AcasăDezvaluiriAncheteLockdown de Paște! Iohannis, oprește-i!

Lockdown de Paște! Iohannis, oprește-i!

Plan nebun ”clocit” pe culoarele Palatului Cotroceni chiar în aceste zile… oricum nebune! Și în care isteria colectivă atinge cote deja greu de închipuit. Pentru că, după doi ani de pandemie, populația nu a apucat să respire nici măcar o zi aerul unei libertăți depline – cel puțin din punct de vedere psihic! – pentru că a și fost aruncată în ghearele mediatice ale  războiului din Ucraina. ”Gheare” care smulg și din ultima fărâmă de liniște de care se mai bucurau românii…

Iohannis cu mască sau fără

Psihoza fiind întreținută cu semnalele subliminale transmise concentric, gradual și cât se poate de profesionist, cum că va fi foamete… Că nu vom mai avea energie și combustibili… Că va fi haos și sânge… Că va urma ”marea înrolare națională” și tot așa… Numai că ”decisiva” pentru milioane de români oricum îngenuncheați de ultimii doi ani de restricții și cu nervii întinși la limita suportabilității umane ar reprezenta-o aplicarea ”planului nebun” de reinstaurare a stării de alertă! Prevăzută pentru chiar sfârșitul lunii aprilie! Un lockdown de o duritate nemaintâlnită până acum. Și care ar urma să fie decretat abrupt, dintr-o dată, și nici măcar treptat…

Cum vom lua Lumina de Paște

Singura dilemă a ”oamenilor președintelui” din sistem care forțează această atât de profitabilă pentru ei reinstaurare a stării de alertă barem pentru alte 60 de zile cel puțin fiind dacă lockdown-ul va fi aplicat chiar înainte de Paște… Sau imediat după…

”Studiul Topol”!

La acest moment, un singur serviciu secret românesc a luat atitudine cu privire la ”planul nebun” pregătit românilor! În timp ce toate celelalte structuri și instituții tac… Criminal de complice… Ceea ce ne temem că va face și președintele Klaus Iohannis… Astfel că, la această oră, propaganda operativă deja difuzează masiv, rostogolind furibund pe ”grupurile” de pe rețelele sociale un studiu de ultimă oră al doctorului american Eric Topol. Cel care, totuși, este cardiolog la bază… Și cunoscut drept unul dintre medicii favoriți ai atotinfluentului grup elitist reunit în jurul Instititului Aspen.

Eric Topol epidemiologul sistemului

Asta doar așa, pentru a se ști de la bun început că ”obiectivitatea” convertitului peste noapte epidemiolog Eric Topol poate fi oricând pusă la îndoială, dacă specialiștii români ar avea curaj. Numai că, la această oră, factorii de decizie ai statului român sunt intens ”bombardați” cu ”Studiul Topol”. Unul care ar arăta, conform ”graficelor matematice de ultimă oră”, că valul 6 este inevitabil. Și că el va lovi mai puternic decât toate celelalte de până acum, inclusiv România, în aproximativ șase săptămâni. Astfel că se exercită deja presiuni neoficiale, dar cu atât mai puternice, pentru ca Iohannis să se dovedească ”bărbat de stat” și să accepte propunerea revenirii la o ”scurtă stare de alertă”… Și instaurarea unui lockdown care să oprească chipurile posibilele efecte devastatoare ale ”valului Topol”!

Refugiații ucraineni și noua tulpină

Cel puțin până când se va ști cu exactitate cât de mortală este noua tulpină… Una care, după cum urmează să fie ”virusați” propagandistic românii, ar fi fost identificată de experții din Statele Unite ale Americii mult mai contagioasă și decât OMICRON… Pentru că, oricum, ” atacul” mediatic a început odată cu anunțul doctorului Eric Topol, fondator și director al Scripps Research Translational Institute că ”următorul val a început în Europa”! Și cu postarea, pe Twitter, a zeci de grafice care ar arăta că europenii nici măcar nu au habar că sunt în al șaselea val!!! Iar la doar câteva ore – asta da coordonare operativă! – globalista Organizație Mondială a Sănătății se ”declara îngrijorată că războiul din Ucraina ar putea agrava pandemia de COVID -19 și că trebuie făcute mai multe pentru a împiedica răspândirea bolii infecțioase”!

Uite de ce primim atâția refugiați!

Și uite cum populația este deja pregătită pentru ”descoperirea” noii tulpine. Pentru că, fie și având în spate teribila mașinărie a propagandei mediatice și politice, artizanilor acestui plan nebun le va fi dificil să îi mai înspăimânte pe români tot cu un OMICRON care s-a dovedit, totuși, mai blând și decât o gripă…

Raed Arafat știe ce ne așteaptă

Și mai ales într-un moment în care statisticile infectărilor cu COVID se prăbușesc! Așa că va fi scoasă ”pe tarabă” noua ”tulpină ucraineană”! Una răspândită, bineînțeles, de milioanele de refugiați ucraineni! Dintre care, aproape 500.000 au trecut și prin România! Așa că România va trebui să ia cele mai aspre măsuri sanitare posibile, pentru a împiedica răspândirea ”noii tulpini ucrainene”, imediat ce ”descoperirea de ultimă oră” a acesteia va fi anunțată și oficial!

E pe bani! Raed știe!

Până atunci însă, Iohannis chiar poate dovedi că este bărbat de stat! Și asta nu tăcând și lăsându-se din nou intoxicat cu tot felul de studii de peste Ocean…

Vor să închidă din nou Capitala

Ci având încredere în specialiștii români! Cu totul alții decât ”Doctorul” Raed Arafat, desigur… Mai ales că acesta, după cum susțin sursele noastre, nu doar că va promova fățiș noul lockdown, dar are și tot interesul să o facă! Mai ales că încă nu s-au șters îndestul toate urmele achizițiilor din pandemie… Astfel că un nou răgaz oferit de o stare de alertă va fi mai mult decât binevenit. Mai ales că adevărații ”băieți deștepți” ai sistemului, cei care au făcut întotdeauna ”zid” în jurul ”Doctorului” știu bine că instaurarea noii stări de alertă ar coincide calendaristic cu ”marea împărțeală” a primelor contracte din PNRR!

Din hipnoză în hipnoză

Și uite cum, chiar dacă și-au făcut destul plinul în cei doi ani de ”alertă” permanentă, nu sunt de colo câteva alte miliarde adăugate la ”pușculița” sistemului! Chiar dacă pentru asta românii vor trebui iarăși ținuți prin case… Și chiar să zică  ”Bogdaproste” dacă vor fi lăsați să ia Lumină de la biserici, de Paște…

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în curând în magazinele românești din Peninsulă.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia

author avatar
Catalin Tache
19.319 afisari

130 COMENTARII

  1. johanis barbat de stat . de stat jos . e cam la fel cum i-ai spune lupului sa aiba grija de oi .

      • Tache , de unde scoti bazaconiile astea si arunci pe piata gogosi panicarde ? Eric Topol nu este ” cardiolog la baza ” , este BIOLOG MOLECULAR LA SCRIPPS RESEARCH TRANSNATIONAL INSTITUTE DIN SAN DIEGO , a explicat pe TWITTER CA DELTACRON NU A FOST ALTCEVA DECAT O GRESEALA A UNUI LABORATOR CIPRIOT CARE A INCURCAT PROCESUL DE CITIRE AL GENOMULUI

          • Sunt Kostea Sugiuk Tiraspol , am furat pseudonimul ” Patefonul ruginit ” , cand imi place ceva il labuiesc ca pe ceasuri si paltoane …..

    • ai stocuri mari de respect de tot arunci cu el in stanga si in dreapta , mai fa economie …..cunoscatorul lui peste prajit ….

  2. Dar de ce nu baga atunci directt inca 5 valuri si anunta ca pana in 2025 toate achizitiile se fac direct,fara licitatie???

  3. Eu unul nu mai rezist la inca un val ,alt lockdown si alta alerta!!!ma refugiez in Ucraina mai bine!sau direct in Donetk!!!gata, e prea mult oameni buni…o luam toti cu capul!daca nu-i opreste Iohannis, sa il opreasca atunci altcineva si pe nebunul asta!!!

        • Sunt KOSTEA , actionez de zor in brusturii de sub pasarela garii Tiraspol si ii indemn si pe ceilalti poponauti sa nu stea legume , sa invarta ritmic rozetele …..

    • Anul ăsta ori ajung la Biserică să iau Lumină sau măcar să mă rog lângă dacă Biserica este închisă, ori mă omoară Poliția. Nu-mi pasă nici de amenzi și nici de satanistul arahat. Așa să-mi ajute Dumnezeu!

      • Care arahat ar trebui inlaturat, ca nu este el dumnezeul romanilor, este doar un medic anestezist, care cred eu ca si-a uitat meseria de cand se ocupa doar cu afaceri din banii statului !

  4. Lucrez in sistem si din pacate informatia se confirma…ni s-au anulat toate concediile si pernisiile de Paste,ni s-a spus sa nu mai facem rapoarte pentru acea perioada…credeam ca e cu Ucraina, dar vad ca sarim din lac in put!

    • ce nu inteleg cei din institutiile de forta , servicii , politie , jandarmerie , justitie etc este ca dictatura militara care se instaureaza va avea aceleasi consecinte mizerabile ca si pentru restul polulatiei . au si ei rude , prieteni etc . sa-si aduca aminte ce viata aveau acum 20, 25 de ani si ce viata au acum , urmarind si haituind oamenii , nu-i afecteaza si pe ei ?

    • Mai copile !
      Inseamna ca lucrezi ”in sistem” de 2 zile fiindca, de sarbatori, oricare sarbatori, din comunism si pina acum, IN INSTITUTIILE DE FORTA SE LUAU MASURI PRECUM CELE ENUNTATE DE TINE .
      ADICA ERA ”SITUATIE” !!!
      PRICEPI COPILE ?
      INTREABA SI TU PE CEI MAI BATRINI SI NU MAI SCRIE PROSTII !

  5. Am deja zece comentarii la cald , acum urmeaza sa o zgudui la rece …..hihihihihihi

  6. Ma autodenunt : Aktual 24 , 14 martie 2022 , articol de Lucian Popescu : ” CINE SUNT ” PIONII ” UTILI AI RUSIEI IN RAZBOIUL DE PROPAGANDA ………………………………….”

  7. Am ajuns sa fim striviti intre ciocanul razboiului si nicovala COVID -ului…mai rau nici ca se poate…

      • Ce a profetit Arsenie Boca – Haosul de sub steaua cu 6 colturi pentru venirea falsului mesia -antihrist..

  8. Mi-am pus „bijuteriile” pe nicovala si am dat cu ciocanu , mai rau nici ca se poate , mai bine le retezam cu secera ….

  9. ASTA E NOUA ORDINE MONDIALA,CIPATILOR!!!PE PARIU CA O SA VA CIPATI TOTI DUPA INCA 1 AN 2 DE IZOLARE???? PLUS RAZBOI SI FOAME???

  10. Tache, vad ca doare asta daca s-a mobilizat asa repede propaganda sa posteze numai rahaturi pentru decredibilizare…esti pe drumul bun inseamna…acum vor clona si acest comentariu…e mare disperarea ca s-a aflat ce pregatesc😅

  11. Daca in perioada urmatoare dl Rafila isi da demisia din motive personale sau PSD il retragè , e clar….

  12. TACHE nici nu scrie astea, se pune automat semnatura electronica pe ce trimite la GRU la Corbeanca!L-a vazut cineca pe acest inventat Tache si in realitate? Nu prea….

  13. Bre , Take , daca ala de la 20:16 are dreptate si matali smintesti lumea cu stiri oparite ? Io iti suflu in …panze , da matali ai grija ce compui ca te dibuie dujmanii si ni fasim di ocara …

    • Bai zdreanta proasta de postac, nu vezi ca seara asta nu mai tine cu vrajeala?Romanii au barem dreptul sa stie!!!!

      • Da , asa este , ROMANII AU DREPTUL SA STIE : TOPOL ESTE UNUL DINTRE CEI MAI CITATI 10 CERCETATORI IN MEDICINA , A ABSOLVIT FACULTATEA DE BIOMEDICINA LA UNIVERSITATEA VIRGINIA IN 1975 SI A URMAT CURSURILE LA UNIVERSITATEA ROCHESTER . ESTE O SOMITATE MEDICALA , ARE CUNOSTINTE APROFUNDATE SI IN CARDIOLOGIE , UN PIONER AL SENZORILOR SI SISTEMELOR WIRRELLES PE CORD . Expert si in stomatologie , vine cu abordare stiintifica in mai multe domenii . ESTE PROFESOR DE MEDICINA MOLECULARA SI EXPERIMENTALA , PROFESOR DE GENOMICA , nu e un terchea-berchea cum il discrediteaza unii care habar n-au pe ce lume traiesc si arunca leustean pe taraba la piata .

        • Cardiolog…stomatog…biolog…cel mai citat la actiunile Institutului Aspen…😅ne-am lamurit si cu asta…dar anonimul deai sus care zicea ca nu e cardiolog?s-a schimbat deja ordinul pe unitate???😅

    • @ liberal cufurit . presedintele este parte cu satanistii , fraiere , degeaba te milogesti la cine nu trebuie

  14. EXCELENTA ILUSTRATIA CU HIPNOZA!ASTA SI DOAR ASTA ESTE PURUL ADEVAR CE SE INTAMPLA CU NOI!felicitari

  15. Barem lasati-ne sa apucam sa ne bucuram de Sarbatori si de vara…la iarna bagati iar ce vreti…stam in case cat vreti…dar acum NU MAI PUTEM!!

    • milog prost ce esti , te-ai invatat cu putin cersetorule , mars la k kt otreapa sclavete !

  16. Pe Tache il doare la basca, are doua vile la Corbeanca,se plimba prin curte, are acces la lac,la padure,nu mai poate el de lockdown…pensia speciala intra pe card…

  17. Boje , de ce m-ai lasat cu apetitul asta de halit atatea polonice cu k.kat ? Am servit iarasi la 20:26 , 20:27 , 20:28 , 20:29 , 20:32 , 20:34 , 20:39 , 20:40 , 20:41 …. Boje , iti cad in genunchi , fa ceva , scoate-mi pofta asta de nesatul ca devorez cisternele salubritatii …….hihihihihihihihi

  18. We offer no objections to their existing clan
    No one disputes with them this right,

    we question but the plan
    On which they act, – that only he who

    wears upon his breast
    Their emblem, he for every post

    shall be considered best.

    Anonymous Yale student

    1873

        • Esti procesor AMD 3100 sau 3300 X creat pe arhitectura Zen 2 ? Nu oferim nici o obiectie fata de clanul tau existent / Nimeni ca tine nu are acest drept / Punem la indoiala planul asupra caruia actionezi / Ca numai tu porti la san / Emblema pentru fiecare post / Si esti considerat cel mai bun . A prevazut studentul ala de la Yale ca o sa apara procesori d-astia eminenti ca tine ….

          • Intel i5-11400 F , 2.6 GHzbox, 6 nuclee , 12 thread-uri = 826 RON , AMD RYZEN 5 5600X 3.7 GHz box = 1219,49 RON sau AMD RYZEN 95900 X 70 MB 4,8 GHz Socket AM4 =2300 RON ?

          • Universul.net , astazi , 14 martie 2022 : ” FOTO/VIDEO/ LUX ORBITOR IN CARE SE LAFAIA UN OLIGARH UCRAINEAN APROPIAT DE PUTIN . PERON SI VAGON DE LUX IN CURTEA CONACULUI „. Cum spune poezia studentului de la Yale : ” Clanul lor existent ……”

          • simulezi, nu ai cum sa fii atat de prost, inca refuz sa cred asta, oricum inca astept copacul ala in care sa ma urc si ma uit la specimene ca voi de la distanta, sincer, iti scrie moldova pe buletin ? iasi, suceava, bacau poate ?

    • Eu nu simulez , sunt chiar prost ! Astept copaci …..Gata , m-am urcat intr-un copac si savurez de aproape , nu de la distanta , o banana moldoveneasca zburlita , in Transnistria nu gasesc asemenea sursa de potasiu , marfa de Iasi , Suceava si Bacau e delicioasa , cremoasa si preparata cu propolis . Cum sa fiu destept cand scriu fara majuscula orasele moldovenesti ?

      • maimuta fara par, ai delir mistic, te supara adevarul :)) am dat in plin fraiere, mai iesiti din beciuri, ultima data cand a folosit cineva zburlit era 1870, pana atunci pozitia culcat pana la noi ordine

      • Da , am delir mistic , am iesit din beci si m-am pomenit cu o mataranga zburlita direct in mufa , mi-a dat-o-n plin , n-a mai fost nevoie de pozitia culcat .

  19. Iohannis, războiul ăsta se va termina într-o zi (cât mai curând se pare) iar Rusia (în speță Putin) își va pune întrebarea: „Cine draqu sunt românii ăștia?!”. Tu crezi că NATO va regla prețurile la energie, utilități, la materii prime, la produse? Noi nu producem nimic absolut, cât crezi tu că va rezista poporul român în șomaj (locurile de muncă cate sunt azi vor dispărea, datorită creșterii prețurilor la energie și utilități produsul va fi prea scump pentru a fi cumpărat) și întreaga Românie trăind pe datorie? Noi suntem acum săraci dar datorită ” intervențiilor” președintelui vom deveni la propriu, muritori de foame. Rusia și China se vor uni și ne vor călca economic în picioare!

    • Intr-adevar ,dupa anuntul Chinei din seara asta cam pierise cheful de mancat excremente la analistii si ginararii prezenti in platoaie….

    • Cum domnu Ian? Se poate să-l faci responsabill pe oreședinte de situația noastră actuală? Nu-i drept. Cine a condus Romania în ultimii 30 și ceva de ani? Cine a-ngropat țara-n datorii? Ce poate face acum reședintele, că are-n jur numai rechini, nu oameni.

  20. Am uitat ca Uniunea Europeana se ocupa cu economia si haleala , doar nu bagam la mat munitie de la NATO . Scuze !

  21. Bai arabete de Arahat, cine draku crezi tu ca o sa mai stea in arest la domiciliu, in aprilie si mai, cand deja e cald pe afara, bai imbecilule imputit de palestinian ? Nici draku, bai !! Hai, ca nu mai e mult, criminalii astia stiu ca vine mama tuturor crizelor economice, vine si Foametea cu F mare, asa ca, aia e va fi deranj mare, fiindca ratatii astia din gubern nu au nici un fel de solutii pozitive, ca sa zicem asa !! Ha ha ha 🙂 E clar ca o sa ii mai fwuta la cap pe ciurda lor de vaxxinati in cap, sa le mai bage fortat in cap si in vene inca o transa de vaxxinuri otrava, macar mai raresc din ei, ca oricum e clar ca aia sunt prostii prostilor !! Ha ha ha 🙂 Bai, bai Arahat, ia incearca tu asa ceva, sa vezi tu distractie in luna mai, bai agariciule ratat !!

  22. Autorul acestui articol,este un tip rău intenționat , care se află printre susținătorii PSD&ALDE,, cei care au dus țara de râpă și acum dau vina pe președintele actual.

    • Tu’zzz dumnezeii mă ‘tii. Tunuri contractuale din Turtoiul cu moț globalist pe carea fost vândută prostimea.

  23. Noi știm că voi, oamenii sistemului, ne credeți proști. Și ne credeți gata impănați, numa’ buni de halit, pt stăpânii voștri. Vă spun doar atât, smecherilor clocitori de planuri: vă jucați deja, cu pantalonii în vine, pe lângă ditai problema sculată.

  24. Nu imi placecsa-i dau dreptate lui Tache, tot securist ramane, chiar daca unul mai spalat..Dar…2 ani de pandemie si achizitii directe de miliarde euro si niciun procuror, politist, DNA,DIICOT,servicii secrete nu au reusit sa finalizeze macar un singur dosar?

      • Sunt KOSTEA , medicii mi-au stabilit dignosticul de ventriloc si mormai din abdomen pe 3 voci .

  25. Am clocit un plan si mi-a iesit : am dat pantalonii jos si m-am proptit intr-o ditai problema sculata , acu ma invart ca un titirez in facaletul zburlit …..hihihihihihi

  26. Aseara nu prea credeam….dar azi cand m-am trezit ca toata presa,anunta RECOTD DE CAZURI COVID IN CHINA DUPA DOI ANI!!! se coace ceva…

    • Si la noi s-a anuntat ieri ca intr-o singura zi au crescut cazurile cu aproape 30 la suta si ca s-au internat in plus vreo 500 tot intrr-o singura noapte…ce sa fie…?ce sa fie…?

  27. Totusi, uite ca nu sunt numai roboti in sistem…iar acest avertisment are tocmai rolul de a opri nebunia unora care su facit mai multi bani in pandemie decat au visat vreodata

  28. NEWS.RO , ASTAZI , 15.03.2022 , ORA 03:53 : ” CHINA A RAPORTAT MAI MULT DE 5000 DE CAZURI DE COVID IN ULTIMELE 24 DE ORE , NOU RECORD DUPA 2 ANI ” .( 5.280 cazuri , metropola Shenzhen , granita cu Hong- Kong ).

    • Universul.net , ieri , 14 martie 2022 : ” AVERILE OLIGARHILOR RUSI AU UN INAMIC COMUN – VLADIMIR PUTIN . CE SPUNE UN OFICIAL UCRAINEAN „.

  29. Spotmedia.ro , 15.03.2022 , ora 05: 18 , artticol de Senior Editor Victor Pitigoi : ” DE UNDE SI PANA UNDE SE INTINDE RUSIA MARE „.

  30. Universul . net , 15 martie 2022 , articol de Clara Rotaru : ” VIDEO / CINE ESTE JURNALISTA DIN RUSIA CARE L-A SFIDAT PE PUTIN CHIAR IN TIMPUL UNEI EMISIUNI DE STIRI ” – MARINA OVSIANNIKOVA – EDITOR PERVAII KANAL (CANAL 1 -SUPRANUMIT ” VREMIA ” ( TIMPUL ) .

  31. 1. DefenseRomania. ro , 14 Martie 2022 , ora 16:53 , articol de Anca Murgoci : ” DE CE RUSIA N-A INTRAT IN NATO . CAND SI-A PIERDUT PUTIN ORICE URMA DE CREDIBILITATE ” . 2. Universul.net , astazi , 15 martie 2022 : ” ROMANIA AR PUTEA GAZDUI TANCURI AMERICANE „.

  32. 1. Aktual 24 , 15 martie 2022 : ” CHINA SE TEME DE SANCTIUNI DIN PARTEA OCCIDENTULUI : ” NU SUNTEM PARTE A RAZBOIULUI DIN UCRAINA , NU VREM SANCTIUNI CARE SA AFECTEZE CHINA „. 2. Aktual 24 , 15 martie 2022 : ” EFORTUL UE PENTRU A OPRI BOMBARDAMENTELE ASUPRA KIEVULUI . TREI PREMIERI UE ( sloven , polonez si ceh ) SE DUC ( astazi , marti ) IN VIZITA LA KIEV SA SE INTALNEASCA CU ZELENSKI „. 3. Comisarul.ro , astazi , ora 03:02 : ” SPANIA SECHESTREAZA LA BARCELONA UN IAHT AL UNUI OLIGARH RUS ” – Iahtul Valerie , 128 milioane de euro . Italia a confiscat doua iahturi ( Lady M. si Lena ) , ambele in valoare de 145 milioane de euro , Franta a confiscat un mega-iaht de 120 milioane de euro ( L Amore Vero ) .

    • EU SUNT L AMORE VERO ( Dragoste Adevarata ) , ma daruiesc cu multa ardoare , total si profesionist . Pupici !

  33. Comisarul.ro , astazi , ora 11: 12 : ” ITALIA A CONFISCAT PROPRIETATI ALE OLIGARHILOR RUSI IN VALOARE DE UN MILIARD DE EURO / ASTA DIN POZA ARE O VILA DE 7 MILIOANE DE EURO ” ( La Pesaro , regiunea Marche , cu iesire la Marea Adriatica ) – Corriere della Sera .

  34. INCREDIBIL RAFILA CHIAR A ANUNTAT CA VINE VALUL 6 SI CA EL S-A OPUS RIDICARII RESTRICTIILOR!Deci nu e gluma…scuze Tache..

    • PLAYTECH.RO IMPACT , 15 mart.2022 , ora 08:06 , articol de Cezar Andrei : ” CTP , MESAJ DUR IN TIMPUL RAZBOIULUI RUSIA-UCRAINA : ” E PRIMA OARA CAND URASC PE CINEVA „.

  35. Libertatea.ro , 14.03.2022 , ora 20:58 , articol de Adrian Cochino : ” CE URMEAZA DACA RUSIIA PIERDE IN UCRAINA ?…………………………………………………………………”.

    • Doctrina cu 20 kilotone, apoi cea cu 800 kilotone , apoi „mana moarta”…

        • ” In 2018 , general colonelul Viktor Esin , fostul sef al Statului Major al Fortelor de Rachete Strategice rusesti , a declarat ca sistemul ” Perimetru ”
          ( „Mertvaya Ruka ” sau ” Mana Moarta ” ) ar putea deveni ineficient ca urmare a retragerii Statelor Unite din Tratatul privind Fortele Nucleare Intermediare

  36. Gandul.info , 15 Mar.2022 , ora 15:03 : ” INTERVIU EXCLUSIV / ” PUTIN A PIERDUT RAZBOIUL SI SE SIMTE CA UN URS INCOLTIT „. UN ISTORIC DIN REPUBLICA MOLDOVA EXPICA OBIECTIVELE PRESEDINTELUI RUS „( Ion Mischevca , Chisinau , istoric si analist politic din Republica Moldova ) . ” Chiar daca Ucraina va fi federalizata , Rusia va ramane izolata in plan international , cu o economie pe branci si cu pecetea de stat agresor in frunte . Lumea civilizata a inteles ca Putin lupta impotriva valorilor occidentale si a vrut sa inlocuiasca forta dreptului cu dreptul la forta . De asta statele din Vest au uitat de toate disensiunile inerente unor societati democratice si s-au mobilizat sa sustina poporul ucrainean . Pentru ca , reiterez , Putin nu a atacat doar Ucraina , ci tot ce inseamna drepturi si libertati fundamentale ale omului „.

  37. asemenea masuri sunt de asteptat, avand in vedere ca nu s-a ajuns la a 7-a doza de otrava. ma uimeste cum este condusa societatea cu belciugul in nas.
    asta inseamna sa accepti compromisuri peste compromisuri si sa fii tradator, astea sunt rezultatele. ma uitam la cum sunt pusi sa vaneze unii IP-urile, MAC-urile si alte cele si cu cata constiinciozitate tradeaza fara sa cracneasca, fara discernamant, invinuind pe unii fara vina si ”mangaind” pe unii vinovati pana la cer. dar e alegerea fiecaruia.
    nu conteaza daca omul trage un semnal de alarma, conteaza pumnul in gura.
    am trecut de jumatate de an si am intrat in urmatorul din cei inca doi ani care vor fi cu adevarat foarte grei. daca omenirea nu va pleca genunchii si nu se va smeri, Dumnezeu va ingadui ceea ce n-a mai fost vreodata pana acum.
    de referendumul pt.familie va mai amintit? de paradele nerusinate din fiecare an, va mai amintiti? unde ai fost atunci popor roman cu conducatorii tai?
    romanii si Romania a primit sufieciente semne de avertizare, dar cine sa mai inteleaga?! se pare ca romanul nu doreste sa afle, el este smintit in conumatorism, condus de tembelizor, asa ca nu este interesat de atata ” CONSPIRATIONISM”, ba ca de unde se stie, ba ca sa nu ne panicam, ba ca vrem spitale nu catedrale, ba ca acceptam parinte 1 si parinte 2 ca ce ne intereseaza, ba ca videochatu-l curvasaraia si avorturile nu sunt nici o problema si pomelnicul cu ”virtuti” poate continua pana maine.
    fiecare sa inteleaga ce vrea, cel mai mare dar dat omului de la Creatorul sau este libertatea de a alege. bine sau rau, intuneric sau lumina.
    sa nu va indoiti vreodata ca primim mai putin decat meritam.
    indiferent de cat de mult vor lupta satanistii prin urmasii lui Iuda, sa stiti ca la momentul numai de EL stiut, Dumnezeu va preschimba toata rautatea satanistilor in ceva bun.
    iar de acest lucru sa nu se indoiasca nimeni, pt. ca HRISTOS A INVIAT! odata pt.totdeauna cu propria Lui vointa si putere. si mai mult decat atat, ne-a incredintat ca a fost, este si va fi cu noi pana la sfarsitul veacurilor.

    • Kostea , te-ai pocait , te-ai lepadat de Satana ? Sa nu cumva sa te lasi ispitit si sa labuiesti cutia milei …..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger