AcasăDezvaluiriAncheteMAMBA! Și PATRIOT unde vi le băgați?

MAMBA! Și PATRIOT unde vi le băgați?

De câteva zile bune, isterica propagandă operativă activată de fondurile de război ale DGIA a întors armele… Astfel că dimineața, prânz și seara, și dacă bagi fierul de călcat în priză, riști să asculți tot informațiile detaliate despre beneficiile instalării în România a sistemului antirachetă francez MAMBA!

Iohannis și Ciucă au dat miliarde pe PATRIOT

Și detaliile tehnice prezentate pe larg ale sistemului MAMBA sunt cu adevărat impresionante! Astfel că se dovedește cea mai bună soluție pentru apărarea antirachetă a României, mai ales în actualul context geo – strategic. Lucru recunoscut acum, cu tradiționalul exces de zel, de toți miniștrii, șefii Armatei, rezerviștii ”părerologi” și politicienii războinici… Numai că toți aceștia, în frunte cu chiar actualul premier Nicolae Ionel Ciucă urlau ca din gură de șarpe, de ani de zile, ca România să achite noi și noi miliarde pentru achiziția sistemului antirachetă american PATRIOT! Despre care însă, de câteva zile, nu se mai pomenește oficial niciun cuvințel… Astfel că lucrurile par a fi reintrat în normalitate… Dar numai după ce toată ”distracția” cu PATRIOT ne-a costat deja undeva la 2,7 miliarde dolari, bașca mentenanța viitoare…

Francezii ne apără cu MAMBA

Și atunci, după ce am plătit pe rachetele PATRIOT cât pentru o autostradă încă inexistentă peste munți, cum să nu îi întrebi pe Iohannis, Ciucă și toți ceilalți obedienți ”parteneri strategici” unde și le vor băga acum? Pentru că în fața pericolului rusesc, NATO a desfășurat în România sistemul francez MAMBA!

Puteam! Dar nu am vrut!

Cel pe care îl puteam achiziționa de multă vreme… Oferta franceză fiind una mai mult decât acceptabilă… Numai că, politrucii care girează politica externă a României și asigură comanda supremă a Armatei Române au refuzat fie și să deschidă ”plicul” cu oferta franceză, pentru a nu deranja cumva partea americană. Și au cumpărat rachete PATRIOT! Și alte PATRIOT! Cu sume uriașe, plătite inclusiv în avans… Totul pentru ca, la această oră, când ”gluma” rusească deja s-a îngroșat și la geografie ar trebui să se învețe la ce distanță se află Insula Șerpilor de Litoralul românesc, doar MAMBA franceză să fie instalată pentru apărarea țării noastre!

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în magazinele românești.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia.

author avatar
Catalin Tache
7.667 afisari

29 COMENTARII

  1. Tache , Tache ….. Interceptoarele Skyceptor de la Electromecanica Ploiesti sunt ca ” marca pe scrisoare ” pentru sistemul Patriot , mai bine doua de cat nimic …!

    • Pe SITE-UL ZIARE.COM TOATE JEGURILE ANALFABETE S-AU ADUNAT SA FACA PROPAGANDA . CINE-I PLATESTE PE ACESTI FALSI JURNALISTI DE O MAJORA IMBECILITATE ?

      • Asa mi s-a nazarit , in Transnistria noi nu aven PNL , d-aia am boala si p-aia de la ZIARE.COM .

    • CAND IL VAD PE SAS SI UMFLATUL PORC , I-MI ADUC AMINTE DE DRAGNEA SI VIORICA DANCILA , SI VAD CA LUCRURILE NU S-AU SCHIMBAT CI DOAR MAFIOTII

  2. România și Armata romana „pasate” de yankei către cocoșii galici ca niște tarfe ordinare și f… te și cu banii luați. Bai aia care făceați spume cu partenerul strategic in gura, dimineața, prânz și seara, nu v-am spus ca amerlocii or sa va trădeze? Ca doar nu e prima data. Francezii sunt băieții de mingi ai rușilor, ca doar Putin i-a dat firmanul lui Macron. Și acum băieți, voi care vreați sa fiți o fortăreață în fata Marii Negre, pregătiți-vă kurul sa-si ia șuturi de la Ivan, pana face spume. Asa este când nu-i cap, vai de „poponet”.

    • Bai Ivan, Igor sau cum plm te mai cheama ….n-ai ma treaba prin rusostanul vostru imputit ? ai mai bine grija ce cururile (ca voi n-aveti „poponet”) voastre murdare, violatori de copii si criminali ! n-aveti ba NIMIC, nici armata nici tehnologie, NIMIC, sunteti doar o hoarda mare de brute imputite si sunteti condusi de niste hotzi ordinari care se pisa pe voi.

    • fmm de scarba imputita ……sunteti imperiul NIMICULUI bai Ivan violator de copii….NIMIC….capisci ? nu se sperie nimeni de voi, produceti doar scarba si hepatite, asta cand nu fteti copii , hoarda de nespalati
      davai ceas, davai palton ! huoooooooooo

    • Stai liniștit, România prin trădători ei bine cocoțați în funcții, este învățată sa meargă la drum cu un aluatdi sa sfârșească cu altul

  3. Libertatea.ro , luni , 23 mai 2022 , ora 07:34 , articol de Teodor Baconschi : ” INTRE PATRIA EUROPEANA SI NATIONALISMUL STATAL . CUM VA ARATA EUROPA DUPA RAZBOIUL DIN UCRAINA ? „.

  4. Aktual 24 , 23 mai 2022 : ” DANEMARCA TRIMITE IN UCRAINA UN LANSATOR DE RACHETE CONTRA NAVELOR RUSIEI . 20 DE TARI ANUNTA CA VOR TRIMITE NOI TRANSE DE ARMAMENT IN UCRAINA „.

  5. DefenseRomania , 23 mai 2022 , ora 18:31 , articol de Tudor Curtifan : ” BATERII DE COASTA PENTRU APARAREA ROMANIEI . KONGSBERG : RACHETELE SISTEMELOR NSM INFRANG ORICE SISTEM AL NAVELOR MODERNE DE RAZBOI „. Naval Strike Missile este in inzestrarea SUA , Norvegiei si Poloniei . Romania , Germania si Australia au achizitionat si ele sistemul NMS .

  6. Contributors . ro , 23.05.2022 , articol de Cosmin Gabriel Pacuraru : ” GAZUL VA RAMANE COMBUSTIBILUL UNEI TRANZITII LUNGI ” .

  7. Romania Military . ro , 23 mai 2022 , ora 6:00 , de George GMT : ” TENDINTE AUSTRALIENE ” – Urmariti VIDEO la acest articol .

  8. Tachita, daca nu ne preocupam si nu aveam rachete de nici un fel, era de rau, ai mai scris tu despre asta. Daca avem 2 tipuri, iar este rau.
    Se dovedeste ca interesul tau gazetaresc si nu numai, este mai presus decat realitatea.
    Afirmi mereu : ASA NU-I BINE, ASA NU-I BINE, CUM O DAI CA DRACU VINE!

  9. Ideea este de ce a trebuit sa platim pentru un sistem care acum este dublat???si de ce functional este doar cel gratis?

    • Ce informatii ai tu , prapaditule , cu ce sisteme sunt functionale in armata romana ? Vezi ca a adus ” Cunoscator ” o damigeana cu mitilic , la ora 9.00 ne strangem in boscheti sa o lingem …

      • Sunt „Gica contra sistemului ” , jonglez cu pseudonimele sa impusc niste copeicute ….

  10. 1.Universul.net , 23 mai 2022 : ” APRILIE , PRIMA LUNA A SOCURILOR ………………..” – Kommersant . 2. Universul.net , 24 mai 2022 : ” NY TIMES ………………………” – editorial de Farida Rustamova . 3. Universul.net , 24 mai 2022 : ” FOST SEF M16 : …………………………….” – Sir Richard Dearlove – One Decision .

  11. DefenseRomania .ro / 24 mai 2022 / 08:25 : ” DANEMARCA TRIMITE UCRAINEI SISTEME AMERICANE HARPOON PENTRU A RUPE BLOCADA RUSA ASUPRA ODESEI ” – Lansatoare de rachete RGM-84L-4 Harpoon Block II . Portul Odesa este VITAL pentru exporturile de grau .

  12. C omisarul.ro , astazi , ora 08:19 : ” ULTIMA ORA PERCHEZITII ALE PROCURORILOR ANTICORUPTIE ACASA LA IGOR DODON , FOSTUL PRESEDINTE PRO-RUS AL REPUBLICII MOLDOVA „.

  13. AGERPRES . RO , 24.05.2022 , ORA 10:00 , ARTICOL DE TUDOR MARTALOGU : ” INTERVIU MINISTRUL BRITANIC JAMES CLEVERLY : ” PRESIUNEA INTERNATIONALA ……………….”.

  14. IGOR DODON a fost retinut 72 de ore si este acuzat de tradare de tara ca pion al Moscovei ?

  15. @ Când vor fi deferiți justiției, pentru promovarea violenței, generalii și coloneii, astfel încât cel mai mare grad de la apărare să rămână ăla de maiori prinzători de hakeri, ?

  16. Domnu’ Tache,este corect,adevarat ca firmele americane de armament platesc ” legal ” un comision de 5-10 % PT.COMENZILE PLATITE ANTICIPAT ? La noi la romani comenzile se fac doar pe principiul ” da’ noua ce ne iese ? „,.se stie.Faceti socoteala la cat se ridica parandaratul,pt. cheltuielile din PIB majorate la 2,5 % pt. inarmare. Asa ca draaagi rooomani,sa ” fim atenti la cheltuieli,cat cheltuim si pe ce cheltuim „….Sursele de finantare se ” identifica ” dupa cum ” ni se nazare,ni se scoala noua „,noi hotaram,fraierilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger