AcasăDezvaluiriCatalin TacheOMUL lui IOHANNIS, PUS SĂ ÎL SCAPE PE PUTIN DE PUȘCĂRIE!

OMUL lui IOHANNIS, PUS SĂ ÎL SCAPE PE PUTIN DE PUȘCĂRIE!

Iar a eșuat statul iohannist! Dar de această dată a luat-o urât de tot prin ”bălăriile” democrației!

Partenerii externi confirmând, cu îngrijorare, avertismentul documentat al singurei structuri contrainformative românești pe care o mai iau în serios.

Ceea ce însă ”pilonii” Regimului Iohannist nu au făcut! Astfel că bruma de credibilitate pe care Ministerul Afacerilor Externe o mai are strict mulțumită diplomaților ”de la firul ierbii” aflați în unele posturi cheie riscă acum să fie ștearsă cu totul.

S-a deschis șampania!

Și chiar nu are de ce să îl acuzăm pe fostul premier ”Ciucă al nostru”, că doar acesta nu a condus niciodată cu adevărat ”guvernul meu”. La fel cum nici Luminița Odobescu nu conduce Ministerul Afacerilor Externe. Cel care se află tot la dispoziția unui Bogdan Aurescu pe care propaganda operativă soroșistă l-a prezentat că ”A ÎNFRÂNT DE UNUL SINGUR RUSIA”! Numai că, ghinion, uite că ”alții” cred că tocmai la Moscova s-a deschis șampania la anunțul oficial că ”fostul ministru de Externe,  Bogdan Aurescu a fost ales judecător al Curții Internaționale de Justiție”, care își are sediul în Palatul Păcii de la Haga. Și care se ”calcă pe bătături”, în ale jurisdicției internaționale, cu vecina Curte Penală Internațională. Astfel că un eventual ”blocaj” între cele două ”Curți” ar putea reprezenta salvarea președintelui Vladimir Putin de  a fi tras la răspundere cu adevărat pentru crimele din Ucraina.

De altfel, însuși Aurescu s-a repezit să posteze un prim comentariu despre faptul că ”nu a fost ales niciun rus”… La rândul său, Klaus Iohannis felicitându-și vertiginos consilierul, tot pe rețelele sociale. Organele de presă ”delirând” despre ”Micul Tutilescu” care astfel i-ar veni de hac lui Putin!

Numai că, după ce perdeaua de fum propagandistică s-a mai risipit, iată că ”numărătoarea paralelă” a structurilor contrainformative aliate a arătat că ”statele prietene ale Moscovei” l-au votat pe ”anti – rusul” Bogdan Aurescu, ci nu direct pe reprezentantul Rusiei. Straniu, nu…?

Prețul correct : Telefoane pentru Guyana!

Pe data de 11 octombrie, trăgeam un serios avertisment cu privire la deturnarea bugetului Ministerului Afacerilor Externe pentru a se plăti astfel ”prețul corect” pentru ca Aurescu să fie pus judecător la Curtea Internațională de Justiție. ”Iohannis, război cu SIE! Drone și IPHONE 14 pentru GUYANA” fiind ”lovitura” în care dezvăluiam probatoriul contrainformativ intrat în posesia noastră cu privire la devalizarea bugetului Agenției de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare din cadrul MAE…

”… am fost puși să cumpărăm drone, un soft și laptopuri pentru Guyana și Surinam… astfel încât să se cartografieze pădurile și terenurile de acolo… Acum am reluat proiectele… Pachetul era format din telefoane IPHONE 14, că numai astea au(…) care pot să cartografieze, softul de la suedezi și serverul de la (…) Numai că Surinamul nu mai votează… ca țară mică… așa că a trebuit să reconfigurăm planul și să se rămână pe Guyana … și s-a băgat și partea de Surinam tot pe Guyana… așa că au fost luate telefoanele, softul, serverele și trimise acolo…totul în valoare de aproximativ (…) euro, plus cazări, transporturi, cheltuieli… Și că trebuie să ne rupem c(…)rul pentru Guyana și să îl pupe-n în c(…)r pe Aurescu, ca să îi cumpărăm de la țările mici voturile ca să îl pună judecător la Curtea Internațională de Justiție! Așa că să se găsească resursele financiare pentru a fi plătite proiecte în țări mici, dispuse să îl voteze pe Aurescu…CĂ E ORDIN DE LA DULAPUL! Dar de ce să îl pupăm noi în C(…)R pe Aurescu? Că vrea el musai judecător acolo? Cine intră la pușcărie dacă se află că banii destinați altor proiecte au fost cheltuiți ilegal pentru iphoane pentru cei din Guyana”?

Viciu peste viciu!

Numai că, ghinion, în doar câteva zile va fi finalizat raportul privind viciile de procedură constatate la nominalizarea lui Bogdan Aurescu! Raport care va fi pus inclusiv la dispoziția partenerilor externi!

author avatar
Catalin Tache
6.424 afisari

29 COMENTARII

 1. MAI TACHE ,IANCHE SI CADAR !!!!, n-o lua prin Balarii Curtea penala internationala nu-i fac totum ,e frectie pentru catei !,nu-i zgarda pentru dulai !.
  Scrii tu scrii dar pui prea multa drojdie si ies doar GOGOSI !!.

  • Tache , salutari din din Palatul Pacii din Haga , struneste-l pe KOSTEA sa posteze decent ca-i trimit rujuri , farduri si o peruca violet de la Amsterdam !

 2. Tache ce zic baietii de la structuri baga Nato trupe la sol ca Ucraina e cam gata? Planul subteran pregatit e gata? CIA stie ca in teoria probabilitatilor toate solutiile lor nu se vor concretiza? Odesa si Bugeac la rusi ?

 3. Adevarul . ro , 07.12.2023 , ora 16:52 , articol de Mircea – Cristian Maer : ” O INTELEGERE SECRETA DINTRE ………………………………………………………………… …………………………………………………………………………………………………………………………. ” – Sursa : THE SUN .

 4. Aktual 24.ro , 7 Decembrie 2023 , articol de Victor Mihalache : ” INTALNIRE ” ISTORICA ” LA WASHINGTON : KIEVUL VA PRODUCE ARMAMENT IMPREUNA CU SUA . PRIORITATEA ………………………………………………………………………………….. ” – Sursa : KYIV POST .

 5. Pe Putin îl apara Su 35 S, Su 57, rachetele Kinjal, Avangard, Sarmat etc. Nu da Putin doi bani pe murăturile astea amerloce. Are de organizat, împreună cu Xi, o noua ordine mondiala, dacă Xi nu mai trădează încă odată de dragul creanțelor de recuperat de la US. Tache lasă astea, vezi ca Nasu în seara asta zice de o diversiune în Transnistria, moldo – Ukropia. Lavrov a spus și el ca Occidentul vrea un al doilea front în Moldova. Nu degeaba a fost Loyd la Kiev și Cameron la Kiev și Chișinău. După părerea mea ne vizează în mod direct pe noi! Disperații aștia sunt în stare sa ne aducă dezastrul în tara! Nu trebuie să-i lăsăm!

 6. COTIDIANUL . RO , 5 DECEMBRIE 2023 , ARTICOL DE EUGEN SERBANESCU : ” ATENTIE : CAMP PREZIDENTIAL MINAT ” – 26 comentarii .

 7. UNIVERSUL . NET , IERI , 7 DECEMBRIE 2023 , ARTICOL DE DAN PERRY : ” POVESTEA HAMAS SI A OSTATICILOR , DEPARTE DE FINAL „.

 8. Comisarul . ro , astazi , ora 12:05 : ” …………………………………………………. / POLONIA A DAT UNDA VERDE PENTRU CONSTRUIREA IN TARA A 24 REACTOARE MICI ” – Sursa : REUTERS / RADOR RADIO ROMANIA .

 9. 1. Comisarul . ro , astazi , ora 05:16 : ” PRESA DIN AUSTRIA ANUNTA CA GUVERNUL ESTE DE ACORD CA ROMANIA SI BULGARIA SA INTRE IN SCHENGEN ” – Sursa : Radio ORF . 2. Comisarul . ro , astazi , ora 07:24 : ” CITITI , CA SA VEDETI PE MAINILE CUI A AJUNS ROMANIA ! ” – Sursa : DEFAPT . RO .

 10. Adevarul . ro , astazi , 10.12.2023 , ora 08:34 , articol de Gabriel Nitulescu : ” LIVE TEXT / RAZBOI IN UCRAINA / ULTRANATIONALISTII …………….. ………………………………………………………………… „.

 11. 1. DefenseRomania . ro , ieri , 09.12.2023 , ora 22:20 , articol de Darius Muresan : ” GEOANA : ADERAREA MOLDOVEI , UCRAINEI SI GEORGIEI LA UE SI NATO ………………………………………………………………………………………………………………….. ” . 2. DefenseRomania . ro , astazi , 10.12.2023 , ora 08:55 , articol de Gheorghita Orjanu : ” HIMARS E DE AZI SUPERSONIC . SUA AU INCEPUT LIVRAREA NOILOR RACHETE PrSM ( Precision Strike Missile ) . VERSIUNILE VIITOARE VOR LOVI SI TINTE IN MISCARE LA 1.000 KM DISTANTA ” – ” Rachetele de ultima generatie PrSM vor inlocui ATACMS ” – Sursa : DEFENSE NEWS .

 12. SPOTMEDIA . RO , ASTAZI , 10.12.2023 , ORA 07:28 , ARTICOL DE EMILIAN ISAILA : ” JURNALISM CU PUMNUL IN GURA , O POVESTE CARE SE REPETA . VREM CU ADEVARAT O PRESA INDEPENDENTA ? „

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri