AcasăDezvaluiriAnchete”Măcel” în PNL pe măștile de 5 euro!

”Măcel” în PNL pe măștile de 5 euro!

Victor Costache jură răzbunare oamenilor premierului

Victor Costache ” a fost demisonat” după ce dezvăluirile din ”Național” privind implicarea unui nume uriaș de la vârful actualei puteri politice în achiziția de măști medicinale cu 5 euro bucata nu doar că au condus la declanșarea unei anchete la ONAC la solicitarea expresă a premierului Ludovic Orban, dar și la un adevărat ”măcel” fratricid la vârful Partidului Național Liberal. Acolo unde, deși achiziția în regim de urgențăa echipamentelor de producție medicală trebuia să fie o ”afacere de familie”, se pare că lăcomia uneia dintre grupări a dus la deschiderea unei adevărate ”Cutii a Pandorei”!

Victor Costache jură răzbunare oamenilor premierului

Astfel că deși până în ultima clipă a sperat că prietenia cu familia prezidențială și simpatia totală de care se știa că se bucură din partea primei doamne Carmen Iohannis, Victor Costache a fost nevoit să facă pasul înapoi. La doar câteva ore după ce publicam dedesubturile ”afacerii ROMWINE&COFEE SRL”, avertizând că un nume greu liberal este implicat în acest scandal. Iar Costache a cedat după ce, așa după cum susțin sursele noastre ar fi fost întrebat pe șleau de rolul jucat în această afacere de șefa sa de cabinet, Mihaela Constantin. Cea ajunsă pe acest post, după ce a fost directoare economică la CNAS într-o perioadă mai mult decât tulbure a ”Casei” odată cu venirea lui Victor Costache în fruntea Ministerului Sănătății. Și chiar dacă Victor Costache și-a asumat nu doar demisia, dar și oprobriul public aferent unui asemenea gest în plină pandemie de coronavirus, din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră acesta nu ar fi părăsit totuși sediul Ministerului Sănătății înainte de a ”bălmăji” mai multe nume. Ceea ce se spune că ar fi produs deja instant broboane de sudoare pe fruntea premierului Ludovic Orban…

Fumigena Bumbac…

Mai ales că, după cum deja se urmărește cu interes la vârful sistemului, ”partajul” va fi unul cu năbădăi, cel puțin dacă se confirmă că în asocierile care au câștigat în ultimele săptămâni pe bandă rulantă contracte de zeci de milioane de euro cu statul român pentru echipamente medicale erau formate din câte o firmă aparținînd de la o grupare și o firmă de la cealaltă.

S a dat drumul la scandalul Georgeta Bumbac pentru a acoperi ancheta ONAC

Dar uite că bipolarismul dintre cele două Palate tocmai ce a fost aruncat în aer și războiul dintre Costache și oamenii premierului riscă să devină un conflict greu de gestionat chiar și pentru ”combinatorii” sistemului. Cei care, barem pentru a mai trage puțin de timp au aruncat pe piață ”fumigena” demiterii Georgetei Bumbac, secretarul general al Ministerului Sănătății legendat drept ”omul de casă” al PSD-ului în afacerile din domeniul medical. Numai că, în paralel cu această ”demisie separată”, la această oră se poartă intense negocieri subterane pentru a se încerca nu doar mușamalizarea scandalului măștilor de protecție achiziționate cu 5 euro bucata, dar și reîmpărțirea sferelor de influență din Sănătate, pentru ca oamenii președintelui și cei ai premierului să nu se mai calce pe picioare la următoarele licitații. Mai ales că miza va crește în zilele următoare la câteva sute bune de milioane de euro!

author avatar
National
8.801 afisari

4 COMENTARII

  1. Din pacate presa , in mare majoritate , a „pus batista pe tambal ” referitor la aceste contracte ! E valabila vorba romaneasca : ” cainii latra – ursul …trece ” !

  2. DNA -ul este in carantina, sau nu are echipament de protectie pentru a se apropia de ciuma galbena infestata cu virus?

    • Niste magari mizerabili, acesti sobolani de Limberali, cele mai josnice caractere umane din fostul PD ( toti securistii ofuscati din vremea lu’ Nea Nicu, precum si plozii acestora naparlit peste noapte in PDL la ordinul Basaului-PETROV si apoi in noul PNL, pentru ca mizeria fecala sa puta si mai tare, ajunsi pe ocolite si miseleste, sa guverneze, fac ce stiu mai bine: jefuiesc Tara si Banul Public!Ce este sigur, este ca NIMIC BUN pentru Popor, NICIODATA, sobolanii nu vor face! Cel putzin atata timp cat PETROV si Iohanis, brav ginere de securist bolsevic tortionar, vor fi printre ei! Ion Gh.Mihaescu.

Comments are closed.