AcasăDezvaluiriAnchete”Măcel” liberal pe Jandarmerie!

”Măcel” liberal pe Jandarmerie!

Dovedind că un adevărat militar este apolitic, colonelul Bogdan Enescu s-a reorientat rapid pe ”frontul nevăzut” al încâlcitei clase politice ilfovene… Astfel că deși a investit atâta, sufletește vorbind, în relația profesională cu fostul prefect PSD de Ilfov, imediat după ”decăderea” politică a lui Mihai Niță s-a petrecut și schimbarea șefului Inspectoratului Județean de Jandarmi Ilfov. Astfel că unii jandarmi ilfoveni ar fi fost deja instruiți să pregătească uniforma de gală de inspector general cu care se speră ca să descindă colonelul Bogdan Enescu în biroul actualului inspector general, generalul Constantin Florea. Iar șansele lui Enescu sunt alimentate și de ”legendarea” tot mai fățișă a sprijinului de care acesta s-ar bucura subit nu de la pesedistul Niță, ca pînă acum câteva săptămâni, ci de la liberalul Marian Petrache!

Bogdan Enescu și Liviu Uzlău, principalii ”jucători” la șefia IGJR

În ițele ”echipei de campanie” a colonelului Enescu pentru promovarea acestuia în fruntea Jandarmeriei Române mai apărând și numele senatoarei liberale de Ilfov, Nicoleta Pauliuc. Desigur însă că la eventuala ”avizare” informativă, -dacă se va mai trece acum la acest nivel- se va verifica și dacă acest sprijin este sau nu unul real, mai ales că Organizația PNL Ilfov este totuși condusă de Thuma Hubert… Iar cu toate că Bogdan Enescu trage tare să preia șefia Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, la nivelul conducerii liberale ar putea izbucni un adevărat ”măcel” fratricid, după intrarea în cursă a colonelului Liviu Uzlău. Cel care a mai ratat odată promovarea la mustață, deși pe atunci a fost puternic susținut de către Liviu Dragnea, doar o notă contrainformativă de ultimă oră blocând se pare în ultima clipă mutarea…

Cine e mai tare, Scroviștea sau CSM-ul…?

L-or susține sau nu Marian Petrache și Nicoleta Pauliuc pe șeful IJJ Ilfov…?

Cum unitățile ”de pază și deservire” de la Scroviștea și Snagov se află în subordinea sa, Bogdan Enescu este văzut de mulți drept principalul favorit. Cu toate că descinderile președintelui PSD Ilfov, Gheorghe Bolintineanu la Scroviștea ar putea acum cîntări exact invers… Ca și ”scandalulsoldelor”, care oricând poate fi șters de praf de vreun procuror militar reactivat la timp… În schimb, colonelul Liviu Uzlău pare a miza strict pe ”calea legală” în această cursă în doi, susținătorii lui Enescu temându-se mai degrabă de poziționarea soției acestuia, judecătoarea Andreea Simona Uzlău fiind șefa Direcției de Legislație  din cadrul Consiliului Superor al Magistraturii. Astfel că încă se joacă…

author avatar
Catalin Tache
14.883 afisari

6 COMENTARII

  1. Mai intai de toate M.A.I trebuie DEMILITARIZAT (vedeti situatia in tarile U.E.) numai asa structurile M.A.I pot fi controlate de SOCIETATEA CIVILA ORGANIZATA pentru a satisface cerintele DEMOCRATIEI.In situtia de fata avem PLURII DICTATURA BOLSEVICA.

    • Credeam ca americanii sant baieti destepti ,dar au ramas ca pe vremea indienilor care lucrau pe plantatii cum poti demilitariza jandarmeria poate la nivel de conducere ca la MAPN smulgi gradele generalului MACIUCA sil pui MINISTRU HALAL DEMILITIZARE.

  2. Personal cred că este o pierdere pentru Jandarmeria Ilfov promovarea la eșalon a d-lui. ENESCU….IN CIUDA ALTOR IDEI

  3. Deci col.Enescu ar fi fost in anturajul prefectului PSD Nita, apoi a trecut in barca PNL-istului Marian Petrache, ptr.ca apoi sa petreaca la Scrovistea cu PSD- istul Gheorghe Bolintineanu. Pai, daca nu posezi un sfert de neuron, Enescu se pare ca este echidistant politic( bine, acum poate ar fi trebuit sa se vada la o bere si cu un lider USR- Plus?). Si cum urmeaza col.Liviu Uzlau ” calea legala” daca sugerezi ca poate promova ptr.ca nevasta- sa e in Magistratura? Adica e d- na de la juridic i- ar albi pe politicieni, in dosare? Pai daca asa stau lucrurile, eu l- as prefera pe primul, ptr.ca am impresia ca soata e casnica.? Articolul asta are o caruta de ” dezvaluiri” …ale prostiei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger