AcasăDezvaluiriAncheteNU SEMNAȚI! SUA vor BAZE GUANTANAMO la Cluj și Constanța!

NU SEMNAȚI! SUA vor BAZE GUANTANAMO la Cluj și Constanța!

Senatorii și deputații practic au ridicat deja mânuțele sus, votând ”în orb”, indiferent că fac parte din Opoziție sau stau în băncile Puterii! Numai că, la ce clasă politică debilă avem, nici nu ar fi trebuit să avem prea mari așteptări de la aleșii patriei. Mai ales că aceștia erau cu sufletul la gură, așteptând o veste de la Curtea Constituțională, unde urma să se decidă soarta pensiilor lor speciale.

Americanii pot face ce vor în Baza Guantanamo

Astfel că au ascultat cu privirile feciorelnice aplecate pe mobile, ca de obicei, cele trei informări pentru care fuseseră convocați. Unii dintre ei absenți mental, dar cei mai mulți probabil chiar convinși că participă la o decizie istorică și salvatoare pentru viitorul României. Și că astfel și ei, nepunând nicio întrebare și neavând nicio nedumerire, au participat la ”întărirea Flancului Estic al NATO”. Astfel că probabil strategii convocării ședinței reunite au deschis deja șampania, ”bifând” iminentul vot pozitiv – și inconștient! – al proiectului legislativ susținut de atât de Președinție, cât și de Guvernul României. Iar cum aceleași Camere reunite ale Parlamentului au votat la un moment dat incriminarea penală și a infracțiunii de ”complicitate tacită la tentativa unor fapte de corupție” – cu care mulți dintre ei s-au legat apoi practic singuri! – nu tragem speranțe că deputații și senatorii se vor deștepta și după tragerea acestui semnal de alarmă.

Bazele de la Câmpia Turzii și Mihail Kogălniceanu extinse pentru Detașamentul F 35 și Batalionul STRYKER

În schimb, la vârful celor două Palate, Cotroceni și Victoria se cunoaște foarte bine situația… Și urmarea de facto a informării președintelui Klaus Ioahnnis: Înființarea de BAZE GUANTANAMO pe teritoriul României!

FORT BENNING Ga A convoy of M1126 Stryker Combat Vehicles maneuver during Operation Last Stand during the Scout Leader Course conducted by the 316th Cavalry Brigade Sept 2 2020 The eight wheeled Stryker combat vehicle is the US Army’s Stryker Brigade Combat Team primary combat and combat support platform US Army photo by Patrick A Albright Maneuver Center of Excellence and Fort Benning Public Affairs

Informarea lui Iohannis!

”Ordinea de zi și programul de lucru pentru ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului din ziua de marți, 3 mai 2022, ora. 14.00.

Proiectul ordinii de zi

1.   Informare din partea domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României, cu privire la aprobarea, pentru anul 2022, a forțelor și mijloacelor Armatei Române și ale Ministerului Afacerilor Interne care pot fi puse la dispoziție în vederea participării la misiuni în afara teritoriului național.

2.  Informare din partea domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României, cu privire la aprobarea intrării, staționării și operării Batalionului STRYKER al SUA în România, în scopul îndeplinirii misiunilor subsumate posturii de descurajare și apărare a NATO.

3.  Informare din partea domnului Klaus Werner Iohannis, Președintele României, cu privire la aprobarea, ca urmare a solicitărilor transmise de NATO, dislocării unor forțe armate străine în România, precum și intrarea, staționarea și operarea detașamentului F – 35 al SUA în România”.

SUA, nu NATO !

Desigur, serioase semne de întrebare ridică și conținutul primei informări a președintelui Klaus Iohannis. Pentru că, spre deosebire de alte informări în care erau redate punctual locațiile unde forțele MApN și MAI urmează a fi trimise în misiuni operative sau umanitare externe – cel mai recent exemplu, Mali! – de această dată șeful statului s-a mulțumit doar să pomenească de ”misiuni în afara teritoriului național”. Chiar și Ucraina fiind în afara teritoriului național, nu este așa…?

Iohannis și Ciucă în fața unei decizii istorice

Însă nu avem cum să nu identificăm folosirea parcă prea la vedere, în informările 2 și 3, a sintagmei NATO…

” … misiunilor subsumate posturii de descurajare și apărare a NATO…” și ” … solicitărilor transmise de NATO…” fiind două sintagme menite ”a asigura” că este vorba de viitoare baze NATO. Și implicit sub comanda comună a NATO! Numai că, tot în informările 2 și 3 se afirmă punctual, negru pe alb, că aprobările statului român se referă strict la ”Batalionul STRYKER al SUA în România” și la ” detașamentul F-35 al SUA în România”!!! Ceea ce este cu totul altceva! Mai ales că ambele unități de elită ale US Army, atât batalionul de blindate STRYKER, cât și detașamentul de avioane F – 35 operează doar la ordinele propriilor unități americane de comandă!

La ei spaniolii, la noi rușii!

Astfel că inițiaților sistemului deja le ”pute” prea rău a înființarea unor noi ”Baze Gunatanamo” în România, fie și sub ”steagul fals” al NATO, ca să tacă și acum! Situația ducând deja cu gândul la păcăleala fragedei democrații cubaneze cu înființarea unei baze SUA în Cuba, pentru ca americanii să îi poată apăra de spanioli! Și astfel, printr-o anexă secretizată la acordul dat de naivele autorități de la Havana, Baza de la Guantanamo a continuat să rămână un ”stat american în statul          cubanez” chiar și în deceniile de control comunist al insulei! Iar după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, experții americani și prea-plecații lor omologi români din structura DGIA comandată încă de obedientul general Marian Hăpău tocmai ce ”negociază”, chiar în aceste zile, ”anexele secretizate” cu privire la extinderea actualelor baze militare de la Câmpia Turzii și de la Mihail Kogălniceanu. Unele care vor fi localizate doar ca ”Baza Cluj” și ”Baza Constanța”. Și unde vor sosi, vor staționa și vor opera ”Detașamentul F- 35 al SUA în România” și ”Batalionul STRYKER în România”.

Parlamentarii or avea habar pentru ce ridică mâinile sus

Prezența acestora urmând a fi aprobată de către Parlamentul, Guvernul și Președinția României, chipurile pentru a liniști opinia publică românescă despre ”întărirea Flancului Estic” și că NATO ne apără de ruși! Numai că aici este vorba de Baze SUA, ci nu NATO!!! Baze pe teritoriul cărora instituțiile statului român nu vor avea absolut niciun drept, din momentul aporbării. Acestea putând fi transformate în adevărate Baze Guantanamo!!! Acolo unde trupele militare și Agențiile de informații americane pot face absolut orice, după cum până și fostul președinte Obama s-a arătat oripilat. Și fără ca măcar statul român să aibă dreptul legal să întrebe ce!

Astfel că, președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ionel Ciucă au ocazia să se dovedească adevărați bărbați de stat! Și în ciuda presiunilor crescânde americane, să tragă cât mai mult de timp cu avizarea viitoarelor două Baze. Sau barem să solicite punerea expresă a acestora sub comanda NATO, ci nu a șefului de batalion STRYKER și a șefului de detașament F-35. Nu de alta, dar ”înghețarea” conflictului din Ucraina este tot mai evidentă. Până și Bulgaria și Polonia refuzând, după Ungaria și Cehia, înființarea de noi baze strict americane pe teritoriile lor naționale. Și atunci, de ce să ne legăm tocmai noi la cap pentru 49 sau 99 de ani, cum se prevede în ”drafturile” anexelor negociate, cu suportarea unor astfel de detașamente și batalioane…? Unele care, oricât s –ar isteriza propaganda operativă a DGIA, nu au nimic de-a face cu forța de reacție rapidă a NATO! Cea în cadrul căreia deja militari francezi, italieni, belgieni și olandezi au sosit în România! Și nici cu activarea celebrului Punct 5… Astfel că, domnule președinte Iohannis, domnule premier Ciucă, nu semnați aprobarea înființării de ”Baze Guantanamo” în România! Solicitați cât mai multe trupe NATO și înființați cât mai multe baze NATO în România! Dar nu cedați prin acorduri internaționale legale ”bucăți” din teritoriul național! Nici măcar partenerilor strategici!

author avatar
Catalin Tache
9.543 afisari

114 COMENTARII

  1. Baze Guantanamo sunt în mintea pusă pe bigudiuri a autorului, ca să nu spun in delirurile sale. De ce nu Ramstein? NATO
    funcționează pe principiul deciziilor unanim, atunci când e vorba de chestiuni majore. Și dacă, la o adică, se opune – în mod democratic, evident – Ungaria? Cum se exersează deja în UE… Cert este că altfel s-ar pune problema bazelor rusești, pentru că nu este cale de mijloc.
    Așa că, place sau nu place, bazele americane sunt garantul major al intangibilitații teritoriului național. Și asta așa trebuie să rămână!

    • Tu cecai citit bre????astea nu vor fi baze NATO!!!VOR FI BAZE SUA!!!CARE NU RASPUND LA COMANDA NATO

      • NU SUNT ROMAN , sunt un mancurt turbat lesinat di foami in brusturii din spatili garii Tiraspol …

    • Câte baze americane are Ungaria pe teritoriu ei berbecul,e, de ce unguri pot pleca în SUA fără viza, iar noi docili și obedient nu putem, ca să facem o mica diferența de diplomație politica

      • Ce faci , le dai idei americanilor ? S-ar putea sa-i vezi curand pe sogori fara vize …..

      • ASA CEVA!
        Asta se intampla cand UE tace malc la acordurile cu SUA privind libera circulatie reciproca, calul troian UK abia a fost scos in suturi din UE iar Romania e condusa de un balci de cocalari si slugi! Cineva vehicula ideea sa le puna vize, nu ca ar avea bani jupuitii aia sa vina pana in Ro sau ca mai vrea vreun roman sa se duca acolo.
        Dar asa, ca kestie.

    • Nato sau America? Totuna…asta inseamna sa citesti una si sa intelegi alta…sau analfabetistul functional spuneau despre asta altii…

    • N-am nivoie di WC-uri , mi-am pus fiermoar la pantaloni direct pe vanga torpedoului , daca se rupe firmoaru , cu atat mai ghini .

  2. Cu acest articol, numai cu acesta , dv avind cu sutele, incalcati toata legislatia protectiei informatiilor cu caracter cel putin secret ! Cu o usurinta cu care un spion ar munci ceva ani, riscind tot! Dar aveti si dreptate, nimeni nu vede si nu aude ! Aveti si sustinatori, bineinteles niste capete incinse si patrate !

      • 1Yes, Sir/Ma’am.
        2No, Sir/Ma’am.
        3No excuse, Sir/Ma’am.
        4Sir/Ma’am, I do not know.
        5Sir/Ma’am, I do not understand.
        6Sir, Ma’am, may I ask a question?
        7Sir, Ma’am, may I make a statement?
        asta e munca ba lingailor ?

        • Sa veniti sa luati lectii de la mine , sunt expert in lins , imi pomadez limba cu vaselina de tanc …

  3. EU SUNT DE ACORD SA FACA SI BAZE,SA LE DAM SI TARA CU TOTUL,NUMAI SA NU O SCHIMBE PE IRINA directoare MAE cu afacerile strategice cu SUA

    • Cine credeti ca este Patriot Dac Semper fideluta ? Sigur nu e mamuku , are programare la masaj erotic la grill .

    • Kostea , militaure , cine sa nu semneze ? Ai inteles ceva din articol , dihorule ? Crezi ca se face vreo petitie pe tema asta in Transnistria ?

  4. @ ,,Deci”, pentru a cita din exprimările reputatului ziarist, maestrul Ion Cristoiu, ,, cum s-ar putea zice”, amerindienii, ca și rușii așa cum afirmă, „lucrează la combaterea nazismului” ,?

  5. Hai ca se poate, macar o sa sara si pitikotul ala de Blokulet in sus, cat de curand, dar nu de bucurie, ci cand or sa ii bombardeze rusnacii aia salbatici cu niste Satan 2, de o sa sara si tot Rachitele pana la Luna si inapoi !! Ha ha ha 🙂 Bai pitikule arogant, ti s-a cam terminat benzina de acum incolo, ai pus-o de mamaliga !! Multumim bai amerlocilor pentru circul oferit, pitikul din Sluj Napoca vine cu kozonakul digital, le da la aia ai lui sa il mance, de se kaka pe ei de tot !! Ha ha ha 🙂 Hai cu Guantanamo de Bukale, varianta ciordales 🙂

  6. Baze de genul erau deja in Romania si Polonia. Acum probabil ca vor sa le treaca in legalitate. Jos obedienta tradatoare!

  7. Vorbim de iohanis&ciuca .
    Astia sigur vor semna si ne-am c…t la semafor pe veci .
    D-aia vine si baba impaiata a lui biden . Echipa de pupat in c.r e pregatita .
    Vai de Romania si de romani !

    • Sunt seful echipei , am onoarea sa – mi delectez primul buzitele , nu ma sterg la bot pan la Craciun .

  8. Universul.net , 6 mai 2022 : ” NOII RUSI ALBI . SOARTA CELOR CARE …………………………….” – Owen Matthews – The Spectator .

  9. Macar sa o duca Romanica mai bine daca se infiinteaza aceste baze.
    Rusii au stat peste noi decenii si ne-au spoliat tara, ne-au decupat din teritorii si ne-au deportat cetatenii la dracu in praznic, aducand in loc fel de fel de rusofoni care acum spun ca sunt nativi in teritoriile colonizate.
    Unde nu da Domnul ca in Romania sa vina sa se colonizeze americanii.
    O sa spuna unii sau altii ca nu sunt patriot Sunt un mare patriot, cu tendinte nationaliste chiar, dar soarta popoarelor mici aflate intre imperii este foarte grea. Trebuie sa supravietuim si sa alegem raul mai mic.

    • Bine ar fi dacă acești americani ar tine cu noi, dr, mă tem că nu este ceea ce își închipuie românul de rând. Mă tem că se vor comporta ca stăpânii cu sclavii. Cel mai bine ar fi dacă ne-am recupera suveranitatea și ne-am decide singuri soarta. Dar, mă tem că e târziu și pentru asta, deja se primesc ordine de la Stăpânii lumii. România o țară bogată jefuită în primul rând de ai ei și vândută altora.

  10. SUNTEM DEMULT INCALECATI DE AMERICANI !,N-ATI VAZUT CUM SE DUC LA AMERICANI SA SE CACIULEASCA ,SA-SI CAPETE BINECUVANTAREA !,VIN APOI IN ROMANIA SI INDIFERENT CE SI CUM VOTEAZA ROMANUL !,REZULTATUL VOTULUI IL DA STS !!!!!!!!!!!!!!!!!.
    CAMELEONII SI RAMELE DIN PARLAMENT SUNT DOAR DE DECOR .
    GUVENUL ESTE DE ADUNATURA DE NEPRICEPUTI SI MEDIOCRITATI ,PAFARISTI SI PUPIMCURISTI CARE SI-AU ATNS SCOPUL -CIOLANUL !!.
    INTR-O COLONIE DE SECOL 18 ! SAMSARII AMERICANI N-AU VENIT LA MUNCA ! SI NICI SA NE APERE ,AU VENIT LA MULS ,ACOLO UNDE E TARA NIMANUI IN CARE LEGEA ESTE PRES !,IAR NATIA ESTE SLUGA.

    • SCRIU CU MAJUSCULE , AM FOST LA MULS , AM OCHII IN CEATA DE LA STROPITUL CU JET .

  11. Comisarul.ro , astazi , 06.05.2022 , ora 09:05 : ” UCRAINA PARE SA FI INCEPUT CONTRAATACUL . ARMATA RUSIEI IN CORZI / ULTIMELE INFORMATII DE PE FRONT ” – INSTITUTUL PENTRU STUDIUL RAZBOIULUI ( ISW ) .

  12. În protocol se prevede și imunitatea absolută în fața legilor românești? Nu de alta, dar să știm de la început cum stăm. Militarii americani pot încălca legile României, pot viola, pot ucide, pot fura motorina și să dea vina pe români etc., fără să suporte sancțiunile și pedepsele legislației coloniei, România? Să ne amintim cum unii militari americani au luat viața unor români, fiind, hă, hă, hă, cică judecați în SUA. Dacă SUA este atât de preocupată de situația României, de ce au abandonat autostrada Transilvania pricopsindu-ne cu niște gropi, de ce Exon a dat fuga de aici lăsându-ne fără gazul din Marea Neagră, de ce investițiile americane sunt aproape zero, de ce nu se mai acordă clauza națiunii celei mai favorizate, de ce nu se ridică vizele de călătorie, și alți de ce? Dar când ani conducători și oameni politici total vânduți americanilor nici nu contează că aceștia, inconștient sau nu, ne transformă în principala țintă a arsenalului nuclear rusesc.

  13. Romania Military.ro , 6 mai 2022 , ora 6:00 : ” BULTIN NAVAL . SCUFUNDAREA CRUCISATORULUI MOSCOVA . UNELE INVATAMINTE ” .

  14. Nu trebuie lasati acesti drogati si pedofili sa si faca baze in RO ca nu mai scapati de ei , PNL si PSD au distrus si vindut la diavol tara

  15. Cu respect domnu Tache,
    Analiza trebuia concentrata strict pe:
    1. … cu provire la aprobarea …
    2. … cu privire la aprobarea …
    3. … cu privire la aprobarea …

    Se distinge clar faptul ca au fost doar informati Cu Privire La Aprobarea! Alta varianta nu este luata in calcul … Adica iobagii au avut vreodata dreptul sau minima libertate macar de a beneficia de minime drepturi de prin 87 de la Tapae si pana astazi ?!

    Astia din toate serviciile astea foarte des promovate drept „intelligence” ce parere impartasesc?!

    Cu deosebit respect domnu Tache va salut!

    • Domu Tache , sunt un taran de pe malul stang al Nistrului , am suferit un accident la cap si am inceput sa vorbesc in portugheza . Satenii ma poreclesc Marco Silva , un impresar de la clubul de fotbal Fulham m-a cautat si mi-a propus sa antrenez echipa . Ce ziceti , ma duc fara aprobarea Raionului ? Cu deosebit respect , domnu Tache , va salut ! P.S – Astept raspunsul la casuta postala de sub pasarela garii Tiraspol . Slava Nistrenia !

      • Nu e țăran se trage din mujici. Taranul serveste dreptatea pamantului. Vezi 1907. Mujicul serveste hazardul.

  16. Comisarul.ro , astazi , 06.05.2022 , ora 11:23 : ” HOPA ! INCEP SA APARA COMPLICITATILE DINTRE LIDERII GERMANIEI SI PUTIN ” – POLITICO , 5May 2022 , Matthew Karnitsching : ” 12 Germans who got played by Putin „.

  17. SUNTEM UN POPOR DE PROSTI SI TRADATORI DIN PACATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ASA CA CIOCU MIC SI SA MERGEM LA RAZBOI PE TERITORIUL ROMANIEI CA SA NU FIE PE TERITORIUL SUA SAU AL FRA

  18. Nici Maresalul Ion Antonescu, NU si-a permis in anii 1941-1914 sa SUBORDONEZE Comandamentul Armatei Romane, catre Comandamentul German nazist din Bucuresti. Ce face IOHANNIS este TRADARE fata de Romania!!. Si NIMENI nu se REVOLTA!.

  19. Ziare.com , Vineri , 06 Mai 2022 , ora 03:00 , articol de Valeria Cupa – Interviu cu analistul Cristian Parvulescu .

    • Parvulescu NU e niciun analist, e doar un slab prostovan securist, si pe la cursuri sustine niste aberatii saracu, dar cu niste ifose uriase

  20. BRAVO ,Catalin Tache, esti „singurul” redactor pe ziua de azi, care a avut CURAJUL deontologic si civic, PREZENTAND planurile de TRADARE a Romaniei si ARUNCAREA ei in razboi cu Rusia. Dati-va SEAMA ce se alege din Romania,intrată in razboi cu rusii, daca se ARUNCA o singura RACHETA asupra Centralei Nucleare de la Cernavoda…. ATAT o SINGURA racheta!.

    • Cine sa fie ABC -ul asta asa de inteligent ? Nu cumva e dihorul Kostea si se mandreste ca a invatat primele trei litere ale alfabetului ?

      • Stai liniștit că dihorul Costea este un bătrân securist care acum și-a propulsat fiul sau fii in Sri, deci grija mare nu plecați după fenta.
        Toaca bani operativi in draci ori fals și uz de fals își cumpără casele conspirative , de unde au învățat aia de la armata sa fure fondurile, așa că fiți cuminți, stați jos.

  21. E postarea cu numarul 69 , nu puteam sa-l ratez pe 9 intors , io pacatuiesc si ma dau ” Roman ” , ma bucur ca am un cititor care invata alfabetul ….

  22. 💥💥💥SE ACTIVEAZA TRIBUNALELE MILITARE IN CADRUL LEGI MARTIALE SI IN ROMANIA💥💥💥

    ALIANTA MILITARA GLOBALA PALARILE ALBE !
    vor BAZE GUANTANAMO la Cluj și Constanța! 😎👍🙏❤👊

    Senatorii și deputații din Corporatia Romania practic au ridicat deja mânuțele sus, votând legea, indiferent că fac parted din Opoziție sau stau în băncile Puterii!

    https://www.national.ro/dezvaluiri/nu-semnati-sua-vor-baze-guantanamo-la-cluj-si-constanta-761665.html

    🇹🇩REPUBLICA ROMÂNIA🇹🇩
    SUVERANĂ
    #Q_WWG1WGA🦅 🕊🧬🕊🇺🇸

    ⭐️ ⭐️ Bine ați venit ⭐️ ⭐️⭐

    💥🔥Partajează cu prietenii tăi.
    Ce vine nu poate fi oprit !

    • News.ro , 6 mai 2022 , ora 15:52 , articol de Liliana Iedu : ” VASILE DINCU : PRIMESC ZECI DE MESAJE SA NU SPRIJINIM UCRAINA PENTRU CA NU ESTE TREABA NOASTRA „.

  23. @maxtor.21.27. Bbaaa…lasa bautura si pentru varsta ta de pensionar senil, nici tu nu sti ce tampenii scri,peste tot zilnic.

  24. Romania SUVERANA!

    Ne-am saturat sa fim sclavii tuturor!

    Romania Doar a Romanilor! Sa bage bine in cap toti praduitorii, fie interni slugi de topor fie externi!

    Mai bine murim cu demnitate pentru poporul si pamantul nostru dar niciodata pentru altii si interesele lor!

    Iar pentru praduitorii romanilor un singur mesaj: sa nu incercati ce nu cunoasteti ca sa nu aveti surprize! Respectati romanii si Romania!

  25. Cu scumpirea asta la carburanti, ar fi bune niste cisterne cu motorina pentru americani sa mai „completam” si noi. Unde semnez?

  26. 1. Universul.ro , 6 mai 2022 : ” EXPERT GERMAN : RAZBOIUL DIN UCRAINA , CEL MAI SCUMP DIN ISTORIE , IL COSTA PE PUTIN 230 DE MILIOANE DE DOLARI PE ZI ” – Toni Ahonen – FOCUS.DE . 2. Digi 24 , 07.05.2022, ora 08:00 : ” CUM AR PUTEA UCRAINA SA CASTIGE RAZBOIUL CU RUSIA ” – Gen-maior Repass .

  27. 1. Spotmedia.ro , 07.05.2022 , ora 06:22 , articol de Mihai Oprisor : „HOITAR CARE DA DIN ARIPI CU CE PENE MAI ARE IN DOTARE ” . 2. Spotmedia.ro , 07.05.2022 , ora 06:37 , articol de Emilian Isaila : ” DE CE E ATAT DE SCAZUT …………… ” . 3. Comisarul.ro , astazi , ora 08:17 : ” VESTI PROASTE PENTRU RUSIA / OPERATIUNEA DIN JURUL HARKOVULUI SE TRANSFORMA INTR-O CONTRAOFENSIVA DE SUCCES „.

  28. Romania Military . ro , 7 mai 2022 , ora 5:23 : ” STELE VERZI – SISTEME SPATIALE NUCLEAR-ELECTRICE ( I ) „.

  29. Ziare.com , 7 mai 2022 , ora 08:02 , articol de Teodor Serban : ” PENTRU A PROTEJA ROMANIA , NATO AR AJUTA UCRAINA SA MENTINA INSULA SERPILOR SUB CONTROL , PRIN RAIDURI AERIENE – VIDEO „.

  30. For years, the CIA used a government building — codenamed „Bright Light” — as a makeshift prison for its most valuable detainees. There it held al-Qa’ida operatives Khalid Sheikh Mohammed, the mastermind of 9/11, and others in a basement prison before they were ultimately transferred to Guantanamo Bay, Cuba, in 2006, according to former US intelligence officials familiar with the location and inner workings of the prison.The Romanian prison was part of a network of so-called black sites that the CIA operated and controlled overseas in Thailand, Lithuania and Poland.

  31. Comisarul.ro , astazi , 7 mai 2022 , ora 13:30 : ” VIDEO – NAVA RUSEASCA ADMIRAL MAKAROV , IN FLACARI LANGA INSULA SERPILOR ” .

  32. Pai pot face ca nu apartin de pamant american, apartin de Cuba, in Cuba poti face ce vrei. Sper ca nu se pot face astfel de parnai in tari Nato.

  33. La fel a facut si diliu ala de Talpes cu Cia a adus la Bucuresti si a schinjuit presupusi teroristi. Ii judeci si-i inchizi sau daca se fac pasibili de crime ii condamni la moarte. De ce sa schinjui in alta tara?

  34. Spotmedia.ro , 05.05.2022 , ora 10:18 , articol de Magda Gradinaru : ” DE LA CRIMELE DIN ORAS LA SERPII AMERICANI CARE GATUIE EUROPA : LA CE FOLOSESC FERMELE DE TROLI SI ADEVARURILE ALTERNATIVE „.

  35. ZIARE,COM , SAMBATA , 07 MAI 2022 , ORA 21:30 , ARTICOL DE SORIN OZON : ” CINE A DESCHIS USILE OLIGARHILOR IN ROMANIA . POLITICIENI SI FUNCTIONARI CARE AU FAVORIZAT INVAZIA RUSEASCA „.

  36. Universul.ro , 8 mai 2022 : ” PROBLEMA SOFT POWER , DUPA UCRAINA ” – JOSEPH S.NYE JR. – PROJECT SYNDICATE .

  37. Spotmedia.ro , 08-05-2022 , ora 00:02 , articol de Anca Petrache : ” DISPOZITIV CARE TRANSFORMA APA MARII IN APA POTABILA , LA O SIMPLA APASARE PE BUTON . NU E MAI MARE DECAT O VALIZA ( V I D E O ) ” .

  38. Aktual 24 , 7 Mai 2022 : ” CIA ANUNTA CA REGIMUL CHINEZ S-A PLEOSTIT DUPA CE A VAZUT REZISTENTA UCRAINEI . SE GANDESTE MAI BINE CE SE VA INTAMPLA DACA INVADEAZA TAIWANUL „.

  39. Spotmedia.ro , astazi , 08.05.2022 , ora 07:30 , articol de Magda Gradinaru : ” ORTODOXIA NUCLEARA A RUSIEI : SERAFIMII NUCLEARI SI CRUCIULITA ROMANTATA A LUI PUTIN „.

  40. Digi 24.ro , astazi , 08.05.2022 , ora 06:00 : ” GALERIE FOTO REPETITIE GENERALA LA MOSCOVA , PENTRU PARADA DE 9 MAI : ” TOATA LUMEA SE ASTEAPTA SA SE INTAMPLE CEVA „.

  41. Adevarul.ro , astazi , 08 mai 2022 , ora 09:42 , articol de Cristina Ene : ” DE CE A MIZAT MOSCOVA PE DISCURSUL PRIVIND ” DENAZIFICAREA ” UCRAINEI ” – Vezi comentariile la acest articol .

  42. DefenseRomania .ro , 07 mai 2022 , ora 15:52 , articol de Matei Ion : ” LOCKHEED MARTIN STABILESTE UN NOU RECORD CU O RACHETA HIPERSONICA ” .

  43. Adevarul.ro , 8 mai 2022 , ora 14:59 , articol de Ion Gaidau : ” ASPECT PE CARE RUSIA LUI PUTIN NU IL VREA MENTIONAT : CE INSEAMNA R U S C I S M U L , VAZUT DREPT FASCISMUL SECOLULUI AL XXI – lea ” .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger