AcasăDezvaluiriCatalin TacheORDIN SĂ ÎL OTRĂVEASCĂ!

ORDIN SĂ ÎL OTRĂVEASCĂ!

Slugile lui Zelenski, JOS LABELE de pe Părintele JAR”! titram ”lovitura” din 18 octombrie. Atunci când avertizam cu privire la semnalele subversive ale atotputernicului SBU ucrainean cum că etnicii români bucovineni nu au ce căuta în ”proiectul de țară” europeană al președintelui Volodimir Zelenski.

Ce este drept, ceva s-a întâmplat totuși după ”lovitura” din 18 octombrie. Majoritatea televiziunilor, cel mai probabil după ce și-au luat ”OK”-ul structurilor tutelare au dezbătut pe larg ”subiectul Longhin Jar”! Au fost trimiși chiar corespondenți de presă iar nivelurile inferioare diplomatice ale oricum mult prea slugarnicului Minister al Afacerilor Externe de la București chiar ”și-au permis” să întrebe ce se întâmplă cu soarta părintelui Longhin Jar. Cel care s-a trezit cu dosar penal și mănăstirea cucerită de mascații SBU pentru că a ținut slujba religioasă în limba română. Unii lideri politici de la București chiar și-au întrebat consilierii ”ce este cu Popa ăsta”… Și cât capital politic suveranisto – naționalist le-ar putea aduce ”marilor bărbați de stat” din actuala coaliție de guvernare.

Numai că, tot în acest timp, s-a mai întâmplat ceva… O înmormântare care, din păcate poate fi ”începutul sfârșitului” pentru orice speranță a românilor bucovineni de a își putea păstra barem limba în hotarele statului ucrainean. Ăla care este gata să fie primit pe repede înainte într-o Uniune Europeană tot mai anchilozată…

Nu a apucat 17 noiembrie!

”România, trezește-te! Dar până pe 17 noiembrie!”

Astfel încheiam ”lovitura” – avertisment din 18 octombrie. Atunci când prezentam concluzia unui incendiar raport contrainformativ al singurei structuri românești care încă mai ”joacă” în Bucovina de Nord… 

Avertizând că ”se pregătește ceva” până pe data de 17 noiembrie, atunci când părintele etnic român, vorbitor de limbă română și ”tata și mama” a peste 400 de copii orfani și cu grave probleme medicale urma să se prezinte în fața judecătorilor ucraineni pentru ”incitare la ură religioasă”…

Și s-a întâmplat… Astfel că părintele Jar nu s-a mai putut baza, la termenul – cheie de la noua judecătorie, din data de 17 noiembrie, pe cel care i-a fost alături la toate audierile de până atunci. Și asta pentru că avocatul său Valentin Suhar a murit fulgerător! Comunitățile românilor bucovineni din Ucraina suspectând că apărătorul părintelui Longhin Jar a fost otrăvit! 

Însăși Eparhia Cernăuților și Bucovinei susținând că ” moartea avocatului Valentin Suhar, cel care i-a acordat asistența juridică părintelui Longhin Jar de-a lungul întregului proces judiciar este una învăluită în mister. Majoritatea organelor sale au încetat să funcționeze simultan”.

Pe 15 noiembrie având loc înmormântarea avocatului Părintelui jar… 

”Haideți, împușcați – mă”!

La doar câteva zile după ce, pe 9 noiembrie, zeci de militari din forțele speciale ucrainene au luat din nou cu asalt Mănăstirea Bănceni. Și cu toate că în cele din urmă s-a reușit împiedicarea operativă a viralizării sale, filmulețul cu starețul mănăstirii înfruntându-i pe lunetiștii mascați cu mâinile goale există! Inclusiv scena când  le strigă în față acestora, cu Crucea în mână : ”Haideți, împușcați-mă, dați ordin! Împușcați-ne pe toți”!!!

E rus, nu român!

Din păcate pentru un ”neam de slugi” cum din păcate ne-am dovedit a fi de prea multe ori la momentele de cotitură ale istoriei, cea mai dureroasă lovitură părintele Jar nu a primit-o de la SBU. Ci de la propaganda operativă de la București! Cea care a fost asmuțită asupra părintelui ”vinovat” că vorbește în limba română în biserica românilor bucovineni din statul ucrainean! Părintele Jar fiind înfierat cu un fanatism halucinant pentru că nu le-ar fi dat binecuvântarea soldaților care pleacă pe front! Ceea ce ar dovedi că este rus, ci nu un bun român!!!

Așa că la ce să ne mai mire că niciunul dintre ”marii bărbați de stat români” nu are barem curajul să parcurgă raportul contrainformativ privind ”varianta de lucru” a ”iminentei otrăviri” a preotului naționalist Longhin Jar! De ce? Pentru că astfel demnitarii statului român ar trebui să își asume, la un moment dat, faptul că au știut! Și au tăcut! Așa cum tac și când sunt întrebați ce se va întâmpla cu cei 438 de orfani gravi bolnavi întreținuți cu dragoste, de ani de zile, doar de către Părintele Jar! Și de românii de bine care au curaj să îi ofere – pe banii lor, ci nu ai statului român! – o viață mai bună fetiței fără mâini… Și băiatului care cântă la pian cu degetele de la picioare!

Așa cum au tăcut când ucrainenii au publicat noile manuale pentru copiii bucovineni tot în ”limba moldovenească”! Limbă care nu mai există oficial nici măcar în Republica Moldova!

Și la fel cum au tăcut și atunci când Volodimir Zelenski a publicat pe site-ul oficial al Președinției Ucrainene următorul text avertisment: 

”BUCOVINA DE NORD A FOST OCUPATĂ DE ROMÂNI! Au trecut peste o sută de ani. Am tras concluzii din această poveste”?

Așa că, barem de acum, ”marii bărbați români de stat” nu vor mai putea spune că nu au știut că deja S-A DAT ORDINUL SĂ FIE OTRĂVIT PĂRINTELE JAR!!! 

5.737 afisari

31 COMENTARII

 1. Tot respectul pentru parintele Jar si Doamne fereste -l de otrava !
  Dar presa nu a lamurit un lucru: manastirea Banceni apartine de Patriarhia Rusa sau nu?
  Doreste parintele Jar sa treaca la Patriarhia Romana?

  • G 4 MEDIA . RO , 17 NOIEMBRIE 2023 ( ACUM 3 ZILE ) , ARTICOL DE FLORIN MARINESCU : ” CINE E LONGIN JAR , PREOTUL ROMAN CU DISCURS ………………….. …………………………………………………………………………………………………………… ” – VIDEO : 22 min , 18 sec.

   • Interesant video , acum intelegem supararea Patriarhului Bartolomeu dupa ce a fost batjocorit in biserica …

    • ” Filaret Denisenko , Patriarhul Kievului si Intaistatator al Bisericii Ortodoxe Ucrainene are 94 de ani si este in conflict deschis cu Sfantul Sinod al Bisericii Ruse care l-a excomunicat . La 11 octombrie 2018 , Patriarhul Bartolomeu I al Constantinopolului i-a ridicat excomunicarea , act care a starnit nemultumirea Moscovei „.

 2. Tache , lasa sa decida Patriarhul Daniel si BOR , ei sunt indreptatiti sa se pronunte in acest caz , nu trebuie facut un caz din necunostinta de cauza . Indiferent cine si de ce nationalitate esti , pe teritoriul altui stat trebuie sa-i respecti randuielile si legea . Cunosti si informatiile ce le detin cei de la SBU , care e pozitia acestora si la ce concluzii au ajuns ? Articolul este favorabil uneia dintre parti , e posibil sa se ascunda altceva in spatele cortinei , n-avem nici o versiune oficiala a autoritatilor ucrainene . Ne pronuntam favorabil pentru parintele Jar din solidaritate fara sa fim in posesia dedesupturilor si itelor acestui conflict biserica Bancesti – autoritatile ucrainene ? N-ar avea altceva de facut SBU decat sa hartuiasca si sa se rafuiasca aiurea cu staretul manastirii Bancesti ? De ce nu au probleme si cu ceilalti preoti care slujesc in limba romana in bisericile din Ucraina ? Asta cu ” iminenta otravire ” miroase a victimizare , a pus pe ” jar ” bucatarii manastirii Bancesti , cred ca-i serveste numai peste fara os sa nu se inece si-l supravegheaza si cand bea cu lingurita agheasma .

  • ongistul de la bor, domnul banescu a reactionat din ianuarie. a transmis „Preoții comunităților de etnie română din Ucraina nu aparțin de Patriarhia Română / BOR, ci în mod majoritar de Biserica Ortodoxă Ucraineană rămasă în comuniune cu BO Rusă”, transmite Bănescu, care face un apel către preoți, invlusiv din Ucraina, „să se adecveze în mod înțelept creștin, onest și realist” la realitatea tragică din țara vecină, „invadată și agresată militar de aproape un an”. Adica… ciocu mic si pleaaca capul… parca e de la ue, asa suna….

 3. România e condusa de amerlocpupincuristi, slugile CIA globalista, de la care au primit ordin sa nu-i deranjeze pe ukropi. Iar gloata ce se crede culta, civilizata, nu se amesteca în chestiuni care crede, prost, ca nu o privesc, motiv pentru care globalistii calcă pe cadavre. Ce vremuri! Se întorc strămoșii în morminte!

  • Gloata nu are in fisa postului ce au ofiterii de informatii romani, dar care au calcat juramantul si ling puternic la multe steaguri. De acolo isi iau lumina. Iar gloata e tinuta ca in colonie fiind monitorizata cu tehnologii neconventionale, iar care misca e tocat pana e distrus. Experimente pe oameni zicea un general.
   Dar vorba unuia la piata: Ba stiti ceva nu imi mai pasa de nimic de pe aici. De sus pana jos dar si pe orizontala au tradat toti care jurasera sa apere si care isi iau bani functii grade de la munca poporului asa ca si razboiul daca vine candva vreodat de astia toti nu ne mai pasa. Atata tehnologie siacces la informatie si suntem mai sclavi ca in evul mediu.

 4. 1. Adevarul . ro , astazi , 20.11.2023 , Ultima actualizare : ora 18:06 , articol de Andrei Dragut : ” LIVE TEXT / RAZBOI IN UCRAINA . SEFUL PENTAGONULUI , IN VIZITA – SURPRIZA LA KIEV : TRUPELE ……………………………………………………………………………………………………………….. ” . 2. Adevarul . ro , astazi , 20.11.2023 , Ultima actualizare : ora 18:32 , articol de Iulian Chifu , Presedintele Centrul de Prevenire a Conflictelor : ” BUNDESWEHR , ARMATA GERMANA , FACE MUSCHI MASIVI PENTRU APARAREA EUROPEI „.

 5. Cotidianul . ro , astazi , 20 noiembrie 2023 , articol de Cosmin Pam Matei : ” ISARESCU , ANUNT DESPRE TEZAURUL ROMANIEI DE LA MOSCOVA ” – ” DREPT DE CREANTA DEPLIN VALABIL ………….. ” .

 6. Libertatea . ro , ieri , 20 noiembrie 2023 , ora 07:10 , articol de Mirela Neag : ” INTERVIU ION CRISTOIU , ASA CUM N-A VORBIT NICIODATA : …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ” – ” O alta calitate a actualului presedinte e ca TACE SI FACE . Eu cred ca este ceva mai mult , CEVA SUB ACOPERIRE , DECAT O EXCURSIE ( in cele patru tari africane ) , tovmai ca nu prea face caz public de excursie . Turneul e prea expus public „.

 7. CONTRIBUTORS . RO , ASTAZI , 21 / 11 / 2023 : ” ARMAND GOSU : …………………………………………………………………………………………… „.

 8. DUMNEZEU NU LASA NICI O BATJOCURA NEPEDEPSITA! VALABIL SI PENTRU NEOPROGRESISTII DE PE LA NOI! VINE O VREME CAND O SA VA TARATI CA RAMELE CAUTAND SA VA CASTIGATI ZILE DE VIATA! ORI SALVAREA!

 9. Pana la urma salvarea lor va veni tot de la rusi, care le vor restaura drepturile dupa ce se termina cacealmaua cu ucraina

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri