Cauta

LOTUL MICROFONUL! DESPESCU- VASILESCU-NICOLESCU-ȚUICU: GIO!

După iminenta detonare și penală a acestui nou scandal de-a dreptul ”apocaliptic” care va zgâlțâi din temelii Ministerul Afacerilor Interne, Poliția Română, Direcția de Operațiuni Speciale și Direcția Generală Anticorupție, chiar că singura variantă de lucru rămasă în picioare pentru ”curățirea” MAI rămâne desființarea sa cu totul!

Bogdan Despescu și Liviu Vasilescu principalii beneficiari ai curățeniei DOS

Ceea ce, tehnic vorbind, chiar că nu se poate… Astfel că ”ultima soluție” rămâne ”finalizarea” și penală a unui astfel de dosar. Inculparea ”colaboraționiștilor” serviciilor de la vârful structurilor MAI putând acționa ca o ”sperietoare preventivă” a celor care chiar se cred deja un fel ”Dumnezeii Poliției”!

Atât de siguri fiind aceștia pe influența lor ”sistemică”, încât nu s-au sfiit să declanșeze un ”contraatac mediatic” de proporții, pentru a îi timora pe cei care se apropiaseră periculos de mult de ”Operațiunea Microfonul”. Cea care pare a fi fost coordonată de chestorul Liviu Vasilescu. Fost șef al Direcției Operațiuni Speciale, Inspectoratului General al Poliției Române și actual director al Direcției Generale Anticorupție. Cel care se regăsește și în fruntea listei ”beneficiarilor” de ”cadouri șpăgi” de la polițiștii corupți de la BCCO Constanța! Numai că, nici măcar ”stăpânul tehnicii” din MAI nu putea declanșa operațiunea ”Microfonul”, efectuată în birourile a patru dintre cei mai importanți șefi de structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, fără complicitatea celor implicați.

Adjuncții IGPR Constantin Nicolescu și Carmen Țuicu albiți și ei

Astfel că, dacă în cazul chestorului Liviu Vasilescu este încă greu de disjuns fapta principală pentru a cărui încadrare se lucrează intens la probarea sa, în celelalte trei cazuri lucrurile sunt cu mult mai simple. Din momentul probării participațiunii lor directe, în persoană, la operațiunea ilegală efectuată de trei ofițeri ai DOS rămași loiali fostului lor șef, chestorul Liviu Vasilescu, secretarul de stat Bogdan Despescu, fostul adjunct al IGPR, comisarul – șef Constantin Nicolescu și celălalt adjunct al IGPR, Carmen Camelia Țuicu fiind ca și încadrați la ”complicitate la favorizarea infractorului”…

Un fir de microfon… pe MSN!

Și uite cum, imediat ce au simțit că se ”strânge lațul” în jurul devoalării acestei operațiuni vădit ilegale, un ”îngeraș” de ofițer de la Direcția Operațiuni Speciale s-a spovedit cum ”de bună voie și nesilit de nimeni” s-a gândit ca în timpul liber, în loc să se ducă la o bere cu alți doi colegi, s-au apucat de controlat birourile șefilor MAI și IGPR, ”cu o șurubelniță și o lanternă”. Astfel că, sub pretextul telefonului ”unuia dintre directorii de la DOS”, cei trei s-au pus în genunchi, la propriu, controlând pe sub birourile  șefilor mai ceva ca priza lui Carmen Dan, din apartamentul de protocol.

Vasilescu convocat la Staborul Duduienilor

”În cinci minute am găsit într-un colț un fir pe care l-am identificat ca fiind un fir de microfon. I l-am arătat și lui Nicolescu” fiind declarația halucinantă a ofițerului DOS, Liviu Mihalache, despre” peria” dată în biroul fostului adjunct al IGPR de atunci, comisarul șef Constantin Nicolescu. Cel despre care dezvăluiam încă din ”lovitura” din 22 august 2019, că ”Nicolescu, infiltrat la șefia IGPR”!

Seninătatea recunoașterii că deși legislația în vigoare prevede expres că o cu totul altă structură a MAI este singura care are atribuții legale în astfel de operațiuni, cei trei ofițeri de la DOS-ul unde chestorul Liviu Vasilescu le-a fost ani de zile mentor și șef direct s-au dus în biroul adjunctului IGPR. Cu Nicolescu de față. Și i-au găsit acestuia un ”fir de microfon”. Și uite cum bunăvoința celor trei ofițeri care au acționat pe persoană fizică, ”la telefonul unui director” a dus la stoparea unei anchete care părea că se apropie deja prea mult de ”cine nu trebuie”… Informațiile intrate în posesia noastră indicând, fără putință de tăgadă, că la acel moment pe numele comisarului – șef Constantin Nicolescu era în vigoare un ”Mandat pe Siguranță Națională”!!!

Hai și până la ”madam Țuicu”…

”Legendarea” celor trei ofițeri DOS continuând cu alte ”fapte de bunăvoință” exercitate, în timpul liber și la ceas de seară, și asupra  altor oameni de încredere ai secretarului de stat Bogdan Despescu. Astfel că, după ce au ”curățat” biroul adjunctului IGPR, Constantin Nicolescu, anulând astfel un ”Mandat pe Siguranță Națională”, ”tehnicienii” chestorului Vasilescu au intrat și în biroul altui adjunct al șefului Poliției Române.

Șeful Poliției Române chestorul Benone Matei filat ilegal la serviciu

Este vorba despre chestorul Carmen Camelia Țuicu. Cea care a ajuns în funcția de adjunct al inspectorului general al Poliției Române în anul 2016, în perioada în care șeful IGPR era chiar actualul secretar de stat Bogdan Despescu. Cel care avea visuri atât de îndrăznețe cu obedienta sa subalternă, încât o pregătea pentru înlocuirea lui Liviu Vasilescu, la șefia Poliției Române, după participarea acestuia la ”staborul Duduienilor”.

Astfel că ofițerii DOS au umblat și la prizele lui ”madam” Țuicu. Cu ea de față…

Despescule, ai fost de față? Ai fost! Ești complice…?

Acum, pentru că oricum ”cine împarte, parte își face”, chestorul Liviu Vasilescu a fost principalul beneficiar al ”despăducherii” tehnice a biroului său… Cu el de față! La fel după cum exact în aceeași postură se află și secretarul de stat Bogdan Despescu! Cel care poate dezminți de îndată informația că ofițerii DOS i-au verificat biroul în prezența sa…

Trei ofițeri DOS dosar pentru contrafilaj ilegal

Sau, dacă nu, să tacă! Pentru că, dacă Despescu a fost de față la operațiunea ilegală comisă de cei trei ofițeri ai DOS aflați încă la comanda ”in personam” a chestorului Liviu Vasilescu, atunci secretarul de stat este complice! Deci, domnule secretar de stat, ați fost sau nu de față atunci când ofițerii DOS v-au verificat biroul, în ciuda legilor în vigoare? Și dacă da, atunci  care este încadrarea pentru această faptă…? Pentru că,ghinion, pentru celelalte care urmează să le dezvăluim, o avem deja…

Șeful Poliției, Benone Matei, filat de DOS!

Situația inclusiv penală se complică însă și mai serios odată cu trecerea la ”next level” a dezvăluirilor cu privire la informațiile intrate în posesia noastră. Dintre care, astăzi, avertizăm cu privire la faptul că actualul inspector general al Poliției Române a fost filat ilegal, în timpul misiunilor oficiale la care participa, de către ofițerii Direcție Operațiuni Speciale rămași loiali chestorului Liviu Vasilescu, actualul șef al DGA! Cei trei ofițeri plecând cu tehnica după ei spre birourile chestorilor Bogdan Despescu, Liviu Vasilescu, Carmen Camelia Țuicu și comisarului – șef Constantin Nicolescu, de-abia seara târziu, după ce au raportat că Benone Matei, pe atunci la comanda Direcției Operațiuni Speciale a părăsit sediul central și a plecat într-o misiune în teritoriu!

Pentru a putea acționa astfel în ”deplină acoperire”… Ceea ce prezintă cel puțin ”suspiciuni rezonabile”, dacă nu chiar ”indicii temeinice” de-a dreptul, privind constituirea unui Grup Infracțional Organizat…

Ultimele stiri

  • Polițiști înjurați și amenințați de mai mulți indivizi, în plină stradă. Imaginile publicate de Sindicatul Europol – VIDEO
  • Ciucă: „Șansa PNL este să aibă candidat la președenție”
  • SUA avertizează că nu acceptă un joc la două capete al Chinei. Ori cu occidentul, ori cu rușii!
  • VIDEO| Putin și Xi își anunță frăția și condamnă Statele Unite
  • Guvernul mai împrumută 1,3 miliarde!
  • Poza Zilei
  • Alege ce citești
  • CLANUL magistrați, interlopi, politicieni!
  • Englezii s-au săturat de VAR și votează pentru eliminarea lui din fotbal!
  • Răzvan Lucescu a cucerit Atena!
  • Exit mobile version