AcasăDezvaluiriAncheteNu le-a ajuns Gherghe! DGIA moare, dar nu se predă!

Nu le-a ajuns Gherghe! DGIA moare, dar nu se predă!

Pur și simplu incredibil ce se întâmplă în ”colonia România”. Cea pe care partenerii strategici o împing de la spate să provoace fățiș teribila Marină Militară a Federației Ruse, prin crearea unei ”flote comune” cu Armata Ucraineană în Marea Neagră. Numai că trece deja an după an de la finalizarea licitației pentru construcția de corvete multirol și reparația capitală a fregatelor existente și Ministerul Apărării Naționale continuă să blocheze semnarea contractului. Ceea ce înseamnă că încă nici măcar nu se vede ”luminița de la capătul tunelului” în ceea ce privește barem ”organizarea de șantier” la Constanța. Acolo unde atât Naval Group, cât și sute de specialiști români așteaptă de atâta amar de vreme începerea lucrărilor.

Generalul Incicaș mobilizat de DGIA ca să nu semneze contractul corvetelor

Numai că reprezentanții MApN, mai ales cei ”plantați” de ministrul Nicolae Ionel Ciucă la cârma ”negocierilor” cu puternica companie franceză au făcut tot ce a depins de ei ca să tragă de timp. În frunte cu chiar generalul Teodor Incicaș, cel care nici măcar nu s-a mai pensionat, deși umbla deja cu raportul în buzunar. Și asta doar ca să îl încredințeze pe Ciucă de blocarea totală a semnalului contractului. Dar uite că de-abia acum s -a văzut și de ce! ”Frăția generalilor” de la Logistica Armatei rămânând probabil ”în suflet” cu fostul lor șef de la DGIA, generalul Savu… Cel care a ajuns ”boss”-ul Damen România imediat după venirea vechiului său camarad Nicolae Ionel Ciucă în fruntea Ministerului Apărării.

S-a ajuns la CCR!

Iar atitudinea de-a dreptul jalnică a generalilor Armatei, cei care mai aveau doar să se închidă prin toalete sau să își pună picioarele în ghips, doar să nu participe la negocierile cu reprezentanții Naval Group pentru semnarea contractului corvetelor a avut în cele din urmă efectul scontat. Astfel că se va mai trage de timp, doar-doar francezii ”vor cădea la pace” cu olandezii lui Savu… Totul după ce un complet de nouă judecători ai Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis să admită sesizarea Curții Constituționale cu privire la licitația internațională câștigată de Naval Group! Generalul Incicaș, dar și ”acoperiții” DGIA care asigură încă ”menetnanța” culoarelor lui Hăpău din Justiție având astfel de acum suficient timp să se gândească la ce a pățit bunul lor camarad Gherghe…

author avatar
Catalin Tache
4.617 afisari

2 COMENTARII

  1. N-am nimic de comentat , am bagat doar un ochi p-aci , de Curios Cunoscator Militar Sanitar ……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger