AcasăDezvaluiriAncheteOperațiunea ”BIOHAZARD” : Pericol de contaminare în biroul lui Orban!

Operațiunea ”BIOHAZARD” : Pericol de contaminare în biroul lui Orban!

Ludovic Orban, informat pe raportul avizelor CNCAN!

Iată că se precipită serios lucrurile după ce pe 21 iulie dezvăluiam ”raportul CNCAN”. Document informativ incendiar, la care ar fi început să se lucreze după ce ar fi fost identificate mai multe decizii cel puțin stranii de la nivelul de conducere al Comisiei Naționale pentru Controlul Activității Nucleare. Totul după ce s-ar fi înmulțit deja alarmant plângerile mai multor spitale de stat, nemulțumite că așteaptă perioade nepermis de îndelungate pentru ca aparatele super performante de imagistică medicală achiziționate pe bani grei de la buget să primească obligatoriile avize din partea CNCAN.

Astfel că în timp ce echipamentele zac nedesfăcute prin subsuluri iar zeci de mii de pacienți sunt programați deja tocmai pentru 2021 pentru realizarea unui banal CT sau chiar a unui RMN, CNCAN pare să aibă în schimb o cu totul altă strategie față de mediul privat. De fapt față de un colos din rețeaua medicală privată și de unitățile asociate. Ițele întregii afaceri ducând atât la importanți politicieni PSD, cât și la reputați medici timișoreni, cu toții fiind implicați în cumpărarea prin intermediul unui cetățean canadian a unei  anumite clinici de către chiar principalul beneficiar de astăzi al avizelor CNCAN. Iată însă că între timp ancheta internă declanșată a dus nu doar la confirmarea informațiilor necesare și care vor conduce invariabil la iminența retragerii avizelor ORNISS pentru unii dintre cei implicați, dar și la deschiderea unor noi ”piste”.

Din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră reieșind că dincolo de decizia internă a președintelui Gheorghe Ioniță, însuși premierul Ludovic Orban așteaptă în aceste zile un raport complet pentru a lua o decizie definitivă în ceea ce îl privește pe consilierul CNCAN, Gheorghe Lucaciu. Iar cum Orban a dovedit în ultima vreme că a avut ”mână bună” la eliberarea din funcții a unor înalți funcționari și demnitari chiar și din propriul partid, atunci când i s-au prezentat probele necesare declanșării unei ”curățenii interne”, chiar că inițiații sistemului așteaptă cu sufletul la gură și deznodământul operațiunii ”BIOHAZARD” de la CNCAN. Și asta de urgență,  până ce informațiile privind promisiunile cu ”banii pentru partid” nu vor contamina iremediabil și alt paliere guvernamentale…

A fost identificat ”Omulețul BIOHAZARD” din ”scandalul radiațiilor”!

Orban a fost informat!

După cum susțin sursele noastre, imediat după ”lovitura” din  21 iulie, premierul Ludovic Orban a solicitat o informare completă cu privire la ceea ce se întâmplă la CNCAN. Mai ales că ”scandalul radiațiilor”, odată ”detonat” public ar putea reprezenta o nouă pată greu de șters de pe obrazul guvernului. Mai ales în aceste vremuri în care ”conspiraționiștii” câștigă tot mai mult teren. Numai că la CNCAN nu este vorba despre nicio conspirație, documentele oficiale vorbind de la sine în acest sens. Astfel că este suficient de luat solicitările oficiale ale unităților medicale privind primirea avizelor CNCAN pentru echipamentele de imagistică. Și apoi de luat la mână când au fost rezolvate cele depuse de spitalele de stat – asta dacă au și fost cumva avizate între timp!- și când cele depuse de spitalele private. Mai ales de una și aceeași rețea medicală privată. Atâta tot și este suficient de format o părere. Atât de către președintele CNCAN, Gheorghe Ioniță, de specialiștii în Sănătate, de premier și chiar și de procurori… Și iată că faptul că șeful guvernului a cerut o analiză urgentă și obiectivă asupra ”scandalului avizelor” de la CNCAN, unul care riscă oricum să blocheze un întreg sistem sanitar care și așa se clatină le-a dat mână liberă structurilor contrainformative să își facă treaba. Mai ales că astfel însuși premierul nu face în fond decât să își protejeze propriul Cabinet, înainte ca ”radiațiile” emise dinspre CNCAN să pătrundă până în biroul său. Astfel că în zilele următoare premierul poate lua o decizie în deplină cunoaștere a situației de la CNCAN, una care pare să se învârtă în jurul unuia și același consilier : Gheorghe Lucaciu.

De pe vremea lui Tender…

La privați CT-urile și RMN-urile sunt avizate pe repede înainte, la spitalele de stat zac în lipsa hârtiei CNCAN

Și astfel se poate dezumfla ca un balon de săpun și auto-legendarea grupului de interese transpartinice de la nivelul CNCAN cu privire la ”neputința” Guvernului de a elibera spitalele de stat de sub ”monopolul” avizelor pentru aparatura de imagistică. Oricum, ”călcâiul” întregii operațiuni, cel puțin din câte a fost informat premierul fiind chiar consilierul Gheorghe Lucaci. Principalele puncte ale informării intrate în posesia naostră fiind acestea :

” 2004-2005 – angajat la Nuclearmontaj, firma care a făcut construcția la Reactoarele 1 și 2 de la Centrala de la Cenavodă. Firmă deținută la acea dată de Ovidiu Tender și având drept director pe Aurel Ovezea. Gheorghe Lucaci se ocupa de contracte externe și energetica clasică. Plecat la dorința expresă a lui Ovidiu Tender în urma anumitor suspiciuni.

2012- 2103 – Angajat la ONET, firma franceză care se ocupă de deșeuri radioactive. A lucrat la un ”proiect personal ” privind relaționarea, de fapt înlesnirea unei legături cu Institutul de Cercetări Nucleare Pitești în vederea derulării unor fonduri europene. Plecat de la ONET în aceleași condiții ca și de la Nuclearmontaj.

Schimbat acum șase luni din funcția de președinte al Romatom”.

Iar pentru ”a-i da Cezarului ce-i al Cezarului” nu vom dezvălui și celelalte informații care urmează să fie prezentate exclusiv premierului Ludovic Orban și pentru a căror conformitate poate fi întrebat sau audiat oricând președintele Ioniță. Cel căruia același Lucaciu i-ar fi făcut recent o ”ofertă de nerefuzat”… Prietenii știu bine care! O fi aia cu ”indiferent cine se află la guvernare”…?

author avatar
Catalin Tache
4.012 afisari

46 COMENTARII

  1. Ce o mai face acum Ludovic,ai mai salvează fundul sau nu?si cine mai cara atunci sacoșa…

  2. Buba rău asta!!!!bine Tache hai ca ți ai revenit!vezi ca Poți?cu asta poți schimba lovitura in perversa lui Tache

  3. Un CT costa și câteva milioane de euro.la stat nu mai ai unde face.la privat se plătește și 1.800-2.000 lei pt o imagistica mai complicata.si pt decontări la CNAS nu mai au locuri nici in Octombrie.deci statul e blocat ca sa facă privații zeci de miliarde numai din CT și RMN.aici se produc mai mulți bani decât din traficul cu droguri și toate șpăgile din borduri la un loc

  4. Sa te fut in gura cu sondajele tale. Nu vezi ca aici unii fac bani cu basculanta si Lucovid tace , se face ca nu vede???Trimite d le corpul de control peste ei !

    • CT si RMN inseamna Colbasna Tiraspol Republica Moldoveneasca Nistreana , aici se produc mai multi bani decat din traficul cu droguri si toate spagile din borduri la un loc , io ii car cu basculanta molotov la firma Sheriff , corpul de control e de-al nostru …

    • Pana ieri l-am injurat pe Tache , acum mi-a dat permisiunea sa-i interpretez sub fermoarul slitului cateva menuete divine din Debussy si Prokofiev la flautul zbarlit cu gusa , daca nu sunt virtuoz si profesionist , iar ne incondeiaza Catalin si-mi umfla falcile si rozeta tovarashii de la Raion .

  5. @ Sunteți de părere și că subvenționarea partidelor politice din bugetul de stat nu ar trebui să încalce legea ajutorului de stat și legea concurenței, așa cum se procedează și cu întreprinderile economice de stat, ?

  6. E un idiot , nu pricepe , e pe capatuiala ca si nea Gheorghita Lucaciu.Bai nene cei cu venituri mici nu si pot permite sa mearga la privat pt un CT sau RMN. Sa nu mai vorbim de pensionari saracii, ei de unde???

  7. Ba ,idiotul asta de la 23:10 , tu esti zdravan la cap ? N-auzi ca se face o ancheta cu POLITICIENII PSD , canadianul si cartita de la CNCAN ? De ce refuzau sa dea avizele obligatorii din partea CNCAN , pentru ca aparate super performante de imagistica medicala avem deja achizitionate ? ” S-au inmultit plangerile mai multor SPITALE DE STAT , nemultumite ca asteapta perioade nepermis de indelungate pentru ca aparatele super performante de imagistica medicala achizitionate pe bani grei de la buget sa primeasca obligatoriile avize din partea CNCAN ” . Gheorghe Lucaciu si POLITICIENII PSD , in cardasie , faceau CT si RMN la privat pe bani grei , refuzand sa dea avizele SPITALELOR DE STAT CARE DETIN ACEASTA APARATURA . CEI CU VENITURI MICI SI PENSIONARII , SARACII , SA-I INTREBE PE POLITICIENII PSD IMPLICATI , de ce nu pot face CT si RMN LA SPITALELE DE STAT SI LUCACIU SA FACA BLAT CU PSD IN PARNAIE . ACUM TI-E CLAR ?

  8. Sa vedem daca cei care sunt la butoane acum vor remedia problema cu avizele pt spitalele de stat.Au ocazia sa curete mizeria si sa scape de lichele, daca vor domnii din PNL.

  9. Asa , era sa uit : De Lucaciu am pomenit , cu lichelele de POLITICIENI PSD cum ramane ? Alo , DNA ?

  10. Toti sunt in cardasie nu conteaza ca sunt la PSD sau la PNL. Trebuie descoperiti si trimisi la inchisoare toti coruptii indiferent de partid. Mereu au fost zvonuri cu spagi la CNCAN si au fost unii si condamnati dar se pare ca nu s-a terminat aceasta practica. Acum sub conducerea lui Ionita si expertilor lui in furaciuni o sa ajunga la un alt nivel. Poate ar trebui sa se implice si Consiliul Concurentei si Comisia Europeana daca prin modul de gestionare a avizelor distorsioneaza piata in acest domeniu si ii ajuta pe unii in detrimentul altora.

  11. E dulci banii si n au miros, au tot aparut informații în presă despre ce se întimpla la CNCAN si acest combinator Lucaciu a ramas pe loc,cine l tine si de ce?PSD ‐PNL aceiasi mizerie. Cred ca e foame mare pt unii si vor sa profite acum cand sunt la guvernare!
    Cand oare se da startul pt curatenie în toata tara???

  12. E pe dracu, au foamea n gat si PNL ul , s a vazut si cu ce achizitii au facut in Starea de Urgență, jaf la drumul mare. HA HA HA.In 2009 era brat la brat Lucovid cel betiv cu Dragnea, se dezice acum.Lucovid a facut accident Beat la volan, ai uitat???Acum ne tine lectii de moralitate la tv fara masca la un whiskey in Sediul Guvernului.Aceiasi mizerie, nu e Nicio diferenta intre Psd si Pnl.Singura soluție este USR ul , singura!!!

    • Indiferent de ce face Ludovic, daca ziaristii au informatii despre acte de coruptie atunci trebuie sa le puna la dispozitia organelor de ancheta penala si sa le faca publice sa stie si cetatenii. Indivizii ca acesti Ionita si Lucaciu nu au ce cauta in institutiile publice. Daca premierul e in cardasie cu ei atunci inseamna ca am scapat de ciuma rosie si acum avem parte de unii chiar mai corupti.

  13. Unde este SRI cu DNA sau pentru astfel de probleme nu au interesul americanilor, sau germanilor. Suntem o tara de orbi care nu vad probleme grave care afectează efectiv cetățeanul, serviciile lucrează numai pentru interesele șefilor sau când e nevoie sa fie distruse anumite afaceri ale romanilor.

  14. Pai Ralucuta Turcan ce a cautat pe la voi mai Kosteo??? EEE??? Da, sa vina DNA sa vada ce
    achizitii ati facut voi in starea de urgenta.Hotii striga hotii, cam asa e cu PNL.
    Sunteti de un an la.putere si numai va vaitati. Auzi la Catu, va dudui economia…si noi sa nu ne trezim doamne fereste „morti dimineata ”
    Oare de ce l a demis Lucovid pe Mario de mezzo?

  15. Ludovic Orban, daca este om corect, o sa ii demita pe acesti Ionita si Lucaciu. Dar daca este si el tot un hot ca ei, atunci o sa ii prinda bine in campaniile electorale spagile de la CNCAN si sustinerea mafiotilor pe care ii favorizeaza. DNA, SRI si Corpul de Control al Primului Ministru se fac ca ploua. A plecat ciuma rosie si a venit alta ciuma mai infometata

  16. Imi numar postarile , la 3 copeici postarea , m-am incropit de o mazdroanca cu mitilic si o juma de hleb , pana diseara ma scot si de mahoarca .

  17. REPET. Unii preopinenti folosesc facilitatea oferita de publicatia de fata, sa-si „etaleze” vasta (in)”cultura” si expresiile pestilentiale. Propun inca odata ziarului blocarea asa ziselor COMENTARII de gen.

    • Kostea , talambule , cum t repeti , prostovane , cand ai postat prima oara cu numele asta ? Iar te incurci in pseudonime de nici tu nu mai sti cum te cheama ? Te cauta ambulanta , ja la boschti , iar te interneaza la dilibau , dihorule …!

  18. Ha ha ha, nu i convine HOLEREI GALBENE cand i se spune adevarul verde în față. In tara asta mai sunt si patrioti care n .au treba cu niciun partid politic, care n au nevoie de comisioane, de spagi.S au saturat de diversiuni si promisiuni, vor o Romanie corecta fara spagari si escroci dar cel mai important lucru e sa numai fim dezbinati!Din 2005 o tinem tot asa din cauza lui Petrov-turnatorul si dezbinatorul!

    • Idi nahui ma brejnevistule deghizat in iliescian. Data trecuta te-ai facut de cacao. E bine ca ala de te supervizeaza ti-a schimbat tastatura tiraspoleza cu una romaneasca. Altfel, nu ti-e dor sa mergi la un concert cu Alla Pugaciova?

  19. Ha, ha ha , am halit un galbior cu mot si holera , propun sa postam numai noi , mancurtii transnistreni , din subsolul cladirii din Manoilov 42 , ne-am saturat sa incasam rangi in dinti de la romani cu propaganda noastra bashita stalinista !

  20. Totul e bine documentat, nu va faceti probleme frati romani, va venii timpul cand vor plati toti, indiferent de culoarea politică, toti jefuitorii acestei frumoase si bogate tari.ACESTA ESTE SINGURUL ZIAR CARE A REFUZAT MITA …nu a putut fi ingenucheat de cei care cred ca pot controla totul.Este un loc unde ne putem exprima liber si fara cenzura, de ce sa oprim comentariile?Daca sunt despre Ciuma Rosie sunt ok, daca sunt despre Holera Galbena nu sunt ok. Lasati sa se exprime oamenii cum vor, cum simt!

  21. NU ESTE SINGURUL ZIAR , SUNT MULT MAI MULTE . AK -24 , DE EXEMPLU , NU A PRIMIT NICIUN BAN , IMPORTANT ESTE SA PUNEM ROMANIA PE PICIOARE SI SA TERRMINAM CU CORUPTIA LA NIVEL INALT , AJUNGE IN CE HAL SI-AU BATUT JOC DE TARA PSD SI ACOLITII LOR !

  22. Ma vad nevoit sa „cobor” aici . Or fi nu doar doua ziare care publica realitatea din țară, dar Virgil Guran saltat de politie pentru evaziune fiscală, internat la balamuc linga Campina la Voila mai exact , apare la tv fara nicio rusine si nu e de la PSD.

  23. Eu am cerut pe Gvardinskaia nr. 9 sa ma transfere la Voila , mi-au zis ca daca nu sunt cuminte imi administreaza injectia letala .

  24. Popa Marius-Beria, rashuiarivai la kolhoz! Eniko zice ca tu esti secretara cuplului Bombonel si Bombonica. Nu stiam ca te-au pus responsabil cu morala comuista. Foarte bine tovarasha, iti revine importanta misiune de a elimina reactionarii care folosex mascareli burghezo-mosieresti ca sa strice biohazardu’ carpatin

    • Tavarisci Cicciolin , secretara cuplului Bombonel si Bombonica , zburdalnica Kostyuska , are un mare respect pentru dumneavoastra , ati inghesuit-o bine in maracini si ati facut-o sa behaie senzual , i-ati luat maul si ati pus-o pe lant , ii e jena sa mai participe la conversatiile tovarashesti , s-a pitit in veceul garii Tiraspol unde se rimeleaza intr-un ciob de oglinda si se hazardeaza sa-si astupe cosii cu vaselina de tanc , un biofard miraculos de face sa patineze musca si excita navetistii de Rabnita . S-a rusinat , nu mai vrea sa paraseasca cabina , are un complex de inferioritate cand o bagati in seama in postari , e-n calduri si ofteaza dupa Buda , Shiva si Utca 28 …

      • Csokolom devushka Livia, apropo de vaselina de tanc, gospodin Kostea te-a plimbat cu T34 prin zoopark? Sau l-ai refuzat ca ti-a ramas inima la Rammstein? Legat de conversatiile tovarashesti, fost-am un pic mai sfios pt ca nu vroiam sa nu stric apele lui Kostea-anonimul din Tiraspol ca apoi sa zica iredentistii valahi ca, io vajnic baschir, sunt fara cap si coada. Buda, Shiva si alte Peste gen utca 28 mi-au zis sa ma machez si sa port cu mandrie turanica peruca fuxya pentru ca Szekelfold je Bashkortostan! Szekelyudvarhely + Tiraspol = 69 orokke!

  25. Ce va mai plac sponsorizarile de la CNCAN ale lui Gheorghe Lucaci, ehe he galbejatilor, pina intr o zi cu manipularea voastra, se va destepta romanul!

    • Hait , ai iesit din cabina , bashitule , ti-a trecut opareala ? Hai , trage aer in piept si infuleca un galbejat ranced revigorant , s-au desteptat romanii si-ti umfla falcile si rozeta pe ritm de ciuleandra …..hihihihihi……Si-ncodata , mai baieti …hop si-asa , si-asa …..hihihihihihi….

    • Galbejiti suntem noi, tatarii din Buda! Pentru sponsorizare gazprom, chiar acuma il sustinem pe ambasadorul rusnac care depune plangere la Csaba Asztalos din cauza articolelor rusofobe aparute in presa Romaniei imperialiste. In semn de solidaritate cu muskalii si fratii tiraspolezii, ca un vajnic tatar baschir mi-am pus uniforma de honved ca sa ma imbat impreuna cu Kelemen.
      Cetateni, la pompe!

  26. Combinatorul Gigi Lucaciu s-a laudat ca se ocupa personal sa dea jos conducerea NuclearElectrica si aranjeaza el cu tovarasii lui la cine o sa mearga contractele babane de la Cernavoda. Ciumele nu au culoare politica vor doar sa suga bani si sa faca prapad.

    • Da domne, ia problema in mana si strange-o zdravan ca sa nu-ti scape strontiu intre amigdale. Te vaz om cinstit, nu-ti trebuie Cernavoda, te propun sef la Cernobil

  27. Eu nu am culoare politica , sunt cu cine imi ordona Raionu si sug stromeleacuri zbarlite babane la ramasitele militare ale lui Lebed . Slava !

    • Brovo Anonim Suka Blyat, spune-i lui Kostea sa te invete sa interpretezi Prokofiev la piculina cu burduf si barba.

  28. @ Sunteți de părere că interlopii politici de la PNL și PSD ar trebui să scoată subvenția publică din legea finanțării partidelor politice, lege a finanțării partidelor politice ce le permite să își evalueze activitățile politice și să își acorde subvenții din bugetul public pentru „servicii de politică” prestate și neprestate către alegători, ?

  29. Despre ce decizie internă a președintelui Gheorghe Ioniță vorbiți? Vă imagineți cumva că suntem proști să credem că Lucaciu făcea abuzuri fără să știe Ioniță care l-a adus la CNCAN și l-a prezentat ca omul lui de încredere și consilier cu mare experiență? Orban ar face bine să îl demită pe Ioniță și să îi ancheteze și pe el și pe Lucaciu și dacă au furat să le facă dosare penale și să îi sature de afaceri cu funcții și bani publici. Și ce e cu avizele ORNISS? Să nu ne spuneți că avea și Lucaciu aviz ORNISS! HAHAHA

  30. Ce ati facut javrelor? Ati venit in haita la CNCAN si v-ati pus pe furat? Mars la puscarie!

  31. Care e oferta aia cu ”indiferent cine se află la guvernare”…? Daca DNA si SRI nu dorm atunci astfel de marsavii nu trebuie sa se mai intample indiferent cine se afla la guvernare. Si indiferent cine se afla la guvernare, Ionita, Lucaciu si haita de lichele puse pe furat trebuie sa fie anchetate penal.

  32. Unde gasim declaratiile de avere si de interese ale presedintelui si consilierilor din CNCAN? Normal ar fi sa fie completate la numirea in functie si la ocuparea postului ca sa poata vedea ANI si DNA daca sunt incompatibilitati si daca le creste averea substantial pe perioada mandatului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger