AcasăDezvaluiriAncheteMâna cea lungă a MOSSAD, după Iohannis!

Mâna cea lungă a MOSSAD, după Iohannis!

Iar ”s-au flexat mușchii” informativi pe ultimii fanatici iohanniști din sistem, după ce s-a anunțat descinderea la București, chiar zilele viitoare, a secretarului american al Apărării, Lloyd Austin. Numai că poate să vină și ”părinte 1” și ”părinte 2” al Pentagonului deodată, că soarta lui Iohannis oricum este pecetluită!

Iohannis vezi că te caută cineva

La fel cum, pentru a fi extrem de corecți, poate să se dea peste cap și Macron cu tot DGSE-ul lui, că tot nu Franța are cum să își aroge meritul internațional de a ”anihila” politic ”guvernul meu”. Ceea ce de altfel au înțeles și serviciile secrete românești care chiar contează. Și care au preferat – și bine au făcut! – să se țină în aceste zile cât mai departe de ”staborul” politic în care Iohannis încearcă în zadar să mai salveze aparanțele unui ”mascul alfa”. Pentru că nimeni dintre adevărații ”băieții deștepți” ai sistemului nu este chiar atât de naiv încât să nu conștientizeze că, de acum, deja cine execută orbește ordinele lui Iohannis o face pe propriul său risc. Mai ales cei care știu de întețirea activității în România a celor mai tradiționali parteneri ai SIE…

Extragerile SISMI

Servizio per le Informazioni e la Sicurezza Militare a Republicii Italiene poate nu spune mai nimic până și politrucilor care mai nou se cred mari ofițeri de intelligence. Numai că vorbim aici de una dintre cele mai ”incontrolabile”, ”neortodoxe” și drept urmare temute și respectate structuri de informații din lume. Și care are un parteneriat cu adevărat strategic și în România, dar nu cu Direcția Generală de Informații a Armatei, structura similară, ci cu Serviciul de Informații Externe.

Kessler omul SISMI în scandalul Del Ponte

Însă principala carte de vizită a SISMI este recunoașterea statului de ”mâna lungă a MOSSAD” peste tot în Europa, acolo unde, din motive operative, nu intervine direct ”Instituția”. Iar legenda SISMI a fost puternic legendată și de ”extragerile” care bat până și ”filmele americane” ale unor obiective de interes sau vechi colaboratori chiar de sub nasul altor galonate servicii secrete. De altfel, chiar și la nivelul CSAT a existat la un moment dat o informare privind ”extragerea” SISMI în cazurile lui Victor Ponta și Sebastian Ghiță. Ceea ce și poate explica în bună măsură de ce, oricine ar veni ministru de Interne nu va îndrăzni să ceară de la Inspectoratul General al Poliției de Frontieră rezultatul anchetei privitoare la trecerea frontierei de Sebastian Ghiță în ciuda filajului, ”răsfilajului” și contrafilajului la care acesta era supus de toată ”lumea bună” a sistemului!

Oare de ce nu bate nimeni la ușa lui Ghiță din Belgrad

Sau de ce nimeni nu îndrăznește nici acum să îi cânte fostului miliardar al sistemului românesc ”Ghiță, te-aștepat diseară la portiță”, deși vila în care acesta locuiește în Belgrad a devenit deja ”obiectiv turistic”. Și totul după ce Ghiță părea o victimă sigură odată cu ”fuga” sa în Serbia, țară aflată încă sub directa influență informativă a Moscovei. Iată însă că pariul pe FSB sau SVR s-a dovedit unul pe ”mână moartă”! La fel ca și cel al serviciilor românești care au băgat mâna în foc că Agențiile americane nu au cum să rateze un asemenea ”trofeu”. Mai ales după ce în timpul vizitei ”pentru șepcuță” a lui Klaus Iohannis la Washington, CIA a solicitat sprijin pentru ”predarea necondiționată” a lui Ghiță. Cu tot cu impresionantul său bagaj informativ din anii când a montat ”tehnica” pentru toate serviciile secrete, ministerele și instituțiile de forță ale statului român.

Și Dragnea s a crezut mai viclean ca alții

Numai că, ”ghinion”, uite că altcineva a obținut ”limonada informativă” mult dorită, după ”stoarcerea lămâii” Sebastian Ghiță. La fel după cum, în mod aproape miraculos, și Victor Ponta nu a mai ajuns în celula unde cumnatul său fusese deja batjocorit… Deși, cu voie de la americani, malaxorul justiției era turat la maximum împotriva ”țintei în mișcare” Ponta.

Kessler, Del Ponte, DIGOS…

La prima vedere cel puțin, oamenii SISMI sunt de ceva vreme în România pentru ”gestionarea” unor plângeri ale DIGOS – Divisione Investigazioni Generali e Operazioni Speciali privind fraudele comise de firme fiind bănuite a fi unele ”acoperite” ale unui anume serviciu secret românesc. Dar SISMI, cum încă sunt numite de cunoscători Informațiile Militare Italiene chiar și după schimbarea oficială a denumirii în urma teribilului scandal Del Ponte nu ar ”face deplasarea” pentru astfel de spețe mărunte… Vorbind totuși de un serviciu acuzat că ani de zile a spionat-o pe Carla del Ponte, celebra procuroare elvețiană care a condus printre altele două tribunale internațioanle de drept penal ale Națiunilro Unite! Și după modelul căreia a fost apoi creată și în România ”clona” mai puțin reușită Laura Codruța Kovesi… Însă SISMI a ”spart barierele” lumii de intelligence nu doar pentru că a spionat-o pe Carla del Ponte, ci pentru că ar fi făcut-o prin intermediul șefului structurii antifraudă europene OLAF, procurorul Giovanni Kessler! Cel anchetat apoi la rândul său pentru că ar fi deschis ”inutil”, într-o singură zi, 432 de dosare, împotriva unor companii est-europene. Dar anchetat și de procurorii belgieni pentru folosirea interceptărilor ilegale ale convorbirilor telefonice pentru a obține dovezi în ancheta ”Dalligate”.

Balaurul SIE

Trecutul profesional al procurorului european bănuit a fi ”acoperit” SISMI fiind la fel de spectaculos… Între 2006 și 2008, înainte de numirea la OLAF, Kessler fiind reprezentant al autorității locale din regiunea autonomă Trento. Iar în cadrul DIGOS – Direcția de Investigații și Operațiuni Speciale s-a deschis o anchetă cu privire la fraudarea unor fonduri europene de 57 milioane de euro tocmai în Trento! Numai că ancheta DIGOS a încetat subit, întărind astfel și mai mult varianta de lucru a racolării lui Kessler de SISMI, încă din 1998, pe când se afla la conducerea Direcției Antimafia din Caltanisetta, Sicilia. Însă singura urmare a scandalului european a fost fost schimbarea oficială a denumirii în Agenția de Informații și Securitate Externă – AISE. Deși peste tot în lume, ”mâna cea lungă a Mossad”-ului tot de SISMI este cunoscută și acum…

Nu uită și nu iartă…

Ce este drept, Klaus Iohannis tocmai ce a semnat din partea României, la Malmo, un nou angajament pentru combaterea antisemtismului. De altfel, șeful statului a început să își toarne cenușă în cap pe această temă încă de a doua zi după cel puțin nefericita referire la ”înțelegerile secrete cu evrei” ale lui Dragnea. Totul după același model eșuat – ca și statul român, de altfel!- prin care fostul ”el lider maximo” s-a crezut și el mai ”șmecher”, forțând preluarea pe persoană fizică a curentului suveranist. Pentru că Dragnea nu a înțeles nici în ultima clipă că ”viclenia” de acasă nu poate ține chiar la nesfârșit… La fel ca și Iohannis, de altfel… Mai ales atunci când partenerii chiar nu au de ce să uite sau să ierte… Oricum, deja Iohannis nu mai face nici cât o ”ceapă degerată” la nivel internațional, mai ales după pensionarea Angelei Merkel. Iar pe plan intern, cel mult mai poate face ceva rău poporului român, cu frustrările sale de dezvelitor de statui a guvernatorului Bruckental, cel care i-a tras pe roată pe Horea, Cloșca și Crișan. Așa că, până la urmă poate că Iohannis ar trebui să zică ”bogdaproste” că nu mai prezintă chiar atât de mare interes și că astfel la București a ajuns doar SISMI. Ci nu direct TEVEL Division! Cel puțin deocamdată…

author avatar
Catalin Tache
12.937 afisari

116 COMENTARII

    • Cum sa fie soarta lui Iohannis pecetluita cu 3 ani si 2 luni inainte sa-i expire mandatul ? Lui Biden ii expira mandatul in 2024 , are soarta pecetluita ? Bruckental i-a tras pe roata pe Horia , Closca si Crisan ? Chiar asa prosti si neinformati crezi cititorii ?

      • cine era guvernator in perioada aceea si cine a semnat ordinul si a instruit calaii in concordanta cu solicitarile imperiale si hungaro nobiliare???

      • Nu ! Crisan s-a spinzurat in celula, dar tu ai lipsit la lectia asta !!!
        Iar soarta teutonului corcit este, intr-adevar, PECETLUITA !!!
        Pentru ca nu a inteles pe ce lume e si a jucat la mai multe capete care produc furie si scirba peste Ocean !!!
        Poate sa mai stea 1000 de ani in deal, mai mult de o cucuvea scirboasa nu va mai fi !!!

        • Ma adresez lui Tache : ” Bruckental ( corect Brukenthal ), cel care i-a tras pe roata pe Horea , Closca SI CRISAN ( ? )” . Soarta mea de mankurt corcit si dihor scarbos este , intr-adevar , PECETLUITA , sunt blestemat sa behai senzual prin boschetii din spatele garii Tiraspol pentru supravietuire !!!

      • Adevar grait-ai , uita-te la bezmeticul asta de Kostea Sugiuk Tiraspol cum isi varsa zoaile inutil in National bombardandu-ne cu postari si pseudonime de cascadorii rasului …!

  1. nu Franța are cum să își aroge meritul internațional de a ”anihila” politic ”guvernul meu”

    din moment ce l-au pus pe ciolos eu zic ca are

      • este rezonabil sa credem ca il vor pune. PSD si uimitor AUR au votat ca la comanda motiunea asta in conditiile in care PSD s-a abtinut in bloc la proiectul acela cu restrangerea libertatilor prin OUG in loc de lege. parerea mea si subliniez „parere’ este ca indiferent de formula, Ciolos va fi premier.

  2. Sa mi bag plaaaaa…paunica,tu citesti???au venit baietii rai dupa tine…Pahotule,unde te bagi???

  3. Lasa sa vada si Plavanul cum e sa faca pe smecherul cu cine nu trebuie…Dragnea a simtit deja pe propria piele…

  4. Va mananca rau in kur pe astia care comentati pe aici….sa vedeti ce va scarpinati voi pe urma…

  5. Eu de SISMI astia chiar nu am mai auzit si sunt destul de avizat…dar daca asa zice Tache…in rest,numai de bine…

  6. Nu sunt sanatos la cap , Raionul ma cauta disperat sa ma reinterneze in ospiciu . Am inceput sarabanda postarilor cu o incalzire de ” Cunoscator „la ora 19:02 , tobele au unceput sa-mi bata in neuron si am servit in ritmul lor cate un polonic cu k.kat dandu-ma conspirat Militar , Realist , Semper fideluta , Padurar , Rabin , Curios , Si mai curios , Anonim , Roman(?) , Sibian , Cel mai curios , Diplomat , Camarad si Alerta . Revin imediat , am mai primit doua galeti cu govno pline ochi , baietii de la salubritate sunt de incredere si ma aprovizioneaza regeste .

  7. Nu mai apucă sa fuga la Miami prostalaul de plavan daca a intrat in colimatorul Mossad, stop joc, cap de linie pentru tradatorul de neam si țară.
    Si chiar dacă ar vrea sa fugăăă mutul n ar avea unde.

    • NU SUNT ROMAN , sunt un futevant boschetar gay travestit fugit din ospiciu care ademenesc navetistii de Rabnita in boschetii din spatele garii Tiraspol . Numele meu e Kostyuska Amore Sugiuk Bont 000 , am falcile umflate si rozeta zdrente …….hihihihihihi

    • Am clipe de luciditate , la ora 21:10 , m-am privit in oglinda si mi-am ordonat sa ma duc cu ciortai la culcare …..hihihihihihi

  8. PAHOȚULEEE‐PRADUITORULEEE , TU EXECUTI ORDINELE ORBEȘTE ALE SASULUI? OK, MAI VEDEM NOI BALBAITULE.CE CREZI IDIOTULE CA NU STIE CINE TREBUIE CA TU AI DAT ORDINUL SA FIE FILAȚI OAMENII…CU BASCHETBALISTA?

    • Lucram conpirat , in noaptea asta sunt gheisa Black Jiveli , mi-am schimbat si peruca violet cu una verde fluorescenta , arat sexy ….

      • focul cu foc se combate d-le kostea, daca ungurii s-au inteles cu rusii si noi trebuie sa facem tot asa, iar daca fratii sarbi ne deschid un canal de comunicare de ce nu sa il utilizam in mod adecvat?

  9. Da,astia sunt singurii care puteau sa il ia pe Ghita si de la rusi si de la americani…daca sunt pe la noi…tot cu treaba inseamna…o dormi bine klaus.?

    • NU SUNT REALIST , sunt mincinosul Pinocchio Kostyuska Amore Sugiuk Tiraspol , mai m-am invartit de 3 copeici pentru postarea de la 21:58 .

  10. Ochelarii aia de soare au iesit la pensie si unele dintre costumele alea de Grifon …
    Un lucru e clar – la Bucuresti elefantii se cauta grav unii pe altii, dupa ei doar moloz … ?

    • Ochelarii de soare sunt mai ieftini , cu 30 de euro iti poti cumpara o pereche Senigallia , Lignano , Gallipoli , Tropea , Corniglia , Vernazza , Pantelleria sau Positano . De la infiintarea marcii ( 1992 ) , Mauro Grifoni este partener egal cu Andrea Breda si Ilaria Sex – Italian Collection – Original italian Fashion . Cumperi un costum barbatesc bun la 700 de euro , linia pentru femei a fost deschisa si promovata in 1997 . Produsele Mauro Grifoni sunt doar de la Mascheroni .

  11. Sihastrule , te plictisesti la pensie?
    Mai mergi cu Ganea sa mananci Shaorma?De ce nu stai tu linistit la pensie sa te ocupi de cainii tai?

  12. @stilist – cand ai citit mesajul ai inteles ceva sau mai precis la cine m-am referit? La ochelari de soare si costume sigur nu 😀
    @cocart – confunzi grav, si oamenii si perioadele, si profilul activitatii
    Stimabililor, razboi mare la Bucuresti, intre titani, si nu numai – oferta lui Nuland la Moscova a fost refuzata, in prima faza, in rest mai vedem, turcii s-au rugat sa cumpere F35 si nimic
    Pe la unele colturi se sopteste Real Winter is coming …

    • Sihastrule , nu esti interesat de look-ul elefantilor ? Cocart are gura plina de …Shaorma si il latra cainii sub pasarela garii Tiraspol .

      • Sihastrule , bati campii , nu a fost nici cerere , nici oferta , a fost o vizita de lucru pentru dezghetarea relatiilor ruso-americane . Bursa ro , 13 octombrie 2021 : ” Kremlinul se declara multumit de relansarea dialogului cu SUA „. Dmitri Peskov , purtatorul de cuvant al presedintiei ruse : ” Vizita Victoriei Nuland ( numarul trei al diplomatiei americane ) ESTE UTILA . Nu trebuie sa ne lamentam , PENTRU CA PROGRESELE NU APAR IMEDIAT , este un punct POZITIV pentru dezvoltarea relatiilor noastre bilaterale „. Victoria Nuland : ” Discutiile au fost FOARTE PRODUCTIVE „. Pentru o vizita de 2 zile E MAI MULT DECAT SUFICIENT !

      • Eu predic si folosesc oraalul in boschetii din spatele garii Tiraspol , intrebati de zburdalnicul Kostyuska Sugiuka , ala cu buzele cat piftia .

        • Mai schimba si tu Tiraspol cu Jidania gen. Esti obsesiv, obositor, repetitiv, penibil, previzibil, autobazic. Esti ca Anamaria cand isi apara casnicia…
          Mai schimba raionu.

          • Gata , schimb boschetii din spatele garii cu aia de sub pasarela . N-am ce face , sunt ” nationalist „, mi-am delimitat teritoriul , d-aici ma baga la sac si ma arunca la groapa comuna . Pupici !

  13. Sa raspunda mancatorul de rahat ,Sugiuka bisexuala, postacul de serviciu,mai nou face si pe analistul idiotul.Stie el cine posteaza , la ce ore , ne am dat naibii cu bufonul de Sugiuk.Crede el in mintea lui saracul ca e profi, mergi la balaceanca scârbă si trateaza te.

    • Recunosc , sunt Sugiuka bisexuala , postacul de serviciu al Raionului , din 55 de postari la acest articol , peste 40 imi apartin . M-am luat si eu de ganduri , in mintea mea ma cred profi , da sunt prost facut gramada si ma incurc in pseudonime inventate . Sunt un mancator de rahat de pe malul stang al Nistrului , am fost recrutat direct din ospiciul de pe str. Gvardinskaya nr. 9 Tiraspol , n-am viza pentru un sejur la Balaceanca si scarbele nu sunt primite la tratament . Cand nu postez , sunt anal ist in hemoroizi prin boschetii din spatele garii Tiraspol , mai rar bufon ca mine care face de ras propaganda stalinista . Pupici !

  14. Ma adresez lui Sugiuk , fac kaka si pe Brukintal ,pe tine Sugiuk si pe aia care au făcut statuia criminalului brukintal.
    Brukintal a dat ordin sa fie trasi pe roata cei doi eroi ai neamului romanesc.mai dute n p la calului lui Suvorov tradatorule , cu tine vb Sugiuk.

    • Vedeti ca nu sunt sanatos la mansarda ? Vorbesc cu mine in oglinda la ora 10:08 , ma fac tradator am facut kaka pi mini si tanjesc dupa sugiukuri la BRUKINTAL si la p la calului lui Suvorov . I-am dat si-o flegma in bot lui Kostea Sugiuk , asa-i trebuie daca nu ia pumnul de medicamente la timp . Ma duc sa schimb pampersul , pute de traznesti ……hihihihihihihihihihi…….!!!

  15. Bă Kosteo dacă tot îi injuri , înjuralai si pe împăratul p lii mele
    Iosif al 2 lea, care a dorit o pedeapsă exemplară, pedeapsă data de Guvernatorul Brukhental.

    • Sunt alta clona a lui Kostea Sugiuk Tiraspol , mai prost ca originalul si responsabil cu injuraturile . Pe malul stang al Nistrului se spune INJURALAI , daca nu te exprimi asa esti exclus din clanul boschetarilor poponauti de sub pasarela garii Tiraspol .

    • Io sunt lesbiana , mi s-a rupt un toc cui pe linia de tramvai si a trebuit sa-i fac matanii cu fruntea la buric vatmanului . N-am avut incotro , o luam pe carca ca am ganduri sinucigase , am preferat sa-mi umfle falcile …..hihihihihihi

      • de curiozitate d-le kostea de ce sunteti un fan inflacarat al acestui presedinte evident antinational si cu antecedente criminale – ma refer la case si traficul copiilor Iliut de a caror soarta nu se mai stie nimic – este o necesitate profesionala, necunostinta de cauza sau pur si simplu va este simpatic?

        • Io am alt presedinte in ,zoopark , ca sa mai schimb atmosfera il pup in cur cu stima si respect pe domnul presedinte al Romaniei , am o poza cu el cand se apleaca sa sarute drapelul , dorm cu ea sub perna si il sarut cu evlavie la ochiul dosnic maro . Am incercat sa-l imbuzez la slit da mi-a dat interzis si o roaba de spituri in cur . Imi este tare simpatic , imi poarta noroc , ghinion este cand behai degeaba craunit in boschetii din spatele garii Tiraspol si navetistii de Rabnita pleaca neplatiti dupa ce ma sodomizeaza salbatic si sunt obligat sa ma internez la reanimare . Va astept pe peron , zburdalnica Kostyuska inca nu si-a pierdut toti nurii , nici nu stiti ce partituri pierdeti la ocarina zburlita si ce sugiukuri tandre execut la mustiucul cu o nara , prestez si pe caiet . Rog seriozitate ! Pupici !

      • Eu dau cu mociul in subsolul cladirii de pe Manoilov 42 Tiraspol si extrag propolis din ciubarele sefilor . Asta e , necesitate profesionala …!!!

        • viitorul dvs sef s-ar putea sa nu aiba propolis in ciubar ci altceva tot lichid si tot galben dar cu densitate mai redusa. in tehnicile indiene de respiratie si alte necesitati fiziologice nu se foloseste mierea.

  16. Sunt extrem de pasional , imi raspund in functie de ferestrele pe care le am in boscheti , am fost ocupat cu doi zdrahoni din Gregoriopol , mi-au umflat falcile si mi-au facut rozeta zdrente , crezi ca-mi mai arde de cloncaneala la laptop ? Riscurile meseriei , clientul nostru , stapanul nostru , daca ma bazez doar pe postari , cu siguranta nu supravietuiesc in iarna asta si nu apuc ghiocelul .

  17. De fapt , io ma verific sa vad daca campul este liber si pot sa mi-o trag , tot sper sa fie ocupati dujmanii si sa pot hali k.kat nestingherit . Am prins frica , ma bombardeaza cu proiectile zburlite cum misc in front , incerc sa le insel vigilenta si ii testez cu ” Hai , mai bulusiti pi Nasional sau ati plicatara in uikind ” ?

  18. Kostea , te felicit , postarea de la 15:05 a fost cea cu nr.69 , esti fericitul castigator al cartii cu pozitiile din kamasutra , o babardesti cu Gelu in toate unghiurile , mai greu o sa fie cu pozitia liliacului atarnat pe pereti ……..hihihihihihi

  19. Uitati-va la esuat cum isi tine mana pe portofel,sa nu i-l fure altii.Sau sa nu si-l fure el.Asta ar fi in stare. Lasa ba mana jos,nu te mai afisa ” patriot „,nu te mai c….a pe tine.Te stie prea bine lumea cine esti si cu ce te ocupi.

  20. E Kostea Sugiuk Tiraspol in apropiere , asta e expert in labuit portofele , geamantane de pe peron si curcani din gradina impegatului garii Tiraspol ….

  21. Ba idiotule ba, nu te mai da n stamba cu labuit si cu umflat rozete.Ti a fost adresată o intrebare vis a vis se plavan si n ai raspuns, te ai abținut tradatorule.Toata gasca voastră de postaci sunteti ieftini…mai ales tu, asta care vrei sa fii moț , Sugiuk.

    • Idioata a fost mamuku cand m-o fatat in sant la Rabnita , am iesit un ciclop stalinist crescut prin scolile de reeducare si parnaie . Sunt un pervers bisexual care isi duce veacul in boschetii din spatele garii Tiraspol , cand nu am clienti postez in publicatiile romanesti pentru 3 copeici postarea . Sunt luat in evidenta si am mai multe internari in ospicii si spitale de neuro-psihiatrie , intreb lumea prin National ce simpatii politice are , sunt un k.kat cu mot stalinist ce se crede agent provocator , o lepra , o panarama si o zdreanta de om sodomizata zilnic de navetistii de Rabnita . Am cont pe Facebook si Youtube , vreau sa stie tot mapamondul ce hahalera ordinara si ce dihor scopit haleste k.kat cu nonsalanta si face de ras propaganda stalinista . Nimeni nu m-a intrebat daca sunt fan al presedintelui meu din zoopark , pe mine ma gadila in fasna si intreb cititorii daca sunt fani ai propriului presedinte , fac statistici numai de mine stiute si le ascund pana si de medicii de la ospiciu . Singura careia ma mai confesez este Vrabiuta Livy , vine crivatul si imi da adapost intre hulubvele ei diafane . E o mica problema : i-a murit un bidiviu si pute de traznesti , bucurosi le-om duce toate si poate vrea Boje sa apuc ghiocelul . Pupici !

  22. Ma, tu ești ceva special! Cărțile lui Pavăl Coruț sânt nimic pe lângă fantasmagoriile matale! 😅😅
    Acu’ ai auzit de italieni și ți-ai zis „ia să scriu ceva de italienii ăștia să mai fac niște clickbite”. 😆
    Ia de-aici un deget și suge: Italia e o țară învinsă în al doilea război mondial și are suveranitate „limitată” la nivel de servicii! Dacă pricepi, bine, dacă nu du-te și mulge o vaca, fă ceva util. Dar nu mai scrie tâmpenii de SISMI! 😁😁😁

  23. Zaza , iarta si tu , in pana de idei apelezi la toate nastrusniciile , dai un aer misterios si doct , pui prostii pe ganduri si ii fortezi sa aplaude din complezenta fara sa aiba nimic clar in bibilica ! Cati jurnalisti nu au supravietuit cu aplauzele meltenilor ?

    • Voronene nu mai esti sihastru?iar te dedublezi,dar tot prost esti!pai germania nu a fost infranta in 1945?si nu are BND!spala te pe dinti inainte sa l mai musti de cur pe Tache

  24. Acest infect care se da a fi fanul trădătorului de neamț și care afirma ca e din Tiraspol nu este decat un impostor dezaxat evadat cum zice el dintr un ospiciu.

  25. Un articol interesant si plin de mesaje pentru unii care se simt cu musca pe căciulă, în special pentru aceia care cred ca ei pot face anumite lucruri si nu li se va întîmpla nimic,dar…Radu Mazăre a fost adus din Madagascar

  26. Autorul articolului vrea sa scape de trecutul care îl leagă de GRU care l a făcut șeful rezidenței pe Romania si o ia la derută cu mana lunga a Mossad si SISMI.
    Sa zică de unde a avut bani pentru vila de la Corbeanca si el si Ciucă.

  27. SISMI a fost creata in 1977 ( Legislatia 801 ) . Motto-ul SISMI : ” Arcana intellego ” – ” Intelegerea lucrurilor ascunse „. La 1 august 2007 , prin actul legislativ nr.124/ 8.03.2007 , SISMI devine AISE , CESIS devine CIS si SISDE devine AISI . A fost constituita Comisia Parlamentara COPACO , comisie cu puteri suplimentare de supraveghere si control a acestora .

  28. Citind eu presa, am remarcat supararea serviciilor pe Iohanis. Ca acest articol de inspiratie SIE, dar si un pic DGIA, arata asta dor vag acest lucru. mai clar aversiunea tot mai accentuata a serviciilor fatra de Werner il gasim in articolul lui Ene Dogioiu, in care nici mai mult nici mai putin se sustine si argumnteaza necesitatea SUSPENDARII rapide a lui Iohanis. Am fost surprins de acest articol, mai ales ca doamna jurnalist, reprezinta aripa din servicii care au sutinut cu fervoare alegerea si realegerea lui Iohanis. Se pare ca jocurile facute de Werner i-a suparat pe toti, adica cam toate serviciile….mai putin cele dirijate de Pahontu.

    • Si Pahonțu în afara de Spp ce plm dirijeaza?aaaa poate echipa care a furat banii spp iștilor de la C A R.

    • E firesc , in situatii de criza intra si jurnalistii in crize de isterie si arunca orbeste magareata . Asa usor e de denigrat …

  29. Cocarțu lu Voronianu după umilinta pi care a luato nî Nationalî ncearcî șî iel amu sÎ posteze sub diferiti pseudonimi pentru a denigra si a si razbuna.
    Din țărănuș nu l mai scoate Bălașaaa cu Ghiul.L au chemat pe Mili si i au cerut sa schimbe fata contraspionajului din SPP, sî nu fakî ca Voro, s au prapadit oaminii di răs cand citeau pi aici di Sipipi .

  30. Ce ai remarcat mă păcate amărîte?Că l ai făcut pe autorul articolului doamnă? Bai pul…che asta e o doamnă cu 3 perechi de coae, tu le ai?Abordare de comentariu tipic a la Voroneanu.

    • Ba , tu nu esti ala scopitu fara nici o bila si cu o pipeta aparat de pisat ? Tu vorbesti de 3 perechi de boase ? Scol te culca , ori esti prost , ori esti prost ! Alege ! Mai citeste o data postarea de la 10:36 , poate te dumiresti cat esti de prost ! Ai luat-o pe aratura , mai rau ca Dogioaica . Ba scopitule , nu cumva esti Kostea Sugiuk Tiraspol ? Ha ?

  31. Deci nu inteleg ce treaba are jidanu cu plavanu . Samuuiel erea un biet gubernator in Ardeal la o presiunea nobililor maghiari si a guvernului austriac au fost maziliti Horia Closca si Crisan chiar daca Maria Tereza interzisese in imparatie astfel de practici.Ca si la 1907 iobagii s-au cam apucat de violuri crime si parjol.Asta a infuriat societatea mondena. Oricum taranii romani au castigat enorm se puteau casatorii au căpătat pamant si drepturi in fata boierilor dupa rascoala. Samuuiel nu avea ce face in fata Vienii.

  32. Sosoanca se sperie de ea cand se uita in oglinda , zici ca e din cascadorii rasului , sora lui Bran .

  33. Nu cred ca ne sperie,,Sosoanca” pentru ca ce spune dansa este cam adevarat Dobitocii astia care s au vazut ,,mari conducatori” Ei sunt vinovati de dezastrul cu mortii din spitale Nu,, Sosoanca” a lasat vaccinarea la mila Domnului ci extraterestrii astia Nu,, Soosoanca a evitat sa aprovizioneze spitalele cu medicamente anticovid S a ajuns sa moara pe capete chiar vaccinatii Sa ajuns sa moara copii pentru ca spre deosebire de tari vacine cu noi care au sanatatea pusa la punct noi suntem la nivel de paracetamol si vit D De ce tari vecine cu noi sunt la ani lumina distanta de noi privind civilizatia si nivelul de traiStiti de ce ?Pentru ca noi am ,,ales” sa fim condusi de globalisti si antisociali, de prosanaci care nu depasesc gandirea unui copil de 14 ani ,de hoti fara scoala sau cu scoala de,,gatit si menaj ” prezentata ca fiind mare facultate de STIINTE De ce spitale modulare de ultima generatie nu sunt dotate cu instalatii de oxigen si medicamente iar bolnavii sunt culcati pe targi si pe banci pe holuri Va ‘n gura de criminali odiosi ce sunteti Ati dus tara cu Catzu siPlavanupe ultimul loc in lume nu in Europa Haimanalele interlope precum cotoii acestia doi vor raspunde !

    • La ora 10:11:48 trcute fix , ma furnicau buzele si gatlejul trebuia uns cu propolis si laptisor de matca . Am luat in gura un stremeleag de neam prost de navetist de Rabnita si altul mi-a spart rozeta de chiuiau hemoroizii disperati . Merg cracanat si si vorbesc pitigaiat , ma indrept spre postul de prim-ajutor de sub rochia lui Livia …….hihihihihihi

  34. Bai anonimule de la 10 si 11, tara lui Catzu si Plavanul este datorata unuia ca starpitura asta nazi si populista KOSTEA sugiuc Avem ca 12 %sugiuci din astia care trebue starpitiRestul sunt oameni derutati care au votat crezand ca va fi mai bine dar este de n ori mai rau Sugiucii astia sunt niste scarbe apatride vandute care cand vad ca cetateanul traieste un pic mai bine vine el cu alogenii si repetentii si ingloada tara in datorii ,da foc la spitale ca sa arda bolnavii E mai usor sa i arzi decat sa -i tratezi ,nu i asa bai nazisti hitleristi?

  35. Perfect adevarat , sunt un mancurt stalinist nemernic de pe malul stang al Nistrului care halesk k.kat in National in loc sa-mi cos itarii rupti in cur !

  36. National.ro , astazi , 17.10.2021 , ora 10:57, articol de Alina Costache ” Ancheta de amploare : 18 persoane au decedat dupa ce au baut alcool metilic „. Mai ling si io ulei de baie cu metanol , n-am chiorat decat de-un ochi si alunga covidu …..

  37. kosktea ligokstea am auzit ca ai galgait si tu metilik Cred ca daca scapi postezi deviatii si mai halucinante!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger