AcasăDezvaluiriAncheteOFICIAL! Am oprit ”ordinul ucigaș” al ANAF pentru firmele românești

OFICIAL! Am oprit ”ordinul ucigaș” al ANAF pentru firmele românești

Cîțu, ce faci cu firmele cărora le-a încetat eșalonarea până pe 9 aprilie?

După ce pe 9 aprilie publicam ”Ordinul ucigaș pentru firmele românești”, imediat s-au pus în mișcare ”rotițele” sistemului de la Ministerul Finanțelor și ANAF! Și chiar dacă la început ministrul Forin Cîțu s-a lăsat copleșit de faza inițială de ”negare”, interesul manifestat de către premierul Ludovic Orban pentru rezolvarea de urgență a inconștientelor decizii de încetare a eșalonării la plată a avut în cele din urmă efectele scontate.

Cîțu, ce faci cu firmele cărora le-a încetat eșalonarea până pe 9 aprilie?

Astfel că, deși de-abia pe 14 aprilie, ”Ministerul Finanțelor Publice, împreună cu Agenția Națională de Administrare Fiscală au anunțat că au întreprins o serie de măsuri în vederea sprijinirii mediului de afaceri, dar și pentru susținerea conformării voluntare, în contextul instituirii stării de urgență, astfel că nu se calculează și nu se datorează dobânzi și penalități de întârziere pentru obligațiile fiscale scadente începând cu data intrării în vigoare a OUG nr. 29/2020 și neachitate până la încetarea acestor măsuri și, în plus, se suspendă sau nu încep măsurile de executare silită, prin somație, poprire și valorificarea bunurilor la licitație, a creanțelor bugetare”.

”Ordonanța Fantomă” a lui Cîțu

Acum, că a înțeles și Florin Cîțu că nu prea are cum să-i dea mâna să-și bată joc de premierul Orban și să-l asigure pe facebook că ”totul e în regulă” e foarte bine. Ca și faptul că pe site-ul ANAF a apărut drept urmare a dezvăluirilor din ”Național” comunicatul ofical în care se precizează că s-au luat măsuri de urgență pentru sprijinirea firmelor românești ”în temeiul Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 29/2020, precum și al Ordonanței de urgență a Guvernului nr.33/2020 și al Ordonanței de urgență aprobată în ședința de Guvern din data de 9.04.2020”. Cîțule, hai să fim barem băieți onești până la capăt și dă naibi odată și numărul acestei miraculoase ordonanțe din 9 aprilie! Că publici Ordonanța nr.29/2020, Ordonanța nr. 33/2010, dar tocmai Ordonanței care ar trebui să salveze firmele românești ai uitat să-i dai număr! Că au ajuns să caute bieții tăi subalterni în zadar în toate actele, că în ultimul Monitor Ofical 310 nu a  apărut nicio Ordonanță de urgență din 9.04.2020! Așa că spune odată ce număr are această Ordonanță, că doar nu o fi una ”fantomă”! Și mai spune ce se întâmplă și cu firmele cărora li s-au comunicat încetarea eșalonării la plată până pe data de 9 aprilie, așa cum rezultă negru pe alb din documentele prezentate de ”Național”!

Citiți și: Uite dovada: Cîțu își bate joc de Orban! (DOCUMENT)

ULTIMA ORĂ! ANAF, ordin ucigaș pentru firmele românești!

author avatar
Catalin Tache
2.607 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger