AcasăDezvaluiriAncheteOperațiunea ”Ambasadorul”: Iohannis predă țara USR!

Operațiunea ”Ambasadorul”: Iohannis predă țara USR!

Iohannis a aruncat ”fumigena” Maior!

Ca întotdeauna, surprinzătoarea mișcare a președintelui Klaus Iohannis de retragere a unor ”grei” ai diplomației românești din unele dintre cele mai influente Capitale ale lumii, nu este nici pe departe doar o simplă afacere internă. Cu toate că până și inițiați ai sistemului s-au dus imediat ”pe fenta” decodării rechemării de la Washington a lui George Maior ca un prim semn că astfel a început ”marea coabitare”.

Rechemările lui Mazuru și Hurezeanu singurele care contează

Mai ales că, după venirea Administrației Biden la Casa Albă, George Maior chiar că nu ar fi putut fi clintit din post, dacă nu ar fi vrut! Fie și din prisma relației mai mult decât apropiate pe care acesta o are cu infleunta democrată Victoria Nuland. Astfel că se presupune că Maior ar fi acceptat să se întoarcă în țară doar pentru a coordona refacere USL și a superviza negocierile subterane dintre PNL și PSD. Numai că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, mai importantă decât rechemarea lui Maior este cea a lui Bogdan Mazuru! Ambasadorul României într-o țară cheie precum Austria fiind de departe cel mai influent și mai bine ”înțepenit” diplomat român la cel mai înalt nivel al polilor de putere care domină Uniunea Europeană. Iar cum rechemarea lui Mazuru nu se poate decodifica decât la pachet cu cea a lui Emil Hurezeanu, ”Operațiunea Ambasadorul” arată de fapt că Klaus Iohannis nu va aștepta pasiv să deconteze în locul liberalilor ”oalele sparte” ale pandemiei. Astfel că, pur și simplu va preda România USR-ului! Decizia președintelui fiind accelerată tocmai de schimbarea acestor poli de putere la nivel european, una accelerată de retragerea Angelei Merkel.

Europa se va schimba radical după retragerea Angelei Merkel

Iar cum Iohannis nu a renunțat nici acum la visul său de a prelua Președinția Consiliului European, prin aceste mutări în forță  încearcă nu doar să se debaraseze de imaginea de ”omul lui Merkel”, dar și să sprijine preluarea României de către noua grupare care va domina Bruxelles-ul. Și la care este racordată și Alianța USR – PLUS.

Maior, țintă falsă!

Din această zi aproape că nu va mai fi analist sau politician care să nu disece pe toate părțile rechemarea lui George Maior în țară. Însă la adevăratul nivel care contează în ”administrarea” României acestui subiect i se oferă doar atâta atenție cât merită o ”țintă falsă”! Pentru că asta este Maior în aceste ore, când principala grijă a oamenilor președintelui este să transmită partenerilor europeni că, gata, Klaus Iohannis și-a îndeplinit prima parte din misiunea auto-impusă de a ieși ”de sub fustele” Angelei Merkel! Și se pare că Iohannis a tăcut și a făcut de această dată! Profitând la maxim de informațiile că situația se va schimba radical la nivel european, odată cu viitoarea retragere a Cancelarului german. Mai ales că, dacă ar mai fi întârziat un pic, gestul său ar fi fost unul în zadar… Dar așa, Iohannis își păstrează intacte șansele de a deveni totuși, la un moment dat, președintele Consiliului European.

Capitala spionilor

Ce-i drept, la nivelul Centralei MAE cel mai tare a șocat rechemarea de la post a ambasadorului Bogdan mazuru. Atât pentru că acesta era puternic legendat ca și cel mai influent ambasador român, dar și pentru că activa la Viena. ”Capitala spionilor” unde se fac și se desfac ițele întregii diplomații europene. Numai că, sub ”fumigena” Maior, Mazuru a fost rechemat de la Viena. Iar Hurezeanu din Germania.

ULTIMA ORĂ! Miniștrii USR – PLUS dau PNL-ul pe mâna DNA

La Structura Centrală a DNA deja au fost anulate toate concediile pentru perioada următoare! Cea în care procurorii urmează să primească ”marfă angro” de la miniștrii USR – PLUS! Cei care chiar în aceste zile lucrează intens la sesizări care vizează aproape exclusiv ”mizeria” descoperită după ce au preluat mandatele unor miniștri liberali! Iar operațiunea ”blitzkrieg” din Justiție nu doar că a primit ”avizele” necesare, dar deja ordinul pe unitate prevede cercetarea cu celeritate a tuturor plângerilor miniștrilor useriști împotriva colegilor liberali. Vom reveni!

author avatar
Catalin Tache
6.674 afisari

31 COMENTARII

  1. Dacă holera galbenă înfundă pușcăria, în frunte cu hOrganu, este ceva de vis!!! Noi nu trebuie să uităm că nu și-au respectat nici-o promisiune!

    • Daca asta e analiza SIE ne-am dat foc la valiza , trebuie schimbata toata structura . Nu zicea Tache ca Maior e batut in cuie ? L-a prins in slip si a insailat un scenariu SF de ochii lumii , motivele si adevaratele miscari se vor vedea in curand . Ministrii USR-PLUS n-au cum sa dea PNL -ul cu 3 stiuleti de porumb pe mana DNA-ului fara sa fie implicata gasca pesedista de dinaintea lor care au ras tot in perioada de 3 ani decembrie 2016 -noiembrie 2019 , o sa fie o hora ca la Blaj in 1918 .

  2. Dl Tache,de unde ati scris materialul,de la Viena? De i plangeti de mila lui Mazuru?ca doar aschia nu sate departe de trunchi…ceea ce nu este rau in acea lume…doar asa,o observatie

  3. Neamtu le va face orice joc strainilor daca i a intrat in cap sa plece la Consilku dupa ce termina mandatul aici.dar asa l a pacalit Bruxelles su pe Basescu….

    • Asa mi-a dat in scris Raionu , io , oricum , in 2025 sunt ordonanta la tatuka Iosif , am fost selectionat pentru ca sunt cel mai capabil in matanii cu fruntea la buric …..hihihihihihi

  4. AK-24 , AZI , 22 FEBRUARIE 2021 : ” PANICA LA ANTENA 3 , ANA BIRCHALL AR PUTEA DEVENI NOUL AMBASADOR AL ROMANIEI IN SUA ” S-au Bogdan Aurescu ?

  5. Tache , e un nonsens , DACA MAIOR A VRUT SA FIE RECHEMAT trebuie sa existe un MOTIV si o FUNCTIE care sa-i satisfaca dorinta de a se intoarce , DACA NU A VRUT SA VINA , se schimba calimera si o ia de la munca de jos , nu mai este nici macar o ” tinta falsa ” .

    • Nu e nonsens , e „Nasu la nevoie se cunoaste !”….Maior banuind ce-i pregatesc Blinken+Nuland finului Ponta a vrut sa -i acorde suport psihic lui Victor (ca operativ nu prea mai are) , ori suport psihic de la 7000 km distanta nu prea merge…..

      • Sorin , esti baiat destept , posibil ca nasu sa fie mai implicat ca finu , Blinken si Nuland s-au spalat pe maini si l-au ejectat , nimeni nu stie ce se ascunde in spatele usilor inchise , noi si Tache chibitam sa treaca timpul si sa alungam plictiseala .

        • Toti suntem chibiti dar sigur NU fac parte din grupul lui Tache si al anonimilor .Daca esti curajos si curios , fa-ti un cont pe Linkedin si incearca sa vizualizezi reteaua mea de conexiuni (in special barbati din SUA)… Dar , ai grija ca profilul meu este monitorizat 24×7 de mai multe structuri incepand cu Microsoft (proprietarul Linkedin), Tom Burt (Corp. VP, Customer Security & Trust · ‎Microsoft) fiind in reteaua mea si nu printre „grei” !

          • Da , promotie 79 grupa 351 A ,, dar ….Zoe fii barbata sau macar o invitatie pe Linkedin !

          • Postati mai des in National , domnule Bulmeza , postarile dumneavoastra sunt o onoare , mai luminati gloata si deschideti capul meltenilor spargatori de seminte . Zoe nu prea e barbata , s-a speriat de reteaua de conexiuni si monitorizarea 24×7 , a ramas aceeasi cocheta adulterina fidela amantului Tipatescu si evita politicos invitatiile necunoscutilor pe Linkedin . Tot respectul , in ” vazul lumii ” am aprobarea amantului sa dialoghez cu dumneavoastra , daca intram pe ” Security ” risc sa trezesc suspiciuni si sa fiu parasita !

          • Zoe , in 16 Sep 2017 am trimis un email unui istoric din Deprtamentul de Stat , emailul avand atasat un document „Razboiul meu cu fantomele lui Pacepa si alti zombi GRU-KGB”. Eu am intrat pe comentarii la National ca sa transmit o rugamEnte conducerii Departamentului de Stat al SUA pe subiectul „George Maior ambasadorul Romaniei in SUA” , nu ca sa fac educatie mancatorilor de seminte din Romania sau aiurea. Daca folosesti o IA (Inteligenta Artificiala) ca sa-ti scrii comentariile , e o varianta PRIMITIVA care trebuie inbunatatita ……

  6. De cand toate sediile Euro Nato si culturale sunt in centrul iEuropei as spune ca Brusel i capitala spionilor. In razboiul 2 era in Casablanca.
    Ma bucur ca îl schimba pe lunaticul Maior nu a scos viza.
    Sa il duca in Libia sau Somalia.

  7. Cred ca pentru Sua cel mai nimerit e Adrian Nastase iar pentru Germania nenea Tiri.

  8. Daca Ciolos nu reuseste preluarea partidului la congresul de anul asta, toata constructia e terminata. Se poate arunca la veceu. USR si-a pierdut deja componenta de stanga care isi va infiinta un partid propriu, asta inseamna cel putin 30% din voturi. Deci cu ce mai raman din 10% pe care ii aveau (restul de 5% fiind adusi de Ciolos pe persoana fizica)? Cu nimic. Raman la limita intrarii in parlament. Si chiar daca reuseste Ciolos preluarea si plangerile alea penale se leaga, credeti ca toti sectantii de prin Ardeal care voteaza PNL trec la USR? Hai sa fim seriosi.

  9. pnl este plin, plin de corupti si burdusit de coruptie. a se vedea iasi si suceava+botosani.
    la suceava, flutur este legendat mai ceva ca un seic.
    numai pe flutur daca-l iau la scuturat, crapa pnl-ul in toata moldova.
    dna la suceava este o parodie! procuratura la suceava este SUBORDONATA mafiei lui flutur, politia este condusa de corupti si-n slujba mafiei lui flutur!
    lideri la coruptie: flutur la sv si alexe la iasi.
    megalomanul de flutur trage puternic sa transforme suceava si botosani intr-un nou pol de putere mafiota.
    flutur gh., la brutarie!
    balan nelu, la brutarie!
    alexe costel, la brutarie!
    fara penali in functii publice!

  10. Daca ciuma galbena nu mai sare si ia condamnare este un lucru bun la cate magarii au facut si au fost protejati pana acum. Dar sa ajunga biata colonie pe mana puilor de securisti, asta este chiar condamnarea la moarte.

  11. „Fara penali in functii publice”! Ce frumos suna si o parte dintre noi au crezut.Cum sa fie asa? Atunci NEONAZISTUL,KLAUS WERNER IOHANNIS,trebuia sa-si dea demisia de mult,la cate dosare penale a avut si unele chiar unde s-a dovedit ca este penal.Acesti USR-sti,ar trebui sa schimbe lozinca si sa mai adauge ceva dupa penali si anume:”DAR CU INCOMPETENTI,FARA STUDII SI CU RELATII IN FOSTA SECURITATE”,pentru ca vedem ca ei au „CERTIFICATE”de absolvire,sunt FII sau NEPOTI de fosti SECURISTI,dar promovati in politica,unde au mari beneficii.Cand o sa puneti in aplicare DOMNILOR POLITICIENI REZULTATUL REFERENDUMULUI cu 300 de PARLAMENTARI? Sau stati bine pe aceste scaune,cu INDEMNIZATII MARI si cu alte foloase,fara sa faceti nimic pentru aceasta tara

  12. PS NEWS , ieri , 22/02/2021 , ora 17:40 , articol de Manea Robert : ” DE CE A FOST RECHEMAT GEORGE MAIOR ? MOTIVELE DIN SPATELE DECIZIEI PRESEDINTELUI IOHANNIS ”.

  13. @ ,,Adrian Severin este acuzat în afacerea „bani pentru amendamente” că ar fi contribuit la inițierea unui amendament legislativ în schimbul a 100.000 euro.[5] În martie 2011 Parlamentul European a deschis o anchetă oficială pentru stabilirea vinovăției în acuzațiile de corupție care i s-au adus alături de alți doi parlamentari. Ziarul britanic The Sunday Times a realizat o investigație jurnalistică sub acoperire în urma căreia i-a demascat pe cei trei europarlamentari că sunt de acord să susțină amendamente la legislația europeană, în schimbul primirii unor sume de bani. Jurnaliștii au contactat 60 de europarlamentari cărora le-a propus, în numele unei firme de lobby false, să fie plătiți pentru a susține amendamente, însă au acceptat doar Adrian Severin din România, Ernst Strasser, fost ministru de Interne în Austria, și Zoran Thaler din Slovenia. Adrian Severin a și facturat cu 12.000 de euro firma de lobby, după care a fost sunat de editorul publicației și i s-a explicat în ce situație se află. ”
    , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger