AcasăDezvaluiriAncheteMASTANE, s-a trimis Dosarul! NU-ȚI MAI LUA MEDICAL!

MASTANE, s-a trimis Dosarul! NU-ȚI MAI LUA MEDICAL!

Alin Mastan, somat să se întoarcă la muncă…

10 August: 5 ani de Ruptură Inghinală la MAI” titram ”lovitura” din 6 august. Cea în care dezvăluiam că pe lista șefilor Jandarmeriei care urmează să fie din nou trimiși în judecată ”zilele următoare” nu se regăsește și numele actualului inspector general, Alin Mastan. Deși acesta se afla în acea noapte fatidică la Unitatea Mobilă de Comandă.

Dosarul 10 August trimis în judecată fără cine trebuie

Doar 16…

Iar Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție s-a și grăbit să confirme informația noastră, furnizând comunicatul oficial al trimiterii în judecată a 16 inculpați. Printre care nu se află și numele celui care în noaptea de 10 august 2018 se afla și în concediu medical, dar și în autoturismul de serviciu, lângă Unitatea de Comandă. Așa că, Mastane, nu te mai da din nou lovit și întoarce-te săptămâna viitoare la lucru. Mai ales că ai fost convocat… Așa că nu îți mai lua un nou medical, că oricum nu scapi doar cu ”săritul la castane”, la care de altfel excelezi! Atunci când nu ”îți fac ochi dulci fetele prin lojele de pe Arena Național”, cum jalnic ai de gând să susții în fața conducerii superioare!

Mai ales că până și ”turnătorul” tău favorit îți poate confirma că sunt camere de filmat la Loja 104…

Astfel că, deocamdată cel puțin, ”au fost trimiși în judecată în Dosarul 10 August, în stare de libertate, următorii :col. Cazan Laurențiu Valentin, col.(r) Cucoș Gheorghe Sebastian, col.(r) Sindile Ionuț Cătălin, col.(r) Ciobanu Laurențiu Cristian, col. Popescu Cătălin Răzvan, col. Zăvoianu Marian Ion, lt.col. Dumitru Adrian Costel, mr. Moldoveanu Luca Florin, cpt. Mihai Marius Daniel, plt.adj.(r) Belecciu Alin, plt.maj. Bîrsan Marian Cristian, plt.adj. Bolat Cristian, plt.adj.șef Buzatu George, plt.adj. Carmocanu Florea, plt.adj.șef Custrin Bardahan Pavel, plt.maj.(r) Zamfir George Constantin”…

author avatar
Catalin Tache
3.591 afisari

9 COMENTARII

  1. Cum se simt persoanele astea cu un dosar penal pe cap?
    Si dati prin ziare…
    O sa vedem si finala pe prescriptie ???

  2. Dar cei care au atentat la siguranță națională unde șanț, ăștia trebuie felicitați, ați văzut în Franța politia i-a a tocat și nu au fost blamați de nimeni.

  3. diaspora p….i,unde sunt acum,cand e nevoie de ei ?Aaa,stai ca la anul sunt alegeri…atunci incep sa miste ,conform …ordinelor primite…

    • Si ai vrea să-i s p la para!? Sau care e problema ta?! Para nu era limba in coor a nimănui. Cocos si sindile erau marafetii campioni la dat lustru la manganu politic. Adevărați maestri a pupatului in dos…. politic! Trist este ca au bagat si institutia in materia dejectata anal….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger