AcasăDezvaluiriAnchete”Marea Sărăcire” a românilor! Ciucă și Ciolacu, slugile lui Cioloș!

”Marea Sărăcire” a românilor! Ciucă și Ciolacu, slugile lui Cioloș!

Pe Julien și Ursula îi doare în cot de români

Să vă fie rușine! La toți! Toți cei care încă vă credeți ”bărbați de stat”, deși nu sunteți decât niște slugi! Da, da, slugi, ați citit bine! Pentru că voi, ci nu românii de rând ați făcut ca România să poarte această umilitoare etichetă de ”neam de slugi”! Și din păcate pentru toți cei care v-au ales sau ignorat la vot, acesta este doar ”începutul sfârșitului”…

Boloș și Budăi pregătiți să le ia locul lui Ciucă și Ciolacu

marius budaiDupă cum este identificată cât se poate de profesionist, dar și de crud, vulnerabilitatea majoră la adresa securității naționale de un incendiar raport informativ de ultimă oră. Și care atrage atenția că ultimele decizii secrete ale liderilor coaliției anti – români va avea efecte devastatoare pentru bunăstarea românilor și dezvoltarea statului român pe ”termen mediu și lung”!!! Singura veste bună fiind că, iată, singura structură contrainformativă care cu adevărat mai contează în ”Colonia” zilelor noastre nu cedează! Astfel că ne-a pus la dispoziție raportul informativ de care demnitarii statului român se feresc ”ca de tămâie”, deși au obligația legală barem de a deschide acest ”plic galben”! Astfel că astăzi ”detonăm” public raportul, prin publicarea celor mai alarmante fragmente ale acestuia. Barem pentru ca astfel românii să știe ce îi așteaptă: ”Marea Sărăcire”! Și pentru că toată ”lumea bună” a sistemului și clasei politice au refuzat să o facă! Mai ales că, după încarcerarea Elenei Udrea, pe Iohannis nu îl mai interesează decât dacă și Traian Băsescu va ajunge sau nu la pușcărie…

Hellvig preocupat doar de succesiunea lui Iohannis

Ca să știe ce îl așteaptă și pe el și pe ”prima doamnă” cu care șefii DGIA au deja ”glume de autobază”… În timp ce Eduard Hellvig deja a furat startul intrării în campania prezidențială, pe persoană fizică. Așa că nu își mai permite să își ridice privirile feciorelnice în fața ”stăpânilor occidentali”. Nici el și nici așa zisa structură de contrainformații din subordine… La fel după cum ”liderii” actualei coaliții de guvernare au dat încă o dată dovada supremă a obedienței deja slugarnice în fața unor oarecare funcționărași europeni. Pentru că, la nici o săptămână după ce ”românul” Dacian Julien Cioloș i-a pârât pe români Ursulei von der Leyen că românii încă au ”bani negri la saltea” și deci mai pot fi încă ”jupuiți”, Ciucă și Ciolacu i-au și asmuțit pe ”purtătorii de șorțulețe” de la ANAF și Finanțe. Astfel că Heiuș și Câciu au trecut deja la ”next level” al slugarnicului exces de zel, ordonând practic ”armatei ANAF” să ”jefuiască la drumul mare” orice român care încă mai are ce pune pe masă!!! În timp ce ”Opoziția” nu este îngrijorată decât ca ”ginerică” George Simion să strângă cât mai multe ”like”-uri la nunta transmisă live…

Ne-a ”turnat”la Ursula!

”Comisarul european Thierry Breton a comandat ca până la 1 septembrie 2022, benzina să fie 14.50 lei și motorina să coste 15 lei. Bucureștiul a dat asigurări maxime că așa va fi”! Acesta este mesajul ”loviturii” din 13 iunie și care a pus deja pe jar o țară întreagă. Dar mai puțin tocmai autoritățile de la București. Cele care știu foarte bine că nu mai au ce face, după ce și-au ridicat ”fustițele”. Iată însă că raportul intrat în posesia noastră arată și cine este principalul vinovat. Declanșarea istericei operațiuni de ”sărăcire” a românilor din țară și străinătate survenind în urma unei ”audiențe private” pe care europarlamentarul Dacian Cioloș a obținut-o, pe filiera DGSE-ului francez, la Ursula von der Leyen. Fostul premier tehnocrat expunând cu această ocazie o ”analiză” absolut halucinantă asupra ”situației financiare reale din România”. Cioloș ”pedalând” pe ideea că ”șmecherașii” de români ar avea destui bani ca să suporte noi ”strângeri ale șurubului” prin mărirea prețului la energie, gaze și combustibili.

Câciu și Heiuș asmut armata ANAF asupra românilor

Acesta susținând chiar că, în perioada în care era premier, serviciile secrete i-ar fi pus la dispoziție rapoarte din care reieșea că nu mai puțin de 70 % din economia românească se defășoară în subteran! Și că firmele românești se dau ”sărăcite” doar pentru a își îmbogăți patronii. În timp ce românii de rând își schimbă mașinile de lux ca pe șosete și fac vacanțe de fițe prin locații unde doar oligarhii ruși își mai permit! Mai mult decât atât, curajoasa documentare a ”informării” lui Dacian Cioloș către președinta Comisiei Europene a reliefat și că Julien s-ar fi hazardat cu o altă statistică neoficală și cel puțin stranie. Și anume că, după recentele măriri ale prețului la benzină și motorină, românii s-ar fi deplasat mai mult cu 12,6 % !!! Ceea ce înseamnă automat că ”au de unde da”! Perspectivă care normal că le-a adus zâmbetul pe buze comisarilor europeni, aceștia ordonând deja atât noi măriri de prețuri, cât mai ales declanșarea ”Jihadului Antifraudă”.

”C.C.”, înlocuit de sistem cu ”B.B”.

Însă și mai grav decât ”românismul” lui Dacian Julien Cioloș este ”masochismul” actualilor ”decidenți” de la București. Cei care, în mod real, singurul bine pe care l-ar mai putea face acestei țări este să îi acorde cetățenia română lui Viktor Orban și să îl lase pe acesta să ne reprezinte interesele la Bruxelles! Numai că ar fi de râs, doar dacă nu ar fi de plâns… Pentru că în timp ce președintele PSD l-a ”împuternicit” pe Câciu de la Finanțe să își pună ”șorțulețul” în cap și să nu vadă nimic, președintele PNL l-a asmuțit pe Heiuș de la ANAF să identifice în orice cetățean român un ”hoț”! Unul care are bani de buzunar, postează pe facebook din vacanțe și chiar își permite să mai meargă cu mașina! Același Heiuș jucându-se puțin și de-a Putin, amenințând milioane de români că ”în maxim 3 minute știm orice ban îi intră oricărui român sau cât cheltuiește fiecare”!!! Care ”știm”?

Șmecherașii de români mânați ca vitele să își plătească taxele

Poate serviciile știu, că un ”muțulache” ca președintele ANAF, indiferent de numele acestuia, nu va ști decât ce vor serviciile să știe! Și uite cum, în timp ce propaganda operativă ”zdrăngăne cătușele” anunțând obsesiv că se va face pușcărie dacă nu declari și ultimul leuț de buzunar, chiar și ăla ascuns de nevastă ca să ieși cu băieții la o bere, Nicolae Ionel Ciucă și Marcel Ciolacu tocmai își semnează astfel ”epitaful” politic. Cel puțin Dacian Cioloș având scuza că pragmatica sa strategie de revenire în prim-planul scenei politice se bazează tocmai pe ”implozia” actualei coaliții de guvernare. Iar cum Cioloș oricum și-a asumat cel puțin dintotdeauna statutul de ”sifon” al Bruxelles-ului, Ciucă și Ciolacu habar nu au că sistemul deja a pregătit viitorul ”binom” liberalo – pesedist gata să fie instalat la guvernare. Astfel că, în loc de ”C.C” Ciucă – Ciolacu, vom putea avea ”B.B” Boloș – Budăi! Prietenii din servicii știu de ce!

Păzea, Diaspora! Acordul Basel 3 și 4!

”Analiza exactă înaintată de Dacian Cioloș este exemplificarea traficului rutier care a crescut cu cca. 12 la sută după ultima scumpire a carburanților” sau ” pe de altă parte, scumpirea progresivă a carburanților are ca target și sabotarea agricultorilor din România în vederea unei masive operațiuni de import de cereale din statele occidentale unde vor fi trimise prin Portul Constanța cerealele ucrainene” sunt doar două fragmente din raport care produc fiori. Pentru că uite că tot noi românii suntem vinovați de scumpirea combustibililor, pentru că ”ne plimbăm prea mult”. Și mai ales pentru că ”blocarea” Portului Constanța pentru agricultorii români se dovedește dirijată pentru ca astfel cerealele ucrainene exportate în Occident să fie apoi importate, pe bani grei, în România!

Însă nici turnătoriile lui Cioloș, nici obediența lui Ciucă și Ciolacu, pasivitatea lui Câciu sau amenințările lui Heiuș nu egalează ”planul nebun” pregătit românilor cărora urmează să li se taie și ”macaroana” rudelor care se spetesc în străinătate ca să trimită bani în țară. Ultimul paragraf al raportului pe care îl prezentăm astăzi fiind pur și simplu unul sinucigaș pentru economia românească :

”Directiva de impozitare are în target și rudele celor care muncesc în străinătate, pentru ca veniturile lor care sunt trimise în țară rudelor să fie impozitate de către ANAF. Se are în acest sens informările privind obligativitatea raportărilor de către operatorii Moneygram și Western Union în baza Acordului Basel 3 și 4”.

Astfel că nu doar românii vor fi ”vânați”, dar și rudele care le trimit bani din străinătate!

author avatar
Catalin Tache