AcasăDezvaluiriCatalin TacheLUMINĂ DE LA RĂSĂRIT: Lui TEODOSIE i se face MIȘCARE politică!

LUMINĂ DE LA RĂSĂRIT: Lui TEODOSIE i se face MIȘCARE politică!

”Întâistătătorul” Arhiepiscopiei Tomisului face tot ce este posibil omenește pentru ca Patriarhia Română să îl excomunice! Sau barem să ia măsuri administrativo – punitive împotriva sa! Acela fiind ”momentul operativ zero” în care, după cum avertizează un raport contrainformativ incendiar intrat în posesia noastră, ”MIȘCAREA” coagulată deja în jurul său va opera și la vedere.

Arhiepiscopul Tomisului prezent peste tot gata să creeze valul național

Iar Teodosie Petrescu – ci nu deja uzații ”idioți utili” George Simion și Diana Șoșoacă!- va fi cel la ale cărui picioare va fi pusă noua ”mișcare națională”! Una care se speră că poate deturna bună parte din curentul suveranist tot mai puternic și la noi în țară. Numai că, ghinion, de această dată nu mai este mâna sistemului, oricât de perfid s-ar fi dovedit acesta până acum… Pentru că, dacă surse convergente de la vârful singurei structuri contrainformative care mai funcționează în eșuatul stat iohannist documentează că, încă de la 5 mai, Teodosie Petrescu așteaptă ”să ia lumina de la Răsărit”, tot de acolo vor veni și fondurhttp://Teodosieile care să asigure ”logistica” mobilizării tuturor românilor nemulțumiți! Indiferent de motivul real al nemulțumirii!

Urmează victimizarea omului negru al BOR

Constanța, în loc de Timișoara!

Valul de tractoare și camioane cu rezervoarele gata pline și care ”va lovi” Capitala la cel mai mic semn de slăbiciune al forțelor de ordine a fost mobilizat la fix pentru a se plia pe manifestările similare din Germania. Astfel că, după cinci zile și nopți în care au fost ținuți ”în cabine” și cu declarații publice menite a crea un val național emoțional – ”mâncăm, bem și ne încălzim doar cu ce ne aduc românii”! – grupurile ad-hoc constituite pe rețelele sociale ”gem” de mesajele că, gata, fermierii germani ocupă Berlinul. Cu toate că acolo mitingul a fost unul solicitat și aprobat oficial în urmă cu trei săptămâni! Fiind vorba, bineînțeles, doar de o ”căpușare informativă” a adevăratei și îndreptățitei acțiuni de protest a fermierilor și transportatorilor români!

Nu Bănescu Daniel trebuie să ia poziție

Însă cum România chiar este țara tuturor posibilităților, iată că ”factorii externi” care urmăresc o ”schimbare a regimului cu unul mai prietenos” au reluat ”scenariul” de acum  trei decenii. Cu singura diferență că ”fitilul” prin care se încearcă dinamitarea societății românești nu mai este Timișoara, ci Constanța. Ceea ce și poate explica, la o adică, de ce în timp ce în restul țării se manifestează pentru reducerea taxelor și prețurilor la RCA și combustibil, la malul mării se duc deja lupte ”corp la corp” cu ”mascații” împotriva ucrainenilor!

Protestele vor exploda tocmai la Constanța

Ce este drept, de această dată ”victima de serviciu” nu va mai fi pastorul reformat Laszlo Tokes, ci arhiepiscopul deja ”ultraortodox” al Tomisului, Teodosie Petrescu. Sau cel puțin acesta este ”proiectul de țară” prevăzut pentru ca o nouă ”Mișcare” ultranaționalistă să ”măture” totul în cale la alegerile europarlamentare. Miza cea mare pentru strategii acestei năucitoare ”Mișcări” care ar urma să devină operațională chiar în preajma Sărbătorilor Pascale fiind viitoarele voturi de la Bruxelles.

Nu este Șoșoacă Nici Simion

Și cum ”aparatul de partid” guvernamental, fie el pesedist sau liberal, oricum nu va trage în teritoriu la europarlamentare, planul are șanse reale de izbândă. Mai ales dacă, pentru a da un singur exemplu, va fi documentată recenta întâlnire de taină a lui George Simion din Italia. Dar nu cea de la Cortina d Ampezzo, dezvăluită oricum în ”lovitura” din 11 ianuarie…

Iese Daniel din ”silenzio stampa”…?

Da, Teodosie a sfințit de pe macara… S-a plimbat cu cisterna și caleașca… A dat declarații halucinante, pe care nici măcar ”AI” nu le-ar fi putut încă produce. De fiecare dată, ingratul rol de a îi răspunde căzând mereu în spatele purtătorului de cuvânt Bănescu. Numai că Teodosie tocmai ce a ridicat la ”next level” provocarea pentru conducerea întregii Biserici Ortodoxe Române, prin recenta și deloc întâmplătoarea decizie ca ”fumătorii și femeile necurate” să nu poată bea sfânta agheasmă! Vorbind aici deci de câteva milioane bune de români! Credincioși care s-au trezit astfel ”anatemizați” de ditamai Arhiepiscopul!

Și dacă îl prind din nou cu Mercedesul cu 235 la oră tot nu îi vor mai face dosar

Așa că deja liderul Bisericii Ortodoxe Române este constrâns să ia o poziție oficială. ”Poeziile” lui Bănescu neavând cum să țină în frâu ”Noua Mișcare”!

Și dacă va da cu busuiocul prin Parlamentul European

Iar dacă Preafericitul Daniel preferă să nu iasă din ”silenzio stampa” și așteaptă ca alte instituții laice ale statului român să îi ”spele rufele murdare”, atunci chiar că putem vorbi de o ”sabie cu două tăișuri”. Pentru că, deși numele său a fost implicat în mai multe dosare penale, ducerea oricărei dintre aceste anchete către ”următorul pas” judiciar nu ar face decât să îl victimizeze și mai mult pe Arhiepiscopul ”rebel”. Și astfel să asistăm chiar la scene cu adevărat ”istorice”, în care Teodosie să ”dea cu busuiocul”, sfințind ”noul loc de muncă” din viitorul Parlament European!

ULTIMA ORĂ! ”Sâmbătă, 13 ianuarie 2024, la Biserica Sf. Ilie Gorgani din București a avut loc o slujbă religioasă pentru pomenirea lui Moța și Marin”. Deocamdată doar atât, să se știe că se știe…

author avatar
Catalin Tache
4.144 afisari

34 COMENTARII

 1. Sa speram ca nu va fi asa.
  Pentru ca va fi o schizma romana, vor fi viitorii sectanti si cred ca nici Petrescu nu ar vrea asta.
  Ce sa ii faci? Deranjeaza credinta romanilor.

 2. Hai ca e subtil rau de tot !
  Asadar, Mota si Marin ?
  Pai, ar fi bine ca dl. Tache sa faca precizari si despre cine erau cei doi, respectiv Mota si Marin. Doar asa ”ca sa se stie” .
  Am cautat eu si am selectat pentru dvs. una dintre ”surse” :
  https://www.activenews.ro/cultura-istorie/Moartea-lui-Ion-Mota-si-Vasile-Marin-cazuti-pe-frontul-razboiului-bolsevic-din-Spania-%E2%80%9ESe-clatina-asezarea-crestina-a-lumii-Puteam-noi-sa-stam-nepasatori-Nicolae-Iorga-Mircea-Eliade-Simion-Mehedinti-si-Nae-Ionescu-despre-cei-doi-140003
  Sa nu uitati ca in tabara opusa celei in care luptau cei doi, se aflau Gisela Vass, Valter Roman – Neulander(tatal lui Petrica Roman)si alti ”romani ilegalisti” trimisi acolo de SOVIETICI , cum ar fi Leonte Tismăneanu, comunistul secui László Rajk, ulterior ministru de externe al Ungariei etc.
  Între activiștii comuniști care au luptat în Spania s-au mai numărat și Petre Borilă, socrul lui Valentin Ceaușescu.
  PRIN URMARE RAPOSATII MOTA SI MARIN LUPTAU IMPOTRIVA BOLSEVICILOR .
  Atunci de ce incercati, d-le Tache, sa ne infigeti in minte insinuarea ca slujba de simbata ar fi ceva RAU, asta alaturi de cuvintele de ocara la adresa IPS Teodosie, printre care si aluzia ca ”rasaritul” l-ar ajuta sa-si faca partid ?!?!
  Eu, din aceasta informatie desprind ideea ca IPS Teodosie ESTE PATRIOT SI NU ESTE MASON, ASA CUM SINT ALTII INFILTRATI IN INIMA BOR.
  Aceasta concluzie este deosebit de importanta !!!

  • Teodosie Spagoveanu – In Linie Dreapta . net – Arhive Teodosie Spagoveanu – In Linie Dreapta – ILD – 14 martie 2022 , Autor : Costin Andries : ” Cum l-am intalnit pe Bogdan Luca , seful ………………………………………………………………………………………………………………………………………………… „.

  • Bravo, teteo. Te-ai documentat bine. Nu te aștepta la comentarii ca n-o sa aibă nimeni curajul să te contrazică.

 3. Adevarul . ro , 15.01.2024 , ora 17:37 , articol de Antonia Ispas : ” LIDERUL AUR , ALUNGAT SI DE LA PROTESTUL TRANSPORTATORILOR DIN CONSTANTA : ” HAI , TAI-O ! ” – VIDEO : 22 sec .

 4. Tache, iar vinzi castraveți la grădinări. Teodosie vrea patriarh, asta e războiul lui cu Daniel, posibil între exponenții a doua grupări securiste. În Constanța putini sunt cei care îl iau în serios pe Spagoveanu. Iar C-ta nu e Timișoara nici peste 1000 de ani, iar serviciile secrete de la Răsărit știu asta. În ce privește Portul, pe aici se scurg cerealele Ucrainei iar de camionagii ucraineni nu mai au ai noștrii loc. Același lucru se întâmplă și la vămile din Moldova, dar asta nu înseamnă un complot urzit de cineva la C-ta. Da bag seama din ce scrii, citind printre rânduri ca a cam început sa tremure izmenele pe securicii băștinași din cauza Luminii de la Răsărit. Io l-am spus demult să-și cumpere bilete de avion, numai dus…

 5. Patriarhul are ditamai gradul la securisti. Banescu are si el grad dar e cam adversar cu Patriarhul. Sunt factiuni diferite. Mare parte din preoti colaboreaza. Unii cu SRI, altii cu Politia, altii doar ciripitori de frica sau din obedienta.
  La Judecata se va trage linie! Si preotii securisti vor raspunde si securistii recrutori!
  Teodosie e cam adversar al Sistemului si nu prea le convine pentru ca el capaciteaza masele si nu e sub ascultarea sefilor de retea din Patriarhie. Cine nu asculta e dusman al Sistemului! Asta e, nu pot fi toti obedienti, cu manuta la chipiu!
  A Priori ce facurati ba intrarati in Schengen?!:))) Succes maxim!

 6. articol slab, probabil ca cel care va da temele, baiatul cu epoleti, a fost bolnavior.
  info facut in graba, insailat si la sfarsit dans cu Moța și Marin.
  Pârț

 7. SPOTMEDIA . RO , ASTAZI , 15.01.2024 , ORA 00:07 , ARTICOL DE EMILIAN ISAILA : ” SE REPETA 2012 ? PROTESTUL SOFERILOR SI FERMIERILOR POATE DECLANSA O CRIZA POLITICA „.

 8. Subiectul Teodosie este delicat. Se vede din comentariile fundamentalist ortodoxe. Escrocul acesta a reușit să captureze o gașcă de fraieri care au figuri în creier pe teme legionare. O fi documentat vreun material informativ sau contrainformativ însă Teodosie urmărește altceva. Mai curând el va încerca reunire AUR-ul lui Simion cu SOS-ul lui Șoșoacă. Călugărul Teodot cu fantezii legionare a fost alungat din Petru Vodă și primit de Teodosie la Adamclisi. Acesta l-a diaconit și apoi l-a hirotonit ca preot pe monahul exaltat de legionarism. Ca recompensă, Teodot a împuiat creierul odihnit al lui Teodosie cu teme legionare. Și uite-așa s-a născut noul Căpitan Teodosie of Dobrogea. Tache a omis să spună că cei care analizează notele informative și contrainformative au și leacul pentru Teodosie. Patima sugătorului de acadele poate fi tăiată urgent de marii duhovnici ai serviciilor. Paradoxal este că rușii au urât din rărunchi Mișcarea Legionară – singura organizare coerentă anticomunistă din România interbelică. Tehnicienii ar putea amușina și urma lui Viorel Cataramă, transformat dintr-un adventist de ziua a șaptea într-un mare admirator al pătimașului Teodosie. Succes.

 9. @ Probabil că se lucrează la extinderea sistemului ”Ioan Niculae – Astara”, nici un general fără două ”facultăți”, că și Dan Voiculescu are multe ?

 10. & Majoritatea generalilor încadrați pe vremea lu’ Nicolae Ceaușescu, la ordine, siguranță națională și apărare, când se recomanda ,,Învățați învățați și iar învățați !”, deci , mai fiind loc și de a treia, ”facultate” , ?

 11. CONTRIBUTOR . RO , ASTAZI , 16 / 01 / 2024 , ARTICOL DE CRISTIAN FELEA : ” DESPRE UNGARIA DE AZI . O SCHITA …………………………………….. …………………………………………………………………………………………………………. „.

 12. Adevarul . ro , ieri , 15.01.2024 , ora 23:15 , articol de Viorica Marin : ” NIMENI NU MAI DISTRUSESE UN AVION …………………………………………………………. …………………………………………………………………………………………………… ” – 5 comentarii – Sursa : DEFENSE EXPRESS .

  • DefenseRomania . ro , astazi , 16.01.2024 , ora 09:59 , articol de S.I.Catalin : ” CAPABILITATI UNICE SI O ADEVARATA AMENINTARE PENTRU F-16 ” . CE MITURI A SPULBERAT …………………………………………………………………………………………………………….. ” .

 13. @ Deci, Ioan Niculaie cu Astra, Dan Voiculescu, din ăia cu agricultura, din care sunt pe drumurile publice , căutând probabil banii despre care spunea Traian Băsescu , cu panouri publicitare, ,,Aici sunt banii dumneavoastră !” , ?

 14. Cand vezi ca toti conducatorii si candidatii la conducere vand tara pe nimic la satanisti cum putem iesi din acest impas? Numai prin adevar si prin credinta. De asta este nevoie. Oricine are curajul sa il spuna si sa nu plece capul este un erou

 15. Nu vi se pare ca e un articol facut la comanda, cel mai probabil platit de cei din fruntea tarii tocmai pt a denigra acest protest? Constanta noua Timisoara. Pe bune? Ar fi amuzant daca nu era trist.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri