeful Serviciului de Protecție și Pază a început deja să bage bățul ”Moderna”prin gardul Direcției Generale de Informații a Armatei, răspândacii săi avertizând ceilalți beneficari legali ai statului român cu privire la o posibilă operațiune de zădărnicire a combaterii bolilor! Una cu atât mai șocantă, cu cât aceasta ar fi urmarea presiunilor unor ofițeri de inforații militare! Inclusiv medici militari din conducerea anumitor structuri medicale proprii ale Ministerului Apărării Naționale aderând astfel la strania strategie de a se forța vaccinarea zecilor de mii de cadre militare strict cu vaccinul Moderna! Oricum, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, după ”ejectarea” lui Pahonțu din Spitalul Militar Central, la urechile președintelui Iohannis a ajuns și informarea despre acest ”scenariu negru”și care a stârnit o reală îngrijorare. Mai ales că, a naibi coincidență, ițele întregii afacerii ar duce tot înspre generalii Marian Hăpău și Cătălin Ștefăniță Zisu…

author avatar
Catalin Tache