AcasăDezvaluiriAncheteOAMENII LUI BODE, EXECUTAȚI UNUL CÂTE UNUL!

OAMENII LUI BODE, EXECUTAȚI UNUL CÂTE UNUL!

După Vasilescu, a fost ”executat” și Mihăilă

Gata, chestorul Florin Marius Mihăilă este un simplu lucrător la Academia de Poliție! Statut cu care sigur nu se va împăca…

Predoiu a început curățenia printre oamenii lui Bode

Mai ales la ce ambiții nemăsurate avea fostul șef de Cabinet al sindicalisto – pălincarului ministru de Interne, Lucian Bode!

”Pentru el s-a dus Bode peste Predoiu”!

Astfel titram ”lovitura” din 17 august. Atunci când îl avertizam pe ministrul Afacerilor Interne de ”legăturile primejdioase” dintre ”ultimele rămășițe” ale ”clanului bodist” de la MAI. Și când dezvăluiam că ”…oare ce a înțeles sindicalisto – pălincarul cu studii terminate la peste 37 de ani din anii petrecuți în fruntea Ministerului Afacerilor Interne?  Perioadă în care a avut în subordine puzderie de structuri informative, anticorupție, de protecție internă, cercetare – documentare sau operațiuni speciale? Din toate scandalurile care i-au șuierat pe lângă ureche? NIMIC! Dar absolut NIMIC! Pentru că altfel nu ar fi dat buzna peste succesorul său pentru a forța prelungirea împuternicirii în funcția de șef al Oficiului Național pentru Protecția Martorilor pentru consăteanul său Marius Florin Mihăilă”.

Iată însă că, dacă Bode nu a înțeles nimic, Cătălin Predoiu a făcut-o! Astfel că, în aceeași zi în care chestorul Liviu Vasilescu devenea un ”biet” pensionar, chestorul Marius Florin Mihăilă ajungea și el un oarecare lucrător la Academia de Poliție.

author avatar
Catalin Tache