AcasăDezvaluiriAncheteOrdinul ”Lombardia”! Voiculescu bagă Moartea în toate spitalele!

Ordinul ”Lombardia”! Voiculescu bagă Moartea în toate spitalele!

Încolțit din toate părțile și rămas, la nivel politic cel puțin, doar cu sprijinul lui Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu încearcă să iasă cu disperare din această situație în care deja i se calculează AMR-ul la conducerea Ministerului Sănătății.

Ministrul Sănătății știe cine sunt internați la Fundeni

Astfel că o primă diversiune urmează a fi lansată în perioada imediat următoare, viceprimarul Tomescu fiind însărcinat cu transpunerea în practică a ”listei negre” primite de la Vlad Voiculescu. Dar fără știința unui Nicușor Dan care pare încă incapabil de a se manifesta ca și primar general al Capitalei, cel puțin în fața oamenilor plantați în jurul său de către Vlad Voiculescu .

Ordinul nr.434/2021 – Haos în spitale

Până atunci însă, teama cea mai mare a managerilor de spitale deja ”vânați” de către ministrul Sănătății este că acesta va recurge la inumana strategie ”după Voiculescu, potopul”. Lumea medicală fiind extrem de îngrijorată de urmările nefaste ale ”ordinului nr.434/2021 privind aprobarea Planului de măsuri pentru organizarea spitalelor și a unităților de dializă în contextul pandemiei de COVID -19 și a listei spitalelor și a unităților de dializă care asigură asistența medicală pentru pacienți, cazuri confirmate și suspecte de COVID -19, conform clasificării spitalelor în 3 niveluri de competență”.

În Lombardia a fost prea târziu

Iar consecințele ordinului conform căruia toate spitalele din România vor deveni COVID și conducerile acestora nu vor mai putea refuza internarea niciunui asimptomatic îi sperie deja pe medici. Cei care se tem că astfel o nouă tragedie ”Lombardia” se poate repeta oricând în România. Pentru că în nordul Italiei morții au ajuns să fie transportați cu camioanele militare pentru aceeași greșeală de a interna de-a valma bolnavi în stare gravă cu cei de COVID. Și până și-au dat seama de eroare, era deja prea târziu pentru mulți dintre ei. Astfel că s-o fi întrebat ministrul Sănătății ce se întâmplă dacă cei testați pozitiv vor merge la Fundeni să se interneze? De ce? Pentru că le este mai aproape de casă… Și penrtu că Ordinul lui Voiculescu prevede că orice spital din Românai trebuie să îi primească pe cei cu COVID, inclusiv dacă au faze ușoare. Numai că în curtea Fundeniului este și Institutul Oncologic… Iar COVID-ul se poate transmite astfel atât de ușor de la bolnav la bolnav, fie prin intermediul personalului medical. Și atunci va fi prăpăd! Și prea târziu… La fel ca în Lombardia. Iar dacă predecesorul Tătaru a înțeles acest risc imens și s-a opus din răsputeri ca toate spitalele să fie COVID, iată că lui Voiculescu nu îi pasă! La fel cum nu îi pasă nici de purtatul măștii…

author avatar
Catalin Tache
5.432 afisari

9 COMENTARII

  1. Doamne , cat cinism disuman in aceste creeaturi scolite prin occident si parasutati sa vina cu numele de salvatori!!!!!!!!ce rasa de specii au creeat astia si totul pt bani!!!!!!!

  2. Ba, voi astia de la ”nationalul” sinteti cu toate tiglele pe casa sau la voi, in Ardeal, casele nu au acoperis !
    Ma sterg la cur cu articolul vostru !

  3. E singura masura mai de Doamne ajuta luata de accest incapabil, numit vv!
    Iar doctorii sa treaca la treaba si sa nu mai macelareasca oamenii in spitale !!!
    Bolnavul merge la cel mai apropiat spital si nu la zeci/sute de kilometri de locul de resedinta !
    Iar spitalul trebuie sa-l trateze.
    Daca nu o face , sau daca-l omoara, spitalul si medicii vor avea de face cu locuitorii localitatii…..
    Acum sa va vad, criminalilor in halate albe din ”linia intii” a mortii provocate de voi.
    PS aveti grija ce debit de O2 bagati in amaritii aia fiindca nu toti oamenii sint timpiti si au cunostinte despre oxigenoterpie. Daca va place sa bagati de la 5 litri in sus, mai bine umflati-va voi intestinele cu astfel de debite, ca sa muriti in chinuri, iar nu plaminii pacientilor pe care-i linsati !
    Fir-ati voi ai dracului, in curind ….va fi bine !

  4. Deja e oricum prea tarziu, in auscwhitzurile romanesti numite spitale merg numai aia care nu mai au sanse, acum chiar nu e nci timpul, nici locul, sa mergi prin spitale, e numai pentru cei care chiar au chef de senzatii tari, pe care sigur le vor gasi acolo !! 🙂 Bai, desteptilor, chinezii aia mici si galbeni au dat cu arma biologica in toata lumea, si acum nu e nimic la ei, zic ca e vara acolo, e clar ca ratatii aia comunisti cenzureaza tot ce iese din acel gulag uman imens !! 🙂 Voiculescu, fiu de catea de securici, arata-le la astia diploma aia a ta fantoma, bai Fantomas buclucas ce esti, bai trepadusule, habar nu ai ce vine peste voi cam in 3 luni, o sa fie macel, bai macel o sa fie, idiotule util ce esti !! 🙂 iti multumim ca existi, fa-te ca lucrezi !! 🙂

  5. Guvernul asta ne duce -n jos rau de tat, Voiculescu e cuiul lui Pepelea, dar daca sistemul adora odrasle de turnatori la conducere, asta e !

  6. Ordinul este un ordin si nu o Lege asa ca poate fi anulat. Aceasta cred ca asteapta si Voiculescu. Pentru ca nu toate spitalele isi vor putea face pe repede inainte sectii ATI dotate cu aparatura necesara. Si-l scutesc pe Arafat de raspunderea pentru containerele ATI SMURD facute pe banii nostri inutilizabile. Vor pompa in aceste sectii aparatele pentru oxigenare si altele aduse de Arafat el stie de unde si de alti clienti ai actualei puteri si vor aplica procedura oxigenarii. Sigur ca in aceste spitale nu exista cadre medicale specializate in ATI. Si nici timpul necesar pentru instruirea acestora.Asha ca se vor folosi cadrele medicale existente.Nu i-au atras, nu i-au cointeresat pe rezidenti, nu i-au instruit, asha ca…lipsa de cadre medicale ramane aceeasi. Daca ordinul se aproba, atunci Dl Voiculescu va trece la fortarea unui alt ordin,se ocupa de bolnavii de Covid toate cadrele medicale din spital fara ca in caz de decese datorate mal practix acestea sa raspunda in vreun fel. Cadrele medicale care trateaza de Covid pleaca din aceste sectii in spital unde sunt bolnavii de comorbiditati si astfel le duc acestora microbul.Pentru ca vor fi multi medici, asistente, etc care numai de dezinfectat nu vor avea grija dupa ce pleaca din sectiile Covid. Despre care nu se vorbeste in ordin cum vor fi izolate de sectiile de boli generale.Sicum isi vor impartii cadrele medicale activitatile medicale intre sectiile Covid si cele de boli generale. Chiar si acum in aceasta perioada ff grea in unele cabinete medicale multe cadre medicale nu poarta manusi cand consulta si nu se dezinfecteaza dupa ce au consultat pacientul. Va fi un dezastru! Dar posibil se vor incasa mai multi bani de la UE.
    Voiculescu nu este doctor, a lucrat pana acum cu cifre nu cu oameni, ii cerem prea mult.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger