AcasăDezvaluiriAncheteNoua Ordine de la Cluj: Dîncu - Tișe, pe axa Budapesta -...

Noua Ordine de la Cluj: Dîncu – Tișe, pe axa Budapesta – Ankara!

Dîncu și Tișe țin treaz noul ”grup de la Cluj”

Iată că recenta campanie lansată de ”NAȚIONAL” cu privire la intensificarea deja alarmantă a activității ”rezidenței” turce în România are un prim rezultat neașteptat. Pentru că, fapt fără precedent în ultimele decenii în sistem, structura contrainformativă care a rămas ultima linie de apărare în fața ofensivei puternicului conglomerat financiar sprijinit de MIT, influenta Organizație Națională de Informații a Turciei a primit ajutor de unde se aștepta mai puțin! Și anume din partea serviciilor secrete românești rivale, care au pus la ”oala” informativă propriile documentări realizate mai ales în ultimii ani.

Ponta și Predoiu au lăsat deschisă ușa României pentru Turcia

De fapt, de când MIT a început să penetreze tot mai ”obraznic” economia și instituții vitale ale statului român, profitând din plin de pasivitatea cel puțin complice a fostului premier Victor Ponta și a ”păpușarului” său de atunci și de acum, generalul Silviu Predoiu. Cel sub ai cărui ochi ”feciorelnici” nu doar că serviciile secrete de la Ankara și cele maghiare de la Budapesta au fuzionat practic la Cluj – Napoca, dar a și blocat de facto trecerea la next level al documentării contrainformative care fusese demarată. Iar cu toate că Ponta și Predoiu sunt deja istorie, avântul luat de MIT și IH – Serviciul de Informații Externe al Ungariei în Transilvania continuă și azi. Cluj – Napoca părând deja capitala ”noii ordini mondiale” din această parte a Europei. Iar situația este cu atât mai complicată, cu cât nu doar că județul Cluj a devenit polul investițiilor strategice ale companiilor puternic sprijinite de Ankara, dar frăția tacită de aici dintre pesedistul Vasile Dîncu și liberalul Alin Tișe îngreunează tot mai mult orice reacție a statului român.

Pentru ei, tot USL e la Putere!

După cum dezvăluiam chiar zilele trecute, în lumea bună a sistemului deja se știe că atât de controveratul proiect de la ROMEXPO va fi construit de către companii din Turcia. Așa cum a fost și Catedrala Mântuirii Neamului. Și tot mai multe proiecte strategice de infrastructură ale României. Culmea, multe dintre ele cu finanțarea asigurată din fonduri europene sau ale altor instituții bancare mondiale. Iar dacă prima grijă a noului ministru al Transporturilor a fost să fie blocată până și participarea la licitații a oricărei companii chineze, pe motiv de apărare a Pieței Comune Europene, iată că Drulă nu a mai avut aceeași tărie de caracter când a venit vorba de companiile provenind dintr-un alt stat extra-comunitar.

Oamenii lui Czukor și Bilal fac legea la Cluj Napoca

Ceea ce nu înseamnă însă, Doamne Ferește, că afacerile dintre București și Ankara ar trebui afectate în vreun fel. Numai că axa Mihai Daraban – Iulian Dascălu nu este singura care pare a milita parcă prea ”ca la țară” pentru interesele unor puternici constructori turci. Și cu o influență atât de mare în cadrul clasei politice românești, încât nici măcar nu le pasă că Victor Ponta nu mai este premierul României iar generalul Silviu Predoiu, directorul Serviciului de Informații Externe. Sau că la putere nu mai este Partidul Social Democrat, la guvernare venind Partidul Național Liberal… Pentru că puternicei rețele al cărui ”spate” logistic ar fi asigurat, după cum reiese din documentarea informativă, de către chiar Necmettin Bilal, fiul președintelui turc Recep Erdogan îi este totuna! Cel puțin atâta timp cât, cam peste tot în țară, fantoma USL-ului încă bântuie. Cel mai relevant exemplu fiind chiar cel de la Cluj. Acolo unde, după implozia fostului ”Grup de la Cluj”, legea o face ”noul Grup de la Cluj”. Unul fără Ioan Rus, ce-i drept. Numai că nici acesta nu are de ce să se plângă, atâta vreme cât obedientul Boc încă îi sare la castană… Și acolo unde liderul pesedist Vasile Dîncu și președintele liberal al Consiliului Județean, Alin Tișe găsesc încă întotdeauna un limbaj comun. Mai ales atunci când vine vorba de traducerea unor oferte public-private. Iar cum primarul Emil Boc este întotdeauna de partea celor mai mari, la Cluj aproape că nici nu mai contează cine se află scriptic la conducerea județului sau municipiului. Mai ales atunci când vine vorba de afaceri de anvergura celor derulate de companiile ”made in Turkey”. Unele care câștigă deja pe bandă rulantă cam toate marile contracte de aici.

Iohannis, vezi că ungurii vând Ardealul turcilor!

Și uite cum agenții serviciilor secrete de la Budapesta și Ankara nici măcar nu mai se obosesc să facă pe acoperiții la Cluj – Napoca. Acolo unde Informacios Hivatal și Milli Istihbarat Teșkilati au bătut palma, după cum o dovedesc pe deplin rapoartele contrainformative transmise în zadar la București. Alerta fiind una cu atât mai serioasă, cu cât IH-ul maghiar nu mișcă un deget fără încuviințarea fraților mai mari de la Moscova. Mai ales de când în fruntea Serviciului de Spionaj la Ungariei a venit Jozsef Czukor, cel care a colaborat puternic cu serviciile secrete ruse, pe când și-a desfășurat activitatea operativă de spion în Austria și Germania.

Iohannis vezi că se vinde Ardealul

Iar cea mai bună dovadă că și partea turcă tratează cu maximă atenție colaborarea MIT-ului cu IH-ul ungar este detașarea la Cluj – Napoca a fostului șef de rezidență din Iran! Iar dacă barem consilierii prezidențiali ar îndrăzni să îi înainteze șefului statului toată documentarea cu care până acum ”beneficiarii legali” de la București doar s-au șters undeva, atunci chiar că ar putea ieși public și Iohannis să tune și să fulgere că ungurii vând Ardealul turcilor! În acest sens fiind suficient să parcurgă procesul verbal al Operațiunii ”Limak”… Sau să îl întrebe direct pe Tișe ce au căutat ”turcii ăia” pe Aeroportul Cluj – Napoca…

author avatar
Catalin Tache
4.115 afisari

14 COMENTARII

  1. astia toti trebuie sa aiba in memoria lor mostenita si numele lui Mihai Viteazul asa ca or sa treaca timpurile pontacilor si altora ca ei si o sa le improspatam memoria!!!!!!!!!!!!

    • Adevarul .ro , astazi , 31 martie 2021 , ora 04:02 , articol de Calin Gavrilas : ” ORASUL MILITAR NATO DE LA MIHAIL KOGALNICEANU . ” OAMENII SI-AU DORIT SA VINA AMERCANII ” ” Aproximativ 10.000 de soldati si angajati civili vor putea fi gazduiti concomitent in ACEST ORAS MILITAR CE SE VA CONSTRUI IN JUDETUL CONSTANTA PE O SUPRAFATA DE 2.200 DE HECTARE „.

      • Comisarul ,ro , astazi , 31 martie 2021 , ora 13:16 : ” UN CAPITAN AL MARINEI MILITARE DIN ITALIA A FOST ARESTAT PENTRU SPIONAJ IN FAVOAREA RUSIEI / BARBATUL , SURPRINS IN FLAGRANT IN TIMP CE INMANA DOCUMENTE SECRETE NATO UNUI OFITER RUS „. ” Bulgaria a anuntat , in urma cu aproximativ 10 zile , expulzarea a doi diplomati rusi , dupa descoperirea unei retele de spionaj in favoarea Moscovei , o decizie intr-un context foarte tensionat intre cele doua tari . De asemenea , un ofiter francez aflat la post la o baza NATO in Italia , suspectat ca a furnizat documente ultrasensibile serviciilor secrete ruse , a fost incarcerat in august , la Paris „.

  2. Comisarul .ro , astazi , 30 martie 2021 , ora 17:44 : ” GENERALUL GHERGHE , UN AMARAT DE CIORBAR ? / CITITI CUM SE FURA DIN FONDURILE OPERATIVE LA RUSI „

  3. Sunt putin catranit…cum sa vanda shogorii Ardealul turcilor…???? Pai…Ardealul este teritoriu ungar..??? Stiu,ca sub regimurile secoristului PETROV,unul bashina,apoi werner plavanul,…Romania si-a vandut 40% din teritoriu sau…strainilor…evrei.holandeji,austrieci,turcaleti,francezi,…rusi….etc,desi…sunt siderat…tara noastra are ceea mai mare secoritate din LUME. Devine necesar,daca nu iminenta,…ca SRI-u sa linisteasca poporul ROMAN,…daca este asa,sau…dimpotriva. Am inteles ca…hungry si cu ajutorul UDMR ne sapa continuu ,fiind calul troian al vecinului care ne uraste ,iar noi tacem ca proshtii si nu ne revendicam Crishana de Vest,data de dementul hitler,prin ODIOSUL DICTAT de la Viena din 1940. Am inteles,ca…horthishtii (grofi) deja ne-au rapit imense teritorii din Vesul tarii. Pa werner nu-l intereseaza,ca-i german,adica un alogen ca si betivul orban.Are curajul SRI-ul sa-shi recunoasca incompetenta si…macar acum sa ne spuna TRANSPARENT care-i situatia REALA si nu minciuni ca governul actual plin de ALOGENI. Astept cu nerabdare pozitia SRI.

  4. Să nu uităm de Rareș Bogdan căsătorit cu fiica lui Vasile Andrei Vita, consulul onorific al Turciei la Cluj

        • „Un citititor ” sunt tot eu , ” Cunoscator ” , imi place sa-mi raspund la propriile postari , Raionu ne-a spus ca da bine la fraieri . Tot eu sunt si anonimul de dedesupt (11:18:47 ) , latru si trancan sa nu ma taie de la supita de stevie .

  5. Un fomistraresbogdan,pus la colt,trancane trancane si nu a taiat pensiile SPECIALE, doar latra…

  6. Nu sunt nici ” Cunoscator ” , nici ” Curios ” , nici ” Militar ” etc , sunt Constantin Moldovean zis Kostea Sugiuk Tiraspol , agent provocator stalinist din Transnistria , n-am uitat sa postez , ieri , 30 martie 2021 , in Inpolitics .ro , si sa indemn lumea la razmerita . Cine credeti ca a postat cu pseudonimul ” Malagamba „la orele 17:45 si 17:55 la articolul lui Bogdan Tiberiu Iacob : ” URAAA , AVEM SI NOI PROTESTE DE STRADA . UNELE PE GUSTUL PUTERII ” ? Cine credeti ca il face ” tzagan shidov ” pe autorul acestui articol ? Cine credeti ca indeamna ROMANII sa iasa in strada :” IESITI IN STRADA DACA VRETI SA SCAPATI DE COVID HOAX” ? Oricum , recomand articolul sa-l cititi , chiar daca nu mi-a picat bine la lingurica si postez din boschetii din spatele garii Tiraspol , fara sa am viza de Romania sau vreo tangenta cu situatia din aceasta tara , fiind un futevant travestit , mancurt stalinist din Transnistria . Vedeti cat de prolific sunt si imi bag botu prin toate publicatiile ? E drept , sunt mai activ pe National si Cotidianul , unde folosesc pseudonimele ” Gelu ” si ” Un Roman(?) ” , in Adevarul sunt ” Jianu „, in Impolitics sunt ” Malagamba , am activitate extinsa pentru a face de ras propaganda stalinista in toate publicatiile romanesti . Stiu ca daca ma prind romanii imi umfla falcile si imi sparg rozeta , ma cotonogesc de nu mai am scapare nici la reanimare , io raman fidel Raionului sa vedem cat tine figura , apoi , am patutul meu asigurat in salonul cu glumeti de la ospiciul situat pe str. Gvardinskaya nr. 9 Tiraspol . Pupici !

  7. 1. PressOne , ieri , 30.03.2021 , articol de Codruta Simina : ” ATACUL CLONELOR LUI SOSOACA „. 2. Comisarul .ro , astazi , 31 martie 2021 : ” PRESONE A PRINS-O PE SOSOACA / 15 PAGINI DE FACEBOOK ADMINISTRATE DIN AFARA ROMANIEI AMPLIFICA IN MOD ARTIFICIAL MESAJELE SENATOAREI SOSOACA „.

  8. Comisarul.ro , astazi , , 31 martie 2921 , ora 08:07 : ” FABRICA DE JAVRE A ROMANIEI / SOCRUL LUI PONTA , ILIE SARBU , OCUPA ABUZIV FUNCTIA DE VICEPRESEDINTE AL CURTII DE CONTURI / MANDATUL I-A EXPIRAT DIN DATA DE 15 OCTOMBRIE 2020 „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger