AcasăDezvaluiriAncheteNU E TATE, E CHESTORUL MIR: MILIOANE DIN… SEXUALE!

NU E TATE, E CHESTORUL MIR: MILIOANE DIN… SEXUALE!

”Loviturile” succesive prin care am documentat averea colosală – cu referire strict la imperiul imobiliar! – a chestorului Alexandru Cătălin Ioniță iată că se dovedesc unele cu ”finalizare”…

Astfel că prima instituție abilitată a statului român și-a înfrânt temerile de altfel oarecum justificabile, cel puțin din punct de vedere omenește, ținând cont că vorbim totuși de fostul șef al Inspectoratului General al Poliției Române! Dar mai ales al Direcției Generale Anticorupție din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Și care, deși pensionat – știu prietenii prea bine cum și de cine! – la doar 44 de ani, încă reprezintă o ”forță” a sistemului. Numai că, totuși, uite că Autoritatea Națională pentru Integritate a confirmat și oficial primele noastre dezvăluiri! Și acesta este doar ”începutul sfârșitului”…

Primul million, primul dosar!

Și pentru a nu exista nici cel mai mic dubiu cu privire la acest demers strict oficial, publicăm integral Comunicatul Agenției Naționale de Integritate:

”Avere Nejustificată – Alexandru Cătălin Ioniță, fost Director General al Direcției Generale Anticorupție – Ministerul Afacerilor Interne

27 septembrie 2023

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 1.157.736 Lei între averea dobândită și veniturile realizate împreună cu familia de către Ioniță Alexandru Cătălin, fost Director General al Direcției Generale Anticorupție – Ministerul Afacerilor Interne, în perioada exercitării funcției publice.

Astfel, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către Ioniță Alexandru Cătălin, împreună cu familia, în perioada exercitării funcției publice.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. Ioniță Alexandru Cătălin a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare”.

”Împreună cu familia”…

După cum lesne se poate observa, în comunicatul oficial, Agenția Națională de Integritate face referire, ci nu doar o dată, la averea nejustificată a chestorului Alexandru Cătălin Ioniță, obținută pe vremea când era ”directorul general al Direcției Generale Anticorupție – Ministerul Afacerilor Interne, împreună cu familia”!

Iar această precizare fără echivoc de ”împreună cu familia” nu face decât să deschidă și oficial ”Cutia Pandorei” pe care am dezvăluit-o în chiar prima ”lovitură”, cea din 12 decembrie, anul trecut. ”ZGÂRIE NORI pentru șeful DGA și al Poliției Române”…

Și care acum face obiectul unui dosar separat, procurorii reușind documentarea probatorie a dezvăluirilor de la sfârșitul anului trecut…

” (…) noi blocuri se adaugă la oricum impresionantul imperiu imobiliar al familiei Ioniță. Fie ele și trecute prin autorizații „cu eticheta” – una cam la fel ca și cea de pe copacii plantați pentru misteriosul beneficiar de pe Decebal – de „ Elena I.”. Cu ”I” de la Ioniță…? Cu ”I” de la Iordan…? Oricum este același lucru, aceeași familie, Ioniță – Iordan…

Și tocmai ținând cont de cariera de judiciarist a chestorului pensionat la 44 de ani, vom lucra pe documente.

Primul document urbanistic intrat în posesia noastră, cel pentru adresa Șos. Mihai Bravu nr. 227 H, prevăzând cât se poate de clar:

229251 – împrejmuire teren în regim provizoriu și realizarea lucrărilor de organizare și execuție – 10 – 12 luni.

225612 – împrejmuire teren în regim provizoriu și realizarea lucrărilor de organizare de execuție pentru IMOBILUL CU FUNCȚIUNE MIXTĂ, RH propus 2S + P + 4E + Etaj tehnic, autorizat cu AC nr. 279/08.03.2018 – 5 – 12 luni.

De asemenea, nici măcar planșa obligatorie cu autorizarea construcției – și care între timp o fi fost luată de vânt de pe gardul împrejmuitor, de nu mai este de găsit – nu pare a lăsa loc de dubii privind regimul de înălțime aprobat :

”Șantier în lucru.

Denumirea și adresa obiectivului : Construire imobil funcțiune mixtă – Servicii și locuire cu regim de înălțime 2S + P+2E + 3 – 4 Er + Eth Șos. Mihai Bravu nr.227 H, Sector 3, București.

Beneficiarul investiției: Elena I., Șos. Ștefan cel Mare nr. 230, Bl. 46.

Proiectantul general : SC Metropolitan International Arhitects SRL, București, Sectorul 5, Str. Vasile Topoliceanu Nr. 14.

Constructorul : S.C. YZAMAR BLOKHIM SRL, Malu Spart, Nr. 343, Oraș Bolintin Vale, Județul Giurgiu.

Aut. de construire nr. 279 din 08.03.2018

Termenul de execuție al lucrărilor, prevăzut în autorizație : 24 luni

Data începerii construcției: 20.02.2020

Data finalizării construcției: 19.02.2022”.

Numai că, ghinion, oricât ai număra cele 4 etaje din autorizație, cu tot cu alea două ”retrase”, realitatea din Șoseaua Mihai Bravu 227 este cu totul alta: Blocul lui Ioniță are 7 etaje! Spațiile fiind deja închiriate, la prețul exorbitant al zonei, la numărul de telefon 073.070.XXX… Rămânând de văzut dacă profitul va fi încasat tot ”în numele mamei” Elena I. sau al soției…

Bani din videochat!

Pentru că, la dosarul deja înaintat Curții de Apel București se adaugă și veniturile obținute de familia Ioniță, soț și soție, din prestarea serviciilor de… videochat”!

Așa după cum dezvăluiam în ”lovitura” din 2 februarie…

”Cariera uneori de-a dreptul mistică a chestorului Ioniță s-a bazat în bună măsură și pe imaginea de preacucernic… Una minuțios promovată. Și atât de rară într-un sistem precum al nostru… Numai că generalul „care miroase a mir”, care este ”incoruptibil”, ”tată model” și care are ”cinci copii acasă” a găzduit și un studiou de videochat în care fetele prestau sexual! În chiar una dintre clădirile imperiului său imobiliar!

În documentele oficiale, în dreptul blocului de pe strada Orzari nr. 86 figurează drept proprietari ”soții Ioniță Alexandru Cătălin și Ioniță Irina Mihaela, cu domiciliul în strada Crapului nr. 84”…

Numai că aici și-a desfășurat activitatea societatea comercială (…) având drept obiect de activitate… videochat-ul!

Numai că, odată cu documentarea proprietarei de autorizații , ”Elena I.” – fiind analizată combinația numelui întreg al mamei chestorului, Elena Eugenia Iordan Ioniță ! – mai rămâne de lămurit și misterul de pe Bdul. Decebal. Acolo unde copacii plantați poartă ecusoane plastificate pe care scrie ”ADPB S.A.  Beneficiar : Eugenia Ioniță. Primăvara 2020”!

author avatar
Catalin Tache
7.021 afisari

25 COMENTARII

  1. Rahat cu apa! De ce marile instituții u au făcut nimic cât era în funcție? De frica? Pe cine plm ai doare burta despre un neica rezerviști, nimeni în drum?

  2. Sa de-a Dumnezeu să fi început să fie scuturat pomul cu șmecheri înstelați !!

  3. Sa te faci politist dar sa actionezi ca interlopii! Curat murdar coane Fanica. De ce nu-i dat afara mizerabilul asta?

  4. 10 POSTARI . Toate sunt ale mele , Raionu ma popeste cu o prima babana pentru ca sunt combativ .

    • Tot io sunt , Kostea Amore Sugimory , cu postarea asta am ajuns la 15 bucati , nu videti ca nimeni n-are curaj sa ma combiata ? Nu cred sa ratiez midalia di la Raion , io sintrez , io dau cu capu la articolu asta , zob i-am facut pi dujmani …

    • Cum asa, Kostea ?? Sari si la ăsta de coor in sus, ca la stingerea trabucului pe rozeta lui Aurescu..

      • Kostyusku , nazdravaniuli , iar ai pliombat o postari , nu ai 15 , ai 14 , mireu umfli sacu cu Nalangati asortati cu Ayran .

      • Ba Ghilotine , io sar di coor in sus ca-mi canta gririi in burta , nu postiez … ciuciu hlieb , samagon si mahioarca , nu e nici sizonu di stivie sau dudi , mi s-a ofilitara si triabucu in pliosca . Panimaesi ?

  5. Neutralitate si migratie ? Aiurea ! 1. DefenseRomania . ro , 28 sep 2023 , ora 09:06 , articol de Cristian Soare : ” NEUTRALITATEA ELVETIEI ESTE DE NECLINTIT : APROXIMATIV 100 DE TANCURI LEOPARD 1 RAMAN DEPOZITATE IN ITALIA SI NU VOR VEDEA FRONTUL DIN UCRAINA ” . 2. Aktual 24 . ro , 28 Septembrie 2023 , articol de Gabriel Tudor : ” BANCILE ELVETIENE UBS SI CREDIT SUISSE , SUPUSE UNEI INVESTIGATII A DEPARTAMENTULUI AMERICAN DE JUSTITIE FIINDCA AR FI AJUTAT CLENTI BOGATI ………………………………………………………………. „. 3. Aktual 24 . ro , 28 Septembrie 2023 , articol de Gabriel Tudor : ” CANCELARUL AUSTRIAC KARL NEHAMMER S-A DAT DE GOL : INTR-O RECLAMA CARE RIDICA IN SLAVI REALIZARILE GUVERNULUI SAU , IN LOC DE EURO APAR RUBLE „.

    • Comisarul . ro , 27 septembrie 2023 , ora 22:45 : ” NIMIC SURPRINZATOR / CAMPANIA LUI NEHAMMER , ” CREDE IN AUSTRIA ” , ESTE ILUSTRATA CU RUBLE / FOTOGRAFIA CARE INSOTESTE ……………………………………………………………………………………………. ” – FOTOGRAFIA : Evgeny Atamanenko – SURSA : DER STANDARD .

  6. UNIVERSUL . NET , ASTAZI , 28 SEPTEMBRIE 2023 : ” PROIECT USR : AVERILE ADUNATE ILEGAL AR PUTEA FI CONFISCATE ” – ANABI ( AGENTIA NATIONALA DE ADMINISTRARE A BUNURILOR INDISPONIBILIZATE ) .

  7. Romania Military . ro , astazi , 28 septembrie 2023 , ora 6:00 , articol de George GMT : ” F-16 SI-AR PUTEA VIZITA BUNICA „.

  8. COMISARUL . RO , ASTAZI , ORA 13:07 : ” DE CITIT . . . ” – SURSA : DER SPIEGEL .

  9. Daca vreți sa trăiți , feriti va de dr. DRAGHICI CRISTIAN TEODOR, NEUROLOGIE, si de tratamentele prescrise de acesta care va pot scurta viata.Tatăl meu, cardiac, infarct miocardic in antecedente, a ajuns cu salvarea la upu , simțindu-se extraordinar de rau.Am suspectat un nou infarct.L au trimis la urgente minore neurologie dr. DRAGHICI Teodor Cristian, care i a administrat Dexametazona intravenos,in condițiile în care se știe ( orice search google myocardial infarction dexamethasone) ca aceasta , administrata celor care au avut sau au infarct, poate provoca un nou infarct sau agrava pe cel existent.Tatal meu a precizat ca are în antecedente infarct anul trecut.Cel putin rea intenție, daca nu intenție criminala.Cum mai spunea cineva, răutate pura.Intors acasa, s a simtit slăbit in continuare, din ce in ce mai rau.Dupa o săptămână,Am fost nevoiți sa l ducem la upu militar, ne au primit dupa insistente.Diagnostic: infarct miocardic anteroseptal.Nu s a putut interveni. Dupa 10 zile, externat.Ajuns leguma, stat doar in pat.Multumita intențiilor rele ale medicului urgentist si ale tratamentului aplicat de dr. DRAGHICI CRISTIAN TEODOR,NEUROLOG, cel din poza de pe site .Poate se face si o investigatie la primiri urgente spital universitar , sa se vada cum sunt ajutati oamenii sa moara.Cititi si review urile Google maps ale spitalului.De asemenea,pare ca prescrie Dr neurolog Draghici Cristian prescrie Dexametazona si varstnicilor cardiaci si diabetici, la Ponderas, cu potential mortal, dupa cum gasesti pe net reviewuri

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger