AcasăDezvaluiriAncheteNATO i-a retras avizul de securitate lui Geoană!

NATO i-a retras avizul de securitate lui Geoană!

mircea geoanaMircea Mircea Geoană își încearcă din nou norocul?! Ce a declarat despre candidatura la prezidențiale

”Prostănacul” a comis-o din nou! Și rău de tot de această dată! Din moment ce, fapt fără precedent în istoria celei mai puternice alianțe militare a lumii, ”protecția internă” din cadrul NATO a declanșat de urgență procedurile de reeavaluare a avizelor de securitate pentru Mircea Geoană! Adică nimeni altul decât secretarul general adjunct al Alianței Nord Atlantice!

O dezamăgește iar pe Mihaela dragostea mea

Iar după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, în acest moment Mircea Geoană nu mai are ”security clearance ” necesar pentru a participa și reprezenta NATO la diverse întâlniri strategice de cel mai înalt nivel! Astfel că la orizont se prefigurează un scandal diplomatic fără precedent, chiar dacă la acest nivel cutuma prevede ”retragerea de bună voie” a celor ale căror autorizații de securitate au fost retrase sau sunt suspendate pe o perioadă ”nedeterminată”. Și drept urmare, mult mai curând decât se așteaptă unii, ”președintele de o noapte” ar putea juca rolul lui ”Dragă Stolo” și chiar să își anunțe singur retragerea din postura de secretar general al NATO. Totul după ce nici măcar acum bună parte a românilor nu și-au revenit și nu au găsit încă răspuns la întrebarea cum de tocmai Mircea Geoană a ajuns ”numărul doi” al celei mai puternice organizații mondiale.

Înlocuit de Stoltenberg la Berlin!

Iar după cum susțin sursele noastre, prima lovitură pe care Mircea Geoană a încasat-o din plin a fost chiar zilele acestea, când românului i-a fost retrasă onoarea de a reprezenta NATO la Reuniunea informală a miniștrilor  Apărării din statele membre ale Uniunii Europene. Astfel că în locul său Alianța Nord – Atlantică a fost reprezentată la Berlin de ”rezerva de lux” Jens Stoltenberg! Adică tocmai conducătorul Alianței!

Jens Stoltenberg a preluat agenda publică a adjunctului său

Asta cu toate că nu mai este un secret de mult și pentru nimeni din lumea bună a diplomației internaționale că NATO nu vede cu ochi buni astfel de inițiative precum reuniunile miniștrilor apărării din statele UE, acolo unde ”binomul” franco-german continuă să dea mari bătăi de cap hegemoniei declarate a americanilor asupra activității NATO. Astfel că la evenimente precum cel de la Berlin din chiar zielele acestea NATO obișnuia să își trimită doar secretarul general adjunct. Dar iată că Geoană ”a fost dat jos din avionul de Berlin”, ceea ce spune multe despre problemele pe care românul le are deja la vârful NATO. Acolo unde a ajuns doar pentru că la acel moment că a fost cea mai la îndemână ”soluție de compromis” între marii jucători strategici din cadrul Alianței Nord- Atlantice.

Se știa! Și atunci, de ce acum…?

Acum nimeni nu este chiar atât de naiv încât să își închipuie că la nivelul celei mai puternice alianțe militare a lumii Mircea Geoană nu a fost verificat ”la sînge” înainte de a primi încă surprinzătoarea numire ca și secretar general adjunct. Astfel că la NATO se știau încă de la nominalizare eventualele ”derapaje” ale lui Mircea Geoană! Și atunci de ce l-au mai numit totuși? Dar marea ciudățenie rămâne mai ales de ce a devenit Mircea Geoană ”nefrecventabil” tocmai acum? Întrebări la care este greu de crezut că se vor afla vreodată cu adevărat răspunsurile… Cert fiind doar că, odată cu lăsarea internațională din brațe a lui Mircea Geoană, acesta va avea mari probleme. Și așa cum se întâmplă de obicei, excesul de zel i se poate dovedi fatal tocmai în România natală… Acolo unde frustrarea celor care l-au documentat atâta amar de vreme, fără a putea însă să se și atingă de el fiind încă una feroce.

Băgat la ”baiț”

Astfel că omul care până acum câteva săptămâni încă își umfla mușchii la mulți grei ai planetei, beneficiind din plin de statutul de ”numărul doi” al NATO se află el însuși acum în situația unui biet ”mușchiuleț” ținut ”la baiț, la fezandat”… Cel puțin până ce va fi finalizată ancheta internă declanșată la nivelul NATO. Și pe perioada căreia Mircea Geoană nu mai are obligatoria aprobare ”security clearance”, ceea ce înseamnă implicit că nu va putea reprezenta NATO nici la alte evenimente internaționale de anvergură. Oficialii Alianței urmând ca în zilele următoare să refacă ”agenda” încă secretarului general adjunct, Mircea Geoană.

author avatar
Catalin Tache
45.497 afisari

83 COMENTARII

  1. Înseamnă ca e deschisă ancheta și in Romanica și au fost informați și americanii.ca americanii l au pus acolo ,doar ei îl pot scoate de acolo asta e clar

    • Pentru mine a fost clar de la inceput ca a fost promovat in NATO de Alfred Moses ( partenerul de afaceri in Romania al cumnatului Lui Geoana , pe nume Ionut Costea ) si ai lui ciraci din Organizatia Evreilor Americani….O fi pus umarul la ascensiunea lui Geoana si Ronald
      Lauder (seful Congresului Mondial Evreiesc) si fratele mamei Almei Sârbu (fata lui Adrian Sârbu ) si in final descoperind ca principalul promotor in marea politica din România a fost spionul-fantoma GRU cu aliasuri Kuki Borislavski-general Polihroniade-etc……
      lui Adrian Sârbu)

      • Vorbe goale , fără explicații punctuale fara nici o substanță. Numiti derapajele lui Geoană,? Stiu bine ca Geoană, a fost fiul generalului de securitate Geoană, trezorierul securității și a lui Ceausescu , privind contractele de export arme , ale României. In afara de asta, nu aveti ce sa-i reproșati, poate ca a fost prea diplomat in înclestarile politice din România, cu geoarsele de dreapta. Cu animalele nu te comporți decât asa cum trebuie, adică , cu bățul. Asta a fost greseala lui Geoană, adică încercat să fie domn cu ăștia.

      • Nu cred ca se va întămpla deși susținătorii germani (printre care johanis) au o pondere mai mare in NATO , fața de americani

    • Nu cred ca se va întâmpla asta !
      Ar fi o pierdere pt ROMANIA,pt ca M Geoana este pitrivit pt funcția ce o detine

      • Sinteti sigura ca e persoana potrivita sau poate dumneavoastra nu va calificati sa faceti asemenea afirmatii?

      • Da nu pot eu de prostănacul Geoană. Cu ce o ducem noi mai bine dacă rămîne în funcție???

    • geoana , prostovanul, este bun de deputat de da..puleni si nimic mai mult, este asa de „naiv ” incat in campania electorala era capabil sa le promita celor din Dabuleni ca de vina ca nu mege tramvaiul la Dabuleni ar fi basescu ; la replica : pai ;la Dabuleni nu avem tramvai era in stare sa spuna : nu-i nimic , votati-ma si va fac tramvai pana la bostan si o sa mergeti la lubenite cu tramvaiul.
      Acum o sa fie angajat pandar la lubenite. !!!

  2. Binomul franco-german din cadrul NATO ,nu l vede cu ochi buni,nu a fost nominalizat de ei…

  3. Daca nu-ti alegi cum trebuie oamenii,risti sa o patesti
    din cauza unor papagali ,ale caror actiuni au fost mirosite.
    Oare ce o fi cautat in excursia de la Moscova ,in anul
    alegerilor pt.presedintia RO si cand din seara alegerilor,
    pana dimineata a fost presedinte ,apoi in acea zi marinaru
    cu vantu in spate ,a castigat alegerile cu voturile diasporei,
    mai ales cea din Franta.
    Daca informatiile din articol sunt corecte ,sa-l vad pe unde
    scoate camasa ,insa pt. RO va fi inca o lovitura in figura,
    din pacate.

  4. O mare rusine pentru Romania. Retragerea avizului se face numai pe baza unor indicii serioase ca titularul reprezinta o vulnerabilitate (este tradator, corupt, are probleme de moralitate, tulburari de comportament etc.).

  5. Sper ca vei simti o la fel de mare placere D-le Tache cand o vor da jos si pe cucuvea,ca doar de,e tot romanca,insa cu nume unguresc.O zi buna iti doresc!

  6. Cred ca totul pornește de la incompetența crasa dovedita de Prostănac, care, peste noapte, era promovat intr-o asemenea poziție. Cum putea sa scape de el mai elegant decât atât? Si atinci bila a fost aruncata și pomicultura doborât. Acțiune clasică executata cu măiestrie de serviciile secrete ale celor care nu au mai dorit sa-l mai vadă pe Prostănac rânjind în reuniunile NATO. Clar, nu?

  7. Comentarii, ce se cred deștepte, comentate de ” deștepți”
    Geoană, este unul din cei mai deștepți diplomați români ! (Fiecare vi „scăpările” lui!).
    Toate părerile negativiste, sunt rodul manipulărilor mas media a intereselor occidentale în România.
    Ați mușcat momeala prostiei, comentatori „deștepți”!

  8. De deștept ce e toată lumea i spune “prostanacul”!?l au pus sa le spele rufele murdare dar nici de asta nu se dovedește in stare in slugărnicia lui deja grețoasă

  9. Cum adică ? Stoltenberg este „rezervă de lux”? Este secretarul general NATO, Geoană e secretar general-adjunct… E curios că nimeni nu rulează știrea…

  10. Sincer nu stiu cim naiba a ajuns sa ocupe pozititia.
    Nu degeaba i se spune prostanacul, cu accentul lui rarait si cu aerele care si le da de om serios si competetnt, nu este altceva decat o marioneta psd sta educat de securisti ca Nastase ce toata viata lui a supt de la tatza Statului si poate din girmituri aruncate ca alde Vantu .

    • BAI SCARTIE MINTE DE TURNĂTORUL, HOTOMAN, BEȚIVAN PETROV TRAIAN O JAPITA CARE A LUAT HOTĂRÂRI IN NUMELE TARII DIN CRÂȘMĂ NU COMENTEZI.???

  11. Daca stam si ne gandim bine ,ajungem la concluzia ca autorul denigrarii este insusi SASALAUL cel care ,,iubeste Romania ”Ia ganditi va un pic Imediat ce a venit Zukerman la Bucuresti a avut intalnire cu Statul paralel si Iohanus care l au ,,informat ”pe cine sa haituiasca ,cine ,,e bun ”si cine ,,rau ”Sigur l au lucrat si pe Geoana pana l au dat jos jigodiile vandute Cum sa fie un roman la NATO ?nu merita Merita el o putoare si un guvid rautacios dar el e un sas prost si e puturos

  12. La voi toti care sunt buni si cinstiti sunt rai Buni sunt Chiorala si sasul care au distrus Romania Saracii de voi !Stiti doar sa aprindeti lanternele si sa va drogati

    • 20 DE ANI FURATI ȘI FRAUDATI DE UN BETIVAN ȘI UN MUT:
      ,, DOAMNE CAT RĂU AU MAI FACUT”

  13. de ce e MG acolo?
    poate pentru ca taticul lui,generalul care raspundea de buncarul lui ceausescu,a „”colaborat”‘in 89 cu fortele „”revolutionare””?

  14. https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_177637.htm

    Ia uite ca prostanacul tocmai a fost la un eveniment. Rezerva stoltenberg, cum ii spui tu, se duce de obicei la intalniri ale ministrilor apararii ai ue, nu de alta, dar majoritatea tarilor ue sunt membre nato…daca nu chiar toate. E foarte interesant cum astfel de informatii pe surse ajung doar la tache, marele gurnalist…

    • isi bat serviciile joc de Tache, ii „vara”informatii care de cele mai multe ori nu se adeveresc! Nu e la prima „abatere”, mister Tache!

  15. Bascalia romanesca, nu am sa inteleg niciodata de ce trebuie sa fim asa, in halul asta…
    Ne place bascalia dar nu e absolut nimic constructiv in ea.

    Iar cei ce o practica doar gura e de ei

  16. ,,NATO I A RETRAS AVIZUL DE SECURITATE”va dati seama ce a facut NATO ?Geoana avea aviz de securitate contra covid poate ,sau trebuia sa aiba aviz ca sa fie securizat contra cui ?contra leprelor nazi in frunte cu papusa acromegala de la Cotroceni,pentru ca cel care l a lucrat pe geoana este el marele omoi

  17. Da am intrat si pe saitul lu mata si pe cel al fatalaului sas alogen si la betivul Sika si la moskovita babuina si la falka hotul Sictir lepre criminaleAti distrus tara !

  18. Ciumetilor, Geoana a fost dat jos pt ca este prieten cu Joe Biden contracandidatul lui Tramp la prezidentiale. Cine stie ce discutii a avut cu Joe si l-au mirosit cei de la CIA , aripa Tramp.
    Iar taicas-o,omul rusilor, seful apararii civile din Romania pana la revolutie, i-a blocat iesirea din CC a lui Ceausescu prin tunelul care il facea scapat si nu mai era nevoit sa plece cu elicopterul.

  19. Bai National, de unde e stirea? Care este sursa informatiei? Cat de sigure sunt „informatiile de ultima ora care au intrat in posesia voastra”. Ce faceti daca aceste informatii cu un impact diplomatic desebit nu se confirma? Intreb si eu ca omul. Nu ca as fi fan Prostanacu, dar imi aduc aminte ca in campania electorala cand a candidat impotriva lui Petrov, aparusera in media ca Geoana a intrat ilegal in posesia a jumatate din padurile din muntii Bucegi si Fagaras. Ne aflm cumva si acum in campanie electorala?

  20. geoana , prostovanul, este bun de deputat de da..puleni si nimic mai mult, este asa de „naiv ” incat in campania electorala era capabil sa le promita celor din Dabuleni ca de vina ca nu mege tramvaiul la Dabuleni ar fi basescu ; la replica : pai ;la Dabuleni nu avem tramvai era in stare sa spuna : nu-i nimic , votati-ma si va fac tramvai si o sa mergeti la prasit la lubenite cu tramvaiul.
    Acum o sa fie angajat pandar la lubenite. !!!

  21. ia să ne interesăm puțin cine eliberează acel document despre care se face vorbire. Security Clearance

  22. O mare rusine pentru acest ziar daca il mai pot numi ziar(o carpa)…Vorbiti numai prostii A-ti luat exemlu de la Muiannus….ura intre romani…rusine sa va fie zdrentelorrrrrr…..

  23. Tache esti un bou
    Nu NATO dă acest certificat si nici nu l retrage
    Certificatul de da din țară

  24. ROMANIA BOGATILOR deveniti din PROGENITURILE FOSTILOR SECURISTI SI NOMENCLATURISTI.
    LISTA progeniturilor – cu bogații si averi deja spălate.
    Mihaela lui GEOANA a luat de la BANCOREX peste 1 milion de dolari fara ca sa-i mai restituie vreodata.
    Lista este incredibil de lungă. De la băiatul lui Hrebenciuc și fata lui Videanu până la cei doi puișori cu dinți sănătoși, pregătiți pentru ros, dăruiți nației române de soții Dana și
    Adrian Năstase. Dacă DNA n-ar fi declanșat ceea ce a declanșat, pentru mulți dintre acești tineri lupișori erau deja pregătite manete calde la tabloul de bord al Puterii. De pildă, Andrei Hrebenciuc era deja invitat pe post de mare geniu financiar pe la televiziuni. Iar Andrei Năstase începuse deja să încălzească scaunele prin platoul Latrinei3…
    Să nu mai vorbim că aproape toți și-au făcut studiile pe bani grei în străinătate…Fiul lui Theodor Stolojan, Vlad, și-a făcut un doctorat la Cambridge, în fizică atomică – o excepție, iar fiica, Ada, și-a făcut studiile superioare în Anglia, iar pe cele postuniversitare, de consultanță financiară, în Belgia. Un alt premier, Radu Vasile, și-a trimis fiul, pe Tudor, tot la Paris. Predecesorul său, Victor Ciorbea, se poate mândri că fiica sa, Oana, a absolvit același colegiu american ca și odrasla fostulului președinte SUA, Bill Clinton,
    iar Mugur Isărescu nu a rupt nici el tradiția, Lăcrămioara Isărescu studiind tot în SUA.
    Câteva exemple :
    Alex Rus. Este fiul ministrului Transporturilor, Ioan Rus. Când a împlinit 24 de ani a primit cadou de la tatăl său un hotel în Cluj Napoca: Hotelul Meridian, preluat de seniorul Rus de la Ioan Morar, fostul șef al Romsilva, printr-o schemă complicată relatată de presă. Juniorul a mai deținut până în martie și o cafenea în Cluj, Arts Caffe, vândută în martie unui lanț de cafenele. Pe pagina de Facebook postează fotografii de la piscina familiei și din călătoriile dese la Monaco și pe coasta amalfitană, împreună cu prietena sa, Denisa Pascu, fotomodel.
    Alexandru Vanghelie. A fost trimis de tatăl său să studieze la o universitate din Boston, unde taxa de școlarizare depășește 50 000 de dolari pe an. Locuiește într-un apartament a cărui chirie depășește și ea aceeași sumă, însă juniorul primarului aflat în arest nu pare să aprecieze eforturile financiare făcute de tatăl său. Judecând după activitatea de pe Facebook, Vanghelie junior a făcut o pasiune pentru culturism și substanțele chimice folosite pentru umflarea mușchilor. Ilinca Nichita – Fiica primarului Gheorghe Nichita, care a organizat pentru ea, în toamna lui 2014, o nuntă fastuoasă la care au participat toți șefii PSD, în frunte cu Victor Ponta. Ilinca Nichita este nota și, după nuntă, presa din Iași a scris că primăria tatălui său i-a acordat autorizație de construcție pentru un birou notarial în centrul orașului.
    Alexandra Dragnea. Fiica fostului vicepremier Liviu Dragnea a devenit celebră atunci când l-a lăsat pe iubitul său cântăreț (Alex Mațaev) să filmeze un videoclip exact acasă la Liviu Dragnea, permițînd publicului să vadă cum arată proprietatea uriașă a familiei liderului PSD, numai suprafața construită a casei depășind 1300 de metri pătrați. Alexandra a devenit o vedetă în tabloide, paparazzi permițînd electoratului să vadă că la vîrsta sa frageda are deja un automobil de lux.
    Mihnea și Andrei Năstase. Fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase studiază economia la Londra, un oraș deloc ieftin, după cum se știe. Fratele său, Andrei, a învățat tot economie, dar în Italia, după care s-a întors în țară pentru a se ocupa de restaurantul Bonton din Herăstrău. Și-a deschis în 2013 un club și la Neptun.
    Agathe Blaga. Fiica lui Vasile Blaga este un nume la modă pentru că exact în urmă cu 3 zile soțul său a fost arestat într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de
    600 de mii de euro. Agathe Blaga avea stofă de vedetă de multă vreme, presa scriind în ultimii ani despre contractele pe care le-a primit firma soțului său de la stat Diana Videanu. Fata lui Adriean Videanu, o obișnuită a cafenelelor de fițe de pe Dorobanți și a magazinelor scumpe, este pregătită de tatăl său pentru a prelua afacerea Titan Mar. A studiat și ea tot la Londra dar ceea ce a făcut-o remarcată de presă au fost ceasul Hublot de 15 000 de euro și poșeta Hermes de 7000 de euro.
    Ana și Alexandru Geoană. Fiica cea mică a lui Mircea Geoană învață în America, la Universitatea Pennsylvania, unde taxele și cazarea costă în jur de 50 000 de euro pe an. Și fratele ei, Alexandru, studiază tot în America, la Stern Business School, unde costurile se ridică tot la nivelul celor pentru sora sa. Ana este însă deja celebră în România, datorită pictorialelor pentru diverse reviste.
    O listă aproximativă
    1. Andrei Hrebenciuc
    2.Vlad Cosma
    3. Răducu Mazăre
    4. Victor și Andrei Berceanu
    5. Elena și Ioana Băsescu
    6.Daciana Sârbu
    7. Alin Petrache. Un caz aparte. A ajuns, cu forceps-ul PSD, șeful Comitetului Olimpic Român. Alin Petrache. Fiul lui Adrian Ionel Petrache, celebrul om de afaceri din grupul
    Petrache-Bittner-Cocoş care a gravitat când în jurul lui Adrian Năstase, când al PDL. „Am intrat în politică pentru că îmi doresc să schimb lucrurile în sportul românesc. N-am
    înţeles niciodată legătura pe care oamenii o fac între mine şi tatăl meu. Îl iubesc, îl respect, dar eu sunt eu. Pregătirea mea e pe sport. Nu mai sunt de mult timp băiatul lui tata şi nu ştiu dacă am fost vreodată. Absolut deloc nu mizez pe nume în politică”, spune Petrache. Alin Petrache, rugbyst de performanţă şi absolvent de master la Colegiul
    Naţional de Apărare, a lucrat numai în administraţia de stat, de la Comitetul Olimpic Român, la Federaţia de Rugby, până la ANST. Este însă un înstărit moştenitor. Numai ceasurile pe care le poartă valorează, potrivit propriei estimări din declaraţia de avere, 67.000 demeuro.
    „Sunt un om normal. Am o casă, un apartament, o maşina personală şi cam atât”, face Petrache o socoteală sumară când este întrebat. Declaraţia sa de avere aduce însă câteva completări: la 36 de ani, are 8 terenuri agricole sau forestiere, trei apartamente şi o casă în Bucureşti, toate moştenite sau primite prin donaţie.

  25. Ce-aveti ma cu prostavanu? Vreti sa-l demoralizati ca pe Cescuta sau Dracnia con satenii lui?

  26. Nu va mai framantati,Comandantul Suprem Talpa lata are deja inlocuitor pt.Prostanac.Pi CATU,mare specialist in limba engleza turuita.

  27. Știri de rahat de-ale lui Cătăllin Tache si Național, ca de obicei, care fac propagană rusă pt a induce lumea în eroare

  28. Da, Catalin Tache e un jurnalist notoriu care publica fake news pentru bani, lipsit de credibilitate, articolele sale fiind total eronate si multe dintre acestea servind propagandei ruse. Iar National la fel, o lipsa totala de credibilitate. Pierdere de timp pt cititori

    • Ba Prostane,du te dracu de idiot, habar n ai ce zici, Tache e singurul care are curaj sa scrie lucruri pe care altii refuza sa le si asculte.
      Zi mi un jurnalist de calibrul lui pe acelasi domeniu!
      Prostanacule!

  29. Jalnic este pentru NATO dacă au făcut o descoperire din trecutul lui Geoană abia acum la câteva luni după ce l-au pus, jalnic este tot pentru NATO dacă evaluarea personalității lui Geoană, făcută pe bani mulți de mega specialiști, a lăsat să treacă un om cu multe probleme de comunicare. NATO poate fi un pol de stabilitate și de echilibru prin oamenii care sunt acolo nu neapărat prin ”spaima puștilor”. TRISt, trist pentru NATO nu pentru ROMÂNIA, NATO l-a ales nu ROMÂNIA a garantat pentru el.

  30. „Prostanac” ești tu care ai scris articolul. NATO a fost în situația de a da un comunicat oficial că nu e adevărat ce scrie acest obscur autor. Ziarist de mână a șaptea…

  31. „Prostanac” ești tu care ai scris articolul. NATO a fost în situația de a da un comunicat oficial că nu e adevărat ce scrie acest obscur autor. Ziarist de mână a șaptea…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger