AcasăDezvaluiriAncheteOBSEDATUL SPP: DE CE SUNT VIOLATE FEMEILE!

OBSEDATUL SPP: DE CE SUNT VIOLATE FEMEILE!

La detectorul de minciuni cu ”psihologul lui Pahonțu”

În perioada 8-10 decembrie, la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu – Facultatea de Medicină, a fost organizată Conferința Națională ”Psihiatrie și Psihologie Medico – Legală”.

Chiar nu și ar putea executa misiunile SPP iștii dacă nu ar fi întrebați despre fantasmele sexuale

În cadrul Conferinței, pe data de 9 decembrie, fiind programat evenimentul oficial intitulat  ”DE CE SUNT VIOLATE ( ȘI DE CE NU SUNT VIOLATE) FEMEILE” – ”Chestionar de evaluare a fantasmelor sexuale(CEFS) în expertiza medico – legală”.

Lista scurtă a specialiștilor pe subiect fiind deschisă de ”Dr. ALIN LEȘ, Universitatea din București”.

Alin Leș despre de ce sunt violate femeile

Numai că același dr. Alin Leș este nu doar cadru al Universității din București, după cum reiese din afișul oficial al evenimentului, promovat pe pagina proprie de socializare chiar de acesta, dar și psihologul șef al Serviciului de Protecție și Pază. Psihologul ”personal” al ”împăiatului” general Lucian Pahonțu – cel care tocmai ce a împlinit 17 ani la conducerea serviciului secret – fiind protagonistul mai multor inițiative mai mult ”psihiatrice”, decât ”psihologice” și la nivelul Serviciului de Protecție și Pază.

Și generalul Crețu a început cu un ceiuț

Acolo unde ”obsesia” sa pentru ”chestionarele” cu ”inexplicabile” nuanțe sexuale și care țin strict de intimitatea personală a fiecărui ”testat”, fie el și cadrul al SPP i-a adus deja ”eticheta” de ”obsedatul lui Pahonțu”. Iar acum, uite că psihologul șef al Serviciului de Protecție și Pază a depășit și bariera publică a serviciului secret, expunându-și tocmai în Sibiul familiei prezidențiale ”chestionarul” despre ” De ce sunt violate ( și de ce nu sunt violate) femeile”!

”2.000 de SPP-iști puși la detector”

Astfel titram ”lovitura” în care dezvăluiam inițiativa halucinantă prin care psihologul Alin Leș și-ar fi pus serviciile științifice la dispoziția generalului Lucian Pahonțu. Pentru ca astfel să poată fi identificate ”sursele” campaniei ”NAȚIONAL” cu privire la nenumăratele ilegalități din cadrul singurului serviciu secret care refuză și acum, cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună, să se reformeze cu adevărat.

Iar disperat de ”hemoragia” informativă în care s-au transformat de-a lungul vremii ”scurgerile” către ”NAȚIONAL” de la chiar vârful serviciului, generalul Pahonțu a autorizat această ”operațiune nebună”. Astfel că, după ce ”SDI”-iștii și ”SSI”-iștii au instruit ofițerii și subofițerii care urmau să fie supuși interogatoriului de la detectorul de minciuni cu privire la ”penetrarea SPP-ului ”rămas credincios SUA” de către ”Rezidența GRU”, psihologul Leș a primit mână liberă pentru declanșarea experimentului… Deci, să nu uităm cum a intrat psihologul Leș  ”în pâine” la SPP:

”Operațiune umilitoare, la care urmează să fie supuși toți angajații SPP-ului, aproximativ 2.000 de oameni fiind astfel victimele unei acțiuni fără precedent de veritabilă poliție politică. Pentru că această operațiune fără precedent în vreo instituție de forță din România nu are ca scop nici să se afle unde sunt banii jefuiți de la CAR, nici care sunt generalii și seseiștii care și-au scos la timp „contribuțiile”, chiar înainte de căderea jocului. Nici cine beneficiază de mașinile „colorate” și apartamentele din Centrul Capitalei deținute din fonduri operative sau cum de mereu doar aceleași persoane iau ”OSCAR”-ul. Și nici măcar care sunt „sifoanele” de aghiotanți care au produs o adevărată ruptură între serviciu și mulți dintre demnitarii pe care ar trebui să îi protejeze, și nu să îi spioneze. Ei bine, nu, faptul că 2.000 de sepepiști urmează să fie încolonați și duși „ca vitele” în fața psihologului angajat și însărcinat cu această misiune doar pentru a fi întrebați textual dacă „au vorbit cu Tache” arată în ce hal de ”profesionalism” a ajuns structura altădată de elită a Serviciului de Protecție și Pază. Căci, în fond, ar fi fost mult mai simplu ca generalul Pahonțu să îl fi trimis primul la testul poligraf pe chiar colonelul Voroneanu Dumitru zis ”Cocârț”, pentru a răspunde și ”nea Mitică”, dar cu „tehnica” pe el, exact la aceeași întrebare… El a vorbit cu Tache?”. Răspunsul fiind unul singur și oricând posibil de ”probat” cu înregistrări…

Poliție politică

Desigur, poate că un asemenea demers ”faraonic” de interogare a mii de oameni ar putea fi explicat cel mult printr-o amenințare externă reală cum ar fi penetrarea de către un serviciu secret ostil NATO… Sau dacă – Doamne Ferește! – ar fi dispărut o cantitate importantă de armament și muniție. Poate dacă ar fi existat informații concrete privind amenințări imediate la adresa unui înalt demnitar român.

Sau barem ar fi fost mai de înțeles, omenește vorbind, dacă astfel generalul Lucian Pahonțu ar fi vrut să afle cine i-a „documentat” propriul birou, cel care oricum nu mai este de mult un „buncăr impenetrabil” așa cum crede el. Dar așa? Cum se vor justifica cheltuielile aferente când vor descinde inspectorii Curții de Conturi? Mai ales că întrebările care reveneau obsesiv în chestionarul lui Leș” erau despre ”ați vorbit cu Tache”; ” ați vândut informații” sau ”ați fost plătit într-o monedă străină”…

Și tu, Onea…

Ce este drept, în urma protestelor tot mai fățișe ale sepepiștilor și mai ales a angajatelor obligate să răspundă la întrebări intime ținând strict de viața lor personală, operațiunea  fost abandonată la un moment dat. Fără niciun rezultat palpabil, dovadă și ”lovitura” de astăzi. Atâta doar că, privind stupefiați la barba psihologului de serviciu, mulți sepepiști au început să refuze supunerea la această operațiune de poliție politică. Iar acum, după ce până și Bogdan Onea a fost nevoit să dezerteze ”de îndată” din SPP, multe alte ”schelete” pot fi ”dezgropate” din dulapul de proaspăt rezervist al acestuia. Mai ales că, uite, Onea a luat în serios avertismentul că dacă nu se pensionează el de urgență, atunci va fi ”pensionat” de alte instituții ale statului român.

A început ”Vânătoarea de gay”…?

Mai mult, există cadre ale Serviciului de Protecție și Pază din ce în ce mai iritate de ”obsesiile” cel puțin sexiste de la chestionarele psihohologice la care sunt supuse. Testări deja obsesive, părând a urmări identificarea ”orientării sexuale” a SPP-iștilor care îl păzesc inclusiv pe președintele statului!

Iohannis mare grijă la cine îți păzește spatele

Și cum este greu de crezut că psihologii serviciului ar putea recurge la astfel de chestionare și testări fără acceptul fie el și tacit al ”liderului suprem”, chiar nu ai cum să nu te întrebi de ce o fi declanșat tocmai acum generalul Lucian Pahonțu această veritabilă ”vânătoare de gay” la nivelul Serviciului de Protecție și Pază. Cel pe care îl conduce din 5 decembrie 2005…

Livia Stanciu salvată de Pahonțu

Dar, la fel cum a fost extrem de interesat generalul Pahonțu și de situația locativă și alte ”probleme personale” ale fostei ”judecătoare a sistemului” Livia Stanciu, poate că o ști el ce știe atunci când se informează despre ”fantasmele sexuale” ale propriilor subalterni și implict ale demnitarilor ”securizați” de aceștia…

author avatar
Catalin Tache