AcasăDezvaluiriAnchete”Noul Portocală” dezbracă martori în WC-ul DNA!

”Noul Portocală” dezbracă martori în WC-ul DNA!

Obișnuit cu ”sifoanele”, Mircea Negulescu plătește și el cum poate prețul controlului judiciar. Iată însă că ”experimentul Portocală” nu doar că nu a fost abandonat, în ciuda eforturilor altfel considerabile ale sistemului de auto-curățire de astfel de procurori absolut devianți, dar este dus la ”next level” de către Radu Mihăiță Cazacu. Cel care pe data de 12 mai 2020 era adăugat pe ordinea de zi a Consiliului Superior al Magistraturii- unde este legendat că Bălan și Solomon i-ar mânca din palmă- pentru a fi detașat pe o perioadă de șase luni de la Parchetul de pe lângă Curtea Militară de Apel la Direcția Națională Anticorupție – Structura Centrală – Secția Militară. Fără însă ca o asemenea decizie să fie motivată de vreo încărcătură mare de dosare aflate pe rolul Secției Militare a DNA – Structura Centrală.

Ceea ce nu a făcut decât să întărească și mai tare varianta de lucru a ștergerii cu orice preț a urmelor într-un dosar vechi de șapte ani, dar care a devenit clar ”obsesia” procurorului Cazacu. Este vorba de dosarul nr.284/P/2013, deschis de către procurorul Cazacu pe o ”autosesizare” și prin care acesta, pe atunci procuror la Structura Centrală a DNA a încercat să îl ”paradească” pe fostul primar al Giurgiului, Lucian Iliescu, cu tot cu familie. Și în care s-a ajuns la situații greu de imaginat până și la nivelul ”unității de elită” de la Ploiești, în care martorii chemați ”cu autobuzul” ca să dea banale declarații gen dacă lucrează la o anumită societate să fie dezbrăcați în pielea goală, în toaleta din sediul central al Direcției Naționale Anticorupție.

Procurorul DNA alături Petrescu Ștefan Renato

Conform declarațiilor celor umiliți într-un asemenea hal, procurorul Cazacu acționând astfel cu sprijinul ofițerului de poliție judiciară Grigore Marius, întrucât acesta avea ”suspiciuni că persoanele citate la audiere în calitate de martori să nu aibă tehnică de înregistrare asupra lor”. Astfel că martorii ar fi fost dezbrăcați cu totul în pielea goală și percheziționați personal de către procurorul Cazacu, în prezența mâinii drepte a acestuia, polițistul Grigore Marius! Numai că ”roata s-a întors” și după  ce procurorul care a preluat cazul în care s-a acționat ”ca la lagăre” a clasat definitiv ancheta penală, victimele de atunci au făcut acum la rândul lor plângeri penale. Astfel că prin Ordonanța de reunire a cauzelor penale din 16.04.2020, Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu a dispus ”reunirea dosarului penal nr. 147/P/2020 la dosarul penal nr. 122/P/2019, urmând ca cercetările să fie efectuate într-un singur dosar penal, respectiv în cauza înregistrată sub numărul unic”.

Iar panica a fost totală, ancheta penală vizându-i tocmai pe ”martorii de serviciu” anchetați în trecut de Cazacu, dar cu care acesta pare să fi dezvoltat o relație pe persoană fizică mai ceva decât frățească. ”Noul Portocală” ajungând să le țină spatele acestora inclusiv în sălile de judecată unde sunt judecați în noul dosar. Cel în care sunt acuzați că au încercat să preia printr-o semnătură falsă afacerea de milioane de euro al celui în care dosar au fost anchetați împreună de Cazacu! Sumă care urma să fie împărțită prin intermediul unei firme nou înființate și despre care procurorii verifică acum cum cei doi ”suspecți-martori” ai lui Cazacu s-au asociat tocmai cu cel mai bun prieten al fiului procurorului DNA, un puști care a primit 30 la sută din acțiuni !

Clasare! Cine șterge urmele cuplului Cazacu – Grigore?

În urma unei autosesizări din mediul online, rin Ordonanța din 03.02.2014 procurorul Radu Mihăiță Cazacu dispunea începerea urmăririi penale in rem cu privire la infracțiunile de abuz în serviciu împotriva intereselor publice suspectate a fi comise în 2010 – 2011! ”Ținta” fiind fostul primar giurgiuvean Lucian Iliescu. Iar ancheta a fost condusă mai ceva decât ”Portocală”, cu zeci de martori amenințați cu pușcăria, cu audieri derulate în timp ce avocații erau ținuți la poartă și mai ales cu mascați, mulți mascați care să dea bine la TV când se ”ridica vreo hârtie” la perchezițiile domiciliare.

Numai că singura realizare concretă a fost apropierea nefirească dintre procurorul Radu Mihăiță Cazacu și doi dintre cei anchetați și audiați de acesta, suspectul Pavel Marin și Petrescu Renato Ștefan. Cei care au recunoscut că erau ”săgețile” firmelor luate la ochi de Cazacu. Dar acre acum, în noul dosar, au schimbat total macazul, susținând că afacerile le-ar fi aparținut de fapt lor! Până la această schimbare totală de atitudine însă, la sfârșitul lunii octombrie 2015, procurorul Radu Mihăiță Cazacu pleca din cadrul DNA, întorcându-se la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, dosarul în care apăreau numele lui Pavel Marin, Petrescu Renato Ștefan, GBG Business CRIAD SRL și SC Omega Consultance SRL fiind preluat de către un alt procuror.

Dar care, după alți trei ani de anchetă a emis Soluție de clasare în acest dosar! Moment din care a început o cursă nebună de ștergere a urmelor modului în care procurorul Radu Mihăiță Cazacu și polițistul Grigore Marius ar fi condus această anchetă cu martori dezbrăcați și ”percheziționați corporal”, în pielea goală, într-unul din grupurile sanitare din sediul central al DNA. Iar nebunia a revenit după ce Adrian Ștefan Iliescu a depus plângeri penale pentru recăpătarea legală a afacerilor în care a primit soluție de clasare. Iar cum procurori de la alte structuri nu s-au lăsat impresionați de presiunile unor nume grele din DIPI sau CSM, fostul ”vânător” din DNA a ajuns acum ”vânat”, mai ales după începerea urmăririi penale de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Suspecții, asistați de concubina cu care procurorul are un copil

Dosarele aflate pe rol sunt deja unele extrem de stufoase, fiind strict menirea procurorilor și a instanțelor de judecată să discearnă adevărul din toate aceste încrengături de plângeri penale. De aceea nici nu vom intra în amănuntele tehnice ale dosarelor penale. În schimb cu totul altfel stau lucrurile cu comportamentul cel puțin bizar, profesional vorbind, al procurorului Radu Mihăiță Cazacu față de cei doi pe care i-a avut în anchetă, Pavel Marin și Petrescu Renato Ștefan, care acum sunt asistați în noul dosar penal deschis împotriva lor de către chiar concubina procurorului, Calagiu Teodora, cu care acesta are și o fetiță minoră!

Mai mult decât atât, același procuror Cazacu se întâlnește înainte de audieri cu Petrescu Renato Ștefan, de parcă l-ar sfătui ce să declare… Mai mult decât grăitoare fiind mai multe filmări și fotografii explozive intrate în posesia noastră și a altor beneficiari legali. Un caz relevant fiind cel din data de 7 noiembrie 2019, când numitul Petrescu Renato este surprins video în timp ce intra în clădirea Tribunalului București în perioada în care se judeca dosarul nr. 18619/3/2016 și a ieșit cu un set de fotocopii de la arhiva Tribunalului București. Iar de la clădirea Tribunalului acesta se deplasează direct la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, unde se întâlnește cu procurorul Cazacu, care intră în clădire. Iese însă ulterior fără a mai avea vreun document din cele primite în mână, de unde poate rezulta că acestea au fost depuse la dosarul penal, pe calea aducerii pe persoană fizică chiar de către suspect!!!

”Sperietoare” pentru judecători!

Însă și mai stranie este filmarea din 28 octombrie 2019, când același procuror Radu Mihăiță Cazacu este surprins video în sala de ședință de la Curtea de Apel București, în timp ce se judeca un termen important al dosarului 3953/2/2019, dosar care are ca obiect anularea unei hotărâri AGA cu o miza de milioane de euro. Iar participarea procurorului tocmai la acest termen de judecată – în condițiile în care fotografiile cu lista de ședință d ela avizier arată că nu a existat vreo altă cauză care să justifice prezența sa profesională în sală!- pune mari semne de întrebare privind interesul său personal. Mai ales că a părăsit sala de ședință imediat ce s-a încheiat dosarul 3593/2/2019…

De la off shore-ul din Seychelles, la firma din Londra

În noul dosar penal, Petrescu Ștefan Renato și Pavel Marin sunt cercetați pentru că prin intermediul unei semnături falsificate și-ar fi însușit o firmă off shore din Seychelles. În același dosar existând și acuze că cei doi au făcut apoi o firmă în Marea Britanie, existând posibilitatea să cedeze astfel acțiuni din GBG Business Criad SRL către firma din Anglia. Numai că odată cu primele pronunțări de sentințe în alte dosare conexe și după ce s-a instituit sechestru asigurator cu privire la părțile sociale ale firmei din România, la data de 14.04.2020 acționarii au cerut radierea acestei firme din Anglia precum și distrugerea documentelor care atesta acționarii.

Numai că la Parchet au ajuns totuși documentele care arată că acționarii firmei Camarad Construct LTD sunt Petrescu Ștefan Renato ( administrator firma GBG Business Criad – dosar DNA 248/P/2013), Pavel Marin (suspect dosar DNA 248/P/2013) și Paraschiv Rareș Mihai ( prietenul băiatului procurorului Cazacu Radu Mihăiță – dosar DNA 248/P/2013). Și uite cam cum se ”închidea cercul” într-un dosar în care mai apar conex în anturajul familial al procurorului Cazacu a lui Chilat Călin. Adjunctul ”Doi ș un sfert” Giurgiu fiind documentat ca fiind nașul de botez al minorei născute la 19.02.2020 din relația procurorului Cazacu cu apărătoarea supecților anchetați în trecut de acesta. Ofițerul DIPI avându-l la rândul său drept naș de cununie pe Lucian Netejoru, șeful Inspecției Judiciare din cadrul CSM…

author avatar
Catalin Tache
5.250 afisari

16 COMENTARII

  1. Wow,ce metode,asa ceva doar in Siberia,in lagarele bolsevice!
    Oare vor plătii cei doi???

  2. Exista multe dosare pe numele lui “Portocala” Cazacu , dar nimeni nu vrea sa le dea drumul pe canal!!! Domnule Ministru Predoiu cand va sesizati pentru astfel de practici???
    Astia va santajeaza sa inchideti
    SIIJ ?????

  3. Ar fi o enorma grseseala sa sa se desfiinteze SIIJ,dacă se vrea transparentă…., sa fie lasata aceasta SECTIE sa lucreze în liniste.In cazul in care o vor inchide e clar ca au ceva de ascuns si trebuie pusa batista pe țambal.

  4. Asta este Lupu stapan la oi???La comisarii astia de carton nu mai verifica nimeni sursa veniturilor nu?Sau o zica ca Portocala ca toate sunt inscenari :)))))

  5. Apropo de portocale, dragi imperialisti valahi, 30 August e ziua cand sarbatorim dictatul de la Viena. In cinstea evenimentului, eu si Kelemen ne-am tatuat pe buci, chipul maretului miklos horthy. Regretabil ca nu ati gasit de cuvinta sa ne felicitati.

  6. Aoleo,pai daca Dl. Lucian Netejoru Seful Inspectiei Judiciare este nasul de cununie al ofiterului implicat,in Patria noastra plina de „livezi de Portocali”,la ce va puteti astepta ? Doar stiti ca Romania lui Ciolhanis este ” Stat de drept „,in plus in Romania lui Ciolhanis ( nicidecum in cea reala ),”independenta Justitiei ” este garantata tot de catre Ciolhanis,prin urmare veti asista la un „mare fas „.

  7. Papagalii de la cotetzul superior ar putea si ar trebui sa fie constienti ca la momentul oportun vor apare si alte asemeni specimene dezaxate care insa dezbracau reprez ale sexului slab. Cu imagine si voce. Dar… mai au timp

  8. Cazacu a clasat de ori la rand si dosarul 113/P/2015 de la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti , iar ordonantelede clasare au fost tot de 2 ori desfintate in instanta de Tribunalul Militar , in dosar erau cercetati mai multi angajati ai Brigazii antitero a SRI pentru santaj amenintare si lovire. cei din SRI facand parte dintr o grupare care a luat casa unei victime a Holocaustului din Romania

  9. Acest Cazacu procuror DNA este acelasi personaj care a falsificat probe audio video in dosarul Europarlentarului Adrian Severin si s a dovedit ca integistrarile erau false si nimeni nu i a facut nimic acestui executant al sistemului paralel!!!!
    Nu cred ca se atinge nici cu un deget cineva de acest infractor imbracat in haine de magistrat!!!

  10. S a sesizat cineva la dezvaluirile lui Negulescu Portocala????
    Eu nu am vazut nimic !!!!
    Oare cand se va curata justitia romana de astfel de specimene????
    Predoiu sa vada bine ca este nevoie de o reforma adanca in Justitie , suntem de ras cu astfel de executanti in sistemul de justitie!
    Cine mai are incredere ca un dosar DNA facut de astfel de specimene este un dosar corect instrumentat si nu o comanda din partea statului paralel?????
    De ce nu spune nimeni cati bani cheltuie acesti magistrati sa faca dosare si sa plateasca pentru interceptari audio video ????
    De ce nu verifica curtea de conturi unde se duc banii publici????
    La fiecare rectificare bugetara creste bugetul pentru toate institutiile de forta ale statului paralel si nimeni nu zice nimic????

  11. @ Sunteți de părere că dacă moțiunea nu va fi votată aceia care au votat creșterea pensiilor cu 40% nu doresc să guverneze, ?

  12. Cum erea dacă mergea antepostum Velea tasnea din masina protocolara sarea pe mașina de lux a lui Pian ala se speria, frana brusc, se facea carambol, Velea se ridica de jos, se scutura deschidea portiera il scotea oe Pian si pac pac 2 palme?? Traia si Pian traia si Duduian si era pace și aveam și politie. Asa…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger