AcasăDezvaluiriAncheteMiliardarul cuțitaș, blat cu procurorii după ce și-a ”hăcuit” femeia!

Miliardarul cuțitaș, blat cu procurorii după ce și-a ”hăcuit” femeia!

Mihai Tufan, miliardarul cuțitaș

Greu, foarte greu de priceput ce o fi fost în mintea procurorului care a bătut palma cu miliardarul Mihai Tufan, cunoscut și drept ”Regele electrozilor”. Totul după ce unul dintre cei mai ”oculți” oameni de afaceri din România a fost pe 9 aprilie protagonistul unui incident sângeros, desprins parcă dintr-un episod al ecranizării ”Jack Spintecătorul”. Totul după ce în dreptul oazelor de vile din Otopeni, câmpineanul Mihai Tufan a înjughiat o femeie cu lovituri repetate de cuțit, după care s-a automulilat pentru a părea că ambii ar fi fost victimele unei agresiuni violente.

Proprietarul Elsid Titu și al unor proiecte imobiliare de fițe

Ce-i drept, rănile auto-provocate de Tufan s-au dovedit a fi unele superficiale , fără a îi pune viața în pericol, deși a curs mult sânge, cât să impresioneze organele de cercetare penală și salvatorii veniți de urgență pe DN1. În schimb soarta femeii a fost una mult mai gravă, aceasta fiind internată de urgență la Spitalul ”Elias”, soarta ei atârnând doar de un fir de ață în urma nenumăratelor lovituri de cuțit primite în plin. Iar primele cercetări au dus la identificarea părții vătămate ca fiind Daniela Huhulea, în vârstă de 36 de ani și nimeni alta decât directoarea companiei Elsid, una dintre societățile făcând parte din holding-ul aflat în proprietea lui Mihai Tufan.

Portocală nu mai e la butoane Ce procuror i a luat locul

Astfel că procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au declanșat imediat ancheta penală, Mihai Tufan fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Numai că, surpriză, iată că după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, nici nu a început bine ancheta, că miliardarul Mihai Tufan deja îți poate vedea liniștit de afaceri, după ce ar fi căzut la o înțelegere cu procurorii. Una care, ținânt cont de gravitatea infracțiunii comise, dar mai ales de ”toleranța extremă” dovedită de procurori în cadrul negocierii acordului de recunoaștere miroase mai degrabă a ”blat judiciar”, decât a Justiție europeană…

Patru ani! Doar patru ani…

Sunt inițiați ai sistemului care au văzut multe la viața lor și mai ales pe ”câmpurile tactice” ale justiției, dar cărora încă nu le vine să creadă că miliardarul Mihai Tufan ar fi bătut palma pentru o condamnare de doar patru ani! Pentru că, dacă judecătorul nu va schimba chiar în sala de instanță soarta acordului de recunoaștere negociat de miliardarul Tufan cu procurorii bucureșteni, atunci acesta nu-și va petrece următorul deceniu și jumătate la închisoare, pedeapsa negociată de doar patru ani de zile fiind astfel una extrem de ușor de ocolit.

De asemenea, indică mari semne de întrebare și de ce ar fi avut nevoie procurorii de un astfel de acord de recunoaștere, când ancheta nu avea ce dificultăți să întâmpine, ca să zici că Parchetul s-ar fi împotmolit în probatoriu și atunci ar fi apelat la ”bunăvoința” acuzatului. Pentru că în autoturismul unde a avut loc tentativa de omor se afla doar agresorul Mihai Tufan și victima Daniela Huhulea. Și atunci care ar fi putut fi dilema procurorilor…?

Tăiată ca de Crăciun pentru că i-a ”ciordit cash”-ul…

Cam aceasta pare să fi fost varianta de lucru pe care au mers procurorii care anchetează înjunghierea repetată a Danielei Huhulea. Cea pe care patronul Mihai Tufan ar fi putut-o suspecta că ar fi substras din banii firmei. Însă miliardarul a ales nici să anunțe organele de cercetare, nici să-i facă plângere penală, ceea ce presupune că la mijloc ar putea fi vorba de ”bani negri”, în fapt de ”cash”-ul firmei la care directoarea Daniela Huhulea avea acces. Astfel că într-o criză de nervi, Mihai Tufian ar fi tăiat-o ca în ziua de Crăciun, cu lovituri repetate de cuțit aplicate pe tot corpul.

Această pistă fiind întărită și de reticența victimei de a depune plângere penală, deși viața i-a fost pusă evident în pericol, după cum au stabilit ulterior medicii legiști. Ceea ce ar putea reprezenta o nouă portiță de scăpare pentru Mihai Tufan, unul dintre miliardarii României cu afaceri importante în energie și în imobiliare. Bărbatul de 47 de ani din Câmpina fiind proprietarul companiei Metaleuroest, acționară la rândul său la mai multe societăți precum producătoarea de electrozi Elsid Titu, Electrocarbon Slatina sau Soceram București. De asemenea, acesta a dezvoltat și mai multe proiecte imobiliare de fițe în Nordul Capitalei, în zona Ambasadei Chinei.

Prietenul lui ”Portocală”…

Interesant este și faptul că numele lui Mihai Tufan nu apare pentru prima dată în astfel de spețe în care oamenii legii au dovedit o clemență cel puțin stranie față de diverși suspecți cu importante afaceri, el fiind considerat chiar un apropiat al procurorilor prahoveni, în frunte cu deja celebru Mircea Negulescu ”Portocală”. Una dintre spețele celei mai controversate și în ale cărei ițe ar fi apărut și Mihai Tufan, alături de alte nume grele ale sistemului fiind cea din dosarul ”Distileria”. Ca și ancheta ”îngropată” se pare chiar de către ”Portocală” în urmă cu doar doi-trei ani. Și în care denunțul martorului Vlad Constantin zis ”Șomerul” s-ar fi referit și la firmele acestuia ca aflându-se sub ”umbrela” protectoare a procurorului Mircea Negulescu. Iar acum, după ce și-a hăcuit femeia de încredere din afaceri este pe cale să scape din nou…

author avatar
Catalin Tache
3.927 afisari

6 COMENTARII

  1. Imi place Romania din ce in ce mai mult. Asa tara, mai rar……Exceleaza ( in rau) la toate capitolele, absolut la toate.

  2. Cuțitaș e un cuțit alintat , mai mic .
    CUTITAR este cel ce folosește cuțitul drept armă albă .
    Spre știință .

  3. Ce va tot mirati domnu Tache,inca”nu ati fost” informat” ca decand Iohanis si-a instalat „Guvernul meu”,din Romania a disparut coruptia ? Cica s-ar fi mutat in Jermania.In schimb,apar zilnic dovezi ca Romania este Stat de dreeeept,in care functioneaza la perfectie „Justitia meeeea independenta”,intesata cu tot felul de” interlopi” bine platiti,exemplu acest procuror,mai ieri procurorul Cazcacu,mai alaltaieri judecatoarea care-si protejeaza de ani de zile progenitura care are la activ o multime de infractiuni musamalizate,etc. Iar CSM-ul tot de ani de zile doarme pe el,si se mai trezeste din cand in cand e nevoie sa scoata basma curata „interlopii” din justitie.In frunte cu vestita stie toata lumea cine.

  4. Totul după ce… Totul după ce… Totul după ce… Totul după ce… Totul după ce… Ești cel mai bun, Mache…ăăă ăsta, Tache…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger