AcasăDezvaluiriAncheteOrban, executat! S-a dat drumul la Dosarul UNIFARM!

Orban, executat! S-a dat drumul la Dosarul UNIFARM!

De la ”Bitanu” Barbu i se trage...

Se mișcă plăcile tectonice în Partidul Național Liberal mai ceva decât în Haiti. Și cum nimic nu este întâmplător pe lumea asta, la doar câteva ore după ce am dezvăluit punerea lui Florin Cîțu sub ”înaltul protectorat” britanic prin intermediul ”omului MI6” în România, Raed Arafat, tabăra premierului primește o gură de oxigen izbăvitoare. Și menită a deturna agenda publică de la scandalul dosarului penal al lui Florin Cîțu în Statele Unite ale Americii. Printr-un alt dosar penal…

Virgil Guran a vrut să se bage în față la dosare

Dar, de această dată, unul care îl vizează pe Ludovic Orban! Cel ai cărui susținători, după cum avertizam în urmă cu doar câteva zile, s-au grăbit să deschidă șampania victoriei. Mai ales că nici Ludovic Orban, nici minuscula grupare din sistem care încă îl susține pe acesta neavând niciun merit real în ”îngroparea” lui Florin Cîțu. Prietenii DGSE știu prea bine de ce! Oricum, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră arată că, gata, s-a dat OK-ul pentru a se da drumul la dosarul UNIFARM. Iar odată cu ”cooptarea” și a lui Ludovic Orban în ”hora penalilor” odată cu relansarea acestei anchete declanșate în urmă cu peste un an, noii prieteni externi ai lui Cîțu îi mai eliberează acestuia gâtul din ștreangul mediatic al primelor două dosare. Adevăratul scop urmărit fiind ca, astfel, susținătorii lui Ludovic Orban să fie îndeajuns de timorați încât să nu mai dea drumul și la cel de al treilea val al dezvăluirilor, cel al ”prafurilor”.

Iohannis nu mai are ochi pentru Orban

Chiar dacă pentru asta Cîțu a fost nevoit să plătească ”prețul corect” nu doar noilor ”stăpâni”, dar și useriștilor. Cei care ar urma să primească, după mazilirea lui Orban, Președinția Camerei Deputaților pentru actualul vicepremier ”decorativ” Dan Barna…

Costel Barbu, căutat de servicii!

”Se strânge lațul la Orban : Costel Barbu, căutat de Servicii” titram ”lovitura” din 28 iunie. Pentru că, deși Virgil Guran s-a simțit imediat cu musca pe căciulă și a început să urle ca din gură de șarpe că serviciile îi pregătesc lui un dosar, ”dulăul” lui Orban trebuie să mai aibă ”puțintică răbdare”… Pentru că o să vină și rândul apăsării pedalei accelerației DNA pe anchetarea licitației camioanelor militare.

Gorghiu ia Senatul Barna la Camera Deputaților

Până atunci însă, ghinion, vorba președintelui Iohannis, ofițerii de informații au deschis deja o nouă pistă. Și lucrurile se precipită serios, mai ales că până și cei mai apropiați oameni ai lui Ludovic Orban recunosc că fostul secretar general adjunct al Guvernului reprezintă adevărata ”nucleară” care poate dinamita alegerile de la viitorul Congres. Guran fiind perceput chiar ca o simplă ”petardă” pe lângă Barbu, ”Bitanu” despre care se spune că le-ar fi făcut prea ca la țară… Iar faptul că deja se pun întrebări despre Barbu arată că tabăra Cîțu a primit ”verde” pentru declanșarea unui nou ”puci în justiție” care să îi clatine decisiv poziția lui Orban.

Voturile Sudului, decisive!

Mai ales că, nu trebuie uitat că, până la primirea funcției de secretar general adjunct al Guvernului, Costel Barbu a reprezentat, fără putință de tăgadă, unul dintre motoarele organizării liberale din teritoriu. Astfel că poziția de forță a acestuia l-a transformat pe Barbu într-unul dintre liderii liberali despre care se spune că ar avea ”în buzunar” voturile mai multor organizații județene din Sudul României. Astfel că un calcul extrem de pragmatic arată că la Congresul PNL, unul care se apropie vertiginos, Costel Barbu poate aduce voturile decisive, pentru oricare din cele două tabere, aflate în plin război pe viață și pe moarte. Iar cum numărătoarea prealabilă este încă una destul de încâlcită, rolul lui Costel Barbu a crescut exponențial în ultimele zile.

Nazare executat de Cîțu pentru că i a stricat combinația Eurobond

Mai ales de când partea iohannistă a serviciilor și-a mobilizat teribila mașinărie de ”surse autorizate informative” și colaboratori, cu ordinul expres de a da de îndată ”tot ce au” despre ”Bitanul” Barbu. Însă, după cum suna ultimul avertisment, ceea ce i-a surprins cu adevărat până și pe inițiații sistemului nu a fost faptul că s-a ajuns, în cele din urmă, și la Costel Barbu. Mai ales că și ”Bitanul” s-a expus în prea multe scandaluri publice… Numai că adevărata preocupare este de ce ”vânătorii” lui Barbu nu au pus întrebări punctuale, care să permită declanșarea imediată a unei anchete penale. Ci au preferat doar să bată apa în piuă cu tot felul de curiozități despre legăturile deja cunoscute ale fostului secretar general adjunct al guvernului cu diverși oameni de afaceri. De parcă susținătorii premierului Cîțu s-au gândit să îi acorde astfel răgazul necesar lui Barbu pentru a schimba taberele… Mai ales după ”experimentul reușit” Eugen Pîrvulescu, tot la Teleorman…

Alina Gorghiu, al doilea om în stat!

”Visurile de mărire ale blondei Elena Udrea în timpul celui de al doilea mandat prezidențial al lui Traian Băsescu par niște simple copilării de fată mare a politicii față de ambițiile blondei Alina Gorghiu în cel de al doilea mandat prezidențial al lui Klaus Iohannis” avertizam pe 2 august. Atunci când subliniam și că, deși inițial a refuzat orice apropiere de ”devoratoarea de bărbați de stat” de la vârful politicii liberale, până și Iohannis a ajuns acum să îi facă jocurile unei Alina Gorghiu care nu uită și nu iartă.

Gata dosarul UNIFARM explodeaza la țanc pentru tabăra premierului

Dar mai ales care, concomitent cu plătirea polițelor trecutului față de Ludovic Orban își pregătește deja terenul pentru îndeplinirea marelui său vis. Cel de a deveni prima femeie președinte din istoria României. Până atunci însă, Alina Gorghiu va trebui să se mulțumească doar cu a doua poziție în statul român, ea urmând a fi recompensată cu Președinția Senatului. În timp ce, în cadrul unui troc politic mai larg, actuala șefă de la Senat, Anca Dragu ar primi la schimb, drept premiu de consolare, conducerea unuia dintre ministerele importante ale Guvernării. Mișcarea fiind tolerată mai ales de Dan Barna. Cel care, fiind ținut de decor la Palatul Victoria, nu ar refuza la rândul său Președinția Camerei Deputaților!

Afacerea Eurobond, 385 milioane de euro!

În mod oficial, premierul l-a schimbat pe ministrul Finanțelor pentru că… a putut. Ce este drept, nici Alexandru Nazare nu a fost prea explicit cu privire la eventuala justificare care s-a aflat în spatele acestei ”execuții sumare”. Lăsând doar de înțeles că această mazilire s-ar datora faptului că nu s-a plasat alături de premier într-un clip de promovare a acestuia. Nazare mărturisind în acest sens și că Florin Cîțu însuși i-ar fi recunoscut că demiterea nu ar avea vreo legătură cu rezultatele înregistrate la conducerea Ministerului Finanțelor, ci cu ”echipa”. Totuși, stranie coincidență, prima cerere de revocare a lui Nazare a avut loc exact cu o zi înainte de emisiunea României de eurobonduri. Și, într-adevăr, o astfel de mișcare în pragul acestei operațiuni financiare majore ar fi putut avea ”efecte adverse” catastrofale. Însă aceasta este doar o parte a adevărului din spatele ”ejectării” lui Nazare din Guvern. La ”next level” al sistemului știindu-se deja foarte bine – deși se tace! – că Nazare s-a opus de fapt ”ofertei de nerefuzat” a premierului de ”subapreciere” a acestor eurobonduri, ceea ce ar fi dus la o pierdere calculată la Ministerul Finanțelor de aproximativ 386 milioane euro! Pierdere care astfel nu a mai fost bifată în dreptul statului român, ci în prognozele calculate de  ”clienții” lui Florin Cîțu de pe piața bancară. Și totodată cei despre care există informații că ar fi asigurat ”mintea limpede” de la Palatul Victoria că are ieșirea de rezervă asigurată în board-ul BERD. Astfel că Florin Cîțu are acum nevoie ca de aer de Dan Vâlceanu în fruntea Ministerului Finanțelor, dacă vrea să își onoreze promisiunile făcute noilor săi prieteni externi. Pentru că altfel, dacă România nu continuă să se împrumute orbește de la marii jucători de pe piața bancară, atunci chiar că nimeni nu este de neînlocuit…

author avatar
Catalin Tache
7.594 afisari

48 COMENTARII

  1. Scrum sa se facă nenorocitii ăștia care ne au indatorat pe veci, sunt niste penali ordinari in frunte cu Iohanis Plavanis!

    • Sunt indatorat pe veci la Raion , nu ies de sub prezidiu , am falcile duble ca la hamsteri …..

  2. Alina Gorghiu o sa fie rasplatita bineeee de Bogdan Olteanu si un grup cu ayuhaska…toate planurile ei vor avea acelasi final ca afacerile incropite pe langa casa parinteasca.. lasati! Pune Dumnezeu o virgula si o sa scrie si pe ea Targsor! Cat despre Barna el este parinte 1 al unei fetite/ baiat, nu se stie clar, pentru ca familia acestui bebe este adepta educatiei sexuale si cred ca autoritatea tutelara ar trebui sa fie cu ochii pe ei ca ne putem trezi cu filme porno …la cata minte are parinte 1. Si cand te gandesti ca Martorii lui Iehova ai lui Barna ….

  3. Tache , de data asta ai venit cu versiuni plauzibile , asa sunt luptele politice , pe tot mapamondul se practica aceeasi mancatorie . Orban a gresit grav lasandu-se inconjurat de oameni de calibrul lui Barbu si Guran , a pus capac si cu iesirea la adresa lui Iohannis . Daca apare pe tapet ” UNIFARM „, zarurile au fost aruncate , Citu este premier si presedinte PNL , Orban o sa aiba o iesire pe usa din spate din politica , trebuia sa inteleaga ca este vanat si este vulnerabil . Puterea ia mintile , acum se alege praful , in loc sa faca un pas in spate si sa-si asigure un loc caldut in cadrul partidului , a preferat sa se cramponeze de putere si sa devina client al DNA-ului . E tarziu si pentru a treia cale , nu se hazardeaza Mosteanu si Bolojan sa intre in hora pe ultima suta de metri , si-ar asuma prea multe riscuri . La inceputul anului 2025 , este posibil ca Florin Citu sa devina Guvernatorul BNR . De ce n-ar reveni presedintele Iohannis ca presedinte PNL daca nu i se ofera un post de conducere care sa-i convina in UE ?

    • NU SUNT ROMAN , SUNT CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ZIS KOSTEA SUGIUK , troll-ul laba-trista fugit din ospiciu !

    • Asta e parerea boschetarilor din spatele garii Tiraspol despre mine , ” livia ” si ” A lui Stoilow”….

      • Idioțel, PSD este acum un cal mort, nu mai fii idiot ca tara-i prea plină de tampiti ca tine

        • Anonimule iti inteleg preferintele cabaline, totusi, ai grija sa nu lezezi memoria calului lui Arpad.

        • Da PSD UL e un partid de o mie de ori mai normal decat voi criminalilor !Ati inceput sa va mancati intre voi Vanzoleala si tradarile din PSD sunt tot opera voastra si a sasului dezbinator Dea Domnul sa va sugrumati unul pe altul pana la disparitie ,jigodiilor criminale !Neam de tradatori si hiene !

          • Da yo tot Kostea Sugiuk Tiraspol sunt , n-am ce manca daca nu postez , Raionul nu-mi mai ofera gratis supita de stevie la masa de pranz , trebuie sa bag polonice cu magiun maro fara numar , asa cum ii sta bine unei hiene jigodie tradatoare staliniste lihnite . Sunt asa dezbinator de i-am aburit la dibla pe bietii lucratori de la salubritate sa-mi livreze la domiciliu si sa fiu hranit prin gavaj , direct de la vidanja cisternei .

  4. Idiotel m-o fatat mamuku in sant la Rabnita , mi-a prezis ca n-am sa am adversari in categoria tampitilor . Sunt expert in pupici la coada calului alungand mustele si la taiat frunza in National

  5. Tara de securisti bolnavi teroristi si grupuri infractionale de teroristi bolnavi psihic; muianul iohanis, pnl, psd, usr plus etc, toti securisti santajati de m uistii de securisti militeni care distrug Romania! Numai moartea ii va linisti pe pe acesti psihopati, lepre si sobolani sociopati! NUMAI VOTATI PE NIMENI SI SA LE DAM M UIE SA NU SE DUCA NIMENI LA VOT TOTI SINT NISTE HIENE CA SI INJUSTITIA CORUPTA SECURISTA DE M UISTI SI C URVE PENALE!!!

    • Muianul „A lui Stoilow” ma tine de sase , am postat la 1:50 de pe laptop-ul din secretariatul ospiciului Gvardinskaya din Tiraspol ….

  6. informatii din noaptea mintii, se contrazic unele pe altele si nu au nicio logica. Tache, sigur ai trecut prin invatamatul gimnazial ca rata prin apa, nu te-ai udat deloc la limba romana. Iar logica … da un ochi in DEX ca sa intelegi ce-ti lipseste

  7. Penalii din PNL au imunitate, pot comite infractiuni fara a pații ceva , pot fura în liniste, pot aranja licitații fara grijă, ei care se bateau cu caramida în piept că penalii nu au voie în functii publice.Si țeparul alcoolist‐drogat Cațu si alcolistul Orban sunt la fel, dar la ei e voie.Pe cealaltă parte sa numai vorbim de Barna si Clotilde de la USR, la astia e sat fara caini, au si mai mare protecție.

  8. Bai Razorfake, baiatul asta Tache e jurnalist de peste 25 de ani, are rubrica lui , doar a lui.E un tip asumat si are sânge pe instalatie.A mers si la școală si la facultate dar nu i poate multimii pe toți frustratii, categorie din care se pare ca si tu faci parte.Traiesti in minciuna si frica!

  9. Yo am postat la 6:42 si 6:59 , NU SUNT NICI UN ANONIM AVRAM IANCU , fratele bunicului lui Avram Iancu a fost Horea ( Vasile Ursu Nicola ) , n-are nici o legatura cu malul stang al Nistrului !

  10. Cu un popor asa de prost, dar cu dinti, nemernicii astia repetenti, fara carte, isi bat joc de tara cum vor si fac ce vor ei. Bravo lor!

    • Am aparut si yo p-aci , o clona a lui ” Kostea „, fac referiri stricte la Transnistria , sunt o repetenta frustrata ca Raionul nu ma promoveaza dupa atatea sugiukuri divine executate la flaute zburlite cu gusa .

  11. O analiza pertinenta , din alt unghi : Comisarul.ro , astazi , 19 august 2021 , ora 07:33 : ” SEBASTIAN LAZAROIU SPUNE CINE AR TREBUI SA FIE VIITORUL LIDER AL PNL „.

  12. Sincer, îl deplâng pe Orban, ultimul mohican/liberal autentic. Totul i se trage de la proasta inspirație de a se alia, apoi unifica, cu PDL, un partid care acum ar fi fost istorie. Orban își merită soarta, după tot ceea ce a făcut și jocurile murdare de la alegeri. Să nu uităm cum lăuda el DNA și procurorii când era vorba despre penalii din PSD. Apoi, maurul și-a făcut datoria, maurul poate să moară, să citez din memorie. Și-a făcut datoria față de Johannis, l-a blagoslovit cu două mandate (Ciiiiineeee este generalul?), i-a făcut toate poftele în mandatele sale, acum Orban este bun de trimis la lada de gunoi a politicii românești. Parcă văd cum face el de-o alianță cu Dragnea, clocind un partiduleț al celor nedreptățiți.

  13. Spotmedia.ro , ieri , 18 august 2021 , ora 09:02 , articol de Magda Gradinaru : ” CE A FACUT PSD CA SA URCE LA 34 % ?” Raspuns : ABSOLUT NIMIC ! ” PSD este un partid absent , nu are agenda , a renuntat pana si la simulacrul reformarii , singurele prezente politice se limiteaza la ironii de moment , care nu sunt nici macar critici ale unui program de guvernare . Nici AUR nu a facut vreo isprava care sa ii fi adus puncte suplimentare , din contra , e in cautare de agenda noua , odata cu domolirea pandemiei , si tocmai a suferit un esec major la Chisinau . Dar electoratul se uita in stanga , se uita in dreapta si , intrebat cu cine ar vota maine , ii indica pe ceilalti , care nu au puterea . UN FEL DE ROTATIE A DEZAMAGIRILOR „. Dupa 25 septembrie 2021 ( mai sunt 37 de zile ), circul PNL isi inchide portile , se separa , se limpezesc apele , se suna din trompeta ” DESTEPTAREA ” si sunt obligati sa se apuce serios de programul de guvernare pentru a recupera ce mai poate fi recuperat din caderea libera in care a adus-o alegerea de presedinte al partidului . Au la dispozitie 3 ani pana la viitoarele alegeri sa-si duca la capat reformele si sa se achite de promisiunile facute electoratului . Altfel … LA ADIO , TU ! P.S : Din luna mai 2022 , Dorneanu , Pivniceru si Morar isi inceteaza activitatea la CCR .

  14. Pai si PNL cu USR ce au facut da ajunga in 2020 la Guvernare?NIMIC.
    Vreau GUVERNUL MEU …si i a fost dat si acum …sunt praf idiotii.

    • Sunt ” praf idiot ” , merg sa ma culc in patutul din salonul cu Napoleoni de pe Gvardinskaya , nici un medicament , NIMIC , nu-mi usureaza suferinta , poati ma scol mai luminios …..hihihihihihihihi

    • Aud voci , mi-a disparut si somnul , imi vini sa ma urc pi piretii salonului , i-am muscat o urieche lu A lu Stoilow ….

      • Mi-am revenit , postasem cu litere chirilice si moderatorul securist bagator de SEMA e malgas , merg impacat sa fac niste salturi de la trambulina urmate de impachetari cu namol , ne-au zis ca , daca nu ne mai urcam pe pereti , ne pune si apa in piscina …..

  15. Minciuni de agitat nebunii . Toti astea nu sint buni de nimic si voi ii bagati in scenarii paberante . De, daca v-ati pierdut privilegiile acum mincati orice ! Sinteti in stare de orice ratatilor !

  16. Lofutty tovarasi! Ca sa nu mai fie cearta, faceti guvern udmr, pcm si accept.

  17. Suge kosteo ,dai cu linsul
    Nu i lasa deloc in pace
    Suge sasul ,linge i fusul
    Bagati nasul intre floace

    Onanismul face bine
    Ai ajuns din asta zombi
    Nu mai stii ce e cu tine
    Lingi la greu pe toti talambii

    Mosule!Tov plotoner!
    Dai cu laba, dai cu storsul
    C o s’ajungi la fund cu zer
    Tot bolborosind ca prostul

    Hitlerist batut in cap
    Poate da bunul si crapi
    Nazist imputit si calp
    Sa scapam tara de draci

    Drac cu coarne,scarba proasta
    Dumnezeu sa te fereasca
    Caci daca mai sudui tara
    Iti von rupe jugulara !

  18. CUM E POSIBIL O ANALFABETÂ CONVINSÂ CU LICEU LA SERAL, ALINA GORGHIU CARE LÂTRA PANÂ ACUMA CU ORBAN , ACUMA LINGE BLIDELE LUI CIȚU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger