AcasăDezvaluiriAncheteMOST WANTED - DNA: VASILESCU ÎNGROAPĂ ROMÂNIA!

MOST WANTED – DNA: VASILESCU ÎNGROAPĂ ROMÂNIA!

De atâtea ori ”cocoloșit” de la vârful sistemului, indiferent de ce marionete politice se aflau instalate la conducerea Ministerului Afacerilor Interne, chestorul cu nici el nu mai știe câte stele Liviu Vasilescu părea a fi ”legendat” pe viață drept ”omul serviciilor”!

Chestorul Vasilescu a părăsit șefia Poliției Române după scandalul înmormântării interlope

Numai că, ghinion, decizia actualului șef al Direcției Generale Anticorupție de a ieși ”ca ghiocelul” timpuriu din perpetua sa stare de ”il dolce far niente” s-a dovedit  a îi fi fatală. Și, din răsfățatul sistemului și, mai ales al ”surorii mai mari” DNA, chestorul Vasilescu tocmai ce a căpătat statutul de ”MOST WANTED”! Mai ales Direcția Națională Anticorupție fiind ”foc și pară” pe șeful DGA, pentru ”țeapa” de ultimă oră dată uneia dintre structurile sale teritoriale, cea din Iași.

”Performanța” fostului șef al Operațiunilor Speciale și a chiar Poliției Române fiind cu atât mai halucinantă cu cât, în doar câteva zile, chestorul Vasilescu a reușit să își pună în cap  deopotrivă clasa politică, Guvernul, conducerea MAI, DNA și structurile informative care și-au luat ”țeapa vieții” mergând pe mâna informațiilor livrate de șeful DGA…

Avertismentul din 16 ianuarie…

”Cu sacoul rupt în coate” era ultimul ”avertisment” din ”lovitura” din 16 ianuarie… Atunci când dezvăluiam că și șeful Direcției Generale Anticorupție se află pe loc de cinste pe ”lista neagră” a viitoarei echipe de conducere a Ministerului Afacerilor Interne. Ce este drept însă, iată că Vasilescu a reușit ca în doar două – trei zile să se ”cocoțeze” deja în fruntea acestei ”liste negre” nu doar a MAI, dar a întregului sistem, în frunte cu Direcția Națională Anticorupție.

Dar probabil că și chestorul Vasilescu a parcurs cu maximă atenție ”ultimul avertisment” din seara zilei de 16 ianuarie…

Ofițerii DGA trimiși iarăși aiurea prin vămi

”De asemenea, se pare că ejectarea lui Bode din fruntea Ministerului Afacerilor Interne va reprezenta și capătul profesional de drum al chestorului Liviu Vasilescu. Cel care oricum se plictisea la conducerea unei Direcții Generale Anticorupție care nu mai sperie nici măcar „nașii” de pe trenuri, dar pe fostul său șef, chestorul răzgândac Alexandru Cătălin Ioniță… Că doar nu s-o apuca fix acum de anchetat Liviu Vasilescu tocmai pe chestorul ”rupt în coate” care primea la fiecare drum pe Litoral câte un lot de două-trei sacouri, obligatoriu cu cotierele de altă culoare, de la fabrica acum falimentată. Se știe el care! Da, da, tot ăla căruia i se umplea și portbagajul atunci când îi era reparat autoturismul personal la service-urile pe deplin acoperite și din fondurile operative ale structurii de Poliție chipurile controlată.

Astfel că Liviu Vasilescu este un alt nume greu de pe lista șefilor care ar face bine să părăsească Internele, până ce nu se trece la aprofundarea unor astfel de documentări deja penibile pentru imaginea unui minister oricum greu încercat în mandatul lui Bode…”.

Alertat însă de iminenta trecere a dezvăluirilor la ”next level” și panicat că o astfel de documentare i-ar putea strica până și liniștea vacanțelor petrecute la ”vila de familie” de la Rânca, chestorul Vasilescu a  luat cea mai proastă decizie pe care o putea lua! Mai proastă și decât cea de a ”stabori” noaptea, în mijlocul străzii, cu capii lumii interlope… Și în urma căreia a fost nevoit să părăsească în cele din urmă conducerea Inspectoratului General al Poliției Române! Dar doar pentru a fi ”reevaluat” la conducerea Direcției Generale Anticorupție! Astfel că, dacă a plecat din fruntea Poliției Române lovit fiind de ”blestemul pian”, nu este greu de prognozat că se va încerca acum ”ascunderea” chestorului Vasilescu de la conducerea DGA, după  ce chiar DNA a ”pus preț” pe ”cascheta” lui!

Perchezițiile din 17 ianuarie

Și uite cum, în dimineața zilei de 17 ianuarie a fost forțată declanșarea unei operațiuni cel puțin timpurii. Și care deja a eșuat într-un mod de-a dreptul umilitor pentru credibilitatea ”Jihadului Anticorupție” din Ministerul Afacerilor Interne. Fapt fără precedent, procurorii nereușind în fața instanței de judecată nici măcar obținerea unui singur mandat de arestare preventivă! Sau barem de arest la domiciliu! Isterica operațiune care a cutremurat, cel puțin mediatic, opinia publică din țară și întreaga Europă fiind un ”fiasco” total”! Cele câteva puneri sub control judiciar devenind cu atât mai umilitoare.

Polițiștii și vameșii reținuți eliberați de judecători

Însă, speriat să nu fie acuzat din nou că ”nu face nimic” după eșecul Schengen, șeful DGA le-a pasat colegilor de la DNA ”pisica moartă” a unei anchete care s-a dovedit a fi una dezastruoasă. Și nu pentru că polițiștii de frontieră și vameșii vizați ar fi cumva nevinovați! Ci doar pentru că Liviu Vasilescu a vrut să ”ia ochii” celorlalte structuri și a forțat astfel un ”contraatac” mult prea devreme.

Oricum, propaganda operativă raportând cu mândrie ”valul de zeci de descinderi la polițiștii și vameșii corupți de la Frontierele externe ale României și Uniunii Europene”! Iar pentru ca impactul mediatic să fie și mai puternic, în comunicatul oficial au fost băgați la înaintare și partenerii externi…

”Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași, în coordonare cu autorități judiciare din Republica Moldova, beneficiind de sprijinul Eurojust (Agenția Uniunii Europene pentru cooperare judiciară în materie penală) efectuează cercetări într-o cauză penală privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție în legătură cu tranzitarea unor puncte de frontieră, comise în perioada iulie 2021 – septembrie 2022.

Sunt efectuate percheziții în 31 de locații situate pe raza județelor Iași, Vaslui, Botoșani, Galați, Neamț și Bihor”.

Doar la sfârșitul comunicatului fiind inseminată și informația că ”în cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție și a Direcției de Operațiuni Speciale”.

Adică a polițiștilor judiciari și ”acoperiți” ai DGA și DOS. Exact cele două Direcții la ”butoanele” cărora se află încă, de facto, același chestor Liviu Vasilescu!

Doar control judiciar!

Iată însă că ”valurile de rețineri” anunțate în presa din întreaga Uniune Europeană s-au dovedit a fi unele ”raportate” parcă de ”Radio Erevan”. ”Contacții” din presa operativă nemaifiind mobilizați și a doua zi, pentru a informa opinia publică că ”operațiunea mamut de la Frontierele României și Uniunii Europene” s-a ”fâsâit” de la primul termen de judecată.

Informațiile DGA, ”înghițite” parcă ”prea ca la țară” de provincialii procurori de la DNA – Iași fiind desființate de judecătorii care au refuzat arestarea celor reținuți. Și, așa cum este cutuma pentru a nu se recunoaște cu totul eșecul unei anchete, au avizat doar opt puneri sub control judiciar… Zecile de cereri de arest preventiv fiind astfel respinse in corpore de instanța de judecată!

Și-a dat cu DGA în Frontieră!

Însă ”răul” a fost deja făcut! Polițiștii și vameșii prezentați întregii Europe drept ”corupții de la Frontierele României care încasau între 50 – 250 euro pentru fiecare migrant ilegal” fiind deja la serviciu.

În timp ce Austria, Olanda și orice alt stat occidental va refuza de acum înainte România cu ”materialul clientului”, atunci când vreun demnitar al statului român va mai îndrăzni să solicite repunerea pe tapet a accesului în Spațiul Schengen. Dacă însăși Direcția Generală Anticorupție susținând că zeci de polițiști și vameși români au ajuns să perceapă câte doar 50 de euro pentru ca ”ilegalii” să intre în Uniunea Europeană, atunci ce pretenții mai putând avea MAI?

Chestorul Vasilescu ”îngropând” astfel România pe plan extern, prin confirmarea fie și fără de voie a ”rapoartelor secrete” neprezentate niciodată public de Cancelarul Austriei atunci când Viena și-a exprimat dreptul de veto împotriva intrării României în Spațiul Schengen!

Și barem dacă ar fi fost cu adevărat destructurată o rețea transfrontalieră de migrație ilegală tot ar fi fost ceva… Dar așa? Ambiția chestorului Vasilescu de a se face ”că lucrează” și naivitatea procurorilor ieșeni timorați de statutul de ”omul sistemului” al acestuia nu a făcut decât ca ”eticheta” de ”frontiera unde se dă 50 de euro” să fie atât de greu de desprins de pe dosarul de accedere al României.

Așa că Vasilescu nu a făcut decât să își dea cu DGA în Frontieră! De suferit având însă întreaga țară. Ci nu doar cei care au inițiat și avizat această operațiune sinucigașă, tocmai în zilele în care Suedia anunțase că ar fi de acord cu punerea în discuție a cererii României la viitorul Consiliu JAI…

author avatar
Catalin Tache
11.058 afisari

86 COMENTARII

  1. Cocina de porci cu clanuri interlope,pedofilie,camatarie,trafic de cocaina,trafic de arme ASTA ESTE UM0215 de32de ani

    • Cel mai bun exemplu este clanul Camatarii protejat de 1-UM0215 2-Contrainformatii IGPR SilviuPredoiu 3-Mafia Securista din justitie cu Garbovan(nepoata lui Silinescu),Orban,PetrovQiombete si multi altii

      • ZIARE.COM , TOTI KAKTII PRESEI ROMANESTI ANALFABETI SI PROPAGANDISTI FOSTI COMUNSTI S-AU ADUNAT PE SITE-UL ZIARE.COM , MOOISTI SI LINGAI IN KOOR CU EXPERIENTA DIN EPOCA DE AUR CEAUSISTA IN FRUNTE CU UN FALS ELVETIAN ANONIM MACGIGI , UN MARE EXCREMENT SI TARFA PEDERASTA HOIT IMPUTIT SI CADAVRU AMBULANT

        SECURITATEA ISI FACE VEACUL IN CONTINUARE CU ACELEASI METODE SI OBICEIURI COMUNISTOIDE
        E PLINA ROMANIA DE SECURISTI , O PLEAVA A SOCIETATII SI UN CANCER AL NATIUNII

        ROMANIA A DEVENIT O NOUA DICTATURA , SI UN STAT ESUAT CU O POLITICA MINCINOASA CU POLITICIENI DOBITOCI , INCOMPETENTI , CORUPTI , HOTI , ESCROCI , MAI RAU CA PE TIMPUL LUI CEAUSESCU
        ROMANIA DISTRUSA CUM N-A FOST EA NICIODATA
        IOBAGIE SI SCLAVAGISM MODERN , DICTATURA SI SLUGARNICIE

        COMENTACILOR , SA SUGETI PUULA DE MOOISTI SI JEGURI IMPUTITE . ATI UMPLUT PAGINA NUMAI CU IMBECILITATI SI COMENTARII SCABROASE

        • Kostea , iar te-a apucat amocul si ai intrat in fibrilatii ? Mai rezista putin , ambulanta dilibaului e pe drum , iar te alegi cu camasa pentru sala de forta !

          • Agapis BOULE , SUGE-I PUULA LUI MATA AIA TRANS SI DU-TE SA TE SPANZURI CRETINULE CA PUTI A HOIT

          • Agapis e un alt pseudonim al lui Kostea Sugiuk Tiraspol , hoitul asta nici nu mai stie la ce biberon zburlit mai suge ….

          • MACGIGI , POSTACUL CULATON DE PE ZIARE.COM SE POATE INTOARCE DIN ELVETIA . ROMANIA NU TE MAI PERSECUTA BULANGIULE

            Ţara noastră, obligată să recunoască noul trend. România, reclamată de familiile gay la CEDO

            IA-L SI PE SOTZUL TAU CA SA NU DUCI LIPSA , MOOISTULE
            D’AIA TI-AU DAT ELVETIENII AZIL . AI O NOUA SANSA IN ROMANIA SA INFIINTEZI PARTIDUL CULATONIST ROMM , CA ACUM VA FI LEGAL , CA SI PLAGIATUL SI CICA SE VA LEGALIZA SI FALSIFICATUL CA ASTIA SUNT LA CONDUCERE

        • BOSHOROGUL TEMBEL CE INJURA SI PE ZIARE.COM CU CLONELE LUI
          ZILNIC DE DIMINEATA PANA NOAPTEA TARZIU , ESTE PREZENT PE MULTE SITE-URI SI POSTEAZA CA LA BALAMUC 7/7 , 365 din 365 ZILE ALE ANULUI

          • Mi-a dat cu flit in Ziare.com , noroc ca mai infulec cu polonicu prin Natonal , imi taie curand macaroana si p-aci …

      • Vreau ca Vasilescu sa ma f uta in c ur. Va imaginati cum el cu chelia aia, burta mare si putzulica aia mica de bebe imi impinge namolul la deal?

    • Prin afacerile cu pedofilie si trafic de arme aceste gunoaie au pus toata tara la dispozitia unor mafioti ca ViktorBout(GRU) si ADNAN KHASHOGGI(traficant de ARME NUCLEARE)

  2. Desi initial DGA S-A VRUT A fi o institutie care sa „fileze” primariile, spitalele etc., unde spaga se ia pe holuri sau in toalete ,a ramas doar pe politisti.Nici macar pe tot MAI-ul ,ca sa nu greseasca si sa ia vreo beizadea…SUNTEM LEGATI DE MAINI SI DE PICIOARE!SEFII NOSTRI BLOCHEAZA DENUNTURI, informatii si le inainteaza organelor de cercetare penala de la alte structuri de Politie dupa ce acestia, fara sa stie,au primit aceleasi sesizari penale, insa le ancheteaza, probeaza si intocmesc dosare penale serioase!LA DGA ACESTEA STAU CU LUNILE SI CHIAR CU ANII,NU SE FACE O MINIMA CERCETARE SI DOAR CONSTRANSI de faptul ca se poate sesizaParchetul ca aveam deja respectivele sesizari ,denunturi si astfel putem fi acuzati de favorizarea infractorului mai e ceva…Dar la ce sa ne asteptam daca pe cand conducea DOS,dimineata „cafeaua” pentru seful IGPR erau informatiile obtinute de DOS peste noapte…DGA MUSTESTE DE DOSARE ASA ZISE ABANDONATE.noi nu suntem lasati sa anchetam decat agentii de la Rutiera care iau 200 lei spaga sau mananca o inghetata si nu o platesc…

    • Aveti dreptate in mare parte, doar ca DGA nu este o institutie de procuratura ca sa aiba dosare, ei lucreaza cu delegare , adica ce le dau parchetele si e o forta de impact(ca s multi si prosti) si au gecile alea care dau bine la perchezitii, in rest sunt niste slugi politice puse pe pile si foarte slab pregatite.
      La PNA ul de la Iasi e alta problema, e condus de un politist venit tocmai de la DGA , Chiprian Ț, un sforar manjit care profita ca e amantul prim procuroarei. In spatele acestuia mai sunt alti doi „adjuncti” unul sef la DGA Vaslui si altul pe la Operatiuni Speciale la Iasi care-s amantii altei procuroare de acolo, una Prunoiu I. Oamenii dau la presa, fac dosare la comanda si procuroarele profita ca au pe cine pune …mana! Ati vazut cati au prins si mai ales fata de cati s a dispus arestarea?! Pai cum sa munceasca daca acolo e bordel?

  3. Tara nu sufera din asta si nu este absolut de loc o ” operatiune sinucigasa ” .A fost o actiune avertisment coordonata de la nivel superior , sa nu facem din tantar armasar , d-aia nu mai poate prim-ministrul suedez de vamesii de sub control judicar . Se stie gradul de corectitudine al fiecarui vames , se dau in primire unul pe altul si se poate face curatenie rapid . Ulf Kristersson : ” Inteleg dezamagirea care a fost resimtita in ceea ce priveste dosarul Schengen . Suedia intelege la fel ca orice alt stat membru , ca Bulgaria si Romania sunt dornice sa adere la Schengen si suntem pregatiti SA PUNEM ACEASTA CHESTIUNE PE ORDINEA DE ZI . Nu ezit sa punem aceasta chestiune pe ordinea de zi in Consiliu EXTINDEREA SPATIULUI SHENGEN , PE PRESEDINTIA NOASTRA „. Nu rezolvam nimic daca ascundem gunoiul sub pres , las sa mai scuture vamesii corupti , sa inteleaga ceilalti ca a intarcat balaia si vor veni mari responsabilitati peste ei . Va dati seama la ce teste vor fi supusi , ca risca puscaria si sa fie inlocuiti cu vamesi norvegieni sau finlandezi daca dau chix ?

  4. Pai omul d-aia a fost numit în funcție. Ca e campion la combinații. Și sifon sef la hoți.si siza făcut echipa după chipul lui.

    • Eu am postat la 20:59:33 , sub pasariela ploua cu carnati , bag la mat p-aia rumeniti ……hihihihihi

      • Poti sa te bagi in grupul ultra-select Flausatul LiviuDragnea,IzmenarulFabricantdeDoctori,ChapoGuzman si sa jucati table intre voi…cine pierde suge linge sta capra,la fel ca curvele pedofililor

  5. Mafie pe față,a ți nenorocit Romania.Lucrurile sunt simple de rezolvat dacă se vrea să se uite în gradina lor să vadă ce a răsărit,mașini de lux,case de lux ,copii la studii afară.De unde atâția banii???Din funcțiile care le ocupă.Nici mama lor nu credea că băiatul lor v a ajunge atât de puternic și curajos ,nu m ai spunem și atât de bogat m ai ales că când era mic era un neîndemânatic in ogradă.

    • Nila , iar sforai si dai vanturi langa Paraschiv in loc sa dereteci prin ograda ? Las ca te incinge Moromete cu cureaua …

    • Dobrai utro , Kostea ! Nu esti la reanimare dupa orgia de azi-noapte ?

  6. 1. DefenseRomania . ro , ieri , 19 ian 2023 , ora 23:17 , articol de Darius Muresan : ” GERMANIA DA SEMNE CA CEDEAZA . MINISTRUL APARARII NU EXCLUDE TANCURI GERMANE LEOPARD 2 IN UCRAINA INAINTEA ABRAMS AMERICANE ” – ZDF Heute si Handelsblatt . 2. DefenseRomania . ro , astazi , 20 ian 2023 , ora 07:09 : ” SUA , AJUTOR URIAS DE 2,5 MILIARDE $ PENTRU UCRAINA ………………………………… ” – AFP , citata de AGERPRES . 3. EVZ . RO . ASTAZI , 20 IANUARIE 2023 , ORA 06:05 , ARTICOL DE IONEL SCLAVONE : ” RAZBOI IN UCRAINA , ZIUA 331 . INTALNIRE CRUCIALA LA BAZA MILITARA RAMSTEIN ……………………………………………….. VIDEO „.

  7. Adevarul . ro , astazi , 20.01.2023 , ora 07:35 , articol de Gabriel Nitulescu : ” LIVE TEXT / RAZBOI IN UCRAINA . …………………………………………………………………. „.

  8. Libertatea . ro , 18 ianuarie 2023 , ora 11:16 , articol de Denisa Dudescu : ” 4 POLITISTI DE FRONTIERA SI 4 VAMESI , RETINUTI IN DOSARUL DE CORUPTIE DE LA PUNCTELE DE FRONTIERA . ALTI 15 ANGAJATI , SUB CONTROL JUDICIAR „.

  9. DIGI 24 . RO , ASTAZI , 20 .01.2023 , ORA 12:17 , EDITOR LOREDANA BANCAS : ” LIVE TEXT / REUNIUNE CRUCIALA NATO IN GERMANIA . LLOYD AUSTIN : ” ISTORIA NE PRIVESTE . NU RENUNTAM ………………………………………………… ” .

    • Domnul Boanchis nu are audiente , a zis sa-l pupi in fund dupa ce termina farfuria cu ardei iute …..

  10. dati-le salarii marite grohacilor, ca astia nu mai pot de bagabonteala si de masonerie si de imbuibare si de combinatii de coruptie.

  11. Militienii astia nu au vrut NICIODATA sa intram in Schengen, ei fac miliarde de euro in fiecare an din spaga pe care o iau la granita. Interesul lor e sa nu intram vreodata in Schengen.

  12. Gherghisane , da-i in buze bastonu zburlit lu firfirica asta de la 18:09 , sa vezi ce lacom il suge …

    • Nu am eu treaba cu nimeni dar daca jigneste cineva Militia iau trei prieteni pensionari MAI , rotisorul si bastoanele de cauciuc si-i bagam mintile in cap.
      Cand l-am cautat pe unu’ de ne jignea am mers imbracati in militieni si dupa ce l-am batut bine a inceput sa delireze ca s-a intors in timp inainte de 89 si l-au batut militienii. S-a dus si la politie cu reclamatia iar acum este internat intr-un spital de boli psihice. Este declarat nebun.

  13. Baston? Nici un militian nu spune baston pu.lanului, voi ati fost militieni in rusia.

  14. UNIVERSUL . NET , ASTAZI , 20 IANUARIE 2023 , ARTICOL DE LAURENTIU MIHU : ” GERMANIA PUTEA SA DEVINA LEOPARD , DAR A ALES SA RAMANA PISICA „.

  15. Comisarul . ro , astazi , ora 00:12 : ” VIDEO / DELIA , DANS DE TE BATI CU VECINUL ……………………………………………… ” – YOUTUBE : BIG BOSS VETTE – PRETTY GIRLS WALK ( OFFICIAL MUSIC VIDEO ) – 14 OCT. 2022 .

    • Delia joaca la pitici , domnisoara Vrabiuta Livuska e mai civa ca Isidora Duncan a lu Iesenin , dupa ci golim damijeana di mitilic si dizbraca nud , ma musca , nicheaza si ma aliarga in galop pi sub pasariela pana ma inghesuie sub scari sa-mi executi sphanglatu cu cuibu di piupaza in narili miele . Cried ca dischid o ajentie di turism , spiectacol adivarat , merita sa vidieti miscarili ielectrizanti , zici ca ie bagata la 3,80 cand vibriaza cu crietu si holbiaza filinarili pisti cap cu paru displitit ..

  16. 1. Libertatea . ro , ieri , 20 ianuarie 2023 , ora 19:43 , articol de Adrian Cochino : ” NU VA TEMETI ……………………………….” – Text publicat de revista Foreign Affairs . 2. Libertatea . ro , astazi , 21 ianuarie 2023 , ora 08:01 , articol de Andrei Stan : ” DE CE SUNT ATAT DE IMPORTANTE TANCURILE LEOPARD 2 ………………………….. ” – CNN . 3. Comisarul . ro , astazi , ora 08:24 : ” FOARTE INTERESANTE AMANUNTE … ” . 4. Spotmedia . ro , astazi , 21.012023 , ora 07:38 , articol de Toni Dumitru : ” CELE 3 ARME CARE AR PUTEA SCHIMBA SOARTA RAZBOIULUI ………………………………………. ( VIDEO ) – Ben Hodges – Newsweek .

  17. DefenseRomania . ro , astazi , 21 ian 2023 , ora 08:25 , articol de Gheorghita Orjanu : ” GERMANIA LASA O USA DESCHISA PENTRU LEOPARD 2 SI SE REVANSEAZA : IRIS – T SI ALTE SISTEME PENTRU UCRAINA , INTR-UN PACHET URIAS DE 1 MILIARD DE EURO ” – Sursa : MILITARNYI ( Ucraina ).

  18. DefenseRomania . ro , astazi , 21 ian 2023 , ora 16:52 , articol de Darius Muresan : ” BATALIA TANCURILOR IN UCRAINA …………………………………………………….. ” Obiectiv EuroAtlantic , interviu Tudor Curtifan cu gen (r.) Dan Grecu – VIDEO : 47 min si 41 secunde .

  19. De unde ar mai lua militienii astia jegosi spaga miliarde de euro in fiecare an daca am intra in Schengen? Din cauza lor nu vom intra in Schengen, ca sa isi poata lua spaga in liniste.

  20. Nu exista Livia sau Barbu ci doar Constantin. El e pe rand toti. Am urmărit asta mereu. Constantim saracu e acum baiat de trupa in armata slava si serveste marele razboi slav. Telefon nu mai are ca nu are semnal iar de frica dronelor il tine mai mult sa asculte manele. Noaptea mai foloseste porn dar nu mai face propaganda ca a auzit ca se vede noaptea ca ziua. Constantin e doar o relicva a ce erea. Constantin a apus.

    • Di ci ma dimasti ? Nu tribuie sa castig si io hlieb ? Ai vazutara ci frumioasi sunt apusurile uniori si rilicvili sunt omagiete ? Am pirdut piruca si protiezu dintar , in riest sunt firmicator …..hihihihihihi

  21. Spotmedia . ro , astazi , 21.01.2023 , ora 19:04 , Sursa : NEWS . RO : ” POLITICO : E TIMPUL PENTRU O ADERARE LA NATO ? MAIA SANDU VORBESTE DESPRE RENUNTAREA LA NEUTRALITATE A REPUBLICII MOLDOVA „.

  22. Universul . net , astazi , 21 ianuarie 2023 : ” OLANDA TRIMITE UCRAINEI DOUA SISTEME ANTIAERIENE DE TIP PATRIOT ” – CNN , citat de NEWS.RO .

  23. Oricum am dispus ca in fiecare zi sa stea oamenii mei de la DGA in punctele de frontiera! Așa mi-a dispus BD-ul!!! Cu Schengenul

  24. Spotmedia . ro , astazi , 22.01.2023 , ora 00:07 , articol de Emilian Isaila : ” DE CE SE TEME GERMANIA …………………….. „.

  25. Gunoaie penale corupte care isi bat joc de cei care sint core ti si muncesc ,au vindut tara la infractorii jegosi de cocalari ,pedofilii UE si drogatii criminali amerloci

  26. Newsweek.ro , ieri , 21.01.2023 , ora 17:48 , articol de Alexandru Pop : ” UN MIC AVION CU MOTOR ELECTRIC AR PUTEA FI ………………………………………….. „”.

  27. Adevarul . ro , astazi , 22.01.2023 , ora 12:48 , articol de Ion Gaidau : ” OFICIAL DE LA KIEV : EXISTA UN CONSENS ASUPRA SUSTINERII UCRAINEI CU TANCURI LEOPARD 2 . CATE TANCURI AR PUTEA LIVRA BERLINUL ” – 19 TANCURI LEOPARD 2 A5 .

  28. Pe astia i-ati pus sa negocieze intrarea in Schengen? Pai, militienii astia corupti si spagari nu vor sa intram in Schengen pentru ca vor pierde spaga de miliarde de euro pe care o smenuiesc la granite in fiecare an.

  29. Societatea financiară s-a specializat în toate domeniile de împrumut.
    Vă punem la dispoziție oferte pentru toate nevoile dvs. de finanțare cu un împrumut personal și investim în proiectele dvs. majore.
    și investiți în proiectele dumneavoastră majore.
    Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele.
    Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto.
    Vă ajutăm să vă finanțați proiectele, cum ar fi construcția casei, a biroului, a afacerii sau a unui proiect care necesită finanțare externă.
    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumit : Email: poulaintherese4@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger