AcasăDezvaluiriAncheteNu scăpăm! SUA dezgheață conflictul transnistrean!

Nu scăpăm! SUA dezgheață conflictul transnistrean!

Așa după cum avertizat de nenumărate ori, strategii US Army și-au pus în cap ca parteneriatul strategic cu Armata Română să treacă la ”next level”. Astfel că, pe lângă shopping-ul de 12 miliarde dolari deja efectuat de obedientul ministru Nicolae Ionel Ciucă la ”talciocul cu vechituri” al samsarilor americani de armament , România ar trebui să își arate loialitate și pe ”frontul ucrainean”!

Americanii vor să ne trimită și în Transnistria

Cel pe care noua Administrație Democrată a ”uitucului” Biden îl vrea musai deschis, cu orice preț. Ce-i drept, până acum decidenții politici de la București s-au ferit ca de tămâie de abordarea unui astfel de subiect, alertați fiind de structurile contrainformative românești. Mai ales SIE opunându-se din răsputeri să nu cădem în capcana întinsă de ambițiosul SBU, serviciul ucrainean de securitate. Astfel că, până acum cel puțin, cu excepția unor inevitabile antrenamente comune cu militarii ucraineni, Armata Română a fost ținută departe de propoganda nebună care pregătește ”dezghețarea” conflictului din Donbas. Iar americanii păreau să fi uitat de noi… Asta însă până doar zilele trecute, atunci când de peste Ocean s-a reactivat scenariul ”dezghețării” conflictului transnistrean.

Ben Hodges lovește din nou!

România se trezește din nou atrasă într-un scandal diplomatic cu ”iz militar” pe obsesia ”securizării regiunii extinse a Mării Negre”. Culmea fiind că și de această dată ni se trage tot de la același ”provocator” de profesie. Este vorba despre năbădăiosul general Ben Hodges, fost comandant al forțelor terestre NATO și comandant al Armatei SUA în Europa. Și care, în paralel cu inflamarea situației militare din estul Ucrainei a găsit ”momentul potrivit” pentru a turna gaz pe foc și în Transnistria. Acesta solicitând elaborarea unei noi strategii pentru Regiunea Mării Negre, care să acorde o atenție cu totul deosebită Transnistriei. Iar presiunea deja uriașă pusă pe umerii Chișinăului de a forța – cum?- retragerea tancurilor rusești din Transnistria urmând a fi pusă și în cârca Armatei Române. Sursele noastre susținând că se propovăduiește organizarea unor exerciții ”comune” ale trupelor române, moldovenești și ucrainene, chiar sub nasul forțelor rusești din Transnistria. Implicarea Armatei Române fiind necesară pentru internaționalizarea conflictului, România fiind singura membră a UE și NATO dintre cele trei state pe care ”capetele luminate” de la Washington vor să le reunească într-o ”forță armată comună” anti-rusească.

author avatar
Catalin Tache
4.604 afisari

19 COMENTARII

  1. O sa ne incalece din nou Rusia ca in august 44 la tradarea regelui miiaai..Noi nu mai avem deloc armata, cu ce luptam cu rușii? cu mercenari? Ăsta e planu ameregan? Ca noi tara NATO sa atacam armata rusa in Transnistria? Tocmai acu o sa vedem Ungaria, Bulgaria și Serbia ca ne sar în spate pt. ca sa ajute pe ruși..Exista posibilitatea ca tara sa fie dezmebrata?

    • nu ptr ca e mai convenabil ptr rusi sa ne tina „uniti” noi fiind obedienti, eterogeni si fara aspiratii deci usor de administrat en bloc. nu acelasi lucru lucru se poate spune si despre sarbi, bulgari si unguri nu mai vb de polonezi.

  2. Vreau sa vad pizdele masculine cu glezna la vedere, bronzați la solar, epilati si pensați cum se ascund sub pat. Ca in rest sunt foarte recalcitranți pe net. Unul nu o sa vezi ca isi apăra țara. Fututa in gura de oi, popor de rahat, in loc sa punem mana pe furca si sa ii aruncam in suturi de la palatul victoria banda asta organizata de trădători de țara

    • Kostea ( Un roman ? ) , ce-are palatul Victoria cu Rabnita ta ? Fa-ti baie in Nistru , fardeaza-te , rujeaza-te , schimba peruca paduchioasa si bikinii cu manecuta si iesi in intampinarea oaspetilor , prima impresie conteaza , dihorule senzual ……hihihihihihi

        • Tu nu esti ROMAN , sunt eu , sluga credincioasa stalinista a lui Onan , zdreanta bashina jegoasa , ador sa-mi trag la mu13 privindu-mi contorsionarile in oglinda , am facut yoga obligat cand ma urcam in duzi si ma aplecam dupa stevie ….hihihihihihi

    • stai linistit ca sunt prea prosti sa se ascunda sub pat si oricum nu e tara lor , e doar tara in care ei vegeteaza. da ar trebui sa punem mana pe arme de foc daca esti in pas cu vremurile, pe coase daca esti retro respectiv pe lasere daca esti modern dar din pacate cu cateva flori nu se face primavara altfel zis n-ai cu cine. deci ceea ce trebuie sa se intample se va intampla.

  3. sa vedem cine se duce sa se bata cu rusii, nu stiu pe nimeni dispus la treaba asta

  4. Cum sa faca antrenamente o tara Nato cu o alta tara nonNato in plin conflict cu o putere armata adversa? Ca Basarabia e parte romana.Asa strategi are Pentagon..

  5. Insa fasia Transnistria trebuie reglementata. E o fasie uitata de pe vremea maresalului.El a folosit fasia ca baza de reinforcement pe frontul de sud spre Kaukaz aooi Moscova. Apoi dupa iarna napraznica si macelul de la Stalingrad, rusii au iesit din cercuirea axi si dupa miracolul de la Kursk, frontul efectiv domnul Hitler visand spre acelasi Namoloasa Focsani in buza Carpatilor, frontul s-a surpat toti se retrageu spre nicaieri, apoi culmea sfarsitului de razboi a venit cu insurectia armataromanii au mirosit o iminenta distrugere polona a Romaniei apoi a venit intoarcerea armelor romane din 23 iar pana la sfarsitul razboiului nu au mai fost decat 2 rezistente marcabile in Ardenii belgieni unde domnul Hitler a folosit primele V2 cu incarcaturi atomice slab imbogatite din lume si Berlin. Ca si maresalul, Stalin a folosit Transnistria ca punct de reinforcement. Astazi aceasta fasie e lasata in saracie si de Rusia dezinteresata si de Romania imbuibata de politicieni cretini si de Onu o organizatie care nu folosete nimanui(dupa Bush), si de Ue imbuibata de marxisti si de Dumnezeu.

  6. Ucraina o sa fie vesnic hartuita pt a nu putea fi integrata in Nato. Deoarece Rusia crede spatiul ucrainean pravoslavnic si panslav. Cum sa zic. De ex
    Scriitori precum Gogol si Bulgakov
    pictori precum Repin or supercompozitori precum Prokofiev și alții sunt vazuti precum rusi si nu ucraineni…

  7. DACA SUNTEM UN POPOR DE IDIOTI !!,AVEM TOATA SANSA SA DISPAREM DIN ISTORIA EUROPEI .
    ISTORIA DACA AVEM HABAR DE EA SI DACA MAI AVEM UN PIC DE MINTE NE DOVEDESTE CA NU AVEM CE CAUTA IN JOCURILE MURDARE ALE ALTORA .
    Aliati cu rusii in 1917 am ramas singuri in fata :Grtmaniei ,Austro-Ungariei ,Bulgariei ,am pierdut si ce aveam si am lasat in urma sute de mii de morti !.
    Cauza :armata neinstruita, armele niste vechituuri si de pe vremea PLEVNEI (1877) !,ofiterime in majoritate niste lepre si niste lasi ( vezi TURTUCAIA ).
    Aliati cu nemtii tot cu o armata neinstruita , dotarea armatei un DEZASTRU vezi afacerea Skoda + afacerea Focker (afacerile lui Carol al ll lea ) Romania
    se tara cu carutele in urma motorizatei Germanii pe frontul din est. Intelegerea privind dotarea armatei romane: arme, munitie, hrana, echipamente ,mijloace de transport si comunicatie a fost la nivel de promisiune -REZULTATUL =DEZASTRUL DE LA COTUL DONULUI -STALINGRAD -DOUA ARMATE ROMAESTI DISTRUSE !.
    Ce cautam noi peste NISTRU ?,ne-a luat valul !,ce cautam noi azi in IRAK ,IN AFGANISTAN ?-SUNTEM IAR LUATI DE VAL .
    CE AVEM CA ARMATA ?- NEINSTRUITII DIN TARA SI CARNEA DE TUN DE PE TEATRELE UNCHIULUI SAM !. CARE-I DOTAREA ? : FRECATELE DE RUGINA ;PIRANIA 5 CU TURELA MORISCA DE VANT !,PATRIOTELE REVOPSITE MODEL BUNICA SABELA ! ,F16 SOL CA OBIECTE DE DECOR !,+ MIGURILE 21 LENCER CARE N-AU FOST SCOASE LA ARAT !!.
    CUM NU SUNTEM INSTARE SA FABRICAM NICI PRAF DE PUSCA ,AM DISTRUS ORCE INDUSTRIE CONFORM PROGRAMELOR DE GUVERNARE STRATEGICA ,EU ZIC SA -I ASTEPTAM CU PRASTIILE,SECURILE SI BOLOVANII LA POSADA PE CEI CARE-I MANANCA IN DOS !. SERVICIILE ROG GASITI URGENT O POSADA !!.
    DUPA CUM SE VEDE POZITIA DE GHIOCEI NE-A FOST REZERVATA DE DERBEDEII CARE PRETIND NE-AU GUVERNAT !!,ORI NE-AU TRADAT IN VREME DE PACE ORI RAZBOI NECONVENTIONAL.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger