Cauta

”Măcelul dosarelor” la SIIJ, între Florea și Marin!

Uite că nici măcar nu mai este nevoie ca neomarxiștii useriști să intre în ”greva boului”, pentru ca Secția Specială pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție să dispară de la sine. Oricum acolo fiind deja un blocaj total, procurorul șef Adina Florea și adjunctul acesteia, Nicolae Marin blocându-se reciproc pe unde apucă.

Adina Florea și Nicolae Marin se neutralizează reciproc

Astfel că soarta Secției a cărei înființare a produs atâtea frisoane unora și temeri altora pare a fi ca și pecetluită. Mai ales că raportul de forțe dintre Adina Florea și Nicolae Marin este încă unul extrem de echilibrat. Astfel că, în timp ce prima se tot vaită că ar munci, dar îi ascunde Marin dosarele, cel de al doilea se prezintă ca o adevărată ”pavăză” în fața exceselor superioarei sale. Rezultatul fiind unul singur: anihilarea SIIJ, din chiar interiorul instituției!

Vrea, dar poate?

Aceasta este marea întrebare care a rămas încă în picioare cu privire la activitatea Adinei Florea în fruntea Secției Speciale de Investigare a Infracțiunilor din Justiție. Cea care, la instalare promitea că va demasca și proba prin dosare beton toate abuzurile comise de magistrați în perioada de glorie a ”Jihadului anticorupție”. Însă vremea trece, dosarele nu apar, atacurile USR – PLUS se întețesc, susținătorii Secției își pierd din entuziasm, iar Adina Florea a rămas setată tot pe ”placa” cu ”nu pot să fac nimic, că nu mă lasă Marin”. Acum, ce-i drept, într-adevăr adjunctul Nicolae Marin chiar pare a fi ”capul tuturor răutăților” de la SIIJ. Dar chiar și așa, intangibilitatea acestuia este până ”la cerul” sistemului? Fiind suficient să amintim, printre nenumăratele ”bube” ale fostului procuror al DNA care amenința profesorii universitari de la Agronomie că ”îi saltă cu autobuzul” dacă nu declară ce le zice el în Dosarul ”Băneasa”, de ”frăția” pe care acesta o are cu procurorul militar Radu Mihăiță Cazacu, după cum avertizam în ”lovitura” din 1 august. Cea în care dezvăluiam că și dosarul de la SIIJ a celui din urmă este ținut la fezandat tot de ”atotputernicul” Marin…

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • ROMÂNIA, împinsă să intre în RĂZBOI cu RUSIA!
  • ȘOC la Barcelona: Gallardo în locul lui Xavi!
  • Rapidiștii beau Guinness
  • Laboratoarele acreditate RENAR analizează siguranța combustibililor și a calității apei
  • Panică totală în sistemul energetic. Burduja o dă înainte cu regenerabilele
  • Farmaciile, scăpate de sub control. Numărul uriaș al acestora face imposibilă supravegherea
  • „Mogadiscio pe Mediterana”. Nimeni nu conduce Gaza
  • Garanții de împrumut pentru Ucraina. Occidentalii visează „profituri excepționale” din activele înghețate ale Rusiei
  • Consecințele isteriei climatice: protecționismul va bântui industria energiei regenerabile
  • Exit mobile version