AcasăDezvaluiriAncheteNu e GRU, e SISMI! Lor ne-au predat Serviciile!

Nu e GRU, e SISMI! Lor ne-au predat Serviciile!

Băieții răi ai serviciilor italiene, Nicolo Pollari și Pipo Pompa

Bugetele serviciilor secrete au crescut iar ca Făt Frumos, în timp ce de la Dezvoltare s-a tăiat masiv, tocmai ca să aibă structurile ce să ”pape”! Proiectul ”fratelui Câciu” demonstrând încă o dată, cu toate că nici nu mai era nevoie, că serviciilor nici măcar nu le pasă ce partide se perindă pe la Putere. În sistem știindu-se foarte bine că orice lider politic de la București tot ”sare la castană”, dacă ”dinamica operativă” o impune!

De lângă Patriarhie de sub nasul lui Pahonțu a apărut celula SISMI

Iată însă că ”mușchii” deja mult prea ”flexați” ai serviciilor secrete românești s-au ”fleșcăit” instant, de fiecare dată când a fost vorba de adevărații ”băieți răi” ai sistemului. Printre care un loc aparte îl ocupă, peste tot în lumea asta, ofițerii de intelligence ai  ”incontrolabilului” Servizio per le Informazioni e la Sicurezza Militare al Republicii Italiene. Adică SISMI, cum sunt cunoscute încă peste tot în lume Informațiile Militare italiene. Deși denumirea oficială le-a fost modificată în urma unuia dintre nenumăratele scandaluri în care a fost implicată structura similară DGIA-ului din România și încă și mai temutelor GRU rusești.

Iar pentru a înțelege mai bine că, la un anumit nivel al sistemului, România nu mai este considerată nici măcar ”Colonie”, ci direct ”stat ocupat” este suficient să reluăm astăzi doar câteva informații absolut halucinante din raportul singurei structuri contrainformative de la noi ai cărei ofițeri nu au uitat că au depus jurământul militar doar în fața statului român. Subliniind de la început că riscul  la care s-au expus acoperiții noștri a fost în zadar, nicio altă structură din Sistemul de Siguranță Națională neavând curajul de a prelua cazul ”celulei SISMI” creată în București fără informarea statului român. Și asta în ciuda documentării operative de excepție pe care, după cum se va vedea în continuare, au reușit-o ”vânătorii de spioni” care le-au făcut astfel treaba inclusiv mult prea galonaților agenți DGIA ai neputinciosului general Marian Hăpău.

Pușcăria CIA de la București

Dacă nici SISMi nu a trecut prin cele mai scandaloase procese, atunci niciun alt serviciu secret din lumea asta nu a mai făcut-o! Însă unul dintre momentele de cotitură ale Serviciului de Informații Militare de la Roma a fost decizia Tribunalului de Apel din Milano. Cea prin care fostul șef al SISMI, Nicolo Pollari și adjunctul acestuia, Marco Mancini au fost condamnați la 10 și respectiv 9 ani de închisoare pentru rolul avut în ancheta privind ”Pușcăriile CIA”. Șefii SISMI fiind acuzați de procurorii italieni că au îndeplinit misiuni sub acoperire în transferul ilegal, în diverse locații din Europa a suspecților de terorism pe care CIA i-ar fi interogat în cel mai mare secret. Iar după ce în SUA au fost condamnați ”în absență” 23 de foști agenți CIA, scandalul a fost detonat și în Italia.

Stuffi nu era omul GRU ci general SISMI

Acolo unde condamnarea fostului șef al Biroului CIA la Milano, Robert Lady, la 8 ani de închisoare a avut un adevărat efect de domino. Mai mulți înalți ofițeri ai SISMI, în frunte cu chiar directorul general Nicolo Pollari și numărul doi din serviciul secret, Marco Mancini fiind inculpați după acuzațiile clericului egiptean Hassan Mustafa Osama Nasr. Acesta, cunoscut și drept Abu Omar declarând că a fost răpit de pe stradă, sechestrat și torturat în mai multe locații secrete. În plus, la proces fiind prezentat și un raport al fundației americane Open Society for Justice Initiative, în care Capitala României era menționată ca fiind una dintre locațiile în care au fost transferați și deținuți în mod ilegal ”supecți de terorism”. CIA părând a acționa astfel la București prin mâna SISMI condusă la acea dată de Nicolo pollari și Marco Mancini.

”Celula” Pollari – Stuffi

De asemenea, într-un alt proces privind ”violarea ilegală a corespondenței private”, șeful SISMI, Nicolo Pollari a compărut în fața judecătorilor alături de un alt nume greu al serviciilor secrete italiene, Pio Pompa, considerat principalul său colaborator operativ. În fine, tot la acea dată, printr-o altă sală de tribunal italian, în cu totul altă speță, apărea și numele unui oarecare locotenent colonel al Armatei italiene, Francesco Stuffi. Cel care la acea dată activa la Direcția Generală pentru Achiziții a Armatei Italiene. Dar care a fost luat în evidența structurii contrainformative românești drept ”generalul Francesco Stuffi – SISMI”. Pentru că, ei bine, după acest val de scandaluri și procese, mai-marii SISMI par să se fi retras strategic la București. Exact în locul unde fuseseră suspectați că ar fi asigurat transferul deținuților ilegali la ”Pușcăria CIA”. Sau cel puțin aici și-au mutat afacerile pe persoană fizică…

Au ocupat Patriarhia

Iar cum presiunile unei anume părți a comunității internaționale privind dezvăluirea locației secrete a ”Pușcăriei CIA” de la București creșteau, ofițerii români de contrainformații au fost alertați de tot mai desele vizite la București ale generalului Stuffi. Cel care trăgea mereu în aceeași discretă locație de la ”poalele” Patriarhiei. La fel ca și toți ceilalți agenți identificați ai SISMI și colaboratorii acestora provenind, suprinzător, mai mult din rândurile ”fugarilor” din fața Justiției italiene. Ironia sorții făcând ca neoficiala ”celulă SISMI” să fie localizată chiar sub nasul ofițerilor acoperiți ai generalului Lucian Pahonțu, peste drum de ”garajul secret” al Serviciului de Protecție și Pază!

De ce nu or mai fi fost extrădați mafioții italieni din România

Stricta monitorizare a capilor SISMI din celula coordonată de Nicolo Pollari și Francesco Stuffi ducând la identificarea a masive investiții imobiliare realizate de italieni în zona centrală a Capitalei, în special în Piața Unirii. Stuffi fiind suspectat că, pe lângă deschiderea și închiderea unor hoteluri ”de nișă”, s-ar fi aflat și în spatele achiziționării a peste 30 de apartamente de lux, ”în numele” fostului șef SISMI, Nicolo Pollari. Numai că generalul Stuffi s-a stins în urmă cu doi ani, astfel că este greu de aflat de acum adevărul. Mai ales că, la un moment dat, panica a lovit sistemul, odată cu raportul informativ privind ”cooperarea” cel puțin surprinzătoare a ”celulei SISMI” la București. Cea care avea inclusiv competențe pentru identificarea oamenilor de afaceri apropiați mafiei italiene și suspectați de operațiuni de spălare a banilor. Numai că agenții SISMI păreau să își facă treaba doar până la jumătate… Astfel că, după identifiarea respectivilor ”asociați” ai mafioților căutați de autoritățile italiene, aceștia sfârșeau inevitabil prin a închiria apartamente din ”imperiul imobiliar” pus pe picioare la București de ”celula SISMI”. În unele cazuri, plata fiind exorbitantă și pe perioade lungi, de și peste doi –trei ani, cu banii înainte!

Hopa și Goracci!

Numai că, în urma operațiunilor sub acoperire derulate de structura contrainformativă care a avut tăria să documenteze ”celula SISMI” de la București, autoritățile române au fost informate prompt despre toate aceste afaceri. Astfel că la vârful sistemului se știa și unde se văd, și ce vorbesc, dar și ”prețul corect” pentru care numărul mafioților italieni identificați în România și extrădați în Peninsulă a scăzut brusc. Numai că niciun alt serviciu secret nu a mai îndrăznit să avanseze pe aceste piste… Structurile fiind vădit timorate de apariția în rapoartele informative a tot felul de nume precum … Lucia Goracci. Jurnalista ajunsă celebră în România după ”isteria” din biroul ”Șoșoacei”, dar bine cunscută structurilor contrainformative românești de mult, încă de pe vremea deselor vizite la hotelul de lângă Patriarhie a generalului SISMI, Francesco Stuffi.

Goracci jurnalista de casă a SISMI

Ca să nu mai vorbim de panica la auzul numelui unui chiar fost șef al INTERPOL, între timp detașat la București… Astfel că serviciile noastre secrete s-au predat practic necondiționat SISMI, serviciul cunoscut nu doar drept principalul colaborator al CIA în Europa, dar și ”mâna cea lungă a MOSSAD”. În tot acest timp, rapoartele ajungând să fie doar niște banale notițe ”copy – paste” privind operațiunile unui ”anume serviciu străin de informații militare”. Dar care, surpriză, uite că nu era GRU! Ci SISMI!

author avatar
Catalin Tache
6.975 afisari

45 COMENTARII

    • Tache , tot articolul e varza ! SISMI ( SERVIZIO PER LE INFORMAZIONI E LA SICUREZZA MILITARE ) a functionat intre anii 1977-2007 . De la 1 August 2007 se numeste AGENTIA E SICUREZZA EXTERNA ( AISE ) . Ce seviciu secret si-ar expune sursele cu sarmana Sosoaca ? Incerci sa dregi busuiocul si ne trimiti in brusturi sarind din lac in put ? Patina timpului isi spune cuvantul si lasa urme , apar lacune mari , condeiul nu mai e la fel de ager , cititorii sesiseaza si taxeaza , oricine cauta pe google afla ca SISMI nu mai exista de aproape 15 ani . Lasa chestia cu Sosoaca asa cum a picat , nu mai terfeli numele unor ziaristi si generali italieni pentru un cal mort !

      • Actul legislativ de infiintare a AISE : Nr: 124 din 08 Martie 2007 avand ca prim Director pe generalul Giuseppe Santovita ( 1978-1981 ) . Au urmat generalii Luganesi , Luccarini , Ramponi , Pucci , Siracuza ….intercalati cu almirantii Fulvio Martini si almirante Battelli . Toti sunt fosti , la pensie sau decedati .

        • I _ai dat pe ăștia pe tava Trei sferturi sunt generali mafioți.Ii dai lui Tache cu bobarnacul ,
          dar manipulezi neștiutorii.

  1. Bun material și bine documentat, care scoate in evidenta valoarea și puterea altora iar pentru noi scoate in evidenta multă neputință.
    La momentul actual metodele și mijloacele cu care lucram noi sunt rudimentare și vin din est iar serviciul de care se vorbește este conectat ce cele mai noi metode și practici de moment dublate de prostie și puțină trădare.
    Simpla documentare dintr-un articol nu ne ajuta cu nimic de fapt se vede sprijinul care
    multinaționalele lor îl primesc și pun biruri mari la gaze și curent.
    Cine plătește amărâții de români, că pentru tara asta nu mai lucrează nimeni, ba da unii lucrează pe față!

      • Ofiterule iti multumesc de aprecieri , sunt Kostea Sugiuk Tiraspol , stau la taifas cu Ofiter in oglinda si ne trimitem bezele ……hihihihihihihi…………………..

  2. Si, totusi, ce vrea Tache sa zica tocmai acum cu aceasta deconspirare?si cui?ca doar nu e doar o dezvaluire despre SISMI asta…cred ca e un avertisment pentru cineva de la noi, mai degraba…

  3. macaronarii e culo c.a.c.a f.l.o.c.i….bastardo….sporco….fufante….mascaltone…madre di puttana…..

  4. Pahontule dormi pe tine țărănoiule???
    Nu te-a informat Păunică‐șeful acoperițlor tăi?
    Ți s-a mărit iar bugetul și…???

    • Ce dracu sa stie Paunica?doar sa fure fondurile operative!asa ca si daca stiau SPP -eii ca aia de la hotel sunt spioni,tot nu se bagau in seama cu ei,doar sa le faca o mueee daca e😅

  5. Ghiul e slugoi la slugă, el face ce știe mai bine, securisme de ale lui , politie politică si cere n continuare aghiotantilor pusi de el la demnitari, informatii despre programul lor si viata lor personală, asta face hidra asta securistoida.

  6. Deci daca,Tache zice ca nu e GRU, atunci nu e GRU! Pai daca nici el nu stie care e acoperit GRU si care nu…,atunci cine?🤣

  7. Vezi că hoțul asta securist, ca asta e, a furat banii subordonatilor de la CAR si pe deasupra și a tras cel mai mare salariu din Sistemul Sigurantei Nationale ,aproximativ 30000 ron pe lună.

  8. SISMI -informatii mitare, GRU -informatii militare, DGIA-informatii militare. Aici e jocul operativ,care din primele doua sa i-o traga la a noastra

    • EU SUNT SUGIUK , asta e a 24 -a postare in care halesk k.kat , sufar de bulimie , nu ma mai satur …!

  9. Sarmane Kostea , iar te dojenesti in fata oglinzii ? Ai stat la panda degeaba in boscheti , n-a picat nici un navetist statutsa-ti umfle mustiucul si sa-i sorbi propolisul din ugere ?

    • Kostyusku , dihorule scopit , m-ai traumatizat si sunt frigida , incearca sa te revansezi cu nasucul tau bocarnat in stimularea botului de manz elastic , vezi ce scrie in Comisarul.ro , ieri , 20 decembrie 2021 , ora 21:49 : ” CERCETATORII AU DESCOPERIT CE ZONA A CREIERULUI FEMEILOR CORESPUNDE …….”

  10. Domnul Tache a spus „ofițerii români de contrainformații au fost alertați de tot mai desele vizite la București ale generalului Stuffi. Cel care trăgea mereu în aceeași discretă locație de la ”poalele” Patriarhiei”. Și uite-așa, timid, se mai ridică un colț de cortină. Poate înțeleg și unii încuiați ce rol joacă Biserica mea în schema de securitate națională. Să le intre bine în cap că eu și Biserica mea avem un rol important și n-aveți voie să ne atacați. Aviz celor de la rcorder care v-ați băgat mințile în cap și nu ați mai publicat celelalte două episoade promise robilor. Și acel obraznic Victor Ilie a fost pus la punct. Prietenii mei știu de ce. Frăția noastră a foștilor este mai actuală ca oricând și funcționează impecabil. Noi ținem țara asta pe roate (roțile sunt doar la mașină), nu robii ăștia obraznici cu pretenții de creștini democrați!

    • Sunt eu ” patriarhul ” cum e Becali argentinianul Messi . Revin putin mai temperat si spun :” Fratia noastra , a fostilor , este mai actuala ca oricand si functioneaza impecabil . Noi tinem tara pe roate , nu robii astia obraznici cu pretentii de crestin democrati „. Un fel de ” Daca baba avea un coi / Mergea si ea la razboi ” , asa ca motaie cu ochelarii pe nas crosetand la gura sobei si asteptand Biserica ei sa se ocupe de ce o sa urmeze pe cale naturala . ” Robii astia obraznici cu pretentii de crestini democrati ” sunt inhamati la caruta cu social-democratii , greu la deal cu unul de hais si unul de cea . Social – democratii au dat aia 40 % cat au promis la pensie ? Cine e ministrul Muncii ? Recunosc , cand treci in rezerva incepi sa scapi partzuri si se instaleaza senilitatea , am avut unele sincope la ora 3:41 noaptea cand am postat clantanind de frig din boschetii din spatele garii Tiraspol , o sa incerc sa remediez aceste lacune si sa-mi pun un dop la rozeta ……hihihihihihi

  11. Universul.net , ieri , 20.12.2021 , articol de Clara Rotaru : ” GITENSTEIN A DEMISIONAT DE LA FONDUL PROPRIETATEA „. ” Fostul ambasador american a anuntat ca se retrage din functiile detinute in cadrul Comitetului Reprezentantilor si din toate Comitetele Consultative ale Fondului Proprietatea . Numirea unui nou membru al Comitetului va fi pe ordinea de zi a urmatoarei adunari generale a actionarilor „.

  12. In aceasta vara , Mark Gitenstein a fost numit de presedintele Joe Biden in functia de ambasador al SUA la Uniunea Europeana .

  13. Pai daca s-au predat/ne-au predat altora, ei ce mai fac si de ce le mai trebuie atat de multi bani?

  14. Io n-am de hleb , samgon si mahoarca , m-a taiat Raionu si de la supita de stevie …

  15. Fabulatii de baba de radiosant cu pretentii de jurnalist… DOVEZI??????????????????????????????????

  16. Deci stapana CIA nici macar nu se deranjeaza sa conduca direct Colonia,pune broscarii…

  17. Au vrut sa o faca cheie D nei ȘOSOACĂ…NU LE A IESIT
    STATI LINISTITI, NU VA PATI NIMIC URMASA LUI VADIM.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger