AcasăDezvaluiriAncheteNOTĂ DE INFORMARE! Uite cum își bate Aurescu joc de Ciucă!

NOTĂ DE INFORMARE! Uite cum își bate Aurescu joc de Ciucă!

Prioritatea absolută de la această oră a ministrului de Externe nu o reprezintă situația mai mult decât îngrijorătoare de la granița estică a României! Ci doar găsirea de îndată a unui țap ispășitor, care să își asume scandalul trimiterii de bani, în numele Guvernului României, în regiunile separatiste Donețk și Luhansk. Pentru că, totuși, cineva de la cel mai înalt nivel guvernamental trebuie să le dea o explicație și partenerilor din Uniunea Europeană, dar mai ales aliaților din NATO, de ce Ministerul Afacerilor Externe derulează încă – pentru că nu l-a anulat! – planul de trimitere de ajutoare financiare în regiunile controlate de separatiștii ruși în Ucraina invadată!

Mai ales că dezvăluirea din ”NAȚIONAL” a punctelor 13,65,66, 67 și 68 strecurate în ”Planul anual de cooperare internațională pentru dezvoltare și asistență umanitară 2022” face înconjurul Cancelariilor occidentale, diplomații străini solicitând deja insistent explicații.

Nota de Informare nr B33114022022 MAE susține că Legea a fost publicată în 28 decembrie 2022

Dar mai ales al structurilor contrainformative aliate. Numai că degeaba mai încearcă Bogdan Aurescu să convingă pe secretarul de stat Daniela Gîtman sau pe directorul general adjunct al RoAid, Mihai Sandu să ”își ia fapta” în numele lui. Pentru că el și doar el și-a bătut joc de premierul României, pe care l-a pus să semneze ca primarul avizarea acestui document oficial absolut devastator pentru diplomația MAE și interesele geo-strategice ale statului român. Și astfel, pentru a îi ”curma chinul” ministrului de Externe, publicăm halucinanta ”NOTĂ de INFORMARE” pe care Bogdan Aurescu, ministrul afacerilor externe i-a trimis-o spre aprobare prim-ministrului Nicolae Ionel Ciucă!

Avem documentul!

”Ministerul Afacerilor Externe. Nr. B3/32/14.02.2022. Aprob, Nicolae – Ionel Ciucă  Prim – ministru. NOTĂ DE INFORMARE. De la : Bogdan Aurescu, ministrul afacerilor externe. Tema: Planul anual de cooperare internațională pentru dezvoltare și asistență umanitară aferent anului 2022.

Daniela Gîtman pusă să își ia fapta

Planul anual de cooperare internațională pentru dezvoltare și asistență umanitară, denumit în continuare Planul, constituie documentul de planificare a activităților în cadrul politicilor de dezvoltare și umanitare pentru anul aferent exercițiului financiar. În conformitate cu art. 9 alin. (2) din Legea nr. 213/ 2016, Planul se elaborează de către Ministerul Afacerilor Externe, după consultarea Comitetului consultativ în domeniul cooperării internaționale pentru dezvoltare și asistență umanitară. Implementarea Planului este realizată de către Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare (RoAid), instituție publică cu personalitate juridică aflată în subordinea M.A.E.

Donețk La ei ajung banii MAE

Provocările la nivel internațional în gestionarea unor probleme preexistente precum conflictele armate, sărăcia, consecințele severe ale schimbărilor climatice, migrația sau inegalitățile socio – economice profunde sunt, în prezent, exacerbate de pandemia de COVID -19. Aceste evoluții intensifică necesitățile urgente de asistență în domeniul dezvoltării și cel umanitar. În acest context, politica de cooperare internațională pentru dezvoltare constituie unul dintre instrumentele diplomatice capabile să reconfirme atașamentul României față de multilateralism și de principiile solidarității și responsabilității. Întreprinderea de acțiuni substanțiale în domeniul asistenței oficiale pentru dezvoltare este de natură să întărească profilul de donator internațional al țării noastre, alături de rolul României de vector în propagarea valorilor europene și euroatlantice și de susținere a stabilității în regiunea extinsă a Mării Negre, în Balcanii de Vest și în alte zone de interes. De asemenea, în acest mod se asigură convergența cu obiectivele de politică externă ale României atât în relațiile bilaterale, cât și în plan multilateral.

Aurescu nu stă cu brațele încrucișate

În ultimii doi ani, în contextul pandemiei de COVID – 19, Planul a dobândit o relevanță suplimentară în cadrul acțiunilor de politică externă ale țării noastre, iar asistența oficială pentru dezvoltare s-a dovedit a fi un mijloc de răpuns rapid și flexibil, în măsură să răspundă necesităților statelor partenere.

Prin acțiunile și proiectele prevăzute în Planul pentru anul în curs este urmărită consolidarea profilului României de donator în domeniul asistenței oficiale pentru dezvoltare în raport cu obiectivele de dezvoltare identificate la nivelul statelor partenere, precum și ca parte componentă din angajamentul României de implementare a Agendei 2030 pentru dezvoltare durabilă.

În baza alocărilor prevăzute în Legea bugetului de stat pe anul 2022, publicată în Monitorul Oficial nr. 1238 din 28 decembrie 2022, Planul beneficiază de o alocare bugetară în valoare de 14.426.000 lei.

Acțiunile și proiectele care alcătuiesc Planul sunt în concordanță cu obiectivele strategice, prioritățile politice și obiectivele tematice descrise în Programul multianual strategic privind cooperarea internațională pentru dezvoltare și asistență umanitară în perioada 2020 – 2023, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 995 din 18 noiembrie 2020. Astfel, în stabilirea acțiunilor și proiectelor pentru Planul dedicat anului în curs au fost avute în vedere ariile geografice de interes prioritar pentru România în materie de asistență oficială pentru dezvoltare, precum regiunea extinsă a Mării Negre, Balcanii de Vest, Africa de Nord și Orientul Mijlociu, Africa subsahariană, Asia Centrală și Asia de Sud – Est sau America Latină și Caraibi”.

28 decembrie 2022!

Acum, ce este drept, Nota de Informare pare o ”hârtie” oarecare, plină de tot felul de ”bla-bla”-uri generice. Numai că vorbim, totuși, de un document oficial! Trimis de ministrul de Externe direct premierului României, spre aprobare. Și prin care se alocă 15.000.000 de lei, bani nerambursabili! Iar pentru a înțelege cel mai bine ”seriozitatea” cu care îl tratează oficial ministrul de Externe pe premierul României este suficient de citit paragraful în care Bogdan Aurescu îl informează pe șeful Guvernului că banii vor fi alocați conform documentului ”publicat în Monitorul Oficial nr. 1238 din 28 decembrie 2022”!!! 28 decembrie 2022!!!

Astfel că Bogdan Aurescu ori călătorește în timp, ori nu îi pasă ce îi trimite spre avizare premierului, ori pur și simplu nu a făcut decât să își bată încă o dată joc de acesta! Ca atunci când l-a informat despre ”regiunea extinsă a Mării Negre”, în loc să îi specifice că banii pleacă de fapt în localități din regiunile Luhansk și Donețk, aflate sub controlul separatiștilor ruși! Sau atunci când se laudă că, în contextul pandemiei, Planul MAE a dovedit o ”relevanță suplimentară” și că s-ar fi ”răspuns rapid și flexibil pentru țările partenere”. Fără să îl mai informeze însă pe premierul Ciucă și despre raportul devastator al Curții de Conturi care, pentru aceiași doi ani invocați, solicită intempestiv recuperarea a peste 2.000.000 euro, bani cheltuiți ilegal!

Retrageți Planul!

Iar bătaia de joc continuă de o manieră rar întâlnită la acest nivel. Cu chiar punctul 3, unde stă scris negru pe alb că ”În concordanță cu art. 3 din Hotărârea Guvernului nr.687/2017, Planul aferent anului 2022 a fost avizat de Comitetul consultativ în domeniul cooperării internaționale pentru dezvoltare și asistență umanitară la data de 10 februarie 2022”.

Numai că informațiile noastre, care pot fi lesne verificate, de la Cabinetul premierului arată că documentul a fost trimis la Guvern de-abia după două săptămâni! Cu mențiunea ”Planul se supune spre aprobare Guvernului, prin notă de informare”!

Astfel că, dacă ar fi voit, Bogdan Aurescu ar fi avut tot timpul să îndrepte ”gafa”, fără a îl mai pune pe premier în stânjenitoarea situație de a semna un document bazat pe astfel de documente publicate în ”Monitorul Oficial din 28 decembrie 2022” ! La fel cum, după ”lovitura” din 9 martie, același ministru de Externe putea retrage Planul și scoate barem din el punctele în care sunt prevăzute ajutoarele financiare pentru regiunile separatiste. Dar nu a făcut-o! De ce? Păi să îl întrebe premierul…

author avatar
Catalin Tache
7.570 afisari

80 COMENTARII

  1. nu pling deloc de mila lui ciuca , ba il as vrea plecat de unde a venit , la armata lui .

    • M-am hodorogit , merg de-a busilea , sunt pe duca , am nevoie de elixurul tineretii . Am citit ceva interesant in Spotmedia . ro , astazi , ora 12:15 , articol de Anca Petrache : ” EXPERIMENT PROMITATOR , S-A REUSIT INTINERIREA SOARECILOR ” – ( Science Alert si Nature Aging ) .

        • La asta m-am referit , sunt un soarece pervers ce o ard prin subsoluri infecte si caverne imputite sa nu ma prinda meletia cand execut la fonfle hap-sarmaua zburlita , ma innebuneste mirosul de branza de burduf de pe gulerul tulumbele navetistilor de Rabnita . Chitai de fericire cand ling zerul elixir , sunt alintat Kosty Mouse ….hihihihihihi

  2. Sponsorul emisiunii Romania !
    O tara de fatalai si derbedei
    Ei , acolo in fund aveti bilete ? Nu da n-i le bagam acum, astia suntem noi

  3. While In Donetsk Investigating a shelling atack I found a Family that has been living in a bombshelter for the whole life of one of their chilren. This is the reality of the Russia – Ukraine War.
    Children Living In Bombshelters Whole Lives. Russia – Ukraine War. Patrick Lancaster – https://www.youtube.com/watch?v=w2b1i2zWskA

  4. Sigur nu e greseala ? INCERCUIT CU ROSU IN ARTICOL : ” MONITORUL OFICIAL NR. 1238 DIN 28 DECEMBRIE … 2022 ? SAU 28 DECEMBRIE 2021 ?

  5. Unii securisti dau atac la alti securisti, o mizerie generalizata, din 89 incoace gratie securistilor derbedei care se vad stapanii tarii caci ei au cumparat tehnologie ilegala, fara vreodata sa fie acoperita in juridic folosirea sa caci este cam terorism de stat, si supravegheaza romanii in timp real, ca pe animale ce-i drept
    Securistilor, se stie tot modul vostru de lucru, in cele mai mici detalii, si se stie si ce urmeaza sa faceti, iar toata lucrarea voastra o sa fie . . . .
    Mare lucrare informativ operativa ati realizat ieri in berceni, la popesti si in baicului, sunteti prosti facuti gramada

    Cand mai plasati voi indicii momeala, e ceva in capul vostru, mai organizatorilor? 😂

  6. Nu înțeleg de vor mulți că trebuie sprijinită Ucraina ,cea care încalcă drepturile românilor care locuiesc acolo,cea care are laboratoare cu arme biochimice,cea care prin batalionul nazist Azov omoară copii ruși din Donetz și Lugansk

    • Sunt cetateanul troll CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , asa mi-a dictat Raionul sa postez . Va recomand sa cititi : 1 . VICE. COM , 01.03. 2022 , de Stefan Alin Dragomir : ” Cum ti se baga pe gat propaganda rusa despre razboi prin personaje gen Olivia Steer sau Sosoaca „. 2. Pagina de media . ro , 2 martie 2022 , ora 15:48 , de Alexandru Irimia : ” Propaganda Rusiei . Ce naratiuni false , de dezinformare ……………”. 3. ALBA 24.ro , 4 martie 2022 : ” EDITORIAL -Analiza Dan Lungu : Razboiul ” idiotilor utili „………..” . 4. Universul.net , 4 martie 2022 , articol de Laurentiu Mihu : ” O discutie necesara despre propaganda rusa . De ce moare ………..”

  7. EUROPA LIBERA ROMANIA . ro , 10 martie 2022 , de Carmen Valica : ” Propaganda rusa cu arme chimice : SUA : Rusia le-ar putea folosi in Ucraina „.

  8. Greșeala de redactare nu aparține ministrului sau primului ministru, ci aceluia care l-a redactat și a celor prin mâna căruia a trecut. Aceștia trebuie să-și facă bagajele și să plece. Ciucă, taie în carne vie, doar nu te lași batjocorit de tot felul de păcălici. În altă ordine de idei, un prim ministru și chiar un ministru, oricare ar fi, nu poate să citească zilnic toate hârtiile care i se aduc spre semnare. De aceea au o droaie de sinecuriști prin secretariate. Să belescă bine ochii ce trimit spre semnare și avizare și să-și asume orice greșeală de redactare, stilizare, acuratețe sau legalitate. Altfel cum își justifică pâine? Cine greșește, plătește.

  9. 1. Aktual 24 , astazi , 11 martie 2022 , articol de Lavinia Popa : ” GUSA , AMENDAT ZDRAVAN PENTRU PROPAGANDA PRO-KREMLIN ……………..”. 2. Aktual 24 , articol de Victor Gheja : ” CNN : ” ROMANIA A FOST INVADATA DE RUSIA IN MOD REPETAT DE-A LUNGUL ISTORIEI SALE . ACEASTA TARA A DEVENIT ………………..” . 3. Comisarul . ro , 10 martie 2022 , ora 23:38 : ” INFORMATII CIA : Xi JINPING , ” NELINISTIT „DE DAUNELE PE CARE ASOCIEREA CU RUSIA AR PUTEA-O PRODUCE REPUTATIEI CHINEI „. 4. Comisarul . ro , astazi , ora 08: 52 : ” E CA IN RAZBOIUL DIN AFGANISTAN , DOAR CA POATE MAI RAU ” / FISURI IN CENZURA TOTALA IMPUSA DE KREMLIN : INVITATI LA EMISIUNI DE PROPAGANDA AU DENUNTAT RAZBOIUL DIN UCRAINA „.

  10. Adevarul . ro , astazi , 11 martie 2022 , ora 09:19 , articol de Stefan Vlaston : ” RUSIA A PIERDUT RAZBOIUL CU UCRAINA . S-A ALES , IN SCHIMB , CU URA UCRAINENILOR IN URMATORII ZECI DE ANI SI CU ECONOMIA DISTRUSA „. ” 1. Putin a subapreciat reactia ucrainenilor la invazia ruseasca . 2. Putin a evaluat gresit reactia UE si a Americii . 3. Aprovizionarea Ucrainei cu armament , ajutoare umanitare si bani a continuat si va continua . 4. Putin greseste cand crede ca poate izola informational cetatenii rusi „. ” Invazia Ucrainei reprezinta un esec teribil pentru Rusia si armata sa . De platit va plati poporul rus , care se va trezi fara mancare si mijloace elementare de trai . Poate se va invata minte , pentru a salva viitorul Rusiei „.

  11. Adevarul.ro , astazi , 11 martie 2022 , ora 16:03 , articol de Iulian Bunila : ” OBIECT LUMINOS , FILMAT DEASUPRA UNEI COMUNE DE LANGA BUZAU . ” SE MAREA SI PARCA SE RUPEA CEVA DIN EL ” . VIDEO ” .

    • Eu am avut o intalnire de gradul 7 , port in pantec un nou Hibrid din reproducerea sexuala cu holbatii care m-au ademenit in castronul lor zburator . O sa-i spun lu talambu de Kostea ca e al lui , d-aia e mai ciudat . Numai sa-l elibereze castronarii , l-am lasat intins pe o masa , dardaia din toate inchieturile si tipa sa nu-l castreze ….

    • Sunt balbait , io sunt scarbosul ordinar care am postat de doua ori aceeasi sugiukarie ( 9:05 , 9:06 ).

  12. Cum e presul asa si ministrii asa si postacii sai jegosi !Oadunatura de prosti .,,Trebue sa ma implic serios in a rezolva incalzirea globala ”asa a spus ametitul de pres dupa ce a primit instructiuni de sus de la Bruxel Si s a implicat :a inchis tot ce era pe carbune Acum vrea sa le redeschida …

  13. 1. Universul.net , ieri , 11 martie 2022 : ” FOST SPION BRITANIC DIN M16 PREZICE URMATORII PASSI AI LUI PUTIN . CAND VA INCERCA ELITA RUSA SA-L INDEPARTEZE ” – FAKT. PL . 2. Universul.net , astazi , 12 martie 2022 : ” PRABUSIREA SPECTACULOASA A MASINARIEI DE DEZINFORMARE A LUI PUTIN ” – WIRD : THE SPECTACULAR COLLAPSE OF PUTIN S DESINFORMATION MACHINERY -10 MAR.2022, 12:13 PM – TOM SOUTHERN „.

  14. 1. Adevarul.ro , 10 martie 2022 , ora 18:04 , articol de Gabriel Horia Nasra : „ARMATA RUSA DIN UCRAINA PLANTEAZA PANSELUTE ! LAVROV : ” NU AM ATACAT UCRAINA „. ” . 2. Digi 24 , ieri , 11.03.2022 , ora 22:43 : ” CTP : CEA MAI MARE GRESEALA COMISA DE PUTIN ESTE CA A SCOS ARMATA ROSIE LA VEDERE . A VAZUT O LUME INTREAGA TIGRUL DE HARTIE „.

  15. & Dacă este mai gravă decât discriminarea propaganda făcută violenței, războiului, politicilor ticăloșite, ?

      • & Hau, ! Care-i treaba, ? C e bă , e cu scandal, revoluție, alea, alea, altele, ? Să se plătească împrumuturi la jmecheri să vă luați puști, tancuri , avioane, etc. , că vreți să vă bateți că aveți mușchi, că să vă vadă gagicile vitejia, ?

  16. Pentru elevii olimpici nu sunt bani
    Nici pentru copiii saraci ai romanilor
    In schimb platim o ceata de golani
    Incompetenti, lingatori ai strainilor

    O ceata de mameluci aiuriti
    Incapabili sa gestioneze tara
    O ceata de prosti dobitoci, ipocriti
    Un ministru tampit ce trage pe nara.

    Demisia repede ministrule beat!
    Esti tradator si sabotezi Romania
    Faci jocuri murdare ,sobolan impaiat
    Iati bulendrele si pleaca d’acia!

    Cine- ti da dreptul sa- ti bati joc de o tara
    Esti Aurescu PNList leproid ,ipocrit
    Mars din guvern taratura vulgara
    Pleaca de acolo sobolan imputit!

  17. Comisarul.ro , astazi , ora 12:20 : ” CEEA CE SE ANTICIPA SE INTAMPLA ! ARMATA RUSIEI , IMPOTMOLITA IN NOROIUL DIN UCRAINA „.

  18. Ia -te de mana cu maimuta zbarcita
    Care a comandat la madam Ursula
    Toate vaccinurile de dansa dosite
    Iar noi am ramas cu acul si sula

    Sau cu dulapul ce omoara tineri
    Cu gunoaie de lux aduse pe o sapca
    Sau cu Vigiliu ce a inchis obiective
    Ca sa stam in frig ,flamanzi si in noapte

    Acestia sunt tradatorii de tara
    Scursuri netrebnice cu ura pe fata
    Jeguri nebune ce tre’sa dispara
    Hoti ipocriti de care ti- e greata!

  19. Bre , Kostea , da nu e si PSD la guvernare ? Ai boala doar pe VIGILIU ? De ei , nimic , mucles ?

    • psd a lasat tara pe crestere economica bre,dar iohanus si -a pus un guwerner personal care trebuia sa guverneze 8 ani dupa socoteala Alinutzei Dar fiind prosti credeau ca tara merge singura iar ei s -au pu pe congrese si pe furat In 2 ani au distrus-o impreuna cu un alt partidut de prosti dar si mai hoti Repede presul a proclamat tara esuatasi s- au pus pe plans L- au dat pe escrocul Sica jos ,un individ josnic si oportunist,si au chemat psd -ul cARE a pus tara inapoi pe sine De asta PSDul a crescut in sondaje pentru ca este un partid social democrat ,capabil si cinstit fata de globalistii tradatori !

  20. Asa sunt instructiunile . Hai , pupici , am treaba , compun ceva pentru impegat , il slavesc sa uite ca i-am labuit curcanii !

  21. Andromeda sunt ,eu am compus ultimele 12 versuri deoarece din cauza acestor indivizi mama mea si a dat ultima suflare la poarta spitalului clinic de urgente Brasov Nu avea covid si de asta nu a fost primita ,a fost lasata sa moara Am cunostinte arse in spitalele Bucurestene in timp ce dl Iohannis si Pnl UL facea congrese Nu observati ca indivizii acestia isi fac treaba in bataie de joc ,isi fac farse unul altuia pe banii nostri Nu observati cu cata lejeritate arunca banet la straini iar r

    Romanii nostri mor cu zile ca nu au de nici unele ,prin spitale fara dotari iar aurescu asta face farse cu banii nostri

  22. Esti tu Andromada cum e Trump din galaxia Sombrero . Ai auzit de galaxiile Sculptorul , Floarea-Soarelui , Medusa , Parul Moristei , Mormolocului , Soarece , Ochiul lui Sauron , Antennae , Trabuc , Crosa de Hockey , Vartelnitei , Bode , Malin 1 ? Mai repede esti galaxia Volburei , da aroma la supa de stevie …..

    • Majoritatea postacilor sunt doar niște ,,sugiuți,,, pot avea orice funcție doresc in SIE/SRI, aceste servicii nu ne mai protejeajă, NE VĂND!.

    • Da da sa se trezeasca si sa bage la zdup postacii care nu- i lasa pe ai nostri sa guwerneze 8 ani Eventual sa trezeasca campul tactic cu toate portocalele si sa i inchida… mama lor de patrioti!

    • Geronim , ai perfecta dreptate , iti multumesc pentru postare , daca ai drum prin gara Tiraspol iti fac gratis un mangealac de ” nu ma uita ” la cocostarcul zburlit . Pupici !

  23. Tu ai auzit de un ciumete lingator sugiuc din Tiraspol ?Dar de Vrabiuta ,doina oltului ,katy,ala de la agentia aia ,de lins bucile si anusul liu iohanus

  24. Eu sunt Sugimory , CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , am cont pe Facebook si yputube .

  25. Da am boala pe Virgiliu care ne- a bagat in rahat pana la gat ,am boala pe Catzu maimuta care a facut mult rau tarii mai inati cu jumulitul a 50 de miliarde imprumutate care nu se mai regasesc nicaieri Apoi cu cele 120 de milioane de vaccinuri bagate pe gat de ursula ca sa i platim noi parandaratul luat de catu Am boala pe maimuta pentru faptul ca a dat cu lrjritate bani la o tara bogata drept ajutor E vorba de Koreea de sud vreo 50 de milioane de euro Ei i au dat inapoi 1000 de saci negri de plastic pentru mortii covid.TRadatorii de tara si asupritorii romanilor vor plati !

    • Raionu nu prea mai are dongorozi , le mai festelesc si io cum imi vine , si ei se fac ca ma platesc , si io ma fac ca sunt in treaba cu flasneta …..hihihihihihi

  26. Universul.net , 11 martie 2022 , articol de Liviu G.Stan : ” UN CYBORG PE NUME LAVROV . DESPRE ” INTERNETUL SUVERAN ” SI ” LALELE NEGRE „.

  27. Contributors. ro , 11/03/ 2022 , articol de Sorin Ionita : ” TREI SCENARII . CUM AR FI CU UCRAINA IN UE ? „

    • Finlanda si Suedia vor in Nato si UE la fel Georgia si Basarabia. Cine nu e in Ue o sa cam tina cura de slăbire mai ales Africa pe care o ajutam. Africanii sunt f necajiti de asta si vor aduce milioane de luptatori antirusi in Ukraina. Din Nigeria s-au anuntat 10.000 de mercenari dar sincer sa fiu, habar nu am cum lupta un nigerian.

  28. 1. GO4IT.ro , 09 .03.2022 . articol de Adrian Popa : ” CUM AU REUSIT AMERICANII SA LE DEA UCRAINENILOR SISTEME STINGER SECRETE SCOTAND CATEVA SURUBURI ” . 2. GO4IT . ro , 11.03.2022 , articol de Adrian Popa : ” DE CE PROBLEMA MIG-29-URILOR REFUZATE UCRAINEI ESTE UNA FALSA . AERONAVELE NU AR FI AJUTAT PREA MULT „.

  29. SPOTMEDIA.RO , ASTAZI , 12.03.2022 , ORA 19:52 , ARTICOL DE ALEXANDRA SANDRU : ” ZELENSKI : KIEVUL NU VA FI AL RUSIEI DECAT DACA IL RADE DE PE FATA PAMANTULUI „.

  30. 1. Comisarul.ro , astazi , ora 19:54 : VIDEO – PRIVITI , LE CAPTUREAZA , LE SCOT Z-UL SI LE BAGA IN LUPTA „. 2. Comisarul.ro , astazi , ora 20:12 : ” ZELENSKI EVOCA ” O ABORDARE FUNDAMENTAL DIFERITA ” A MOSCOVEI IN CONVORBIRILE CU KIEVUL „.

  31. Digi 24 , astazi , 12.03.2022 , ora 08:30 : ” VIDEO EXCLUSIV – CE URMEAZA DUPA VIZITA KAMALEI HARRIS ? EXPERT : RELATIILE SUA CU POLONIA SUNT FOARTE RECI , CELE CU ROMANIA SUNT LA UN MAXIM ISTORIC „.

  32. AKTUAL 24 , 12 MARTIE 2022 , ARTICOL DE MARA POPESCU : ” REPLICA UNUI CUNOSCUT EXPERT IN ISTORIA SI POLITICA RUSIEI ……………………………………………………….” . STEPHEN KOTKIN ESTE CERCETATOR AL ISTORIEI RUSE , PROFESOR DE ISTORIE LA UNIVERSITATEA PRINCETON SI SENIOR FELLOW LA HOOVER INSTITUTION UNIVERSITATEA STANFORD . Interviu aparut in THE NEW YORKER : THE WEAKNESS OF THE DESPOT ( Slabiciunea despotului ) – By David Remnick , March 11 , 2022 .

  33. 1. Universul.net , 12 martie 2022 : ” LUPTATOR DIN GRUPUL WAGNER , LUAT PRIZONIER : NE-AU SPUS CA LOCUITORII NE VOR INTAMPINA CU ZAMBETUL PE BUZE …………………”. 2. Universul . net , 12 martie 2022 : ” NORD-COREENIZAREA ” RUSIEI . CUM VA SCHIMBA OMENIREA PRABUSIREA ECONOMICA A TARII „. 3. Universul . net , astazi , 13 martie 2022 : ” CEPA : CE CRED RUSII DESPRE RAZBOIUL LUI PUTIN ? CAPCANELE DIN SONDAJELE DE OPINIE „.

  34. 1. Cotidianul.ro , 13 martie 2022 , ora 09:13 : ” ( VIDEO ) SURPRIZA DIN AVION ” . 2. Cotidianul.ro , 13 martie 2022 , ora 10:36 : ” SAPTAMANA SPERIETORILOR ” IN ROMANIA „. 3. Aktual 24 , 13 martie 2022 , articol de Mara Popescu : ” ARESTATA IN RUSIA PENTRU CA PROTESTA CU O COALA ALBA : ” CE AR FI DE SCRIS ? ESTE ATAT DE CLAR ” – VIDEO „.

  35. ADEVARUL.RO , ASTAZI , 13 MARTIE 2022 , ARTICOL DE GEORGE – ANDREI CRISTESCU : ” UTILIZAREA ARMELOR CHIMICE IN UCRAINA AR PUTEA DETERMINA INTERVENTIA NATO , SPUNE PRESEDINTELE POLONEZ „.

  36. @Fi-r-ați ai dracu cu mass-media voastră, v-ați obișnuit să provocați scandaluri ca să vă arătați „mușchii” și să aveți despre ce să scrieți, ?

  37. & L-au băgat ăștia pe Ciucă la guvernare și încearcă să îl verifice dacă poate face „traseul lui Ion Antonescu”, ?

  38. & Cică pe la WW2 ar fi fost cu „fata de împărat și jumătate de împărăție”, că cică jumătate din Transilvania după care s-ar fi „găsit” că jumătate din Moldova, ?

  39. rezidentza din „regiunea extinsa” si-a schimbat steagul,asta e
    („neutralitatea” ar implica simplu:fiecare sa dea cu banu si sa afisheze steagul corespunzator,false-flagul corespuzator).

  40. nu devenit furiosi,
    nu asa spune rabinu:
    -si tu mai aurescule ai dreptate
    si separatistul pro-rus are dreptate,
    ambele parti au dreptate?!

  41. (probabil ca „documentele de Partid si de Stat” au fost deja eleborate pentru 22.XII.2022 si dincolo)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger