AcasăDezvaluiriAncheteLISTA SLUGILOR LUI HALALAI!

LISTA SLUGILOR LUI HALALAI!

Traian Sorin Halalai, ”DUMNEZEuL BANCHERILOR”

DOCUMENT! Cuplul Traian Halalai – Vlad Stoica, cumpărat de greci” – 18 noiembrie; ”Îngroapă mortul” – 5 decembrie; ”Halalai a fugit în Dubai! EXIMBANK nu are avizul BNR” – 8 decembrie; ”Bancherul Serviciilor, turnat de Bădălău” – 15 decembrie; ”Vineri 23… Sistemul își ia Justiția înapoi! Pe 320 milioane euro”; ”Prejudiciul Secolului pe AXA Halalai – Bădălău – Busuioc” – 24 ianuarie… Acestea sunt ”loviturile” care au ”clătinat” din temelii ”Șandramaua lui Halalai”. 

Pentru că, din păcate pentru miliardele de euro băgate în ea din bugetul centralizat de stat și implicit din banii tuturor contribuabililor români, Banca de Export – Import a României – EXIMBANK SA a fost transformată într-o veritabilă afacere pe persoană fizică.

Și am reluat principalele ”borne” ale seriei de dezvăluiri privind prejudiciile absolut halucinante, de zeci și sute de milioane de euro, de la singura bancă a statului român constituită și care ar trebui să funcționeze strict pentru sprijinirea mult prigonitului mediu de afaceri autohton pentru a ”destructura” din start propaganda operativă care dă asigurări că, gata, ”s-a rezolvat și aici”… Numai că, ghinion, astăzi se poate vedea cel mai bine cum ”s-a rezolvat și aici”, printr-o nouă dezvăluire. Una care arată de ce instituțiile statului român stau în genunchi în fața celui mai bine plătit funcționar, Traian Sorin Halalai. Și de acesta își permite practic să umilească demnitarii care au fost puși și sunt plătiți tocmai ca să îl controleze! Pentru câte 4.872 de euro pe lună, sumă primită până acum de 923 de demnitari ai statului român! Toți cei care au ”atârnat” în CIFGA de la EXIMBANK. Comitetul Interministerial de Finanțări, Garanții și Asigurări, format din reprezentanții mai multor ministere. Cei pe care însă ”Dumnezeul  creditelor preferențiale de stat” nici măcar nu mai catadiscește să îi informeze, așa cum este obligat legal prin fișa postului. Nici măcar atunci când, cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună, refuză alături de al său director juridic Claudiu Ciocîrlan – nume cu rezonanță în sistem! – să încaseze suma de 16.730.000 Euro! Mai mult decât atât, conducerea EXIMBANK ținând practic ”de șase” până ce acești bani au fost subtilizați și scoși din țară de o firmă străină și asupra căreia au planat suspiciuni cu privire la puternice legături cu ”mafia financiară” de la Est… De-abia după aceea țipând și ”Eximbank”-ul lui Halalai, ”Hoții”…

Contractul de Cesiune nr. 11875

De la acesta a pornit totul… În data de 26.08.2015, atunci când a fost semnat și înregistrat Contractul de Cesiune nr. 11875, între Banca de Export – Import a României EXIMBANK SA și TRANSOIL ENTERPRISE HOLDING SARL. Documentul oficial intrat în posesia noastră fiind astfel parafat :

Assignor/ cedent

BANCA DE EXPORT – IMPORT A ROMÂNIEI EXIMBANK SA

Ciocîrlan Claudiu – Authorised representative

Armegioiu Marius Iulian – Authorised representative.

Assignee/ Cesionar

TRANSOIL ENTERPRISE HOLDING SARL

Rodion Mușinschi – Representative.

Pentru cititorii avizați, fie ei anchetatori de poliție judiciară, procurori sau ofițeri ai serviciilor secrete care încă nu au uitat că au depus jurământul militar doar în fața statului român, am selectat câteva pasaje cheie din Contractul de Cesiune nr. 11875. Cel vizat din punct de vedere juridic de către chiar directorul Ciocîrlan Claudiu. Pe baza acestora putându-se deja creiona probatoriul dosarului care se anunță nu doar unul dintre cele mai spectaculoase din perioada post – decembristă, dar și cu cel mai mare prejudiciu!

  1. Declarații, Garanții și Angajamente.

(ix) Nu a fost și nu va fi inițiată nicio altă acțiune de Executare de către Cedent în legătură cu Drepturile Cedate sau față de orice societate din Grupul Racova sau față de acționarii unei astfel de societăți, în afară de Acțiunile de Executare indicate la clauza 3.1.9;

DOCUMENTE Contractul de Cesiune și actele adiționale

3.1.10 Cedentul va determina amânarea și/sau refuzul de plată a garanțiilor de Stat până la și incluzând Data Transferului. Dacă, în ciuda acestor măsuri, Cedentul primește plăți în baza oricărei Garanții de Stat, va informa în mod prompt Cesionarul și va acționa în conformitate cu instrucțiunile acestuia (care ar putea include, printre altele, returnarea sumelor către plătitor).”

Contractele adiționale 14.584; 16.838; 3.021…

Numai că, pentru a ”închide cercul” acestei scheme de devalizare a bugetului de stat prin crearea unui prejudiciu de nu mai puțin de 16.730.000 Euro – bani pe care practic EXIMBANK a refuzat să îi încaseze, conform obligațiilor contractuale! – au mai fost semnate, pe bandă rulantă, încă 3 (trei) Acte adiționale la  Contractul de Cesiune din data de 26 august 2015. Toate trei semnate și girate juridic de către același director Ciocîrlan Claudiu. Și fiecare având ”inserată” câte o prevedere prin care să se poată asigura derularea operațiunii financiare.

21 octombrie 2015/ Nr. 14584, Actul Adițional Nr. 1 la Contractul de Cesiune din data de 26 august 2015.

  1. Modificări

2.2. Cesiunea de creanțe din prezentul Contract va deveni efectivă la Data Transferului când părțile vor semna Confirmarea Transferului, prin care se confirmă astfel că s-au îndeplinit sau s-a renunțat la următoarele Condiții Suspensive care vor fi îndeplinite nu mai târziu de 2 decembrie 2015.”

 2 decembrie 2015/ Nr. 16.838

Actul Adițional nr. 2 la Contractul de Cesiune din data de 26 august 2015

  1. Modificări.

2.2. Cesiunea de creanțe din prezentul activ va deveni efectivă la Data Transferului când părțile vor semna Confirmarea Transferului, prin care se confirmă astfel că s-au îndeplinit sau s-a renunțat la următoarele Condiții Suspensive care vor fi îndeplinite nu mai târziu de 31 decembrie 2015.

3.4. (…)  din Secțiunea 3 ( Declarații, Garanții și Angajamente) din Contractul de Cesiune nu a fost și nu va fi inițiată și/sau continuată până la data de 04.01.2016 și nicio Acțiune de Executare în baza acțiunilor descrise la punctele (i) ale literei (d) și (i) și (ii) ale literei (e) ale Clauzei 3.1.9. din Secțiunea 3.1 (Declarațiile și Garanțiile Cedentului. Angajamente) din Secțiunea 3 ( Declarații, Garanții și Angajamente) din Contractul de Cesiune nu a fost și nu va fi inițiată și/sau continuată până la data de 04.01.2016.”

 01 martie 2016/Nr. 3021

Actul Adițional nr. 3 la Contractul de Cesiune din data de 26 august 2015

2.1. Cedentul renunță la dreptul de rezoluțiune a Contractului de Cesiune, la dreptul de a pune în întârziere Cesionarul și de a se îndrepta în orice alt mod împotriva Cesionarului pentru neîndeplinirea până la data de 31 decembrie 2015 a Condițiilor Suspensive și în mod particular pentru neplata Prețului Cesiunii până la această dată (conform Secțiunii 8 din Contractul de Cesiune).

2.2. Cesionarul se obligă să plătească la data de 18.04.2016, în contul bancar al cedentului, suma de 200.000 USD ( în echivalent lei, la cursul Băncii Naționale a României din ziua plății), strict și numai în cazul întârzierii în executarea obligației de plată la timp a prețului cesiunii (adică strict și numai în cazul întârzierii în execuția obligației de plată a prețului cesiunii cel mai târziu la 15 aprilie 2016).

  1. f) este scadentă la data de 18.04.2016, în cazul întârzierii Cesionarului în executarea obligației de plată a prețului cesiunii cel mai târziu la 15 aprilie 2016.
  2. Modificări

3.2. – 2.2.3 – nu mai târziu de 15 aprilie 2016, cesionarul a transferat Prețul Cesiunii în contul bancar al cedentului având IBAN(…)”.

Ștefi… Corvin… Mihăiță…

Deci, procurorii pot astfel finaliza rechizitoriul cu ”materialul clientului”… La care trebuie să se adauge neapărat și următoarea concluzie dintr-un alt document oficial intrat în posesia noastră…

” Dat fiind că EXIMBANK este o bancă controlată de Statul Român, prin Ministerul Finanțelor, toate operațiunile care privesc fondurile publice gestionate de EXIMBANK trebuie aprobate de către Comitetul Interministerial de Finanțări, Garanții și Asigurări – (CIFGA), format din reprezentanți ai mai multor ministere. În perioada noiembrie 2014 – 2015, Traian Halalai a negociat cesionarea către grupul TRANSOIL a contractelor de credit încheiate de EXIMBANK cu societățile din grupul Racova. Contractul de cesiune a fost semnat la data de 26.08.2015 între EXIMBANK și o societate din Luxemburg a grupului TRANSOIL, înființată cu doar câteva luni înaintea semnării. Contractul a fost modificat prin 3 acte adiționale, în 21.10.2015, 02.12.2015 și 01.03.2016, prin care termenul de îndeplinire a obligațiilor TRANSOIL, inițial 30.09.2015 a fost prelungit până la 18.042016, deși EXIMBANK nu a cerut iar TRANSOIL nu a oferit nicio garanție pentru situația în care nerespectarea obligațiilor sale prejudiciază banca sau bugetul de stat. În ciuda prelungirilor succesive acordate de EXIMBANK, TRANSOIL nu a achitat niciun Leu din prețul cesiunii de creanță, dar s-a folosit de suspendarea executărilor silite și de termenul de grație acordat de EXIMBANK pentru a sustrage din Comcereal SA și Mopan SA active care constituiau garanția EXIMBANK și valorau aproximativ 18 milioane Euro. Deoarece nu a solicitat nicio garanție de la TRANSOIL, acest prejudiciu a fost acoperit de EXIMBANK prin executarea garanției de Stat, deci prin folosirea banilor publici. Contractul de cesiune care a dus la acest prejudiciu imens a fost încheiat fără a fi solicitat acordul obligatoriu al CIFGA, deși legea impunea obținerea în prealabil a acestui acord. Nu doar că Traian Sorin Halalai nu a solicitat acordul CIFGA pentru aceste acte de dispoziție asupra garanției de Stat, dar, astfel cum rezultă din contractul de cesiune, deși Transoil nu achitase niciun leu și nu oferise nicio garanție, a pus banca de stat EXIMBANK la dispoziția firmei străine TRANSOIL asumându-și prin contract că banca va acționa privind garanția de stat conform instrucțiunilor TRANSOIL”.

Și pentru a trage și o concluzie pentru actul altfel ”sinucigaș” al președintelui EXIMBANK de a nu îi informa pe membrii CIFGA, prezentăm astăzi primele trei nume dintre ”atârnătorii” pe 4.782 Euro lunar din CIFGA…

1.    Ferencz Ștefania, Secretar General al MAI

2.    Corvin Nedelcu – ofițerul tuturor serviciilor din toate CA-urile posibile

3.    Mihai Busuioc, chiar președintele Curții de Conturi care a jucat ”alba – neagra” cu prejudiciul de 17 milioane Euro de la EXIMBANK.

author avatar
Catalin Tache
10.975 afisari

71 COMENTARII

    • Tache, nu-ți mai pierde timpul cu hoții ăștia. Încă nu a venit timpul starpirii lor. Zi-ne ceva de războiul care se rostogolește spre granițele noastre. Asta intereseaza acum, cum ne va influenta viețile. Asa pot fi treziti romanii din somnul cel de moarte în care e ținut de dușmanii lui. Dacă se va trezi „boborul” atunci va fi vremea starpirii și acestor hoți, sa nu le spun jigodii.

    • ROMANIA A INCAPUT PE MAINILE UNOR IMPOSTORI SI INCOMPETENTI , PROFESORI , DOCTORI INGNERI , SAVANTI DE RENUME DE KLOSET , CA PE TIMPUL LUI CEASCA DACA NU MAI RAU , DAR DE DATA ACEASTA ESTE EXCEPTIONAL , CU UN CONDUCATOR SSUPREM SSAS , NICI MACAR ROMAN

      ESUATUL STAT AL FALSIFICATORULUI SASE CASE , O RUSINE , CEA MAI MARE RUSINE DIN ISTORIA ROMANIEI MA DUC SA VOMIT , L-ATI CRITICAT PE DRAGNEA C-A PUS-O PE VIORICA 2020 P.Min. SI-L LAUDATI PA SASALAU CA LA PUS PE SIGURANTAT IN LOCUL EI . BRAVO !
      COALITIA LA ORDINUL SSASULUI , STATUL ESUAT SI FALIMENTUL ROMANIEI NICI CEAUSESCU N-A REUSIT SA FACA MAI BINE , SI L-ATI IMPUSCAT

      CUM DE NU OBSERVA NIMENI CA SISTEMUL DE GUVERNARE A LUI DRAGNEA A FOST COPIAT DE KALUS JOHANIS SI IN LOCUL VEORICAI AU FOST PERINDATI SICA MANDOLINA BETIVUL , PUSCARIASUL CITU CE A FACUT IMPRUMUTURI DE MAI MULTE ZECI DE MILIARDE € SI ACUM UN PLAGIATOR DOCTORAND IDIOT
      VAI VOUA ROMANILOR CE ALEGETI UN VENETIC TRADATOR CONDUCATOR DE TARA SI POPOR

      STATUL ESUAT SI LUCRU BINE FACUT . ROMANIA ESUATA SI JEFUITA IN STIL MAFIOT ! PLAGIATORUL GENERAL SIGURANTEAZA ROMANII SI SPUNE CA E BUNASTARE SI A TAIAT SUBVENTIA DE 50 DE BANI LA COMBUSTIBIL

      • ZIARE.COM UN SITE DE EXCREMENTE SI CRIMINALII PRESEI ROMANESTI ZIARE.COM UN SITE DE KAKATI MOOISTI LINGAI DE GAOOZURI PLINE DE KAKAT A POLITICIENILOR . MAI RAU CA PE TIMPUL DICTATURII CEAUSISTE

        CU ASTFEL DE REBUTURI UMANE SI JEGURI AI SOCIETATII CE LINGEAU IN KOOR PE CEAUSESCU SI LAUDAU CONDUCATORUL SUPREM
        A REUSIT TIMP DE 25 DE ANI , UN CIZMAR SA SUBJUGE UN POPOR DE 22 DE MILIOANE

        EXCREMENTELE CONTINUA SA EXISTE SI AZI PUBLICAND ELOGII , DAR ALTUI CONDUCATOR SSSUPREM

        ZIARE.COM TOTI ROAMNII SA-SI BORASCA POOLILE IN GURA VOASTRA DE ANALFABETI LINGAI IN KOOR JEGUL PRESEI ROMANESTI

        • ZIARE.COM SITE-UL FOSTILOR COMUNISTI BOSHOROGI HOITURI IMPUTITE SI NEO-FACISMUL ACTUAL CE FAC PROPAGANDA MINCINOASA CU FAKE NEWS SI LAUDA STATUL ESUAT ACTUAL CE A DUS ROMANIA SI ROMANII IN STADIUL DE SCLAVAGISM

          CE N-A REUSIT DRAGNEA , A FACUT IOHANNIS
          ROMANIA A DEVENIT O NOUA DICTATURA , SI UN STAT ESUAT CU O POLITICA MINCINOASA CU POLITICIENI DOBITOCI , INCOMPETENTI , CORUPTI , HOTI , ESCROCI , MAI RAU CA PE TIMPUL LUI CEAUSESCU
          ROMANIA DISTRUSA CUM N-A FOST EA NICIODATA
          IOBAGIE SI SCLAVAGISM MODERN , DICTATURA SI SLUGARNICIE

          CU ASTFEL DE REBUTURI UMANE SI JEGURI AI SOCIETATII CE LINGEAU IN KOOR PE CEAUSESCU SI LAUDAU CONDUCATORUL SUPREM
          A REUSIT TIMP DE 25 DE ANI , UN CIZMAR SA SUBJUGE UN POPOR DE 22 DE MILIOANE

          EXCREMENTELE CONTINUA SA EXISTE SI AZI PUBLICAND ELOGII , DAR ALTUI CONDUCATOR SSSUPREM

          COALITIA LA ORDINUL SSASULUI , STATUL ESUAT SI FALIMENTUL ROMANIEI NICI CEAUSESCU N-A REUSIT SA FACA MAI BINE , SI L-ATI IMPUSCAT

          CUM DE NU OBSERVA NIMENI CA SISTEMUL DE GUVERNARE A LUI DRAGNEA A FOST COPIAT DE KALUS JOHANIS SI IN LOCUL VEORICAI AU FOST PERINDATI SICA MANDOLINA BETIVUL , PUSCARIASUL CITU CE A FACUT IMPRUMUTURI DE MAI MULTE ZECI DE MILIARDE € SI ACUM UN PLAGIATOR DOCTORAND IDIOT

          ROMANIA A INCAPUT PE MAINILE UNOR IMPOSTORI SI INCOMPETENTI , PROFESORI , DOCTORI INGNERI , SAVANTI DE RENUME DE KLOSET , CA PE TIMPUL LUI CEASCA
          DACA NU MAI RAU , DAR DE DATA ACEASTA ESTE EXCEPTIONAL , CU UN CONDUCATOR SSUPREM SSAS , NICI MACAR ROMAN ,
          VAI VOUA ROMANILOR CE ALEGETI UN VENETIC TRADATOR CONDUCATOR DE TARA SI POPOR

          • Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

            Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

            Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

            Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

            Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

            Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

            Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
            Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

            Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

            Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

      • Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

        Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

        Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

        Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

        Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

        Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

        Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
        Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

        Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

        Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

    • Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

      Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

      Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

      Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

      Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
      Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

        • Sunt Kostea , toti poponarii din ceata lu Pitigoi ne jucam de-a hotii si vardistii sub pasarela garii Tiraspol , io sunt in tabara vardistilor …..

          • SA-WI SUJI POOLA LA BIZON , TU SI CU KAKATUL CE POSTEAZA. 696ganglion PE AICI SI PE ZIARE.COM

    • Tache, ti-ai atins tinta daca iar baga propaganda comentarii nebune in incercarea de a deturna atentia. Jalnic la ce recurge Fratia Sortuletelor

  1. Cine te-a ars,Traiane, ca a tocat toate documentele?uite ca au aparut…ti-a luat banii degeaba

  2. Kosteo , lasa jos polonicu , vezi de aia de la Raionul tau , sa comenteze romanii . Nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala , vezi ca te cauta niste navetisti statuti ….

  3. Tache, bravo tie, coioss, dar astia nici nu se mai obosesc sa incaseze un maruntis de 17 milioane euro…e un mizilic, la cate miliarde invart, si la un paraindarat standard de 12%

  4. Nu nu, orice ati zice , noi la vot am gresit ! In loc sa votati dormiti pe DN 1 cu zilele sa ajungeti la munte !
    Avem ce meritam ! Pina nu mergem la vot sa-l alegem pe-l mai bun, asta o sa avem ! Lichele, doctori, generali, mafioti, adica meadegvati la ce ne trebuie noua !

  5. Cat ma costa deranjul,sa terminam drak o data cu nebunia asta, ca din noiembrie nu am mai facut nici macar un miliard, xat faceam inainte doar intr-o saptamana?

  6. Uite ca nu stau chiar toti in genunchi in fata acestui Halalai?chiar asa, ce nume de roman neaos mai este si asta???

  7. Tache, nici de o geanta nu imi ajung alea 5 miare de euroi de la Eximbank,ce faci atata scandal?habar nu ai cat ma costa sa imi modific nasucul in fiecare luna…

  8. Kostyusku , iar esti in fibrilatii ? Iar te-a apucat amocul ? Baga mintenas capu intre hulube , la cuibu de pupaza , poate te vindeci …

  9. Eximbank este singura banca din tqra care poate acorda credite preferentiale cu dobanzi subventionate…de aici Puterea lui Halalai

  10. Shalalai Tralalai s-au Ciordit Banii inDubai…Halalai este DIE-GRU la fel ca multi alti securisti pusi de Plesita sefulDIE

  11. Tachee,sa nu imi dsi si blocurile care le fac, in rest nimeni nu indrszneste sa se dea la mine…TOTI MANANCA DE LA MINE

  12. Tache, ia urma si la dinozaurii securisti de la Consiliul National de Export…este aceeasi mafie,lucreaza mana in mana cu Halalai, isi vat joc de Ciuca

  13. 1. Europa Libera Romania , 28 ianuarie 2023 , articol de Brandusa Armanca : ” SA AUZIM NUMAI DE BINE ” . VETERANUL EUROPEI LIBERE MIRCEA CARP IMPLINESTE 100 DE ANI „. 2. Europa Libera Romania , 29 ianuarie 2023 , articol de Irina Breilean : ” RAZBOIUL CIBERNETIC . ISTORIA ATACURILOR RUSESTI SI MARTURIA UNUI VOLUNTAR DIN ” ARMATA IT ” A UCRAINEI ” . Universul . net , 29 ianuarie 2023 : ” LOVITURA GREA INCASATA DE PARTIDUL CANCELARULUI NEHAMMER , LA SCRUTINUL CHEIE DIN AUSTRIA INFERIOARA ” – DPA , preluata de AGERPRES .

  14. Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

    Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

    Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

    Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

    Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

    Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

    Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
    Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

    Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

    Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

  15. Pacat ca luati solda patriei degeaba, sunteti o rusine pentru haina militara, niste postaci scarbosi

  16. Tache!, tu traiesti in comunism. In capitalism asa se facafacerile. Nu trebuie ca dintr-o afacere sa iasa ambele parti in castig! Numai Ceausescu spunea sa avem relatii reciproc avantajoase!

      • Nu sunt nici un VORONEANU , sunt CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL zis KOSTEA AMORE SUGIUK , de profesie poponaut travestit , sifon si trollete pentru Raion pentru 3 copeici postarea . Stie cineva unde mi-am lasat rujul si sutienul ?

  17. Eu am scris tot ce trebuia…acum cand trimiteti autobuzul ca sa-i saltati?

  18. 1. Presa viabila , independenta si de incredere . Universul . net , 29 ianuarie 2023 : ” SI INFORMATIA VREA SA FIE SCUMPA ” – Dan Perry – Media Ite . 2. DefenseRomania . ro , 29 ian 2023 , ora 20:12 , articol de Gheorghita Orjanu : ” SUA CRED CA AR FI GASIT CHEIA PENTRU A CASTIGA CURSA AI IMPOTRIVA CHINEI ………………………………………………..” – Craig Martell – Defense News . 3. DefenseRomania , 29 ian 2023 , ora 22:18 , articol de Nicolae Iordan : ” PATRU LECTII PENTRU TARILE DIN GOLF INTR-UN POSIBIL RAZBOI CU IRANUL DUPA AVENTURA RUSIEI IN UCRAINA : ………………………………………………………………… ” – Luke Coffey – Saudi Arab News . 4. Aktual 24 . ro , 29 ianuarie 2023 , articol de Mara Popescu : ” LITUANIA A REUSIT , SE INTORC IN TARA IN NUMAR MARE LITUANIENII PLECATI LA MUNCA IN STRAINATATE ……………………………………………………. ” – Sursa : Delfi . 5. Digi 24. ro , 29.01.2023 , ora 20:57 , Editor : Liviu Cojan : ” ERDOGAN : TURCIA AR PUTEA APROBA CANDIDATURA FINLANDEI LA NATO ” – AFP . 6 . Digi 24.ro , 29.01.2023 , ora 22:13 , Editor : Loredana Bancas : ” TOPUL CELOR MAI PERICULOASE TARI DIN LUME PENTRU TURISTI ” – Sursa : Insider . 7. Newsweek . ro , astazi , 30.01.2023 , ora 08:00 , articol de Elena Andrei : ” OFICIAL NATO : ALIANTA , PREGATITA PENTRU CONFRUNTARE DIRECTA CU RUSIA . ROMANIA , ” O LINIE ROSIE ” – Amiralul Rob Bauer – Interviu acordat RTP .

  19. Corvineee,Stefanioooo nu va mai saturati ,futu-vă -n gură de atarnatori( pentru tine Stefanio as putea dezvolta, stii si tu….).Faceti ba ceva la privat dacă va considerați destepti.
    HOTILOR ,PENALILOR!!!

  20. Sunt Kostyusku SanZeamaOPiishiNOlakiSugimory Tiraspol , m-am costumat in gheisa sa starnesc poftele samurailor navetisti de Rabnitu ………hihihihihi

    • Ce ai facut Sugiuk? Mi ai luat Ip urile?🤣🤣🤣
      Idiotule,bati campii si te amagesti singur .

      • Lasa , ba , Kosteo Sugiuk Tiraspol , nu te mai vaicari , ai rezerva un vagon de pseudonime , necazu e ca nu produci nimic cu ele si te faci si de ras , putoare stalinista …

  21. CONTRIBUTORS . RO , ASTAZI , 30 / 01 / 2023 , ARTICOL DE RADU CARP : ” JOS MAINILE DE PE UCRAINA ” . DE CE A CASTIGAT PETR PAVEL ALEGERILE DIN CEHIA „.

  22. O casa de amanet profesionista si cu experienta!!!!
    care reuseste sa satisfaca zeci de clienti lunar prin salvarea de la situatii financiare neplacute temporar. Avantajele amanetului sunt diverse. Alaturi de noi ai oportunitatea de a amaneta o gama larga de obiecte, astfel serviciile sunt urmatoarele:
    ● Amanet aur
    ● Amanet electronice
    . Amanet Masini
    Informatii la 0724998826
    http://www.amanetcar.ro

  23. 1. DefenseRomania . ro , 30 ian 2023 , ora 09:07 , articol de Ionel Copcea : ” PERSPECTIVELE RELATIEI DINTRE CEHIA SI RUSIA IN PRESEDINTIA LUI PETR PAVEL …………………………………. „. 2. Spotmedia .ro , 30 . 01 . 2023 , ora 07:36 , Sursa : Agerpres : ” BORIS JOHNSON POVESTESTE ………………………………………….. ” – BBC . 3. Spotmedia . ro , 30.01.2023 , ora 08:57 , articol de Emilian Isaila : ” UN GUVERNATOR ………………………………………………………. „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger