AcasăDezvaluiriAncheteMAI geme de drogați în uniformă! Încep testările!

MAI geme de drogați în uniformă! Încep testările!

Situația cu ”consumatorii” din MAI scapă de sub control

Este, de departe, unul dintre cele mai negre secrete ale Ministerului Afacerilor Interne. Și chiar dacă lovitura de imagine poate fi una năucitoare pentru credibilitatea ministerului odată cu declanșarea scandalului, deja acesta nu mai poate fi ținut prea mult sub preșul șefilor instituției. Cei care s-au tot temut în această perioadă că dacă se va afla că la nivelul structurilor subordonate a explodat deja numărul cadrelor identificate ca fiind deja consumatori de droguri, atunci întreg ministerul va avea de suferit.

Sunt drogați peste tot și în Poliție la Pompieri sau Jandarmerie

Numai că, după cum rezultă din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, fenomenul subofițerilor sau chiar a tot mai mulți ofițeri superiori documentați deja ca fiind ”drogați” este pe cale să scape de sub control. În cadrul anumitor inspectorate nemaifiind vorba doar de cazuri punctuale, ci de întregi ”focare” de cadre MAI care au căzut pradă acestui flagel. Ceea ce reprezintă o vulnerabilitate majoră pentru respectivele structuri. Mai ales atunci când printre cei deja ”prăjiți” se află inclusiv ofițeri care exercită funcții de comandă! Drept urmare, până acum se prefera ”extragerea” acestora barem din posturile de conducere, dacă tot nu se putea reuși scoaterea lor cu totul din sistem. Totul  prin declanșarea unor cercetări disciplinare interne, dar sub cu totul alte pretexte. Numai că deja nu se mai poate acționa ”cu mănuși”, cadrele monitorizate pentru consum de droguri trecând la ”next level” al ”fraternizării” cu proprii dealeri și implicit rețelele de traficanți din spatele acestora. Astfel că se ia în calcul inclusiv declanșarea unei testări anti-drog ”în masă”, mai ales la nivelul structurilor suspectate a fi cele mai penetrate de către clanurile interlope!

Dependenți de ”păcănele”

Au fost ani de zile în care o problemă serioasă cu care se confrunta protecția internă a MAI-ului o reprezenta dependența de ”păcănele” a unor cadre care căzuseră în patima jocurilor de noroc. Și drept urmare nu aveau cum să nu fie văzuți drept o vulnerabiliate, mai ales că mulți dintre ei deja erau plini de datorii.

După păcănele un nou flagel lovește Internele

Și un polițist gata să ia bani și de la cămătari, numai ca să ”mai dea o mână” poate fi la rândul său o victimă ușoară în fața unor interlopi versați. De altfel, existând destule cazuri în care cu familiile destrămate din cauza ”păcănelelor” și cu cămătarii suflându-le în ceafă, polițiști, pompieri sau jandarmi altădată model au recurs la măsuri extreme de a ieși din acest cerc vicios. Mai mult decât atât, au existat și ofițeri superiori și chiar chestori aflați la comanda unor importante structuri de poliție care au fost documentați ca fiind dependenți de ”păcănele” și care au fost nevoiți să demisioneze astfel ”din motive personale” atunci când au simțit că se strânge ”lațul” anchetelor interne. Punând astfel implicit capăt unor cariere aflate la apogeu.

S-au ”prăjit” singuri…

Și tocmai când în urma operațiunilor contrainformative specifice se părea că s-a reușit ținerea în frâu a acestui fenomen, totul culminând cu o demisie de răsunet la vârful Poliției Române, MAI tocmai ce a sărit din lac în puț. Înmulțindu-se deja alarmant numărul celor suspectați că s-ar droga!

Ofițeri racolați în cluburi

La nivelul tuturor inspectoratelor generale, în frunte cu IGSU și IGPR! Ce-i drept, toate informațiile arătau că pompierii, polițiștii, jandarmii sau frontieriștii care deja călcaseră pe bec ”se prăjiseră” de unii singuri, nefind victimele unei campanii de victimizare din partea grupărilor de crimă organizată. Însă lucrurile s-au agravat în scurt timp, odată cu creșterea alarmantă a celor care au început să se drogheze la rândul lor, în special colegi din anturajul primului val de toxicomani din MAI. Mai ales că nu doar colegii, șefii sau ofițerii de informații responsabili de documentarea celor vizați au aflat de problemele de ”moralitate” cu care se confruntă aceștia, dar și liderii interlopi. Cei care nu au pierdut ocazia de a-i fideliza pe ”gaborii drogați”, prin mijloacele specifice lumii interlope.

”Sclavii” traficanților!

Astfel că ”polii de Putere” s-au schimbat în scurt timp. ”Gaborii” vulnerabili fiind ”frăgeziți” prin deja tradiționalele atracții de care lumea interlopă nu duce deloc lipsă. Și după ce au fost lăsați să-și ”facă talentul” și să își ”umfle mușchii” prin cluburi sau direct anturaje interlope, acestora li s-a readus dureros aminte că nu sunt decît niște ”atârnache”. Și că mai ales pe stradă ”șmecheria costă” al naibi de mult! Astfel că acum sunt monitorizate tot mai multe cazuri halucinante în care polițiști sau ofițeri ai altor structuri au ajuns pur și simplu ”sclavii” traficanților cărora în mod normal ei ar fi trebuit să ”le dea panică”!

”Avocatul diavolului”

Iar după această racolare masivă a ”drogaților” de care din păcate încă ”geme” MAI-ul s-a intrat într-o spirală a evenimentelor tot mai greu de gestionat. Și care a ajuns deja la un nivel halucinant, chiar în aceste zile fiind instrumentat un caz greu de digerat de către structurile informative, cele anticorupție și nu numai. Unul prin care un ”om al clanurilor” a ajuns să beneficieze de protecție la cel mai înalt nivel, prin simpla apartenență la același ”avocat al diavolului” care reprezintă și diverse grupuri de crimă organizată. Ceea ce spune multe despre nivelul de penetrare al structurilor MAI, prin chiar intermediul polițiștilor drogați! Iar situația fiind deja una atât de gravă, se impun măsuri cu mult mai profunde decât ineficientele cercetări disciplinare de până acum. Cele care se dovedeau oricum niște biete ”pistoale cu apă” față de ”muniția grea” aruncată de crima organizată în bătălia pentru câștigarea a cât mai mulți adepți printre purtătorii uniformei MAI. Mai ales că deja la nivelul structurilor de combatere a crimei organizate oricum se purtau deja adevărate războaie fratricide între polițiștii care continuă să își îndeplinească misiunile cu orice risc și cei care au fraternizat cu mediile interlope. Totul după ce cutuma protecției oferite cluburilor ”prăfuite” de către acoperiții ”de la crimă” s-a dovedit o sabie cu două tăișuri…

Teste anti-drog

Iar cea mai la îndemână modalitate de ”destructurare” a acestor ”cuiburi de drogați” de la nivelul anumitor structuri ale MAI nu poate fi decât ”testarea în masă”, după modelul anti-COVID, a membrilor ”grupurilor țintă”. Mai ales că procedural vorbind totul este cât se poate de simplu și legal, prin angajamentele de integritate și moralitate asumate pe proprie răspundere, cadrele MAI putând fi astfel testate. Ce-i drept însă, această strategie extremă implică și vădite sensibilități din punct de vedere al imaginii ministerului, astfel că este nevoie fie de o asumare politică, fie de o ”mână de fier” de la conducerea MAI. Și care să accepte declanșarea testărilor anti-drog la nivelul inspectoratelor subordonate.

E ”praf și pulbere” și în Parchete!

Iar cu toate că nimeni nu se încumetă să împingă lucrurile până acolo, deja sunt identificate și structuri de Parchet unde sunt procurori recunoscuți deja ca ”praf și pulbere”. Și la fel și în ceea ce îi privește pe unii dintre cei mai ”onorabili” judecători, inclusiv de la cele mai înalte instanțe din țară! Dar acolo ”jocul” este cu totul altul, adevărații băieți deștepți ai sistemului având astfel oportunitatea să mențină ”deschise” ce a mai rămas din vechile ”culoare” din justiție…

author avatar
Catalin Tache
17.499 afisari

16 COMENTARII

  1. ‏Păi normal, că băieții din MAI au bănuți. Si au luat locuință prin prima casă, la care bineînțeles că ei plătesc rata la fiecare salariu, dar au trecut-o pe tăticu, mămica, sau frătiorul, după care au făcut cu aceștia contract fictiv de închiriere să poată lua și bani de chirie. Cum să nu aibă bani pt ,,distracții speciale,, ?! Plătește statul, stați voi liniștiți!

  2. Nu am pretenția că sunt o persoană deșteaptă dar de fiecare dată când îi văd pe cei care se năpustesc cu ură asupra celor care îndrăznesc să îi contrazică sau să iasă în stradă cu informații care ar putea să îi compromită pe cei aleși , mă întreb dacă înainte să fie trimiși să anihileze populația , nu cumva li se înlesnește o întâlnire cu renumitele ,,doamne” Coca, Ina, Maria și Juana ! Încotro ne îndreptam ? Ce viitor mai au copiii și tinerii acestei țari ?

  3. Daca au redus la tacere DGIPI,lumea isi face de cap ca nu ii mai „deranjeaza” nimeni.

  4. Care sunt și ce spun rezultatele controalelor medicale anuale? Acolo nu pot fi depistați cei care trag pe nas? Dacă cineva dorește mai multe știri poate apela la Marean Vanghelie care știe multe picanterii.

  5. niste drogati sunt toti si in jandarmerie si in politie si in armata ! …toti niste drogati ca au bani ! ….sa le taie jumatate din salariu ! sa le faca salariul de 2000lei pe luna sa vedem daca mai consuma asa ceva ! …niste jigodii ordinare …desfiintati sa fiti toti din jandarmerii si politie !

    • Vorbesti prostii. Ai nevoie de o consiliere profesională. Fara politie si institutii de aplicare a legii ar fi haos iar tu ai fi o „victimă” sigură. A se ințelege „mardit” . Așa dormi si trăiești liniștit, având timp suficient să bați „câmpii”. Oricum se pare ca e în vigoare „câinile moare de ………. și ……. de ….. ……”

    • Cine dracu esti tu sa spui că în aceste instituții sunt numai drogati,ai cunoștințe de astfel de fapte sau vb doar că sa te afli in treabă. Vezi că pt astfel de afirmații poți fi dat în judecată. Pune dracu mana la treabă și nu mai posta aiureli pe net. Ai cap minte ce.ti mai trebuie

  6. M.A.I GEME DE F. MULTE TICALOSII, PAI CUM SA NU GEAMA DACA IZMENARUL GABRIEL OPREA A FACUT DEZASTRU IN SISTEMUL DE APARARE SI SIGURANTA NATIONALA SI JUSTITIE IMPREUNA CU fostul subofiter ILE BOTOS ajuns GENERAL SI PROCUROR MILITAR CU PENSIE DE 35.000 LEI /LUNA. Generalul Botos tatal lui Ilie fost sef al IZMENARILOR DIN ARMATA IN 1989 a operat cu ACCESORII MILITARE SI CU echipamente si uniforme de tot felul pentru echiparea asa zisilor teroristi(criminali) IZMENARU Oprea , VESLARU Eugen Bejenariu si aghilotantul Ilie Botos (subofiter) au fost mana lui dreapta. NU ARE CE CAUTA INTR-O FUNCTIE DE SEF AL UNEI ASOCIATII IZMENARU OPREA LOCUL LUI ESTE PE VECIE IN PENITENCIAR SAU PE VIATA, a participat ca terorist la revolutie si mineriade ucigand civili, a furat rezervele statului, a furat terenuri si cladiri ca prefect si ministru, a comis fraude DE MILIARDE tarii impreuna cu PANDELE de la Ilfov, etc
    Majorarea pensiilor DE SERVICIU si NU speciale pentru militari și polițiști odată cu fiecare creștere a salariiilor sau a soldelor SE POATE REALIZA CORESPUNZATOR NUMAI DUPA NORMALIZAREA CRITERIILOR FOLOSITE LA BAZA DE CALCUL A PENSIILOR INCLUSIV A CELOR MILITARE DE SERVICIU.
    Pensiile unor scarbe ordinare, TRADATORI DE NEAM precum IZMENARU OPREA, ILIE BOTOS, Eugen Bejenariu , etc sunt oferite cu dedicatie de catre EI INSISI si MAFIA CARE AMENINTA VIITORUL TARII.
    Dupa 1989 ATAT CONDUCEREA MAI cat si a departamentelor a fost realizata 90% de catre tot felul de SCELERATI, DE ZOMBI, RETARDATI, ETC situatia este valabila pentru toate componentele GUVERNULUI….ROMANIA POATE FI SALVATA doar prin varianta COREII DE SUD folosita la inceputul anilor ’90

  7. Nu stiu cine a platit pentru un astfel de articol si nici cine e ” comentatorul” care doreste „salarii” sub nivelul unui muncitor, dar cert e ca e mare gradina lui Dumnezeu. Pai mai ” scriitorilor” cum sa credem noi, cei care va asiguram pacea de zi cu zi , ca voi sa puteti scrie aceste ineptii ca nu sunteti platiti pentru defaimarea MAI-ului?
    Ce fel de romani de buna credinta sunteti de va permiteti sa dati cu noroi in lucratorii MAI de la toate structurile?
    Daca macar ati fi in stare sa treceti un examen psihologic si test de pregatire fizica pentru admiterea in randul celor pe care-i blamati ar mai fi ceva, dar voi cei fara Dumnezeu si tara luati in deradere tocmai pe cei carora le datorati siguranta sociala care va pemite sa fiti nemernici?
    Am pierdut prea mult timp pentru un articol si niste comentarii deplasate.
    Sa va fie putin rusinicaaa!

  8. Bai Tache când publici un astfel de articol sa vi și cu probe dacă nu mars de aici cu tot cu articolul tau de cct

    • Mi-ar placea sa-ti vad fata cand primesti citatia de chemare in judecata pseudo-jurnalistule, cum era cu informatia catre trebuia verificata din 3 surse? ai cerut o parere oficiala de la MAI sau ai lipsit de la cursul asta din facultate (asta daca ai facut asa ceva, stiu, slabe sanse). Sper sa va invatati minte ca astfel de articole scrise cu intentia vadita de a defaima pot avea repercursiuni asupra voastra.

  9. Este obligatoriu prezenta zilnică la fiecare serviciu a 1–2 psihologi care vor contorizat multimea tuturor stărilor negative ale lucrătorilor.Si raspunsul la salut iti poate transmite cu ce gânduri a venit la munca ,,x,,Se obișnuiește încă cei cu pb.(n+1) sa fie folosiți pt.obtinerea de informatii,de multe ori ,,hiperbole,,Prezenta psihologilor nu are legatura cu serviciile de protecție.Cu mult respect pt M.A.I . si va rog nu generalizati, mai sunt oameni in MAI care doresc să facă treaba buna dar ei sunt controlați mai mult decât trebuie si la ședințe li se pune pumnul in gura

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger