Cauta

„Lupii tineri” isi arata coltii in sistem!

Ministrul Carmen Dan a parafat numirea chestorului Cornel Ciocoiu drept secretar de stat in cadrul MAI, fostul sef al Politiei Capitalei si al „casutelor” de la DGMO inlocuindu-l astfel pe Viorel Stefu. Cel care, desi a fost puternic sustinut de catre secretarul general al PSD-ului, Marian Neacsu, iata ca tot a fost mazilit, semn ca in partidul castigator al alegerilor continua inca luptele fratricide.

Carmen Dan merge pe mâna lui Cornel Ciocoiu

Insa numirea lui Ciocoiu, dupa o perioada in care acesta a stat ingropat pana in gat in „hartogareala” de la DGMO poate reprezenta un moment de cotitura in activitatea mult incercatului Minister de Interne. Fie si pentru simplul fapt ca este ultimul supravietuitor care a rezistat pe baricadele carierei profesionale din asa-numitul grup al „lupilor tineri” din Ministerul de Interne, care in urma cu ceva ani amenintau pozitiile de conducere de pe care „nemuritorii” pareau sa nu se mai dea dusi. Iar acum Ciocoiu a ajuns sa fie el „jupanul” unui minister unde, impreuna cu Mihai Dan Chirica, poate face schimbari substantiale. Sau nu, daca intre timp au renuntat la principiile tineretii si se multumesc cu gradele de chestori si functiile de secretari de stat.

E vraiste!

Pentru ca dupa „tsunami”-ul plecarilor a 12.000 de angajati, dintre care cateva sute bune de sefi de structuri, situatia actuala in Ministerul de Interne este pur si simplu… vraiste!

Cornel Ciocoiu

Si asta pentru ca nimeni nu isi mai asuma conducerea operativa, marea majoritate a posibililor factori de decizie preferand sa plimbe niscai hartii de la unul la altul, pentru a fi siguri ca nu calca astfel pe becul vreuneia dintre gruparile transpartinice care inca misuna in MAI! Asa ca este musai nevoie ca sa-si asume cineva si comanda! Mai ales ca, totusi, lui Carmen Dan, nefiind un om din sistem, nu i se pot cere minuni. Si daca tot au ajuns in varful piramidei de la Interne, aproape ca nici nu mai conteaza cum, poate ca „lupii tineri” ar trebui sa-si si arate coltii la sistem, altfel ramanand sa fie la randul lor catalogati doar pentru ca vorbesc bine engleza, sunt buni organizatori, stau costumele ceva mai bine pe ei decat pe fostii „militieni” si abuzeaza cu sedintele de SPA. Iar dupa ultimele numiri in functii a lui Cornel Ciocoiu si a „acvilistului” Mihai Valeriu, in locul subsecretarului de stat cel plin de „bube” Andrei Gheorghe, normal ar fi sa se deblocheze si restul organigramei. Mai ales in teritoriu, unde „gem” structurile doar de „imputerniciti” timorati, care nu au curaj sa ia decizii transante. Asa ca bafta si mai vedem…

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version