AcasăDezvaluiriAncheteMihăilă, preluare ostilă a MAI!

Mihăilă, preluare ostilă a MAI!

După ce ”și-a tras fabrică de chestori”, după cum avertizam în urmă cu doar câteva zile, comisarul șef Florin Marius Mihăilă continuă o operațiune de veritabilă ”preluare ostilă” a conducerii structurilor cheie ale Ministerului Afacerilor Interne, așa după cum nu s-a mai văzut din mandatul lui Carmen Dan!

De la Mihăilă pentru Ganea

Ceea ce a dus incluisv la monitorizarea ”grabei nebune” cu care șeful de cabinet al ministrului forțează avansarea la gradul de chestor. Sau noi ”împământeniri” pe funcții, cel mai probabil pentru asigurarea unor pensii mai mult decât generoase recomandărilor venite în special pe filiera Gălățeanu – Filip, de la Corpul de control al ministrului. Și asta cu toate că tocmai pentru evitarea unor asemenea ”artificii birocratice”, conducerea MAI tocmai ce a aprobat fișele pentru scoaterea la concurs a posturilor de conducere. Iar tocmai presat de această măsură benefică, ”gruparea Mihăilă” pare a forța, după precedentul Zeca, găsirea unui post călduț de conducere și pentru comisarul șef Ion Ganea, cel care nu își mai găsește locul la Academia de Poliție… Prietenii știu atât de bine de ce!

Ganea, după Gălățeanu și Filip!

Odată trecuți în fruntea ”listei scurte” a nominalizărilor MAI pentru concursurile organizate pentru gradul de chestor și trecuți de același ”veșnic recunoscător” șef de cabinet Mihăilă și la sporurile ”excepționale” de 50 la sută, comisarii șefi Tiberiu Gălățeanu și Florin Filip mai forțează un ”tun”. De această dată, ce este drept, nu direct pentru ei, ci pentru comisarul șef Ion Ganea. Fără a le păsa de ce acesta nu a acces prin concurs, până acum, pe funcțiile de conducere vizate… Pentru că, probabil ferm convinși că ”ROBOCOP” Mihăilă nu le poate refuza nimic după ce l-au ”spălat” pe acesta în cercetarea disciplinară de când conducea IPJ Sălaj, Gălățeanu și Filip ar fi ”identificat” un loc și pentru Ganea. Cu toate că singurul mod cu adevărat legal cu care ar putea să îl ajute ar fi să învețe alături de el pentru a ocupa prin concurs postul vizat, ci nu prin ”floricica” împuternicirii. După cum se vor convinge de altfel aceștia mult mai curând decât se așteaptă până chiar și noua ”vedetă” a MAI, Mihăilă!

author avatar
Catalin Tache
6.277 afisari

16 COMENTARII

  1. Tache,vezi ca Mihaila e profesor de psihologie la ….Bioterra! VALENTINA DINCA de la Academia AI Cuza l a prezentat la Fundatia Omenia,la Minodora Ilie ,care i a dat ore la psihologie…se poate verifica,se poate dezvolta…

  2. Dle Tache
    As dori sa nu mi terfeliti imaginea publica.
    Aberatiile scrise la adresa mea chiar ma surprind.
    Ne putem vedea la un proces mic ce ziceti va bagati?
    Daca ati fi profesionist ati fi corect.
    Va rog sa mi retrageti datele personale NUME si PRENUME si FOTOGRAFIA.
    Sau ne vedem in cladirea aia mare de tot de langa Dambovita unde sta una cocotzata cu balanta in mana si legata la ochi.Atentie! Nu e CARCIUMA.
    Sa vad si eu de unde stiti dvs ceea ce eu culmea nu stiu.
    Astept.

  3. Bai esti cu capul???numele tau e data personala????🤣🤣🤣esti James Bond???

  4. Ion Gane?
    Asta nu vorbeste bine romaneste si vrea functie de conducere?
    Cei in masura ar trebui sa-i verifice dosarul personal. Vor avea surprize.

  5. E plin de sanctiuni disciplinare ca maidanezul de purici…trebuia pensionat de mult…

  6. Gane, Vezi sa nu te astepte la locul de intalnire *nasul* Tutilescu…🤣sti tu cu cine…vrei si foto pt improspatarea memoriei????

  7. Pe unde a lucrat Gane, spionul 🤣 si-a lasat amprenta de PROST si needucat.
    O nulitate absoluta! Tutilescu …ca bine zice colegul…trebuia sa-l dea afara demult.
    Nu cred ca ĂSTA va ocupa vreo functie vizibila. Este o rusine pt MAI. AFARA! Nenorocitule se rupe snurul…la munca…la batut tarusi..cu curul…

  8. Simpatic articolul, dar cam subțire. Și nu e deloc lovitura, poate una de ciocănel . Dacă numele personajului vizat este menționat Ganea și „Tachea” ar trebui sa se mai documenteze și nu sa nascoceasca un articol la care comentariile sunt mai interesante.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger