AcasăDezvaluiriAncheteOperațiunea ”BLOCKCHAIN”: ”Ploaie de stele” la STS, înainte de alegeri!

Operațiunea ”BLOCKCHAIN”: ”Ploaie de stele” la STS, înainte de alegeri!

Iohannis, din sistem, pentru sistem...

Deja isteria înarmării împovărează tot mai fățiș un buget unde nu își mai regăsesc locul și marile investiții din Sănătate, Educație sau Transporturi. Iată însă că, dincolo de miliardele cu care Puterea de la București aruncă în marile companii de armament de peste Ocean, Administrația Prezidențială a mai avut totuși o prioritate absolută în plină pandemie. Și anume să arunce ”cu stele” în Serviciul de Telecomunicații Speciale! STS-ul sibianului Bălan fiind marele câștigător al avansărilor de Ziua Națională de 1 Decembrie, după ce președintele Klaus Iohannis a semnat nu mai puțin de opt decrete privind acordarea unor noi stele de general!

Bălan de la STS nu mai are pe cine face general

Asta în timp ce până și Serviciul de Protecție și Pază a primit doar trei stele noi de general, pentru Cristian Popescu, Adrian Bălan și Bogdan Răuță. Iar serviciul secret al MAI, doar două! În schimb, la STS aproape că doar cine nu a vrut nu a fost făcut general, serviciul fiind la un pas să egaleze până și Ministerul Apărării Naționale din punct de vedere al numărului noilor generali făcuți de Iohannis! Cel care bineînțeles că nu va da nicio explicație de ce a acordat opt stele de generali la STS, într-un an plin nu doar de COVID, dar și de alegeri …

Românii votează aplicațiile STS calculează amprente digitale din 5 în 5 secunde

Iar stranie coincidență – cu toate că la acest nivel cam nimic nu este întâmplător – exact în aceeași zi în care Administrația Prezidențială răsplătea pentru nu se știe care fapte de vitejie cu nu mai puțin de opt noi stele de general singurul serviciu secret din lumea occidentală implicat încă în organizarea unor alegeri democratice, STS -ul anunța că tocmai ce a finalizat de implantat o nouă tehnologie proprie. ”BLOCKCHAIN”, una pe care a dezvoltat-o pentru chiar alegerile parlamentare de peste doar câteva zile!

De la Iohannis, fără număr!

Printre decretele semnate de președintele Klaus Iohannis pe data de 27 noiembrie se numără și cele privind ” înaintarea în gradul de general – locotenent – cu trei stele a domnului general – maior – cu două stele Bălan Ionel Sorin; acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel Chiuță Marin Sorin; acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel Ciculescu Alin; acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel Dascălu Mihai; acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel David Gabriel; acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel Podoprigora Vlad Alexandru; acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel Stângă Sorin Radu; acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel Temneanu Loredan”. Cu toții activând, bineînțeles, în cadrul Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Li s-a făcut iar de concursuri…

”Ploaia de stele” venind după ce la nivelul Serviciului de Telecomunicații Speciale se furase oricum din nou startul anumitor angajări, ca să dăm doar exemplul Alba… Cu toate că DNA-ul încă le respira în ceafă, prin dosarul trimis în judecată pentru fraudarea unor concursuri în cadrul STS și în care sunt inculpați un general de brigadă și alți patru ofițeri din cadrul serviciului…

6 decembrie, pe mâna specialiștilor STS

Și tot pe 27 noiembrie, când Klaus Iohannis semna decretele prezidențiale privind avansările din sistem, Serviciul de Telecomunicații Speciale anunța că ” specialiștii STS au dezvoltat și implementat soluția tehnologică modernă blockchain care nu permite modificarea sau alterarea datelor înregistrate pe parcursul procesului electoral, nici măcar de către administratorii acestora, asigurând integritatea și transparența acestora”. Deci, ”sistemele și aplicațiile informatice care vor fi utilizate la alegerile parlamentare din 6 decembrie, dezvoltate de Serviciul de Telecomunicații Speciale pe baza Hotărârii Autorității Electorale Permanente nr. 29/2020, au implementată tehnologia blockchain”. Iar pentru a le scoate ochii ”neofiților” sistemului, STS mai precizează doar că ” tehnologia blockchain, folosită în nenumărate industrii, constă în calcularea unor amprente digitale unice și nerepetabile, care se reactualizează din 5 în 5 secunde. O eventuală modificare a informației generează o nouă amprentă, făcând schimbarea vizibilă. Pe scurt, tehnologia blockchain formează un lanț de încredere pe fluxul de informație în care orice modificare este vizibilă”. De unde nu putem trage decât concluzia că noua aplicație care calculează amprente digitale la fiecare 5 secunde este mai performantă decât cea folosită la alegerile prezidențiale în care Băsescu a fost reales după ce la Paris s-a votat pentru el din 6 în 6 secunde…

author avatar
Catalin Tache
5.945 afisari

47 COMENTARII

  1. daca nu erau de ajuns sacii filamti cu furtul de voturi sa se adauge si cele din click ca satlin e inca viu pt multi din politica romaneasca!!!!!!!

  2. ROMANIA SE PRABUSESTE ABISAL SI EI ticalosii ISI PUN PE UMERI STELE DE GENERAL …………………

  3. AMR 6 zile si PSD va fi la cosul de gunoi al istoriei romanesti , urmeaza ca DNA sa le probeze activitatea infractionala , 10 ani in opozitie au timp sa sparga seminte si sa se sfasie intre ei , gata cu ciolanul !

    • Trebuie sa fi prost facut gramada. Sau un gunoi macabru, plătit sa apere cele mai mari furturi din istoria Românie. Sa aperi cei mai mari sataniști ce vor distrugerea acestei tari. Trebuie sa fii de o putreziciune grotescă sa nu vezi ca prim trădătorul tării isi hrănește lichelele trădătoare cu stele

      • Sunt prost gramada , un ciolovec poponaut , un gunoi macabru mancurt cu par pe limba , o javra stalinista care haleste kkt non-stop in National asa cum ii dicteaza Raionul Tiraspol . Imi cer scuze , a sosit la boschetii din spatele garii Tiraspol un rebegit statut , ii usurez rapid bilele umflate si ii sorb laptisorul de matca si revin revigorat si cu pofta de halit kkt !

        • Sunt un gunoi mancurt , NU SUNT ROMAN , halesc kkt cum imi dicteaza Raionul , am limba doldora de kkt stalinist . Din 2014 sunt cel mai idiot trollache abonat constant la National si Cotidianul , un mancator de kkt veritabil al jalnicei propagande staliniste . Ma gasiti pe facebook : CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , lumea ma stie de KOSTEA SUGIUK , trimiteti-mi mesaje calde cu galeti cu kkt proaspete , fie-va mila de un boschetar poponaut caruia ii chioraie matu de lipsa steviei . Ma mai incropesc si cu interpretari de menuete miorlaite in boschetii din spatele garii Tiraspol la flaute zburlite cu gusa , arta cere sacrificii , asa s-a calit otelul !

    • Asa gândire ne-o nazistă….. De ăștia care s acum ce ai de zis??? A…. Nimic!! Nici armata Chinei nu are atâția generali….. Despre asta i vb!!! Da asa e când hotu striga hoții….

  4. Cum sa nu le dea Stele, daca ei numara, trebuie sa fie dupa pohta micului Dictator de la Cotroceni, am scapat de unul in 1989, acum avem altul, si mai e si blond

    • Am servit cina la 20:06 , am fost tratat regeste cu un govno dolofan ornat cu diaree de stevie , papa-bun , sa fie primit …! Nu ma culc inainte sa-i sarut poza lui Iohannis , merita sarutat cu evlavie si piosenie pe pupila ochiului dosnic maron . MUAHHHHHHH !

  5. Ăștia cate stele au pe umăr atâtea alegeri au furat pentru stăpânii lor, opinia mea. Asa e, Romanica se prăbușește abisal iar grija lor este pentru o stea în plus și o pensie mai babana. Sa vedem din ce o sa li se mai plătească pensia nesimțită. Ai văzut Tache ca Despescu si_a luat plata în avans pentru liniștea lui ciolanis la alegeri. Băieți cu principii…… și plata înainte ca la c….ve.

    • Eu , Anonim Constantin Moldovean Tiraspol SUNT KOSTEA SUGIUK , imi este rusine cu asemenea porecla , am puterea sa recunosc ca reflecta adevarul , bag botul in slitul navetistilor de Rabnita si le interpretez menuete mirifice la cavalele zburlite cu gusa , primesc bonus niste buciumuri altoite la rozeta de-mi sfasie matele ….Mi-am reglat laringele cu propolis si laptic de matca uman proaspat , nu mai oracai pitigaiat …….hihihihihihi

  6. Comisarul.ro , astazi , ora 19:30 : ” ULTIMELE INFORMATII DIN SONDAJE / PNL ESTE PE TREND CRESCATOR / PSD BALTESTE LA 25/26 % !” ” LA SEDIUL DIN KISELEFF S-A INSTAURAT PANICA UNUI SCOR DE NICI 26 % ” LA O PREZENTA LA VOT DE 35-38 % ( ATENTIE , FARA DIASPORA ! ) CIFRELE ARATA ASA : PNL-31% , USR-PLUS-18% , PMP-6% , UDMR-6%. PNL+USR-PLUS +PMP + UDMR =61% + VOTURILE DIN DIASPORA + REDISTRIBUIRE TREC DE 66% SI SE POT FACE MODIFICARI LA CONSTITUTIE . PSD -26 % , PRO ROMANIA 5% , CU 31 % , STANGA FACE TUSA ZECE ANI , PLUS CA LE DISPAR ZILNIC VOTANTII PE CALE NATURALA !

  7. AK-24 , azi , 29 noiembrie 2020 , articol de Ioana Hurdea : ” CUM VA FI SPULBERAT PSD PE 6 DECEMBRIE . DANILET : ” 800.000 DE TINERI AU IMPLINIT 18 ANI IN ULTIMII 4 ANI ” Bazinul PSD se imputineaza zilnic pe cale naturala . AI 18 ANI ? FII UN BUN EXEMPLU SI MERGI LA VOT !

  8. Pai nu sistemul conduce Romania
    Nu misca nimic, de importanta, fara acordul lor, fara sa-si ia si ei tainul
    Se indoieste hastag de asta
    De ce nu manifesta, ca apara un drept fundamental, da n-o fac ca n-au primit ordin pe unitate

  9. Cu acesti 800 000 de tineri, ai nostrii dacă justitia intra în USR si l intreaba pe Barna de sanatate,pe Allen de la Brașov ca ,na a mintit cu studiile, pe Voiculescu Vlad fiul unui turnator al securitatii care si a luat bacul cum si l a luat pe la Pucioasa sau de studiile lui superioare pe la Viena,acesti 800 000 de tineri poate s ar reorienta,poate,nu crezi?Ia sa l poarte putin in bratare pe unul din cei mentionati la tv sa vezi cum scad in sondaje!

  10. Pe cine vor comanda acesti domni care au fost avansati la gradul de general la nr 7 din STS?Ne luptam cu cineva?Raportat la nr de cadre active,lasa de dorit acest nr de 7.
    Va dati seama ce gaură va fi la buget cand or iesii la pensie,ce pensii babane vor avea acesti domni?Îsi vor incolona subordonatii si pe 6 decembrie vor iesii la luptă,va fi ca la Plevna,îsi vor pune si baioneta la armă.

    • Mi-am pus baioneta la arma si am plecat sa lupt cu motatii rancezi de pe marginea santului din Rabnita , ii spintec cu baioneta si ii bag de zor la mat ca un brav mancurt mancator de kkt .

  11. M-am tampit executand frecvent sugiukuri in pozitia ”in genunchi” , visez stele verzi in crucea noptii ( 1:35:26 ) , Raionul Tiraspol a sunat la ospiciu sa trimita ambulanta .

  12. Asa este , sunt un troll de kkt , la 23:48 suplimentez zilnic cu o prajiturica govno , imi struneste matu sa nu mai chioraie in timpul noptii .

  13. Nu te ai tampit,chiar ești si tu si cei pentru care postezi si le iei partea pe aici,va deranjeaza adevarul ca v a dejucat Tache toate planurile voastre obscure.Daca ai fi fost din Rabnita sau de unde pretinzi ca esti,ai fi luat atitudine impotriva puterii.

    • Il mai cheama si Calache sau Isaac Boulean – securist rromarlan platit din banii jupuiti de pe prostime.

      • Tocmai ce am confirmat ca SUNT CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , dihorul stalinist rapanos alintat Kostea Sugiuk ,sunt muribund , mai scap o bashina si dau ortu …!

        • Slaaab , te da de gol accentul de gaozar mioritic. Se scrie si se prounuta „bieșânî” . E mai greu cu diacritice dar nu se pierde plasticitatea moldoveneasca.

          • Am luat lectii de yoga , mi-a iesit un buboi in cur si ma contorsionez sa-i sug nectarul , am scapat si niste biesani puturoase strambandu-ma si schimonosindu-ma sa-l dibui in oglinda …..

  14. @ Anonim 8:52 : Marsh , javra , la kkt , SA POSTEZE ROMANII , nu lifte mancurte de pe malul stang al Nistrului , DISPARI , bolboroseste ce-ti tuna prin paratraznetul neuronilor in gubernia ta , nu te amesteca in ciorba ROMANILOR ! SIKTIR !

  15. Chiar ca esti de kkt,un diversionist de doi bani. Stai linistit ca sunt mai roman decat tine,lingaule,pupator de fundulete,asta esti!

    • Ce treaba ai tu cu 27 mai 1600 si Mihai Viteazu ? Tu vezi de Sucleia Veche , de Sredneia ( De Mijloc ) si de tatuka Suvorov care v-a intemeiat la 1792 !

    • @Calache
      erai mai talentat la tinerete…Ai batut cele 500 de matanii in fata ciocanului pravoslavnic dreptmaritor ??

      • Io sunt Kostea Calache Sugiuk Tiraspol , fac de zor matanii fara numar la ciocane zburlite pravoslavnice dreptmaritoare in boschetii din spatele garii Tiraspol , sunt extrem de talentat , ma avantajeaza botoxul de furnicar care extrage tot , n-am curajul sa ma privesc in oglinda , Livia mi-a zis ca sunt intruchiparea lui Ciortai .

  16. AK-24 , ieri , 29 noiembrie 2020 , articol de Victor Gheja : ” PSD , PRABUSIRE UMILITOARE . PONTA ANUNTA REZULTATELE UNUI SONDAJ IN CARE PSD ABIA TRECE DE 20% ” Rezultate prezentate de Ponta : PNL= 31 % , PSD – 22 % , USR-PLUS = 17 % , Pro Romania = 7,8 % , UDMR – 5 % .

    • Asa , si am mai muscat inca o data barzoiul zburlit din cotor , na , ca m-am inecat in propolis ….hihihihihihihi

  17. Lasa l d le pe acest idiot sa manance caca ,daca asa îsi doreste,atat poate,un securist diversionist ieftin!Cat despre avansarile d lor colonei la gradul de general,nu ai ce face,e vremea lor,sunt la tastatură,trebuiesc rasplatiti intr un fel si ei pentru ce au de facut pe 6 decembrie.

  18. M-am emancipat , io halesc kkt cu polonicul , nu ” mananc caca ” , asa fac kaghebistii diversionisti poponauti de duzina .

  19. Dragi romani,va rog putina atentie,eu sunt Cocotatul piele lunga care” va moderniza” Romania.Dupa cum s-a dovedit fiind asa de sus cocotat,nu pot sa respect Constitutia si Legile Tarii si din motivul ca nu-mi face nimeni nimic,deci se poate.Cu nerusinare,fara nici un pic de resoect,mi se mai spune si Hotul de case cu acte false dovedit in Instanta.Nu vreau sa restitui statului cei 360.000 de Euro pe care I-am furat cu acte false,chirii necuvenite.Daca ANAF-ul nu ma obliga,inseamna ca nu prevede Legea.Nu sunt de acord ca guvernul meu sa respecte L. pensiilor si alocatiilor copiilor,pt. ca nu are Tara bani.O parte au fost furati,iar dela bugetul de pensii a trebuit sa deturnam 8,5 miliarde de lei ca sa cumparam niste aveoane si rachete gata ruginite care trebuie doar nitel revopsite.Da,am decorat cateva slugi dela STS pt. ca asa cum am stabilit,ei decid cine iese din urna,vorba lui Stalin. Deci baietii sunt indispensabiiili ca sa am si „Parlamentul meu” fara de care nu pot sa modernizez Romania.Dupa ce o” modernizez” o pereoada pana in 2025 avem timp,eu si Sica,Bran din filmul” Stan,adica eu,si Bran,inaugureaza”,vom inaugura,poate chiar zilele acestea.Dormiti linistiti,am eu grije de toate cele.

  20. Napoleon , ala de doarme deasupra mea in patutul suprapus in salonul de la ospiciu , mi-a ciordit indispensabilii si am fost nevoit sa merg la camera de garda in curul gol sa anunt infractiunea . Indispensabilii ……. , vreau indispensabilii….., m-am saturat sa defilez nud ……hihihihihihihihihihi……!

  21. Suntem intr o perioda in care coruptea a incetat datorita mie care am tinut tara cu cocoasa sa nu se duca in prapaste.Justitia este independenta …de psd .. dar depinde de mine Eu am furat cu acte false impreuna cu ravasitoarea si cu grupul meu infractional Eu sunt individul care am traficat copii Eu am fugit la Pompei de la conferinta eropeanaAm un partid pe care l dirijez cum i mi tuna mie in capEste un partid istoric care la 1907 a ucis 11 000 de taranoi paduchiosi care voiau un trai decent iar noi i l am dat cu tunurileEi pentru noi si acum sunt paduchiosi deoarece vor subventii Nu o sa le dam ca nu merita Cu banii de acolo mai cumparam rachete ruginite si tancuri vechi Am mai cumparat de vreo 8 miliarde din banii lasati de PEEE SEEE DEEE Noi urlam ca nu am gasit bani cand ne am instalat dupa ce am ars tinerii la ColectivSpunem asa ca sa mintim bruxelul I am mintit constant zeci de ani de asta nu mai avem niciun investitor mai acatariAcum am gestionat pandemia f f f bine incat avem zilnic cate 200 de morti si 10 000 de infectariNe au ars oameni in spitale iar cei care nu ard ingheata de frig prin corturi si mor Ce sa ti mai zic mai securistoidule kostea sugiuc e bine ma e f binee

  22. Ba kosteazglobiul stim .Napolionul ti a facut curu zdrente iar gura ta stirba e plina de mucus si buboaie roz exact precum curul tau de hitlerist cu mintile pierdute Siktir bai nazi care umbli cu haine militare rupte si murdare si cauti prin gunoaie La azil ai tv si selectezi cu mintea ti deviata tot ce inseamna fascisti ,nazisti ,pnl isti criminali Esti adulatorul unui alogen care a dus tara in prapastie un dusman al romanilor Siktir scarba nazi !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger