AcasăDezvaluiriAnchete”Manechinul sistemului”, recuperat medical!

”Manechinul sistemului”, recuperat medical!

Adrian Popescu nu s-a ales după mandatul în fruntea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră decât cu gradul de chestor… Pentru că, între timp, măgulitoarea poreclă de ”Frumușelul” a fost deja uitată, odată cu părăsirea funcțiilor de premier și ministru de Interne a protectoarelor Viorica Dăncilă și Carmen Dan.

Unde a ajuns protejatul Vioricăi Dăncilă și al lui Carmen Dan

Acum, ce este drept, și după instalarea în fruntea MAI a lui Marcel Vela, acesta a recunoscut că ”sunt cu ochii pe voi”. Numai că, în cazul lui Popescu cel puțin, ”uitatul” lui Vela se pare că nu a mai fost la fel de galeș decât cel al predecesoarei sale. Și uite cum, ”Manechinul” legendat în sistem după ce a jucat ping – pong cu o Viorica Dăncilă pe tocuri și îmbujorată toată s-ar fi pensionat medical!

La Guvern și Parlament!

Deci, visurile de mărire ale chestorului Popescu, cel care la un moment dat se vedea deja secretar de stat în MAI au fost spulberate de noile realități politice. Iar acesta nu doar că nu a mai rămas în fruntea IGPFR, dar a părăsit cu totul sistemul, fiind pensionat medical. Numai că spre deosebire de alți pensionați medicali din sistem care s-au mulțumit să se recupereze acasă sau să își încerce norocul și în privat, Adrian Popescu a atras atenția ofițerilor de contrainformații. Cei care, probabil doar îngrijorați de starea sa de sănătate de după pensionarea medicală s-au activat odată cu angajarea sa la Corpul de control al premierului! Acolo unde fostul șef al Frontierei ar fi lucrat doar o zi! Însă același pensionat emdical a reușit din nou performanța de a declanșa noi verificări ”medicale”, după ce acesta și-ar afce acum veacul pe la una din structurile de Securitate ale parlamentului României. Astfel că tocmai ce se face o ”reevaluare medicală” a chestorului Popescu, cel care, pensionat pe motive medicale, s-ar fi angajat pe la Corpul de control al Guvernului și acum ar ”presta” pe undeva pe la Parlament…

author avatar
Catalin Tache