AcasăDezvaluiriAncheteNe mănâncă rău! Cică ”distrugem” Tiraspol în 2 minute și Sevastopol în...

Ne mănâncă rău! Cică ”distrugem” Tiraspol în 2 minute și Sevastopol în 6”!

Propaganda operativă s-a isterizat invers proporțional odată cu ”înghețarea” dinainte anunțată a conflictului ucrainean.

Când mai avem timp să distrugem Tiraspol și Sevastopol

Astfel că, probabil pentru a mai obține ceva fonduri operative de tocat până la instalarea noii echipe de conducere a Drecției Generale de Informații a Armatei, ”ofițerii de intelligence” care mănâncă de ani buni ”cozonacul țării” – că de pâine chiar nu mai poate fi vorba! – tocmai ce au efectuat noi ”scurgeri controlate” de informații către ”unitățile media”.

Calcule sinucigașe

Și uite cum, chipurile în cadrul eforturilor de achiziție a noi sisteme HIMARS – High Mobility Artilerry Rocket System, s-a făcut o radiografie tehnică a celor 54 cumpărate anul trecut, ”împreună cu rachete cu rază lungă de tip ATACMS (Army Tactical Missile System), care ajung până la distanța de 300 km”.

Iar halucinanta analiză militară continuă cu calcule absolut ”nebune”: ”Armata țării noastre are astfel posibilitatea de a lovi ținte de la mare distanță într-un timp foarte scurt. Rachetele MGM – 140 folosite de aceste sisteme pot ajunge la viteze de 1 km/secundă. Spre exemplu, orașul Tiraspol, ocupat de separatiști și trupe rusești, poate fi lovit în doar 2 minute. Portul Sevastopol din Crimeea, unde este sediul flotei ruse din Marea Neagră, se află la limita razei de acțiune, dar poate fi totuși atins în 6 minute”. Numai că, în calculele făcute deja de ”Armata noastră”, analiștii DGIA au uitat un mic amănunt. Să zicem că rachetele noastre lovesc Sevastopolul în 6 minute, deși se recunoaște că portul de acum rusesc de facto se află chiar ”la limita ariei de acțiune”… Numai că, într-un alt raport al DGIA, se avertizează că rachetele rusești de ultimă generație deja instalate pe navele din Sevastopol pot lovi Litoralul românesc în 52 de secunde! Așa că ”ne mănâncă rău”, dacă îi amenințăm pe ruși cu calcule pur și simplu sinucigașe ”în cazul unui conflict în care țara noastră ar fi implicată”, ca să citez întocmai autorii…

author avatar
Catalin Tache
4.800 afisari

88 COMENTARII

    • Hi hi hi hi …..! Ma imbarbatez in oglinda , am paralizat de frica , am si uitat ca io sunt KOSTEA SUGIUK TIRASPOL , confund pana si Gvardinskaya din Tiraspol cu Voila . Unde sa mai fug ? Impiegatu nu ma primeste in beci ca i-am ciordit curcanii ….

        • E TARE ASTA
          EU M-AM PREGATIT.
          CORNETE CU ACE.
          INVIZOACE CU BOLDURI.
          BOMBE CU CARBIT.
          PARASHTE CU FOSFOR.
          MERGEM LA REZBEL.
          FANDACSIE.
          IPOHONDRIE.
          ACUM.
          SERIOS VORBIND.
          ASTIA AU DOCTORANTURA IN PROSTIE.
          DOCENTA IN IMBECILITATE.
          PROFESORI DE TAMPENIE.
          ACADEMICIENI DE STUPIDITATE.
          Toata Stima Domnule Catalin Tache!!!
          Valentin Constantinescu

          • Memorabil : Scuipati in san , s-a rasturnat caruta cu prosti pe National ! Valentine , babaiatule , te-ai prezentat in pseudonim , ti-ai afisat moaca si ti-ai luat masuri de siguranta trecandu-ti numele si prenumele si la sfarsitul postarii ? Ai vrut sa ai siguranta ca cititorii te considera si fudul ? Cauta-te , e ceva in neregula cu tine , esti de rasul curului ….!!!

    • Cum le știe d-l general cu două stele Take pe toate.
      Ai absolvit la FRUNZE d-le Take.
      Te-a dus si pe tine ca pe alții nea GIGI…

      • Rusia are echipament militar de pe vremea lui Brejnev si orice tara membra Nato, cat de mica ar fi ea, tot s-ar fi descurcat mai bine decat ucrainenii. Rusii umbla dupa masini de spalat pentru cipuri, Osb si politiren extrudat pentru parade cu prototipuri.

  1. Pai faceti socoteala trimiti 500 de rachete in 10 minute de mare acuratete ce nu stiti ca fiecare Himars poate duce in directie diferita. Apoi in alte 10 min dupa reincarcarea automata si repozitionare mai tremeti 500 si tot asa cat te tine caşu sau cheshu. Deci e tare arma asta se vede si la cele din Ucraina de 60 km. Poate luam si de 500 km.

    • Calculat așa, săptămâna viitoare, Manciuria – pământ românesc. Rușii or să stea să numere artificii. Să facă ce calcule vor, așa se gândește strategic, dar aplicațiile armatei sunt de regulă idioate, victorioși în pas de defilare, surle și trâmbițe. Și un șpriț la popotă. A, și încă o stea pe epolete. Mai bine ar pune surdina pe trompetă, s-ar pregăti serios și ar căuta soluții pentru toate scenariile.

      • Epoch Times Romania . com , 17.08.2011 : ” Orice pentru putere : povestea adevarata a dictatorului chinez Jiang Zemin : Capitolul 14 (2) „. Zemin a fost presedintele Chinei intre 1993-2003 , traieste , are 96 de ani .

  2. Deci daca nu urmează sa intram forțat in casa la comanda speluncilor ce conduc România, urmează sa ne trezim cu ursul rus ca isi face nevoile pe palatul victoria. Bravo turma de oi, popor de idioti

  3. KOSTEO , dobitocule , am sa cer Raionului sa te schimbe si sa puna in loc unu cu toate tiglele pe acoperis .

    • Gica , stie Raionu ca Sugiuk Kostea are o viata de noapte depravata si behaie prin tufisurile de sub pasarela garii Tiraspol ?

  4. Pai nu ca racheta e mai ieftina ca un sistem Himars. Razboiul e expansiv de costisitor. Poti da zilnic un mld pe temir ce bandaje cartuse si obiele or tunici. Cat a costat pandemia? E e alt tip de razboi cel asimetric de cel biologic.

  5. Pai sa-ti fac eu o socoteala cate triliarde ne-a costat libertatea de 33 de ani? Ca cocalaru fara numar. Merita? Ba… merita orice cost libertatea timp ce o plătești cu sange. Problema e da nu toti platim la fel…

  6. Imi iau calabalacul si ma mut in maracinii di pi malu stang al Nistrului , garili sunt vizati si ie piericulios si sub pasariela …..

        • F- 15 si F-16 SUNT CONSIDERATE CELE MAI REUSITE SI FORMIDABILE AVIOANE DE LUPTA CONSTRUITE VREODATA . Pot transporta o varietate de arme aer-aer si aer-suprafata fiind inarmate cu un tun Vulcan 61 . F-15 si F-16 vor fi in serviciul Fortei Aeriene a SUA pana cel putin in anul 2025 .

          • F15 Da, F16 not so much decat ca asistenta ptr F15 cu conditia sa fie NOI si…. cu ultimul update facut – despre asta e vorba in discutie. Daca imi dai un avion vechi fizic cu avionica de prima generatie nu ma incalzeste cu nimic si nici combinatiile dintre ele – nou fizic cu soft vechi, vechi fizic cu soft nou.

          • Alea portugheze au soft nou si sunt in vana , cele norvegiene arata excelent , piloti instruiti si antrenati avem , sa dea cDumnezeu sa ne ramana cerul patriei senin si sa le folosim doar la antrenamente . Daca erau noi plateam prea mult . prin 2030 suntem pe lista pentru F-35 . Ce zici de bulgari ? Bine ca le avem , altii bajbaie pana vor ajunge in stadiul nostru sau al polonezilor .

  7. De ce mai exista toate porcaielile astea la comentarii?Am vrut si eu sascriu ceva dar nu mai pot…deja mi s-a facut scarba de ce vezi aici…nici un om normal nu are ce sa caute langa astia

      • ,,Pentru că mulți nu au înțeles de unde vine acest val de susținere a rușilor le spun doar atât; dublul standard și ticăloșia ascunsă sub masca democrației a occidentului a dus la așa ceva.
        Războiul este o dramă indiferent cine îl pornește.
        Este rău ce face Putin acum? Probabil,dar este necesar pentru ei.
        Știți cum spuneau toți președinții americani când invadau și distrugeau câte o țară? “Am fost nevoiți pentru a apăra democrația și stilul de viață american!”
        Uite așa și Putin își apără stilul de viață rusesc.
        Ceea ce în schimb mă deranjează cu adevărat este dublul standard. Rusia nu are voie să facă ce face America! Pe bune? Americanii au pornit un război cu Mexicul și au furat Texasul. Totul ok. Rusia anexează Crimeea,nu este Ok. NATO atacă și distrug țări,omoară milioane de cetățeni nevinovați și este ok. La rusi aceleași fapte,presupuse până acum doar,este genocid.
        Americanii au luat foc și au amenințat cu războiul nuclear dacă rușii nu își retrag rachetele din Cuba în 1962. Era ok asta și Kennedy nu era nebunul care vrea să distrugă planeta. În schimb Rusia nu are voie să reacționeze când americanii îi pun rachete în jur,nu are voie să ii spună Ucrainei ce să facă cum au făcut yankeii în Cuba.
        Păi unde dracului este scara aia de valori de care vorbește Occidentul?
        Dacă un străin omoară o persoană pe teritoriul american,face ani grei de pușcărie. In schimb criminalul american ce l-a omorât pe Theo Peter a fost rapid extras din țara să nu îl judece românii.
        Dacă o firmă neamericană sau din afara UE face evaziune fiscală sau dă mită,sau efectiv nu își respectă obligațiile contractuale ajunge imediat în instanță. Dacă te numești Bechtel,Microsoft,EADS,Motorola,ai liber la furat fără frică că nimeni nu o să îți facă ceva.
        Și atunci întreb: ce om cu mintea la el,cu bun simț și cu o scară normală a valorilor poate susține un Occident agresiv,ticălos,mincinos și criminal? Nici unul. Adepții și adulatorii acestui dublu standard sunt doar spălații pe creier!
        Și văzând ce face Occidentul cu țara mea, nu mai poți fi fan al lor. Simplu.
        Își pun toți tradatorii prin funcții înalte ca sa aibă hățuri pentru această țară. Jefuiesc tot ce pot precum hunii.
        Știți de ce mulți români îl simpatizează pe Putin? Pentru că văd în el un președinte ce România nu l-a avut și nici nu o să-l aibă. Datorită lui Rusia nu este jefuită precum România.Este totul democratic în ceea ce face Putin? Nu, sigur nu. Dar a fost singura cale de a-și ține țara departe de ghearele globaliștilor și ruinătorilor de țări. Este Putin un dictator? Poate, dar dacă nu ai cum sa îți aperi țara de javrele și agenții sorosisti, ce dau jos guverne care nu le convin decât prin lovituri de stat marca CIA/Maidan,este justificabil. Joacă Occidentul murdar,trebuie și tu să faci la fel. Este societatea rusească o democrație? Posibil nu.
        Dar să vă ferească Dumnezeu să se instaureze total în Occident dictaturile neomarxisto-naziste,cum deja au început in Canada,Australia,Noua Zeelandă,Austria,că veți dori din tot sufletul vostru să trăiți în societatea rusească a lui Putin! „

  8. Comisarul . ro , astazi , ora 19:31 : ” VIDEO ” Ceva incredibil se intampla in Harkov ! ” / Avansul …………………………………..” – Radu Hossu – Facebook .

  9. UNIVERSUL . NET , 7 SEPTEMBRIE 2022 , ARTICOL DE LAURENTIU MIHU : ” ……………………. . Cum taie toporul sanctiunilor „.

  10. Comisarul . ro , 07 septembrie 2022 , ora 21:38 : ” VIDEO ” Un blitzkrieg adevarat : 30 de kilometri in 24 de ore ” / Miscarea strategica sclipitoare …………………”.

  11. Spotmedia.ro , 08.09.2022 , ora 00:09 , articol de Emilian Isaila : ” Ucraina , printr-o miscare surpriza , ………………………………………….”.

  12. E interesant cum propaganda batjocoreste armele vechi comuniste si dupa ce ploua pe oras zice ca e crima. Dupa logica asta nu ar trebui rusii inzestrati cu arme mai moderne si precise? Poate americanii obliga. E adevarat ca “orga lui stalin” era inspaimntatoare.

  13. Bai sekuricilor cu ochii albastrii, e bine sa va puneti cu rusnacii aia salbatici, poate va trimit niste bombitze peste sparlamentul si gubernul vostru de hoti ratati ordinari !! A, stai putin, ca in profetiile sfintilor chiar asa se si intampla, asa ca e chiar bine sa va jucati cu focul, macar sigur scapam de voi, e totuna cine guberneaza colonia esuata de la Bukale 🙂

      • Esti ma dragalash .Stii si tu aia cu ochisoriisi cap6 dă zmaurash.Dar din pct n am keya da la salon sa desxhid si sa te minc.Pa

  14. Ce a putut face uzina de spalat creiere care va dicteaza ce sa spuneti si sa ganditi.Ce sa cautam in tarile alea nenorocite unde te calca politia in copitele cailor,pun cainii pe oameni si te inchid in casa cand vor muschii dementilor care conduc.Romanii care au ceva in creier isi vand agoniseala si vin acasa spunand ca nu mai pot trai in aceste tari unde esti permanent supravegheat ,monitorizat si hartuit de autoritati.Doar oamenii rataciti si inapoiati spiritual merg acolo vesnic in cautare de bani si avantaje materiale.Plus ca in mentalitatea multora dintre noi s-a instalat gena de nomazi adica sa pleci oriunde ,chiar si in kur ,numai sa te poti lauda pe Facebook „sa moara dusmanii miei,mancati-as”.In Rusia merg doar oamenii cu un anumit nivel intelectual care pot intelege cultura si civilizatia ,arta ,muzica clasica,muzeele pline de valori culturale inestimabile.Bineinteles ca oamenii de acest fel lipsesc Romaniei aproape cu desarvarsire ca doar e de ajuns sa iesi pe strada sa observi asta.Mai bine mergem la greci sa murim ca prostii.

    • Se vede de la o posta ca n-ai iesit din Rabnita si ai fost plecat doar ” in kur „. Arta , muzica clasica si muzeele pline de valori culturale inestimabile le-ai mutat in strada ? Ai fost macar la Comrat sau ai fost hartuit de autoritati ? Ba , dupa ce esti prost , de ce iesi ca paduchele in frunte ?

  15. TOATA PASAREA PE LIMBA EI PIERE !,Ce te faci cand orce tampit limbut vorbeste prin somn ?,ma refer la somnul ratiunii !

    • Somnul ratiunii zamisleste monstrii , aia care vorbesc „prin somn ” sunt absolviti conform principiului ” Iarta-i , Doamne , ca nu stiu ce fac „. Impegatul mi-a spus ca am recunoscut in somn ca i-am ciordit curcanii ……

  16. Esti ma dragalash .Stii si tu aia cu ochisoriisi cap6 dă zmaurash.Dar din pct n am keya da la salon sa desxhid si sa te minc.Pa

  17. Hă, hă, hă, asta îmi aduce aminte că acum câțiva ani buni în urmă (să fie vreo 25?) mai era un general cam excentric de felul lui care afirma că el în 24 de ore poate ocupa R. Moldova, cu Tiraspol cu tot. Până la urmă și-a lăsat barbă ca semn al neîmplinirii visului său de cucerire, fiind și demis din funcția pe care o ocupa.

    • Sunt KOSTEA , am mai bagat ceva din aduceri aminte de acu un sfert de veac , am un bonus sub prezidiu la Raion .

  18. articol bun sa se intalneasca obsedatii , gaozarii , sa vorbeasca singuri sau intre ei , zmaurash si cu toti nebunii , huoooooo spurcaciunilor , curata-v-ar boala maimutei !

    • Eu sunt Anonim de la 13:48:21 , spurcaciunea obsedata gaozara cu boala maimutei , chiar acum lustruiesc o banana zburlita ……..hihihihihihi

  19. Dle Tache , dvs cititi mesajele oamenilor ? nu credeti ca National merita mai mult decat sa fie loc de intalnire pentru toti dezaxatii si homosexualii obsedati ? am intrebat doar, dvs hotarati ,

    • Kostea , in postarea de la 15:57 , faci pe niznaiu ? Fa-ti o baie in butoiul de motorina , diseara trec pe sub pasarela sa facem un 69 .

  20. Tacheeeee, ai primit porunca de la „mujic” sa ii agiți iarasi pe tugulanii românași?

    Ce ti-a zis tătuca al tău langa samovar….”băi, agentul meu GRU preferat, ia mai baga bățul prin gard puțin, ca romanii aia ai tai au prins glas. Ia arunca o lopata de kakat pe un serviciu secret, mai baga o poveste despre vreun sef de instituție!
    Hai ca iti da tatuca mai multe ruble la solda!”

    Tache agent de influenta al lui Putin

    https://geodef.net/jurnalistul-catalin-tache-agent-de-influenta-al-serviciilor-de-informatii-de-la-moscova/

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger