AcasăDezvaluiriAncheteMaia Sandu, un Zelenski cu fustă!

Maia Sandu, un Zelenski cu fustă!

Alo, Maia? Aici România! De ce nu mai răspunzi? Cam astfel se derulează actuala relație bilaterală dintre România și sora mai mică de peste Prut… Ce este drept, ”lanțul” de iubire cu Republica Moldova nu s-a ”rupt” chiar cu totul…

Maiei Sandu i s a făcut de trupele pacificatoare rusești

Numai că, ghinion, Maia Sandu începe să semene tot mai mult, pe zi ce trece, cu un lider de genul ”Zelenski cu fustă”! Ceea ce a creat inițial stupoare la București! Și acum de-a dreptul îngrijorătoare… Pentru că ultimele decizii ale președintei Republicii Moldova nu au mai avut loc la sfatul autorităților române… Cele care, mai mult decât atât, nici măcar nu au mai fost informate de o Maia Sandu care vrea să arate cu orice preț că, gata, a devenit ”fată mare”. Și ia decizii geo-strategice de una singură…

Republica soroșistă Moldova

Spre acest statut se îndreaptă deja ”cu capul în zid” Republica Moldova. La Chișinău aflându-se în plină desfășurare o intensă operațiune de ”soroșizare” a tuturor instituțiilor vitale, în frunte cu chiar Președinția, Guvernul, Centrul Național Anticorupție și Serviciul de Informații și Securitate. Politicienii și ofițerii care și-au făcut studiile nu doar în Federația Rusă sau Ucraina, dar mai ales în România fiind înlocuiți pe capete de activiști provenind exclusiv din parcă nesăcătuita pepineră de cadre a rețelei Soroș de peste Ocean. Acum, desigur că este dreptul președintei Republicii Moldova să schimbe liniile cu proprii oameni de încredere. Însă când aceștia nu mai sunt cei recomandați de București, ci de Fundația pentru o Societate Deschisă, statul român se vede nevoit să aibă o reacție. Una care însă, momentan cel puțin, o fi ea sublimă prin sintezele și analizele MAE, dar în noua realitate de la Chișinău lipsește cu desăvârșire…

Frica de 9 – 16 !

După cum avertizam chiar zilele trecute, Agențiile partenere de peste Ocean au alertat serviciile românești cu privire la posibilele provocări de natură militară din săptămâna 9 – 16 iunie. Informarea americană specificând clar că este posibilă o ”bubuitură” semnificativă pe teritoriul Republicii Moldova, pentru ca agenții GRU să testeze astfel reacția României și implicit a NATO. Numai că România ar fi legată la mâini și la picioare și nu ar putea decât să ”înghită” umilința internațională, fără a avea posibilitatea reală de a sări în ajutorul Republicii Moldova. Și atunci de ce face Maia Sandu tot mai insistent jocurile Moscovei? După arestarea fără o miză reală a rusofonului igor Dodon, Maia Sandu anunțând că Republica Moldova interzice difuzarea de emisiuni de știri rusești la radio și televiziune! Vorbind totuși de o țară care recunoaște că practic nu are o armată proprie, în afara trupelor ”pacificatoare” rusești din Transnistria! Cu o populație declarată în proporție de 36 % vorbitoare de limbă rusă. Și care a fost sfătuită intens să nu mai bage și ea ”bățul” propagandistic prin ”gardul” rusesc, cel puțin până ce nu se mai potolesc spiritele în Ucraina. Dar Maia, nu și nu! De parcă ai zice că ar vrea o atragere a României într-o destul de probabilă dezghețare a conflictului transnistrean. Ceea ce nu ar avantaja decât Președinția lui Zelenski și strategia soroșistă a internaționalizării conflictului ucrainean…

author avatar
Catalin Tache
4.227 afisari

34 COMENTARII

  1. Pai nu prea mai este credibil războiul din Ucraina, iar entitățile din spatele conducerii SUA pierd teren, europenii incep sa vadă ca sunt buni doar pentru taxa de prostie si americanii le distrug economia si ii lasa fara bani prin diverse biruri, arme, gaze, mancare, etc. Asa ca trebuie o noua Ucraina sa ii sperie pe prostii, ca o sa vina ursul cel rau peste iei. Si sa nu mai ridice capul, sa stea in poziția ghiocel

  2. Nu va dati seama ca scriu aceste articole la ordinul sefilor mei din Sankt Petersburg?
    Ar trebui sa fiti un pic mai isteti si sa nu mai credeti toate balivernele care apar in mass-media!
    In rest sa auzim de bine.

  3. Sa ramana singuri daca vor sa fie alt jelinschi ca doar nu o sa le spalam cu sangele nostru slugarnicia sau nemernicia lor.vor sa fie carne de tun cum s a dovedit si asta sa fie sanatosi.daca occidentul vrea sa faca razboi cu rusii sa nu mai fie lasi si sa i atace aerian direct ei sa nu mai santajeze pe cei insignigianti ca ei iau tainul!! Noi rusii i am platit cu un tezaur , sa ne lase in pace ca sa nu primeasca de la Dumnezeu rasplata!!

  4. Tache, reiei ideile principale ale postării mele anterioare privind provocările din săptămâna 9-16 iunie. Ma bucur și sa știi ca nu cer drepturi de autor! Normal ca d-na Maia e pupila lui Soros și trebuie sa vopsească în portocaliu toate instituțiile Moldovei. Evident pentru a-i calca pe nervi pe rusi, scop în care l-a arestat și Dodon, asa cum spuneam în postarea precedenta. Stoltenberg vine vineri în colonie, asa cum spunea Nasu, să-i de D-zeu sănătate, ca știu ca citeste Ziarul National, sa o bage în razboi (colonia). Probabil trimis de bilderbergi, care au ținut sfat de taina imediat după Davos. Scenariile sunt doua posibile. Intram in Război fie pe filiera Moldovei sau ne unim cu Moldova la insistentele US și UE, asa cum scrie în presa, dar când se va termina „distracția” Moldova va ieși din „unire”, dar cu granița de vest pe Carpații Orientali. Ardealul îl vor lua ungurii, insa economic va fi protectorat German și, uite asa se poate dezmembra Romanica noastră singurul stat din regiune ce a rămas nedezmembrat. Problema e, noua cine ne va mai plății pensiile dacă Statul roman se va duce p.li de suflet? Aud?

    • Gica, esti nebun???😅😅😅pai Tache a scris aia cu 9-16,cum draku sa te plagieze???

      • Nu fi tâmpit postacule. Am spus ideile principale ale postării mele precedente la articolul lui Tache, adică faptul ca Maia Sandu este o sorosista pentru cretinismele căreia Tara nu trebuie băgată in război si ca este proasta după ceea ce face anume, arestarea lui Dodon, provocarea făcută de aceeasi matracuca Rusiei. Pericolele din perioada imediat următoare au fost semnalate într-adevăr de Tache, sa trăiască el și familia lui! Mai puțin aia de la MI 6.

          • Gica a batut palma cu Kostea , adica cu mini , am avut intilipciunea sa-i impac …..hihihihihi……Ramane sa-l domoliesc pe bosumflatul di Jelu si sa-i aminajez pank fulgii zburliti di la cuibul di piupaza lui Livia .

  5. „…Maia Sandu incepe sa semene cu un lider de genul Zelenski cu fusta”..este o declaratie EXAGERATA si TENDENTIOASA.!! BASARABIA are si a avut o politica „temperata” in istoria ei si NU doreste sa amplifice tensiunile cu Rusia,in conditiile actuale,dupa cum vrea Romania lui Iohannis si bine face.

  6. Penes Curcanul a existat in realitate : Constantin Turcanu , nascut la 1 martie 1854 la Vaslui , singurul copil al lui Maria si Gheorghe Turcan . La 21 de ani a intrat in Regimentul 13 Dorobanti , in august 1877 fiind avansat la gradul de sergent . L-a intalnit personal pe poetul Vasile Alecsandri. Dorobantii purtau pene la caciuli , de aici denumirea ” Penes Curcanul „. Dupa Razboiul de Independenta , a participat ca voluntar in Regimentul 25 in 1913 contra bulgarilor , in 1918 , in 1922 , 1923 si pana la moarte in armata . A murit pe 15 Nov. 1932 ( 78 de ani ) si isi doarme somnul glorios de veci la Mausoleul Cimitirului ” Eternitatea ” din Vaslui .

  7. COMISARUL.RO , MIERCURI , 8 IUNIE 2022 , ORA 23:55 : ” ASTA S-A TITRAT LA ANTENA 3 ! ” .

  8. Draga Maia, adica tu sorosista drakului, baga odata Moldova in razboi, sa se simta bine si concetatenii tai, sa vada si ei cum mai e cu iarna Nucleara !! Macar le mai iei din multiplele griji pe care le aua pe cap, o sa fie fericiti si nu vor mai avea nimic !! A ha ha 🙂 Oricum, draga Maia, pe tine te doare fix in bascheti de toata lumea, tu deja ai locul tau pus deoparte in acel bunkar de sub Bruxxelistan !! Numai vezi sa nu vina vre-un araboi din asta cu Aloha Snackbar, sa inceapa sa dea cu iataganul in voi pe acolo, jos in bunkar, sa aveti grija sa inchideti bine poarta de intrare, dar si cea de iesire !! Ha ha ha 🙂

  9. Cine e dobitocul care imi terfeleste numele ? Dau National in judecata , vreau sa stabilesc cine este persoana care isi permite sa posteze cu numele meu . Banuiesc ca nu e cetatean roman , lumea e mica , il caut si-n gaura de sarpe …!

  10. Acest gunoi Maia Sandu care a studiat in tara drogatilor si crimelor a venit cu propaganda poponarilor si drogatilor de peste ocean ,o perversa si periculoasa a fost votata de prostimea din diaspora Moldovei

  11. Raul , vrei sa-ti molfai zmaurashu ? Fa un voiaj la Tiraspol , ma gasesti in boschetii de sub pasarela garii , nici nu banuiesti cand intri in nirvana , prestez si pe caiet . Rog seriozitate !

  12. Aktual 24 , ieri , 8 iunie 2022 , articol de Mara Popescu : ” TIMOSENKO : ” CAND PUTIN NE-A ATACAT , AM MERS LA ZELENSKI , NE-AM STRANS MANA . TOTI AM FOST DE ACORD SA NE SUSTINEM PRESEDINTELE SI ARMATA SI SA LUCRAM PENTRU VICTORIE „.

  13. Primul trebuie să vină Interesele legitime ale României și ale Românilor, apoi Interesele internaționale și toate celelalte tip NATO, UE, ONU, etc, etc
    Deci tot ce facem noi, Românii, trebuie să fie Interesul nostru legitim. Exclusiv. Înainte de toate. Apoi restul. Tot restul.

  14. De ce o amestecati pe Maia Sandu in mizeria lui Zelenski ?
    Ai fost vreodata in R- Moldova ??? Stii cati agenti Rusi si Mafie ruseasca exista acolo ? Maia Sandu este deocamdata intre Ciocan si Nicovala .
    Stiu daca ai fi in locul ei – ai face , ai drege ……….ai fi un erou .
    Sau Maia Sandu ar trebui sa se bazeze pe ” Marele ” ajutor din Ro……Ha Ha Ha – asa cum minoritatea Romana din Ukraina este sprijinita de Fanfaronii Damboviteni nu !!!

    Dar asimilarea fortata a romanilor din Ukraina nu a atentionat Guvernul si Presedintele marioneta a Ro ca sunt in pericol de moarte ?
    Dar integritatea si drepturilor minoritatilor nu se negociaza sau se asimileaza fortat – adica se ukranizeaza ? Din 300 de scoli in L. romana sunt 10 – asa e si se vor dizolva si astea in viitor ptr. ca : Romanii se lasa asimilati f.usor – Cauza : Patria Mama ii sprijina aproape de loc ( vorbarie fara fapte ). In geneza noastra mioritica am fost lung timp vasali . Aceasi lege s-a aplicat si minoritatii maghiare din Ujgorod dar ce sa vezi – Scolile in L.Maghiara s-au dublat aproape . De ce ? Statul maghiar nu a dormit – a infiintat ONG. ce au sprijinit scolile private in L. Maghiara din Ukraina . Ungaria – Patria Mama – a sarit in ajutorul lor promt si operativ , cu banii guvernului din Budapesta. De ce Statul roman – nici macar nu copiaza ……………!!!!! De lene , din tradare , din indolenta . Ai nostrii – Corupti , ipocriti , – ma refer la clasa politica – doctori si doctoranzi – te apuca si greata – cand ii vezi sau auzi la televizor ce mai debiteaza .
    Premierul Ma – Ciuca , ne spunea f. agresiv ca a fost in Ukraina si Drepturile Romanilor vor fi respectate in Oglinda – ce lipsa de demnitate , ce ipocrit . La drept vorbind imi place de el – este si doctor – si mai ales faptul ca transpira cand vorbeste , m-a facut sa plec din Ro. definitiv . Uitati -va la limbajul corpului sau , si la coerenta vorbelor sale scoase din ” Putul ” gandirii lui . . L-ati auzit vorbind engleza lui de Specialist la Popota ???? are si studii prin USA.
    Cata ipocrizie si impostura la un Doctor ……….Plagiator dovedit , dar musamalizat – de… e Prim Ministru . Ro. cu asa oameni asa viitor . Paul Goma spunea : ” Cu aceasi greata politicienilor dupa ’90 ca si celor dinainte „

    • Gabriel , mai rabda un pic , vine Ciolacu , are certificat de revolutionar si la Buzau nu s-a tras nici un foc .

  15. Ce treaba are RO cu MD? Sunt doua state independente, fiecare cu a mă-sii.
    Numai niște minți înfierbântate sau interesate mai mănâncă rahat despre unire. Cine cu cine sa se uneasca? Nici unii, nici alții nu vor. Și mai ales, nici stăpânii lumii nu vor uniri, ci fărâmițări.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger