AcasăDezvaluiriAncheteMafia ucraineană, ”refugiată” la Iași, Constanța, București!

Mafia ucraineană, ”refugiată” la Iași, Constanța, București!

Deloc întâmplător, intens mediatizatul președinte Volodimir Zelenski a uitat să îi amintească tocmai pe etnicii români cu ocazia recentei urări oficiale de Ziua Unității Ucrainei. Numai că nu doar oboseala acestor zile groaznice de la Kiev pare să fie totuși singura explicație pentru ”greșeala omenească” a lui Zelenski. Pentru că președintele ucrainean le-a mulțumit călduros cetățenilor etnici ucraineni, tătari, maghiari și chiar ruși! Fără a spune nicio vorbă doar de români! Deși aceștia reprezintă cea de a treia comunitate etnică a Ucrainei!

Rackeții ucraineni înfrățiți cu interlopii români

Ceea ce nu a făcut decât să alimenteze și mai mult frustrarea ofițerilor de intelligence din structura contrainformativă care în ultimii ani a monitorizat tocmai ”radicalizarea” naționaliștilor ucraineni. Și care, în aceste zile își rostogolesc unii altora episodul din show-ul TV în care actualul președinte ucrainean își bate joc, dintre toate minoritățile etnice din țara vecină, tocmai de etnicii români din Regiunea Cernăuți! Iată însă că această omisiune vădită a președintelui ucrainean de a aminti de etnicii români chiar și cu ocazia unei asemenea zile festive a unității nu este singura alertă care produce frisoane la București. Chiar și cu toate imaginile dramatice televizate, dar în același timp mult exersate. Cele doar cu femei, copii și animale care se refugiază în România. În timp ce bărbații ucraineni își conduc familiile doar până la frontieră, pentru a se întoarce să lupte cu arma în mână cu invadatorul rus. Numai că ofițerii de intelligence știu bine că în afara acestor drame de netăgăduit, ca oricând și peste tot în lumea asta, de tragediile de război profită cel mai mult tot crima organizată.

Mafia ucraineană transporta țigările de contrabandă cu avionul

Astfel că știrile despre grănicerii armatei ucrainene care iau și câte 15.000 de euro șpagă pentru a permite trecerea unui singur bărbat ucrainean nu au fost fake! Atâta doar că acești bani nu îi plăteau refugiații care stăteau la cozi zile întregi, și câte două – trei familii înghesuite într-o mașină banală. Și cu atât mai puțini cei care au trecut frontiera pe jos, cu copiii în brațe și strict cu ce aveau pe ei.

Coloane de BMW X7

Numai că, după cum se înmulțesc rapoartele informative ale structurilor MAI și cele ale serviciilor secrete deopotrivă, primii care s-au refugiat în România, în hoteluri de lux din Iași, Constanța sau București- hoteluri ale căror parcări ”gem” acum de limuzine BMW X7 – au fost tocmai temuții rackeți ucraineni. Cei care de ani buni de zile coordonează cel mai profitabil trafic cu țigări, droguri și carne vie de la frontiera româno – ucraineană. Și care astfel nu și-au pus doar familiile la adăpost, dar și milioanele scoase cash, sub protecția grănicerilor cumpărați cu câte 15.000 – 20.000 de euro.

Femeile și copii trec pe jos frontiera rackeții în BMW uri X 7

Bani care deja sunt băgați ”la produs”. Pentru că rackeții ucraineni se pot baza la Iași, Constanța și București pe vechii lor clienți, tot interlopi, cărora le livrau marfa de contrabandă și până acum. Marfă care însă acum, în plin război, este și mai căutată. Și mai scumpă! Astfel că este greu de crezut că rackeții ucraineni vor pleca prea curând din noul lor regat românesc al contrabandei. Mai ales dacă structurile MAI se vor mulțumi doar cu monitorizarea – ce este drept, una cât se poate de onorabilă, cel puțin deocamdată- realizată de ofițerii Direcției de Informații și Protecție Internă.

Zelenski iar a uitat că în Ucraina trăiesc și români

Dar este mult prea puțin. Pentru că, da, uite că deja știm că mafia ucraineană s-a relocat în cele trei mari orașe românești. Numai că, în lipsa unei voințe dacă nu politice, atunci barem una operativă a liderilor instituțiilor de forță, cu fiecare zi cu care temuta mafie ucraineană se va instala și mai bine pe axa Iași – București – Constanța, cu atât va fi mai greu de scos de aici. Cu riscurile de rigoare… Pentru că dacă ”bombardierii” clanurilor interlope românești dau cu cuțitul, rackeții ucraineni trag în cel mai bun caz cu pistolul. Grenada militară fiind de fapt adevărata lor carte de vizită infracțională!

author avatar
Catalin Tache
185.718 afisari

126 COMENTARII

  1. Crud,dar adevarat….asta este pericolul cel mai mare…nu vrea sa il spuna nimeni,doar Tache acum, dar doareeee rauuu

    • structurile MAI isi vor lua dreptul si de la clanurile locale si de la raketi. Fain , frumos.

      • Fiind cetateni din afara U.E. (chiar daca unii au dolarit ,pardon dobandit dubla cetatenie) sunt implementati in sistemul informatic la Intrari/iesiri in/din Romania.Partea grava a lucrurilor este ca unii provin din locuri cu o indelungata traditie infractionala/criminala de peste 100 de ani pe care au exportato si implementat-o in mari metropole europene si americane.Un exemplu este ODESA care a clonat cartiere ,,Litle Odesa,, in lume. Am vizitat vreo 2 km din cei peste 2000 ai Catacombelor, in muzeul amenajat este o sectie dedicata criminalitatii locale.Cred ca se poate accesa si pe net.

    • In scurt timp ospitalitatea și generozitatea de gazda primitoare va lua sfârșit, criza economica din România generata de inflația galopanta va aduce cetățeanul la fundul sacului, iar mediatizarea excesiva a acestui război, va trebuii înlocuită de criza sociala despre care statul și unele TV se fac ca nu o vad, nu interesează pe nimeni calitatea vieții, doar senzaționalul și distragerea atenției pt a mai mulge bugetul țări

    • Cata inteligenta umana poate avea persoana care a postat si cei care sunt de acord cu aceasta postare, propaganda ruseasca.
      Presedintele Ucrainei a multumit tuturor care ii ajuta pe copilasi si familiile care fug din calea bombelor si trebuie sa fie la mila strainului inclusiv Romania.
      Deci minciuna grosolana.
      Acesti interlopi daca sunt in Romania sunt ilegal intrati, deoarece toti barbatii intre 18 si 60 sunt retinuti nu sunt lasati sa treaca, doar copilasi, femei si batrani.
      Acesti interlopi cum le ziceti cei mai temuti, nu ii vrea nimeni cum are si Romania si alte tari aceste rebuturi,trebuie sa se ocupe de ei Politia/SRI sa ii prinda si deporteze. Daca este adevarat si sunt in Romania au fugit inainte sa invadeze armata rusa Ucraina.
      Interlopii cat pot fi 100 de mizerii, ce vorbim?
      Majoritatea lumii intregi nu pe aceste mizerii le sustine ci ii sustine pe acele milioane de familii ca mine si ca tine.

      • Lumea întreagă nu vede decât pe acești copilași, bătrâni și femei. Atât este voie să se vadă. Acesta este trendul în ceea ce privește refugiații ucraineni. Cei care au fost acolo, la graniță, au văzut mult mai multe. Dar cine să îi asculte pe ei? Pe de altă parte nimeni nu riscă să fie alocat în gașca criminalului rus, doar pentru că spun e ceea ce a văzut cu ochii săi.

    • Voi astia de va dati politisti si fugareati batrani printre blocuri ca nu purtau masa o sa vedeti ce inseamna crima organizata, o sa-i cunoasteti pe Raketi. Pregatiti-va harletele sa dezgropati victimile astora. Cautati-l pe Colonelul Saragea IPJ Tulcea (acum pensionat) sa va dea lectii cum sa scapati de ei. El a reusit asta in 1993. Paduchiosilor!

  2. Stai sa vezi mafie de acum,nu ce aveam noi…racketii ucraineni sunt nebuni, temuti peste tot in lume, si albanezii se tem de ei. Si i-am primit tocmai noi🤣

    • Iar ma dau ” Roman ” cu buletin de Nistrenia , un ” Labar ” imperb tavalit prin boschetii de sub pasarela garii Tiraspol .

  3. Mai dute n p la mea bai Sugiuk,nu vezi ca mafiotii ăștia de refugiați nu au nicio treaba cu slava ucraina? Ti se pare normal ? Sa le iei falusul in nari.

    • Vedeti cum ma injur ? Jumatate din mine e Kostea , jumatate e Sugiuk , in oglinda le iau falusul in nari la amandoi ….. se aude liru-liru ambulance , iar ma reinterneaza pe Gvardinskauya ….

  4. De ce oare , de cate ori ma privesc in oglinada , il vad pe Sugiuk ? Sa fim gemeni ? Poate ma lamureste psihiatrul cat stau internat la dilibau …

    • Nu fac bine ungurii ca nu primesc pe oricine si ca verifica la sange pe cine intra in Ungaria?

  5. Cand esti prost si sluga, dai din coada si te târăști, ca nu doare prostia. Sa vezi ce o sa tragem cu crima organizata ucrainiană. Cu armele introduse in țara de ăștia. Nu mai vorbim de mizeria asta de actor de doi bani care are o echipa de 20 de oameni ce il promovează. Iese la tv machiat, pudrat, fardat si ne spune ca e in război. Dar nu asta e problema, ci ca urăște romanii

  6. Cotidianul . ro , 26 februarie 2022 , articol de Ion Spanu : ” SUTE DE UCRAINENI REFUZA SA-SI APERE TARA SI FUG IN OCCIDENT „.

  7. Aktual 24 , 15 martie 2022 , articol de Mara Popescu : ” FURIE LA KREMLIN , AMBASADORUL CHINEI ( Fan Xianrong ) SE DECLARA ADMIRATOR AL REZISTENTEI : ” Am vazut cat de mare este UNITATEA POPORULUI UCRAINEAN , iar asta inseamna puterea sa . VOM RESPECTA CALEA ALEASA DE UCRAINENI , PENTRU CA ACESTA ESTE DREPTUL SUVERAN AL FIECAREI NATIUNI „. ” Ambasadorul Xianrong a tinut sa-i stranga mana sefului Administratiei Militare Regionale din Lvov, Mahim Kozytski „

  8. Zelenski uraste Romania,asta este clar…sa ajutam totusi femeile,batranii si copiii amarati….dar sa ne luam masuri impotriva rachetilor acum,cat mai putem…sunt politist in Capitala si toti colegii stiu de unde isi iau marfa contrabandistii de tigari din piete…daca indienii nostri le platesc astora taxa de protectie,va dati seama pe cine am bagat in tara???mai lipseste sa se refugieze la noi si neo nazistul Batalion Azov din Mariupol si gata cu Romanica..

      • Eu sunt ” Razboinic ” si tot eu ma aprob si ma laud sub acoperirea pseudonimului ” Camarad ” , asa se procedeaza la casuta noastra de glumeti …..hihihihi

  9. AKTUAL 24 , 15 MARTIE 2022 : ” SUA OFERA UCRAINEI O SUMA URIASA , ” O FINANTARE ISTORICA DE 13,6 MILIARDE DE DOLARI ” . BIDEN : ” TOCMAI AM SEMNAT „.

  10. Tache,vezi ca si in Brasov si Poiana e plin de haidamaci cu jeep-uri de Ucraina.Numai la 5 stele si haine de firma…unde isi apara astia tara, de pe partie?

    • Asta e veche la ei am fost in 2004 in februarie cu un proiect de comunicatii pentru politia de frontiera de acolo in sumi si povesteau ca astia aveau pe vremea aia chevrolet suburban si politia de frontiera niste antichitati gaz vaz adica era „haiducie” la ei inca de atunci mai rau ca la noi,in capitala vedeai pe strada sau lada/jiguli sau land cruiser varianta de lux,idem comertul,imi aduc aminte aveau langa hotelul unde am stat „libid” parca un mall ceva genul „truman show” si daca mergeai pe strada sau piete,oameni amarati viata modesta,repet exista o opulenta discrepante sociale mai rau ca la noi pe vremea aia.

  11. SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE AMBASADA SUA
    Laurentiu Primo
    Poporul român, „partenerul strategic”, ca orice popor vasal mai puțin instruit și civilizat, nu înțelege anumite chestiuni de geo strategie și politică internațională și și-ar dori să fie (i)luminat de înalta înțelepciune și cunoaștere a marelui popor american…
    De aceea doresc prin această scrisoare să vă adresez în mod respectuos câteva întrebări care să ne ajute să înțelegem mai bine fericirea de a fi îndrumați și ocrotiți sub aripa voastră protectoare:
    1. De ce invadarea Ucrainei de către Rusia e mai gravă decât invadarea Irakului de către SUA ?
    2. De ce ruperea Kosovo de Serbia și independența Kosovo sunt legitime, iar ruperea Donbas de Ucraina și independența Donbas sunt ilegitime?
    3. De ce războiul vostru de 20 de ani pentru „detalibanizarea” Afganistanului a fost legitim, dar „denazificarea” Ucrainei e ilegitimă?
    4. De ce moartea a peste 1 milion de civili în războiul din Irak nu a fost o dramă, dar moartea a câteva sute de civili în Ucraina e sfârșitul lumii ?
    5. De ce SUA nu a suportat niciun fel de sancțiuni pentru bombardarea Iugoslaviei și a Belgradului, dar Rusia suportă sancțiuni nemaivăzute pe pamânt pentru bombardarea Ucrainei ?
    6. De ce bombardarea unor spitale de către americani e mult mai puțin gravă decât bombardarea unor spitale de către ruși?
    7. De ce voi aveți voie să dețineți arme de distrugere în masă, dar alții nu au voie ?
    8. De ce SUA și prietenii ucraineni au voie să dețină laboratoare și fabrici de arme biologice și chimice, dar Siria (de exemplu) nu are voie ?
    9. De ce Israelul are voie să dețină bomba atomică, dar SUA susține că Iranul nu are voie ?
    10. De ce copiii palestinieni care mor sub bombe nu sunt o dramă, dar copiii ucraineni sunt ?
    11. De ce pentru ocuparea Crimeei impuneți sancțiuni, dar pentru ocuparea Cisiordaniei și a „teritoriilor ocupate” de Israel nu impuneți nicio sancțiune?
    12. De ce emigranții sirieni, copii si femei, erau răi și indezirabili, dar cei ucraineni sunt minunați?
    13. De ce oligarhii ruși sunt răi, iar oligarhii americani sunt buni ?
    14. De ce trebuie distruse amărâtele de străzi de țară românești sub roțile tancurilor și blindatelor americane și nu folosiți autostrada Bechtel pentru care statul român a plătit miliarde de dolari?
    15. De ce trebuie să plătească România anual miliarde de dolari Statelor Unite pentru niște arme „virtuale”, ca să ne apere împotriva extratereștrilor, dar nu găsește 0,5 miliarde pentru a salva viața a mii de copii bolnavi de cancer ?
    16. De ce pentru crimele de război comise de americani în Vietnam, Coreea, Iugoslavia, Irak, Afganistan, Libia, Siria, etc, nimeni nu a fost tras la răspundere, dar pentru crimele din Ucraina trebuie găsiți neapărat vinovați din rândul rușilor?

    Sunt convins că veți aprecia aceste întrebări ca pe o formă de manifestare a celor mai înalte idealuri de libertate de exprimare și cunoaștere a adevărului ce au animat mereu acțiunile SUA de promovare a drepturilor fundamentale ale omului în lume !
    Poporul român așteaptă cu mare interes răspunsul domniilor voastre, pentru a avea motive de a vă iubi mereu mai mult și mai mult, așa cum e normal și cum am fost invațați de minunatele Fundații Soros să ne iubim stăpânii !

  12. Pentru ce platim noi romanii acest SRI,si alte servicii „secrete” cand MAFIOTII ucraineni au umplut Romania. Apropo…astia NU sunt „barbati” buni de înrolat in armata lui Zelensky.!??. Parca!? in Ucraina este instaurata Legea Martiala.!

  13. @Brasovean…Nu au nicio treaba cu regulile de circulatie…jeepane cu folie pe parbriz…depasiri la limita,slalomuri…condus agresiv…”Dulapuri” la marginea partiei…

  14. CONTRIBUTORS.RO , ASTAZI , 15 MARTIE 2022 : PUTIN E INVINS IN FIECARE ZI , IAR UCRAINA DEVINE O MARE NATIUNE . NU CRED CA TRANSNISTRIA SA SE IMPLICE IN RAZBOI . INTERVIU CU ARMAND GOSU „. ” Oligarhii transnistreni nu vor sa-si riste viata si sa se scufunde odata cu Putin „. ” RUSIA NU VA MAI FI NICIODATA ACEEASI . ACUM SE INCHEIE CU ADEVARAT CEL DE-AL DOILEA RAZBOI MONDIAL „.

    • ACHTUNG nu e Armand Gosu , n-ai cum sa pricepi daca habar n-ai cine este analistul Gosu , n-ai citit articolul si ai golit damigeana de samagoanca . Vai de steaua ta de postac ramolit ,si rusine pentru cine a desemnat un asemenea idiot sa faca propaganda !

  15. La o statistica pe site-uri, facuta zilnic, National.ro este pe locul 1.(unu) la VIZUALIZARI pe tot numarul de articole. BRAVO si SUCCES.!

  16. NEWS.RO , 15:03 2022 , ORA 22:26 , articol de Luminita Turcu : ” ADUNAREA PARLAMENTARA A CONSILIULUI EUROPEI A VOTAT RETRAGEREA RUSIEI DIN CONSILIUL EUROPEI / COMUNICATUL APCE „.

  17. Acum o sa vada si amiralul de apa dulce domnul jeneral de karton Chitac, marele bostan primar la Constangeles, cum e sa aia in oras tot timpul parte de niste senzatii tari !! Ha ha ha 🙂 Crad ca Chitac o sa umble tot timpul cu tankul pe acolo !! Ha ha ha 🙂 Bravo, bai magarusilor de la sparlament, a-ti rezolvat si aceasta problema, sau… sau problema va v-a rezolva pe voi !! Bai Bode, nu te lasa, ameninta-i si pe astia, poate iti pun ceva sub fundulet, adica sub kurkubeul tau nostim de tampit !! Ha ha ha 🙂

  18. De ce nu s‐au zbătut conducătorii nostri ca romanii din Ucraina să aibe drepturi și copii să poată învăta în limba română.Cum e posibil ca actorasul sa zică ca Romania a ocupat Bucovina si noi sa nu combatem deloc aceasta declaratie.La inceputul anilor 90 in confruntrea dintre fratii nostri moldoveni si rusi ,ucrainienii s au poziționat alaturi de ruși.
    Sa nu uitam cum ne au ignorat cand au dragat canalul Bastroe.
    Acum sunt la necaz,nu ne bucuram de suferinta lor ,ajutam că asa suntem noi romanii.Oare ei ne-ar fi tratat cu aceiasi ospitalitate daca rusia ar fi atacat Romania?
    Suntem în Nato!

  19. Agerpres.ro , astazi , 16.03.2022 , ora 04:09:09 : ” SENATUL AMERICAN IL CONDAMNA IN UNANIMITATE DREPT CRIMINAL DE RAZBOI PE PRESEDINTELE RUS VLADIMIR PUTIN „.

  20. Politia noasyra de frontiera ori e depasita tehnic, ori corupta,ori se pisa pe ea de frica mafiei ucrainene

  21. Comisarul.ro , astazi , ora 07: 30 : ” INCA UN GENERAL RUS A FOST UCIS IN UCRAINA „. Daca informatia se confirma , generalul Oleg Mitiaev , comandantul diviziei 150 , ar fi al patrulea general de top ucis de la inceputul invaziei in Ucraina .

      • Eu sunt SUGIUK , KOSTEA AMORE SUGIUK TIRASPOL , mamuku nu e sigur , e pi sentura la produs , ma injur di zor in oglinja di mortii lu mamuku si ma iau pi mataranga zburlita ca Baba Cloanta din povieste pi matura ……hihihihihihihihihihi

      • A vinit mamuku acasa insotita , s-a imbarligat cu Zorro pe centura si se dueleaza sub plapuma …..hihihihi

  22. Bulgaria a implementat deja la granite unsistem strict de monitoruzare a refugiatilor ucraineni si mai ales a barbatilor care se supun legii martiale de la ei. De ce?pentru ca se poate si pentru ca vor sa evite instalarea mafiei ucrainene in Bulgaria…noi,saraci cu duhul,

  23. Singura reactie a MAI a fost infiintarea unor puncte de informare impotriva traficului de carne vie in vami si a retelelor de prostitutie. Deci stiu la ce sa se astepte…

  24. Comisarul.ro , astazi , ora 08:15 : ” DE CITIT ! TREI MARI GRESELI FACUTE DE PUTIN CARE I-AU TRANSFORMAT INVAZIA INTR-UN DEZASTRU ” ( The Telegraf , citata de Rador , articol de Taras Kuzio , politolog britanic , specializat in studii ucrainene – a prevazut ocuparea din Crimeea inca din 2010 ) .

  25. Politicienii din Ucraina prin declarațiile pe care le fac vor sa atragă un stat membru NATO in conflict.
    Rusia e clar că nu își permite un razboi cu NATO,vor fi categoric invinsi,Ucraina stie acest lucru si de aceea vor sa atragă o tara NATO in conflict.

  26. Cabotinul papusat de yankei nu a mentionat romanii la ziua unitatii tarii de la margine pentru ca stie ca nu va mai avea in curind parte de teritoriile locuite de ei si rapite samavolnic (cuvint ucrainian) Romnaiei de catre Stalin.

  27. Tot io sunt Barna Ong Cunoscator Vadim bali ReAlist Frontierist , halpai polonic dupa polonic cu ochii benoclati dupa cisterna salubritatii , am sa ma mufez direct la vidanja .

    • Ba , tu esti prost ? Larga muia fara sa inghiti e ca nunta fara lautar , esenta si ellixirul tineretii sunt in propolis amestecat cu laptic de matca sub jet , asa dispar ridurile si buboaiele de la rozeta , fraiere…!

      • Ba kostiusa onanie beata
        Dar ar dalacul in hoitu-ti scarbos
        Stai in vitrina cu stremeleaga sculata
        In Amsterdam ,animal prost si jegos!

        Bai plotoner burduhos si nazist
        Scarbos caracter mai ai taratura
        Te bagi in seama catel ceausist
        Iar mintea si ea a pornit pe aratura!

  28. ADEVARUL.RO , IERI , 15 MARTIE 2022 , ORA 11:51 , ARTICOL DE CORNEL STAN : ” SCAPATI DE ENERGIA OTRAVITA A RUSILOR ! „.

  29. G4 Media .ro , 23 ianuarie 2022 , de Attila Kerekes : ” TOTUL DESPRE ALEGERILE DIN UNGARIA SI MARILE MIZE ALE LUI VIKTOR ORBAN ………….”.

  30. DefenseRomania.ro , ieri , 15 martie 2022 , ora 12:44 , articol de Gheorghita Orjanu : ” RUSIA VA PIERDE RAZBOIUL CU UCRAINA – 12 CONCLUZII ALE CELEBRULUI EXPERT IN STIINTE POLITICE SI ECONOMICE , FRANCIS FUKUYAMA „.

  31. Spotmedia.ro , ieri , 15.03.2022 , ora 13:09 , interviu Magda Gradinaru cu Mark Galeotti , specializat in politica si securitatea Rusiei : ” CUM SI CAT BLUFEAZA PUTIN SI CINE IL POATE SCOATE DE LA KREMLIN . CE VA FACE CHINA ? PACEA DE DUPA RAZBOI – INTERVIU VIDEO „.

  32. De ce presa românească nu spune nimic de pericolul rakeților ucrainieni dacă securitatea știe și își face treaba?

  33. 1. Universul.net , ieri , 15 martie 2022 : ” RAZBOIUL RECE SI-A DESCHIS LARG POARTA . SUA REVIN LA POLITICA DE INGRADIRE PENTRU ” A ” JUCA ” RELATIA RUSIA-CHINA „. 2. Universul.net , astazi , 16 martie 2022 , articol de Laurentiu Mihu : ” MERCENARII DIN ORIENTUL MIJLOCIU , RECRUTATI DE PUTIN , POT SAPA SI GROAPA RUSIEI „.

  34. Adevarata intrebare e ce functionar va rezista la ce spagi uriase dau racketii?si cine ny va lua,va sari in aer

  35. Digi 24, astazi , 16-03.2022 , ora 08:00 : ” ARMATA IT A UCRAINEI ” . 300.000 DE HACKERI DIN TOATA LUMEA AU RASPUNS LA APELUL UNUI MINISTRU DIN KIEV „. – ( Mihailo Fedorov , Vicepremier si Ministru pentru Transformare Digitala ).

  36. Solutia ar fi sa nu primim decat copii si femei. Barbatii ucrainiei trebuie lasati in tara lor sa o apere. Sa fie trimisi in tara lor toti barbatii ucraunieni din Romania.

  37. CU o astfel de tehnologie monitorizeaza in timp real militia si serviciile pe acei romani considerati indezirabili

    Desigur tehnologia este ILEGALA si NU este acoperita de nicio prevedere legala in vigoare pe planeta. Sunt si alte state care fac asa ceva, doar de acolo au cumparat-o, si se face de ani si ani de zile …

    Cititi si aflati adevarul

    NSA operatives see what the surveillance subject’s eyes are seeing.

    The NSA monitors available information about this technology and withholds scientific research from the public. There are also international intelligence agreements to keep this technology secret.

    The NSA has proprietary electronic equipment that analyze electrical activity in humans from a distance. NSA computer generated brain mapping can continuously monitor all of the electrical activity in the brain continuously. The NSA records and decode individual brain maps (of hundreds of thousands of persons) for national security purposes. EMF Brain Stimulation is also secretly used by the military for brain-to-computer link (in military fighter aircraft, for example).

    For electronic surveillance purposes, electrical activity in the speech center of the brain can be translated into the subject’s verbal thoughts. RNM can send encoded signals to the brain’s auditory cortex, thus allowing audio communications direct to the brain (bypassing the ears). NSA operatives can use this covertly to debilitate subjects by simulating auditory hallucinations characteristic of paranoid schizophrenia.

    Without any contact with the subject, Remote Neural Monitoring can map out electrical activity from the visual cortex of a subject’s brain and show images from the subject’s brain on a video monitor. NSA operatives see what the surveillance subject’s eyes are seeing. Visual memory can also be seen. RNM can send images direct to the visual cortex, bypassing the eyes and optic nerves.

    https://beforeitsnews.com/

  38. Uitati derbedeii si prostalaii tarii ! La balamuc cu tache al vostru, repetentilor someri !Scursura tarii, viermii poporului roman si-au gast guru : unu tache !

  39. Dar „distinsii” vamesi romani, de ce i-au lasat sa treaca? Nu mai verifica nimeni nimic? Sau si ei (racheti, traficanti, mafioti, hoti, etc) sunt catalogati drept refugiati?

  40. COMISARUL.RO , ASTAZI , ORA 13: 57 : ” UN AMANUNT DESPRE CORLATEAN , MICUTA CURVA A RUSIEI DIN PSD …”.

  41. Să vezi distracție când va începe lupta mafioților romani cu cei ucrainieni, pentru zona de influenta, terenul de manifestare. Știrile de acum de pe ” câmpul de lupta ” este nimic fata de ce va urma. O să vedeți atunci cum mass media noastră cea chioara cum ne va călca nervii cu scene apocaliptice din răzbelul celor doua mafii. salvarea noastră poate fi ca rakeții ucrainieni sa considere România prea săraca pentru nevoile lor de acțiune si să emigreze pe alte meleaguri, mai ales peste ocean, unde scenariul se repeta cu mafia locala, bine consolidata si care nu va fi prea incantata de venirea intrușilor. Sau poate aleg Germania, Franța, Italia, unde exista un teren de manifestare mult mai bogat decât in Romania. Asta ar fi singura noastră scăpare, dar nu totala, tot vor mai rămâne ceva mafioți, cei mai pricăjiți, pe la noi, de ceva spectacol tot vom avea parte.

  42. Universul.net , 16 martie 2022 : ” MOSCOVA , IZBITA DE SANCTIUNI . DEZVALUIRI KOMMERSANT : FUNCTIONAREA SISTEMELORE INFORMATICE ALE STATULUI RUS , AMENINTATE DE CRIZA PUTERII DE CALCUL „.

  43. News.ro , astazi , ora 15:19 , articol de Valentin Vidu : ” SUA SI NATO TRIMIT UCRAINEI SISTEME DE RACHETA SOL-AER DIN EPOCA SOVIETICA DE TIP SA-8 , SA-10 , SA-12, SA – 14 „. Au raza mai mare decat rachetele mobile de tip Stinger si ofera posibilitatea interceptarii rachetelor de croaziera „

  44. Spotmedia.ro , astazi , 16.03.2022 , ora 16:00 , articol de Valentin Dimitriu : ” ZELENSKI A TINUT UN DISCURS ISTORIC IN CONGRESUL SUA SI I-A CERUT LUI BIDEN AJUTORUL : A FI LIDERUL LUMII INSEAMNA A FI LIDERUL PACII „. Urmariti VIDEO din finalul articolului .

  45. A vorbit si Take zis breloc, si, voi prostanii puneti botu, ziaristu puli scuga lui Ilie ….

  46. Pe tufin il rezolva GRU dupa ce isi fac treaba cu el.FSB l-a recrutat..dar fsb pe langa GRU sunt un fel de pisica pe langa urs. Plus armatele tarilor, marilor puteri au comunicat intodeauna la nivel inalt….intre ele inainte ,in timpul si dupa conflicte….razboaiele, politicienii….vin si trec armatele raman. Tufin incepe deja sa fie istorie..

  47. Parca am fi cine stie ce tara pasnica. Tot o tara pe ultimul loc suntem, plina de mafioti si tot felul de smecherasi ajunsi sa faca afaceri ilegale dupa 1989. Nu stiu ce mare semnal de alarma este ca vin si altii in tara, oricum se vor face mereu treburi legale/ilegale si noi o sa stam sa comentam pe internet. Ca romanul atata poate doar sa planga pe facebook sau in mediul online. Stati voi linistiti ca intra si iese cine doreste, cum doreste si cand doreste. Si voi nu puteti face nimic. Mai bine va culcati ca altii isi fac treburile peste nasucul vostru.

  48. SARAGEA DE LA IPJ POLIȚIE TULCEA A LUCRAT ZIARIST LA ZIARUL,,DOBROGEA,,CȚA,,PE TIMPUL RĂPOSATULUI,APOI LA REVOLUȚIE SA ÎNCADRAT POLIȚIST TURNĂTOR LA ȘEFI,,,FĂRĂ SC.MILITARĂ ERA UN LĂTRĂU A FOST EXCLUS ȘI MUTAT LA TULCEA DE PROST CE ERA

    • CORECT CU LĂTRAUL DE SARAGEA NU A LUCRAT OPERATIV LA CONSTANȚA,,SE OCUPA DE POȘTA SECRETA,,DUCEA CORESPONDENȚA LA GARĂ,,AEROPORT ETC,,CE RAKEȚI VORBIȚI VOI

  49. Ce pot face in sărăcia noastră de țară??? fură fetele și le vând, să facă prostituție… ce-l mai grav… în anii 90multe ucrainene au fost furate sau mințite și duse în America să facă bani… nasoală treaba…chiar gravă… când are să dispară fete,atunci o să vedeți ce pot face ăștia 🤬🤬🤬

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger