AcasăDezvaluiriMurad recidivează : Carnete CEC ”fake” de 10.000 lei pentru pensionari!

Murad recidivează : Carnete CEC ”fake” de 10.000 lei pentru pensionari!

Iată că în ciuda dosarului penal cu care a debutat în campania pentru Primăria Mangaliei în urma mitei electorale pe care a dat-o mai multor cetățeni, candidatul independent susținut de ”trădătorul pesedist” Zanfir Iorguș recidivează din nou.

Astfel că după ce mai mulți tineri au împărțit în zona Olimp – Neptun mai multe carnete care le imită pe cele CEC în numele candidatului Mohammad Murad, la Biroul Electoral Central a fost depusă următoarea sesizare din partea Organizației Municipale Mangalia a Partidului Național Liberal, sub semnătura secretarului general al organizației, Dana Mariana Constantinescu :

” În fapt, în data de 21.09.2020 au fost distribuite persoanelor vârstnice din zona Neptun și Olimp carnete care imită Carnetele de Economii CEC. Pe aceste carnete este trecută valoarea de 10.000 lei și numele candidatului Murad Mohammad. Aceste materiale sunt oferite cu scopul de a determina alegătorii să îl voteze în ideea obținerii sumei de bani menționată pe carnetul respectiv”.

Iar după cum reiese cât se poate de clar în documentele publicate mai jos, ”carnetele CESM” conțin următoarele ”vouchere” garantate de Murad Mohammad, doar dacă acesta iese Primarul Mangaliei, bineînțeles : ”Pachet balnear – 1.500 lei; Pachet servicii stomatologice – 500 lei; Pachet analize medicale – 500 lei; Pelerinaj Mănăstiri România – 500 lei; Excursie la Ierusalim – 1.500 lei”. Adică un fel de escrocherie tip ”CARITAS” pentru bieții pensionari, cei cărora li se promite ”pielea ursului din pădure”. Adică dacă iese primar, le dă banii scriși acolo! De altfel chiar candidatul Murad Mohamamd recunoaște pe prima filă că ”acest carnet este un material de campanie și nu este un produs al instituției financiare CEC BANK”. Dar cel mai bine citiți documentele împărțite de tinerii din fotografii și cruciți-vă în ce hal a ajuns campania electorală a cuplului Murad – Iorguș la Mangalia!

author avatar
Andrei Coman
1.785 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger