AcasăDezvaluiriAncheteMiroase a CIA... Cîțu, făcut de ”Grupul Cumbuco”!

Miroase a CIA… Cîțu, făcut de ”Grupul Cumbuco”!

Uite cine l-a turnat pe Cîțu că a fost arestat în SUA” titram ”lovitura” din 26 august. Iar premierul a luat cât se poate de în serios avertismentul. Cu toate că, într-o oarecare măsură a putut răsufla și mai ușurat, că nu Serviciul de Informații Externe ca și structură este implicat în ”decaparea” sa informativă. Ci o grupare de rezerviști care însă mai activează în ”zona gri” a sistemului, chiar pe unele funcții cheie. Numai că aici s-au oprit veștile bune pentru Florin Cîțu…

Cîțu nici nu știe ce l-a lovit!

Pentru că oamenii premierului au reevaluat rapid pericolul care îl paște pe Cîțu, după avertismentul din ”NAȚIONAL”. Astfel că s-au convins deja că, de această dată nu mai este vorba doar despre deja tradiționala frustrare a rezerviștilor din sistem. Pentru că diplomatul Ion Bogdan Pascu, omul identificat a fi avut un rol cheie în ”căutarea unde trebuia”, în arhiva DSAN – Direcția de Spațiu America de Nord a documentelor despre beția lui Cîțu de acum 20 de ani este și în prezent șeful Corpului de Control și Evaluare Diplomatică din cadrul Ministerului Afacerilor Externe!

Pascu a fost director MAE pe America de Nord

Iar ”lațul se strânge” odată cu descoperirea unei alte stranii coincidențe… Și anume că actualul ”Head of Office at The Trade and Commercial Office of the Embassy of Romania in Washington DC” este Matei Bălăiță. Cel care era șeful Secției Economice în Brazilia, la momentul documentării informative a ”Afacerii Fortaleza”, una care a dus ulterior la distrugerea definitivă a fostului ”el lider maximo” pesedist Liviu Dragnea. Tot de atunci fiind puternic legendat și misteriosul ”Grup de la Cucumbo”.

Radu Oprea l-a trimis pe Bălăiță la Washington

Cel care a făcut posibilă ”marea debarasare” de Dragnea, în urma ”legăturilor primejdioase” pe care le-ar fi întreținut cu firme ”acoperite” de avocatură, investigații sau detectivi, cu birouri de lucru deschise peste tot în lume. Și de care George Maior nu este străin… Dar nici ”fantoma” generalului SIE, Cornel Biriș… Iar acum, chiar dacă pe plan intern încă reușește să tragă de timp, dacă ”Grupul Cucumbo” a fost reactivat cu misiunea de a îl ”deconecta de la aparatele” guvernării pe Florin Cîțu, atunci acesta chiar că este ”terminat”, vorba lui ”Drulă”, ”marele pariu” al DGSE…

Operațiunea Fortaleza…

Anihilarea lui Dragnea a început la vila din Cumbuco, Fortaleza

Ce este drept, Liviu Dragnea a crezut până ce a fost suit în dubă în ”Justiția lui Coldea”… Numai că deja nu mai contează dacă acesta chiar nu a putut sau mai degrabă nu a vrut să îl ajute… Cert fiind doar că decăderea lui Dragnea a început odată cu declanșarea ”Operațiunii Fortaleza”. Atunci când despre acesta încă se mai credea că va reuși să negocieze cu sistemul. Numai că George Maior a făcut o mișcare profesionistă, ce este drept, prin care s-a arătat dispus să ofere capul liderului pesedist pe tava regimului Iohannis, convins fiind că astfel va reuși să și păstreze postul de ambasador în SUA chiar și după ce șeful statului ceruse public ”reevaluarea” sa. Iar dacă în cele din urmă nu i-a ieșit, asta nu înseamnă că ”Operațiunea Fortaleza” nu a fost una executată ca la ”manualul de intelligence”. Dezvăluirile probate din Brazilia ”tocând” mai ales credibilitatea lui Dragnea ca potențial ”jucător” la masa sistemului. Ca și informațiile cu privire la vila cumpărată în exotica stațiune Cumbuco, situată la 30 de kilometri de Fortaleza, capitala statului Ceara, cu 750.000 de dolari, în 2010, de Mugurel Sorin Gheorghiaș. Acesta fiind unul dintre acționarii Tel Drum SA, societate considerată drept firma de facto a lui Dragnea. Cel identificat astfel ca și adevăratul proprietar al respectivei vile de lux de pe plaja Oceanului. Iar în vila cumpărată prin intermediul unei companii înființate chiar în Brazilia prin interfața unui localnic a locuit afaceristul Costel Comana. Fost coleg de școală cu Dragnea și nimeni altul decât miliardarul care s-a sinucis apoi într-un mod cel puțin straniu, în toaleta unui avion în plin zbor spre America de Sud. Dar nu înainte de a mai cumpăra în Cumbuco încă un apartament de lux de aproape 250.000 de dolari…

Maior și Coldea și-au făcut datoria…

A urmat o ”suveică” nebună de dezvăluiri, anchete și dosare care, deși nefinalizate, l-au izolat cu totul pe Dragnea la vârful sistemului. Toate pornite din Brazilia… Acolo unde secretar economic al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Atreprenoriat – (MMACA) în San Paolo, Brazilia era Matei Gheorghiță Bălăiță. Cel pe care, în momentul în care a explodat ”dosarul Cîțu” din SUA îl regăsim însă la timona Secției Economice a Ambasadei României din… SUA! Totul după ce, exact înainte de căderea Guvernului Dăncilă, acesta a susținut un scurt interviu cu fostul ministru al MMACA și actual purtător de cuvânt al PSD, Ștefan Radu Oprea. Cel care, ieșit din ședința de guvern din 28 octombrie 2019 a bifat această simplă formalitate… Și astfel Bălăiță a fost avansat din Brazilia în SUA, fiind trimis de pesedistul Oprea pe funcția de consilier economic în cadrul Biroului de Promovare Comercial Economică din Washington! Iar probabil șeful ”U”, generalul Biriș a mai putut deschide încă o sticlă de șampanie…

Avem raportul ”Marriott”!

Stephen ”STEVE” Pattison…

Uite că nu doar ”amazoanele” lui Hăpău de la DGIA fac ”umbră pământului” la ”Marriott”… Acolo pe unde se învârt bezmetici și ”seseiștii” lui Pahonțu de la SPP, după ce ”acoperiții” colonelului Păunică au agresat fizic și umilit doi dintre ”băieții care nu uită și nu iartă”, în cadrul operațiunii ilegale de filaj din scandalul ”Black Cube”. Astfel că un raport contrainformativ de ultimă oră identifică aici un adevărat” centru operativ acoperit” care ar trebui să îi dea fiori premierului Florin Cîțu. Ca și susținătorilor acestuia din servicii. Pentru că de această dată se joacă deja la ”next level”, acolo unde mai lipsește doar ca rezidența GRU să își vâre nasul, pentru ca ”războiul hibrid” pe ”Colonia România” să fie deja unul mondial. Mai ales că există deja informații că același grup care a dus la bun sfârșit misiunea de la Cumbuco nu ar fi deloc străin – teoretic vorbind, că în practică…- de documentarea ”beției” lui Cîțu. Una care inițial a fost aruncată ”în cârca” SIE… O pistă la fel de falsă ca și cea a legendării ”creației CIA” în ceea ce îl privește pe Cîțu. Un Cîțu care ar trebui să citească mai ceva ca la Grinnell College puținele informații existente despre un nume care se regăsește în raport : ”Stephen ”STEVE” Pattison spent nearly 30 years in the U.S. Foreign Service as a consular officer (CO) and manager. He served in Beirut, Lebanon; Colombo, Sri Lanka; Bangkok, Thailand; Bucharest, Romania; Brussels, Belgium, and the Visa Office in Washington, D.C., before retiring in from his last posting as minister – counselor for consular affairs în Berlin, Germany”…

author avatar
Catalin Tache
10.022 afisari

37 COMENTARII

    • Sunt convins ca marea majoritate din cei care posteaza pe „National” a vazut filmul

      „The Brotherhood of the Roses”.

      Ideea de baza este ca „sirviciile” conduc de fapt lumea si ca ele colaboreaza intre ele fara nici o piedica.

      Singura problema este ca la noi toate serviciile sunt penetrate, ofiterii sunt racolati de Nspe servicii, de aceea nimic nu e liniar.

      Stiu situatia unui ofiter (nu spun din care serviciu secret), proaspat angajat care a fost trimis la o intalnire de ofiterul lui superior, doar pentru ca un serviciu strain sa il identifice.

      • Multumesc pentru film. Nu l-am vazut si nu stiam despre el. Trebuie sa recunoisc ca inainte de 1990 se faceau filme mai bune si mai aproape de adevar. Vom gasi pe cineva sa arda „gradinile de trandafiri’ unde se ascund dosarele de santajat politicieni?
        As spune mai mult, dar am senzatia inutilitatii ……

  1. Hopa,si a adus aminte Tache de generalul Biris!pai ce ai facut Tache,ai uitat cine te a facut fantoma???iar musti mana care ti a pus prima stea pe umar???esti doar o sarla comunista!

  2. Greu,foarte greu de dat cu parerea la acest nivel…clar se transmit niste mesaje prin acest material,dar de la cine catre cine…hmmm….greu de deslusit…sa fim realisti…serviciile romanesti nu prea au ce cauta la acest nivel….

  3. Nu prea intelege toată lumea continutul articolului dar important este sa înțeleagă CINE TREBUIE, clar se transmit mesaje de genul ” ȘTIM”…

  4. Ăștia se tratează între ei că șosetele după ce se uzează le aruncă?? Direct la pușcărie??? Dragnea barim nu era penal la instalare pe când catu da și ne a dus pe toți că un popor de drogați????

  5. Dar care e treaba cu tataie asta Steve???ca prea a bagat o Tache asa si ne a lasat cu ochii in soare…

  6. Domnu’ Tache, domnu’ Tache,
    Da’ distrugătoarea cu ochii verzi ce mai face? O trecut și ea la Pattison?

  7. Sa treaca vanzoleala asta , cine pierde meciul va fi vai de mamitica lui , pica toata sandramaua , inclusiv sifoanele !

  8. Bună, Sunt o femeie bogată care suferă de o boală gravă care m-a condamnat la moarte sigură. Este cancerul esofagian în stadiul final. Nu am avut un copil cu soțul meu, pentru că era steril, liniște pentru sufletul său. Din motive de sănătate, înainte de a muri, am decis să împărtășesc toate bunurile mele cu persoana care are nevoie, am donat deja orfelinate, biserici, spitale și multe instituții. Am o sumă de 150.000 euro pe care aș vrea să o donez unei persoane oneste și de încredere pentru a realiza un proiect.

    Iată e-mailul meu privat:
    fadelleheinz@gmail.com

    contactați-mă dacă sunteți interesat.

  9. Din pacate, scoala romaneasca a produs si continua sa produca semidocti. Verbul „a legenda” este folosit de doua ori in acest articol, desi nu exista, autorul nestiind un lucru elementar si anume ca in limba nu se creeaza verbe din substantive. Iar asta e prea de tot, asta cu legendatul!

    • M-am trezit voios , in jurul orei 09:00 , putin mai tarziu ca deobicei dupa crauneala de azi noapte . Am halit un polonic plin ochi cu magiun maro si am scurs damigeana de mitilic sa -mi dea pornire si acum , ( 9:08 ) , am iesit pe piata cu prima postare mobilizatoare imbarbatand si punand clonele la treaba . Imi furnica destu aratator de la mana dreapta sa-l otancesc pe taste , cloncan de zor / cloncan fara spor / pentru bravul meu raion ! Am Zisu !

    • Universul .net , ieri , 10 sept 2021 , articol de Ana Popovici : ” ACUZATII GRELE LA CHISINAU : JURNALISTI CUNOSCUTI PUSI PE LISTA …………………..”

  10. Cine sa fie ” Curios ” de la 9:16 ? Nu-i asa ca miroase a dihorul Kostea Sugiuk Tiraspol , asta de sare de 25 postari la acest articol si tripleaza numarul de afisari ?

  11. Comisarul .ro , astazi , 10 sept. 2021 , ora 10:26 : ” MARIONETELE DIN FRUNTEA PSD / AMANUNTE PE CARE NU LE SPUNE NIMENI ” . ” Da , presedintele Iohannis are dreptate cand spune ca ACTUALA CRIZA ESTE MINORA , PENTRU CA DETINE CONTROLUL . Si mai stie un lucru : pana la alegeri MAI SUNT 3 ANI DE ZILE , ADICA O VESNICIE . ANTICIPATELE , invocate si fluturate de unii sau altii , SUNT O GLUMA PROASTA , O UTOPIE . Si nu pentru ca nu ar vrea Iohannis , ci pentru ca NU VA RENUNTA NICIUN PARLAMENTAR ALES DE-ABIA DE UN AN SA LASE MANDATUL DIN MANA . N-au renuntat ei nici cand mai aveau doar 6 luni in legislatura trecuta „. Lectura placuta , cititi articolul si vedeti cine sunt marionetele din fruntea PSD !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger